Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Ploca u 003
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
MystiC
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
12 = 20 - 8

PostPostano: 10:45 sri, 21. 3. 2007    Naslov: Ploca u 003 Citirajte i odgovorite

evo neznam gdje da stavim ovu temu, ali kad ce se vise popravit? usi mi otpadaju od skripanja te ploce. zasto to netko ne sredi??
evo neznam gdje da stavim ovu temu, ali kad ce se vise popravit? usi mi otpadaju od skripanja te ploce. zasto to netko ne sredi??

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 10:58 sri, 21. 3. 2007    Naslov: Re: Ploca u 003 Citirajte i odgovorite

[quote="MystiC"]evo neznam gdje da stavim ovu temu, ali kad ce se vise popravit? usi mi otpadaju od skripanja te ploce. zasto to netko ne sredi??[/quote]

:iagree:

no možda bi trebali reći predstavniku koji je zadužen za domara...
MystiC (napisa):

I agree

no možda bi trebali reći predstavniku koji je zadužen za domara...

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 11:06 sri, 21. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. :) Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. :lol: To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni. :silly:

Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja [b]postao[/b] tamo demos. :D
Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. Smile Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. Laughing To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni. #Silly

Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja postao tamo demos. Very Happy

[Vrh]
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 11:09 sri, 21. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. :) Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. :lol: To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni. :silly:

Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja [b]postao[/b] tamo demos. :D[/quote]

evo ja sada šaljem mail pa ću i to navesti
inače, evo gdje :arrow:
[quote]SILVIA KOLARIĆ - SLY
PREDSTAVNICA 3. I 4. GODINE PROF.
"DOMAR", VODITELJICA SEKCIJE ZA KULTURU

skolar na student.math.hr[/quote]
vsego (napisa):
Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. Smile Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. Laughing To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni. #Silly

Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja postao tamo demos. Very Happy

evo ja sada šaljem mail pa ću i to navesti
inače, evo gdje Arrow
Citat:
SILVIA KOLARIĆ - SLY
PREDSTAVNICA 3. I 4. GODINE PROF.
"DOMAR", VODITELJICA SEKCIJE ZA KULTURU

skolar na student.math.hr

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 17:48 pon, 26. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

prosljeđeno domaru
sada nam preostaje samo čekati.....
prosljeđeno domaru
sada nam preostaje samo čekati.....

me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 22:22 sri, 4. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima li naznaka da ce se ploca popraviti do kraja ove akademske godine? :pray:
Ne znam jesu li moje usi iz dana u dan sve manje tolerantne ili je ploca sve bucnija i bucnija, ali ovo postaje stvarno neizdrzivo... :ears:
Kome se javiti? Izgleda da od tog maila nikakva korist.
Ima li naznaka da ce se ploca popraviti do kraja ove akademske godine? Pray
Ne znam jesu li moje usi iz dana u dan sve manje tolerantne ili je ploca sve bucnija i bucnija, ali ovo postaje stvarno neizdrzivo... Ears

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 22:43 sri, 4. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="me_me"]Ima li naznaka da ce se ploca popraviti do kraja ove akademske godine? :pray:
Ne znam jesu li moje usi iz dana u dan sve manje tolerantne ili je ploca sve bucnija i bucnija, ali ovo postaje stvarno neizdrzivo... :ears:
Kome se javiti? Izgleda da od tog maila nikakva korist.[/quote]

pa meni je rečeno da ne očekujemo previše jer su ti problemi odavno poznati domaru i da će proć neko vrijeme dok se to ne popravi
sve to jer nam je domar prezauzet :?

čak su i neki profesori odlučili tu ploču (mislim na onu u 003) više ne dirati ili smanjiti njenu upotrebu
me_me (napisa):
Ima li naznaka da ce se ploca popraviti do kraja ove akademske godine? Pray
Ne znam jesu li moje usi iz dana u dan sve manje tolerantne ili je ploca sve bucnija i bucnija, ali ovo postaje stvarno neizdrzivo... Ears

pa meni je rečeno da ne očekujemo previše jer su ti problemi odavno poznati domaru i da će proć neko vrijeme dok se to ne popravi
sve to jer nam je domar prezauzet Confused

čak su i neki profesori odlučili tu ploču (mislim na onu u 003) više ne dirati ili smanjiti njenu upotrebu

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:06 čet, 5. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gore spomenuti prozor u Praktikumu 3 je popravljen! :shock: Bio je potrgan 10 godina... posljednja zivuca uspomena na moj studij... :pa-pa:

Sad racunajte koliko ce trebati da se podmazu ploce u 003 i 005. :twisted:
[size=3]Bude valjda popravljeno negdje oko Tihaninog doktorata...[/size] :twisted:
Gore spomenuti prozor u Praktikumu 3 je popravljen! Shocked Bio je potrgan 10 godina... posljednja zivuca uspomena na moj studij... Ja sam sada sam....

Sad racunajte koliko ce trebati da se podmazu ploce u 003 i 005. Twisted Evil
Bude valjda popravljeno negdje oko Tihaninog doktorata... Twisted Evil

[Vrh]
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 8:00 čet, 5. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
[size=5]Bude valjda popravljeno negdje oko Tihaninog doktorata...[/size] :twisted:[/quote]

Ne, ona je Bolonjac, ona ce to brzo... :twisted:

Inace, moje psihicko stanje je takvo da sam nocas [i]sanjala[/i] da su faksu dogradili jos jedan dio sa par velikih prostorija i da nema vise problema s guzvom. Doduse, bile su nekak sam naslonjene na faks, tak da je jedini ulaz bio izvana a ne iz zgrade, pa je trebalo izac van i obic zgradu da bi se uslo u te prostorije, sto je bio mali problem po zimi isl, al smo svejedno svi bili jako sretni. Dream dream dream...
vsego (napisa):

Bude valjda popravljeno negdje oko Tihaninog doktorata... Twisted Evil

Ne, ona je Bolonjac, ona ce to brzo... Twisted Evil

Inace, moje psihicko stanje je takvo da sam nocas sanjala da su faksu dogradili jos jedan dio sa par velikih prostorija i da nema vise problema s guzvom. Doduse, bile su nekak sam naslonjene na faks, tak da je jedini ulaz bio izvana a ne iz zgrade, pa je trebalo izac van i obic zgradu da bi se uslo u te prostorije, sto je bio mali problem po zimi isl, al smo svejedno svi bili jako sretni. Dream dream dream...

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 21:27 pet, 6. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Moram se ovdje oglasiti, buduć sva skoro predavanja slušam u trojci. Ajme meni ajme. Predlažem da se na ploču [url=http://www.rri.res.in/~srik/scream_3.jpg]ovo[/url] objesi, da dojam bude potpun.
Moram se ovdje oglasiti, buduć sva skoro predavanja slušam u trojci. Ajme meni ajme. Predlažem da se na ploču ovo objesi, da dojam bude potpun.

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 0:48 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Matematicar :roll: Pa isprintaj i objesi, kaj ti treba i za to domar :wink:
Matematicar Rolling Eyes Pa isprintaj i objesi, kaj ti treba i za to domar Wink

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Martinab
Moderator
Moderator

143 = 167 - 24

PostPostano: 8:21 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]...isprintaj i objesi...[/quote]

Ili ukradi original ko sto su ga ukrali pred par godina, pa objesi njega na plocu u 003 :luckast: Dobro bi stajao tamo.
krcko (napisa):
...isprintaj i objesi...

Ili ukradi original ko sto su ga ukrali pred par godina, pa objesi njega na plocu u 003 Luckast Dobro bi stajao tamo.

sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 75 - 69

PostPostano: 9:29 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jeli dozvoljeno samoinicijativno podmazat plocu?
jer, kao sta su vec mnogi napomenili, katastrofalan je zvuk, a nije neki problem donit ulje i pokusat podmazat... :D
jeli dozvoljeno samoinicijativno podmazat plocu?
jer, kao sta su vec mnogi napomenili, katastrofalan je zvuk, a nije neki problem donit ulje i pokusat podmazat... Very Happy

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
me_me
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 10:18 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne zelim biti zlobna, ali vuce me da bi to ispalo kao s onim ferovcima koji su mijenjali zarulju... :rotfl2:
Ne zelim biti zlobna, ali vuce me da bi to ispalo kao s onim ferovcima koji su mijenjali zarulju... Rolling on the floor laughing

Blockflöte
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 11 - 2

PostPostano: 11:15 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa isprintat bi još znao sam :) Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju :)

S ljepljivom trakom funkcioniram. Ako, recimo, nekako dobijem u ruke original, znao bih ga selotejpom zalijepit na ploču.

Ne znam jel uvredljivo ili neuviđavno s kanticom spreja doć i probat napravit to. Znam ljude koji su ljuljačke probali sami podmazivat, pa ak im je to amaterski uspjelo, mogu i studenti svoju ploču...
Pa isprintat bi još znao sam Smile Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju Smile

S ljepljivom trakom funkcioniram. Ako, recimo, nekako dobijem u ruke original, znao bih ga selotejpom zalijepit na ploču.

Ne znam jel uvredljivo ili neuviđavno s kanticom spreja doć i probat napravit to. Znam ljude koji su ljuljačke probali sami podmazivat, pa ak im je to amaterski uspjelo, mogu i studenti svoju ploču...

Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 12:58 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati?

hocu reci - mislim da je problem veci od pukog podmazivanja

sto se tice samopodmazivanja - ako se netko misli u to upustiti, neka prvo pogleda kakva mazalica treba (jestivo ulje _NIJE_ dobro ;-) ma sto god neki tvrdili), i da li uopce treba (sjecam se da moram paziti da se ne uflekam na tim plocama, jer jednom kad sam ih nesto njuskala sam se uflekala sa onom crnom mascobom)

ako se ispostavi da je mazanje potrebno, podmazite i napisite da ste to napravili... ;-) (kao gost or smth) mislim ne morate, ali onda bi netko mogao pomisliti da je domar obavio svoj posao....

vjerujem da ce biti mnogo zahvalnih usiju ;-)
iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati?

sto se tice samopodmazivanja - ako se netko misli u to upustiti, neka prvo pogleda kakva mazalica treba (jestivo ulje _NIJE_ dobro Wink ma sto god neki tvrdili), i da li uopce treba (sjecam se da moram paziti da se ne uflekam na tim plocama, jer jednom kad sam ih nesto njuskala sam se uflekala sa onom crnom mascobom)

ako se ispostavi da je mazanje potrebno, podmazite i napisite da ste to napravili... Wink (kao gost or smth) mislim ne morate, ali onda bi netko mogao pomisliti da je domar obavio svoj posao....

vjerujem da ce biti mnogo zahvalnih usiju Wink

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:29 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Blockflöte"]...
Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju :)
S ljepljivom trakom funkcioniram.
...[/quote]

Good! :D Onda [b]zalijepi[/b] plocu, pa se nece moci micati i problem skripanja ce opet biti rijesen! :silly:
Blockflöte (napisa):
...
Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju Smile
S ljepljivom trakom funkcioniram.
...

Good! Very Happy Onda zalijepi plocu, pa se nece moci micati i problem skripanja ce opet biti rijesen! #Silly

[Vrh]
sorrow
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 75 - 69

PostPostano: 16:11 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Nesi"]iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati?[/quote]

nije to uopce cudno, stalno se dogadja da samo jedan dio pocne "pivat", i onda se podmaze i problem rjesen...
a ovdi pogotovo... ploce nisu bas mlade, lako moguce da je uslijed konstantnog potezanja nesto jednostavno pocelo jace strugat jedan dio o drugi i pocelo pivat iznimno losin glason... ;)

[quote="Nesi"]hocu reci - mislim da je problem veci od pukog podmazivanja[/quote]

naravno, lako moguce da je i to, ali zasto ne pokusat, WD-40 nije ni skup niti nesto stetan, stalno se koristi... a i cisci je od ulja za podmazivanje, ulje mi je samo prvo palo na pamet... :) iako, ni ulje nije skodno, samo je masno... ;)

ako se sitin, donit cu jednom pa cemo poprskat pa ako upali upali, a ako ne, opet dobro... ;) (sigurno nemoze bit gore od onoga)
Nesi (napisa):

nije to uopce cudno, stalno se dogadja da samo jedan dio pocne "pivat", i onda se podmaze i problem rjesen...
a ovdi pogotovo... ploce nisu bas mlade, lako moguce da je uslijed konstantnog potezanja nesto jednostavno pocelo jace strugat jedan dio o drugi i pocelo pivat iznimno losin glason... Wink

Nesi (napisa):

naravno, lako moguce da je i to, ali zasto ne pokusat, WD-40 nije ni skup niti nesto stetan, stalno se koristi... a i cisci je od ulja za podmazivanje, ulje mi je samo prvo palo na pamet... Smile iako, ni ulje nije skodno, samo je masno... Wink

ako se sitin, donit cu jednom pa cemo poprskat pa ako upali upali, a ako ne, opet dobro... Wink (sigurno nemoze bit gore od onoga)

Hangman is comin' down from the gallows and I don't have very long
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Nesi
Inventar Foruma
(Moderator)
Inventar Foruma<br>(Moderator)

Sarma: -

PostPostano: 18:58 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

jos jednom ponavljam - prvo pogledati u cemu je stvar

afaik, wd40 ne sluzi za podmazivanje (ili barem ne za univerzalno podmazivanje), vec za rjesavanje problema zahrdjalih dijelova... vise [url=http://herbiv.org/blog/wd40-sprej-koji-je-zgodno-imati]ovdje[/url] a vjerujem da ce tate vise znati ;-)

nadalje, nesmotrena upotreba bilocega moze i naskoditi, a ne vjerujem da se ikome od vas placa nova ploca ili cak, cijeli sustav ploca u 003 - prema tome - ne srljati....
jos jednom ponavljam - prvo pogledati u cemu je stvar

afaik, wd40 ne sluzi za podmazivanje (ili barem ne za univerzalno podmazivanje), vec za rjesavanje problema zahrdjalih dijelova... vise ovdje a vjerujem da ce tate vise znati Wink

nadalje, nesmotrena upotreba bilocega moze i naskoditi, a ne vjerujem da se ikome od vas placa nova ploca ili cak, cijeli sustav ploca u 003 - prema tome - ne srljati....

MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 45

PostPostano: 23:16 sub, 7. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

naći domara i pitati ga samo što treba napraviti kad on već neće... dakle jedna rečenica od njega je potrebna, vjerovatno zna zašto stvari škripe kad škripe...
naći domara i pitati ga samo što treba napraviti kad on već neće... dakle jedna rečenica od njega je potrebna, vjerovatno zna zašto stvari škripe kad škripe...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2, 3  Sljedeće
Stranica 1 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum