Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:57 pon, 6. 10. 2003 Naslov: Prvi rodjendan Foruma!!! |
|
|
:slonic: :banana: :weee: :slonic: :banana: :weee: :slonic: :banana: :weee: :slonic:
Danas, 6.10.2003., u 23:07 Forum@DeGiorgi ce navrsiti prvu godisnjicu svog rada i postojanja.
:slonic: :banana: :weee: :slonic: :banana: :weee: :slonic: :banana: :weee: :slonic:
Uz vec najavljeni [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=882]Drugi tradicionalni izlet, 11.10.2003[/url] ekipa Foruma pripremila je jos nekoliko iznenadjenja. :D
1. Upgradean je phpBB. Iako dolje pise verzija 2.0.5, rijec je o aktualnoj 2.0.6. :D
2. Novi rankovi. Vise nema starih "pingvina". Novi rankovi su Strumpfovi kako ne bi bilo ocito koliko ukupno ima rankova. Ovako je - IMO - zabavnije. 8)
3. Dodana podrska za nove jezike u stilu subSilver: [i]Hrvatski[/i] :weee: [i]Njemacki[/i] :verycool: i [i]Makedonski[/i] :shock: Hrvatski prijevod je malo cudan, ali sluzi svrsi. Mozda ga u nekom trenutku doradimo... :?
Ostalim prigodnim dogadjanjima moci cete prisustvovati na spomenutom Izletu.
Rodjendanske cestitke primaju se kao reply na ovu poruku... 8)
Danas, 6.10.2003., u 23:07 Forum@DeGiorgi ce navrsiti prvu godisnjicu svog rada i postojanja.
Uz vec najavljeni Drugi tradicionalni izlet, 11.10.2003 ekipa Foruma pripremila je jos nekoliko iznenadjenja.
1. Upgradean je phpBB. Iako dolje pise verzija 2.0.5, rijec je o aktualnoj 2.0.6.
2. Novi rankovi. Vise nema starih "pingvina". Novi rankovi su Strumpfovi kako ne bi bilo ocito koliko ukupno ima rankova. Ovako je - IMO - zabavnije.
3. Dodana podrska za nove jezike u stilu subSilver: Hrvatski Njemacki i Makedonski Hrvatski prijevod je malo cudan, ali sluzi svrsi. Mozda ga u nekom trenutku doradimo...
Ostalim prigodnim dogadjanjima moci cete prisustvovati na spomenutom Izletu.
Rodjendanske cestitke primaju se kao reply na ovu poruku...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
Zadnja promjena: vsego; 3:30 čet, 25. 12. 2003; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 19:01 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
svaka vam cast i nadam se da cu na 5 rodjendanu reci hvala vam svima koji ste mi pomogli ali ja sam zavrsio :)
[size=18][color=orange]SRETAN ROCKAS :)[/size][/color]
svaka vam cast i nadam se da cu na 5 rodjendanu reci hvala vam svima koji ste mi pomogli ali ja sam zavrsio
SRETAN ROCKAS
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
hopla Forumaš(ica)
|
Postano: 19:17 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Sretan rodjendan, degiorgijevci!!!
Ovaj se web forum pokazao iznimno vrijednim mjestom komunikacije u nekoliko prilika koje se ticu tzv. "studentske politike", ponajvise zato jer je, khm-khm, [i]predsjednik[/i] zagrebackog i hrvatskog studentskog zbora s vaseg faxa. Ne zelim se sada detaljnije osvrtati na konkretne stvari koje su se ovdje dogodile i u mnogome odredile razvoj price s Bezjakom i njegovim studentskim zborom, udrugom SUMA, itd. To je na neki nacin vec proslost... No studenti i dalje NEMAJU svoj list, NEMAJU svoj radio, NEMAJU nikakav opipljivi medij putem kojeg bi se informirali, komunicirali, kontrolirali svoje predstavnike, posebno ne na sveucilisnoj razini... Web forumi su zato vrijedna pojava, naravno to vrednija sto vise imaju clanova.
S ovim u svezi, moram uputiti i jednu malu "kritiku", ne Forumu nego forumasima. Kad su vec prisutni na internetu, ne vidim razloga zasto svoje prisustvo jos nisu prosirili na www.student.hr . Pa zato molim da procitate ovo: http://www.student.hr/info/join_us.asp i postupite po uputama :D
Jos jednom - sretan rodjendan!!!
Sretan rodjendan, degiorgijevci!!!
Ovaj se web forum pokazao iznimno vrijednim mjestom komunikacije u nekoliko prilika koje se ticu tzv. "studentske politike", ponajvise zato jer je, khm-khm, predsjednik zagrebackog i hrvatskog studentskog zbora s vaseg faxa. Ne zelim se sada detaljnije osvrtati na konkretne stvari koje su se ovdje dogodile i u mnogome odredile razvoj price s Bezjakom i njegovim studentskim zborom, udrugom SUMA, itd. To je na neki nacin vec proslost... No studenti i dalje NEMAJU svoj list, NEMAJU svoj radio, NEMAJU nikakav opipljivi medij putem kojeg bi se informirali, komunicirali, kontrolirali svoje predstavnike, posebno ne na sveucilisnoj razini... Web forumi su zato vrijedna pojava, naravno to vrednija sto vise imaju clanova.
S ovim u svezi, moram uputiti i jednu malu "kritiku", ne Forumu nego forumasima. Kad su vec prisutni na internetu, ne vidim razloga zasto svoje prisustvo jos nisu prosirili na www.student.hr . Pa zato molim da procitate ovo: http://www.student.hr/info/join_us.asp i postupite po uputama
Jos jednom - sretan rodjendan!!!
|
|
[Vrh] |
|
Ivančica Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
c2h5oh Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 22:09 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
[quote] No studenti i dalje NEMAJU svoj list, NEMAJU svoj radio, NEMAJU nikakav opipljivi medij putem kojeg bi se informirali, komunicirali, kontrolirali svoje predstavnike, posebno ne na sveucilisnoj razini...[/quote]
moram priznati da je ovo kritika na mjestu.
barem bi mogli list imati i ideja sa radiom nije losa.
znam da treba love za sve to ali to je odlicna stvar[/quote]
Citat: | No studenti i dalje NEMAJU svoj list, NEMAJU svoj radio, NEMAJU nikakav opipljivi medij putem kojeg bi se informirali, komunicirali, kontrolirali svoje predstavnike, posebno ne na sveucilisnoj razini... |
moram priznati da je ovo kritika na mjestu.
barem bi mogli list imati i ideja sa radiom nije losa.
znam da treba love za sve to ali to je odlicna stvar[/quote]
_________________ -----------------------------------------------------------------
I just wanna feel adrenaline rushing through my body.
Life isn't just a straight white line!!!
-----------------------------------------------------------------
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:24 pon, 6. 10. 2003 Naslov: |
|
|
Evo, i to se navrsilo (prije koju minutu) :!:
:weee: Hvala svima koji su nas podrzali, te pogotovo ekipi bez koje bi Forum davno nestao. :weee:
Evo malo statistika:
- napucali smo 5931 postova :shock:
- otvorili smo 825 topica :D
- imamo 206 usera (unatoc ljetnom ciscenju neaktivnih!) :weee:
- najvise istovremeno ulogiranih korisnika je bilo 13 (u 19:33, 20. 5. 2003) 8)
- organizirali smo jedan tradicionalni izlet i pripremili drugi :lol:
- otvorili [url=http://degiorgi.math.hr/forum/gallery/]Galeriju Foruma[/url] :smilecolros:
Redovite statistike mozete pratiti [url=http://degiorgi.math.hr/forum/stats/]ovdje[/url]. Bit ce i graficka verzija (uskoro, nadam se).
Da odgovorim Krcku... Unatoc svim problemima i sukobima, account je izgubio tocno jedan user: netko tko je otvorio account i odmah postao warez linkove pod UuR. :evil:
Imali smo i jednu prijavu Abuse sluzbi koja je urodila (kako sam nedavno saznao) tromjesecnim ukidanjem accounta.
Ipak, stvari su dobro funkcionirale, dobrim dijelom zahvaljujuci revnim :bow: moderatorima :bow: koji su se stvarno iskazali kad je bilo najvise problema. :weee: Ja se nadam da je njihov posao zavrsen... :D
Za kraj: [b]SRETNA VAM NOVA FORUMAŠKA GODINA[/b] :!::!::!:
P.S. Hoplinu raspravu nastavite negdje drugdje. Ovo je topic za slavlje, cestitke i veslje... 8)
Evo, i to se navrsilo (prije koju minutu)
Hvala svima koji su nas podrzali, te pogotovo ekipi bez koje bi Forum davno nestao.
Evo malo statistika:
- napucali smo 5931 postova
- otvorili smo 825 topica
- imamo 206 usera (unatoc ljetnom ciscenju neaktivnih!)
- najvise istovremeno ulogiranih korisnika je bilo 13 (u 19:33, 20. 5. 2003)
- organizirali smo jedan tradicionalni izlet i pripremili drugi
- otvorili Galeriju Foruma
Redovite statistike mozete pratiti ovdje. Bit ce i graficka verzija (uskoro, nadam se).
Da odgovorim Krcku... Unatoc svim problemima i sukobima, account je izgubio tocno jedan user: netko tko je otvorio account i odmah postao warez linkove pod UuR.
Imali smo i jednu prijavu Abuse sluzbi koja je urodila (kako sam nedavno saznao) tromjesecnim ukidanjem accounta.
Ipak, stvari su dobro funkcionirale, dobrim dijelom zahvaljujuci revnim moderatorima koji su se stvarno iskazali kad je bilo najvise problema. Ja se nadam da je njihov posao zavrsen...
Za kraj: SRETNA VAM NOVA FORUMAŠKA GODINA
P.S. Hoplinu raspravu nastavite negdje drugdje. Ovo je topic za slavlje, cestitke i veslje...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
Postano: 23:41 pon, 6. 10. 2003 Naslov: Re: Prvi rodjendan Foruma!!! |
|
|
[color=blue] :party: :dance: :banana: :fly:
[b]Prva od (beskonačno) mnogo![/b][/color]
[color=orange][b][size=18]Sretan ročkas, DeGiorgić !!![/size][/b][/color]
[color=blue][b]Moje čestitke svim Forumašima i posebna čestitka i zahvala našem adminu na ideji, hrabrosti i ustrajnosti! I hvala svima koji su ga podržavali i pomagali mu, te svima koji su prolijevali slova na Forumu! :D [/b][/color]
[quote="vsego"]Danas, 6.10.2003., u 23:07 Forum@DeGiorgi ce navrsiti prvu godisnjicu svog rada i postojanja.[/quote][color=blue]Mali ispravak, tj. tu je trebalo pisati:[/color]
[color=red][b]Sutra 1. 1. 1. u 00:00 po Forumskom vremenu (po kojem svi Forumaši i sav normalan svijet mjeri vrijeme)[/b] Forum@DeGiorgi ce navrsiti prvu godisnjicu svog rada i postojanja. 8) 8) :lol: :lol: :lol: :lol:[/color]
[quote="krcko"][quote="krcko"]2. Strumfovi??? A zake je mrgud-moderator tar ruzni? Ja bi umjesto njega onog streberka s naocalama (koji se stalno ulizuje admin-strumfu ) [/quote]
Gargamel!
Hocu Gargamelaaaaa![/quote][color=blue]Jeeeee!!! Dajte Krcku Gargabešamela!!!
BTW, DI JE ŠTRUMFETA???????????????? Ti dam, ti dam, ti dam,...![/color][color=darkred][/color][color=red][/color][color=orange][/color][color=brown][/color][color=yellow][/color][color=green][/color]
Prva od (beskonačno) mnogo!
Sretan ročkas, DeGiorgić !!!
Moje čestitke svim Forumašima i posebna čestitka i zahvala našem adminu na ideji, hrabrosti i ustrajnosti! I hvala svima koji su ga podržavali i pomagali mu, te svima koji su prolijevali slova na Forumu!
vsego (napisa): | Danas, 6.10.2003., u 23:07 Forum@DeGiorgi ce navrsiti prvu godisnjicu svog rada i postojanja. | Mali ispravak, tj. tu je trebalo pisati:
Sutra 1. 1. 1. u 00:00 po Forumskom vremenu (po kojem svi Forumaši i sav normalan svijet mjeri vrijeme) Forum@DeGiorgi ce navrsiti prvu godisnjicu svog rada i postojanja.
krcko (napisa): | krcko (napisa): | 2. Strumfovi??? A zake je mrgud-moderator tar ruzni? Ja bi umjesto njega onog streberka s naocalama (koji se stalno ulizuje admin-strumfu ) |
Gargamel!
Hocu Gargamelaaaaa! | Jeeeee!!! Dajte Krcku Gargabešamela!!!
BTW, DI JE ŠTRUMFETA???????????????? Ti dam, ti dam, ti dam,...!
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
|
[Vrh] |