Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
MystiC Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 11:06 sri, 21. 3. 2007 Naslov: |
|
|
Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. :) Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. :lol: To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni. :silly:
Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja [b]postao[/b] tamo demos. :D
Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni.
Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja postao tamo demos.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 11:09 sri, 21. 3. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. :) Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. :lol: To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni. :silly:
Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja [b]postao[/b] tamo demos. :D[/quote]
evo ja sada šaljem mail pa ću i to navesti
inače, evo gdje :arrow:
[quote]SILVIA KOLARIĆ - SLY
PREDSTAVNICA 3. I 4. GODINE PROF.
"DOMAR", VODITELJICA SEKCIJE ZA KULTURU
skolar na student.math.hr[/quote]
vsego (napisa): | Ostavio ja prije par mjeseci napismeno domaru za isti problem u 005. Eno je, i dalje skripi da ju se ja zadnjih nekoliko vjezbi proslog semestra nisam vise usudio niti taknuti. To mi dodje korisno u onim trenucima kad su mi kojekakvi me(n)talci prenjezni.
Ako uspijete dobiti ovo, evo vam jos jedan izazov: prozor u Pr3, koji je bio potrgan prije nego sam ja postao tamo demos.  |
evo ja sada šaljem mail pa ću i to navesti
inače, evo gdje
Citat: | SILVIA KOLARIĆ - SLY
PREDSTAVNICA 3. I 4. GODINE PROF.
"DOMAR", VODITELJICA SEKCIJE ZA KULTURU
skolar na student.math.hr |
_________________ I aim to misbehave
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
Postano: 8:00 čet, 5. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]
[size=5]Bude valjda popravljeno negdje oko Tihaninog doktorata...[/size] :twisted:[/quote]
Ne, ona je Bolonjac, ona ce to brzo... :twisted:
Inace, moje psihicko stanje je takvo da sam nocas [i]sanjala[/i] da su faksu dogradili jos jedan dio sa par velikih prostorija i da nema vise problema s guzvom. Doduse, bile su nekak sam naslonjene na faks, tak da je jedini ulaz bio izvana a ne iz zgrade, pa je trebalo izac van i obic zgradu da bi se uslo u te prostorije, sto je bio mali problem po zimi isl, al smo svejedno svi bili jako sretni. Dream dream dream...
vsego (napisa): |
Bude valjda popravljeno negdje oko Tihaninog doktorata...  |
Ne, ona je Bolonjac, ona ce to brzo...
Inace, moje psihicko stanje je takvo da sam nocas sanjala da su faksu dogradili jos jedan dio sa par velikih prostorija i da nema vise problema s guzvom. Doduse, bile su nekak sam naslonjene na faks, tak da je jedini ulaz bio izvana a ne iz zgrade, pa je trebalo izac van i obic zgradu da bi se uslo u te prostorije, sto je bio mali problem po zimi isl, al smo svejedno svi bili jako sretni. Dream dream dream...
_________________ A comathematician is a device for turning cotheorems into ffee. A cotheorem is, naturally, an easy nsequence of a rollary.
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo

|
|
[Vrh] |
|
Martinab Moderator

|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
me_me Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 11:15 sub, 7. 4. 2007 Naslov: |
|
|
Pa isprintat bi još znao sam :) Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju :)
S ljepljivom trakom funkcioniram. Ako, recimo, nekako dobijem u ruke original, znao bih ga selotejpom zalijepit na ploču.
Ne znam jel uvredljivo ili neuviđavno s kanticom spreja doć i probat napravit to. Znam ljude koji su ljuljačke probali sami podmazivat, pa ak im je to amaterski uspjelo, mogu i studenti svoju ploču...
Pa isprintat bi još znao sam Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju
S ljepljivom trakom funkcioniram. Ako, recimo, nekako dobijem u ruke original, znao bih ga selotejpom zalijepit na ploču.
Ne znam jel uvredljivo ili neuviđavno s kanticom spreja doć i probat napravit to. Znam ljude koji su ljuljačke probali sami podmazivat, pa ak im je to amaterski uspjelo, mogu i studenti svoju ploču...
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 12:58 sub, 7. 4. 2007 Naslov: |
|
|
iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati?
hocu reci - mislim da je problem veci od pukog podmazivanja
sto se tice samopodmazivanja - ako se netko misli u to upustiti, neka prvo pogleda kakva mazalica treba (jestivo ulje _NIJE_ dobro ;-) ma sto god neki tvrdili), i da li uopce treba (sjecam se da moram paziti da se ne uflekam na tim plocama, jer jednom kad sam ih nesto njuskala sam se uflekala sa onom crnom mascobom)
ako se ispostavi da je mazanje potrebno, podmazite i napisite da ste to napravili... ;-) (kao gost or smth) mislim ne morate, ali onda bi netko mogao pomisliti da je domar obavio svoj posao....
vjerujem da ce biti mnogo zahvalnih usiju ;-)
iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati?
hocu reci - mislim da je problem veci od pukog podmazivanja
sto se tice samopodmazivanja - ako se netko misli u to upustiti, neka prvo pogleda kakva mazalica treba (jestivo ulje _NIJE_ dobro ma sto god neki tvrdili), i da li uopce treba (sjecam se da moram paziti da se ne uflekam na tim plocama, jer jednom kad sam ih nesto njuskala sam se uflekala sa onom crnom mascobom)
ako se ispostavi da je mazanje potrebno, podmazite i napisite da ste to napravili... (kao gost or smth) mislim ne morate, ali onda bi netko mogao pomisliti da je domar obavio svoj posao....
vjerujem da ce biti mnogo zahvalnih usiju
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 14:29 sub, 7. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]...
Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju :)
S ljepljivom trakom funkcioniram.
...[/quote]
Good! :D Onda [b]zalijepi[/b] plocu, pa se nece moci micati i problem skripanja ce opet biti rijesen! :silly:
Blockflöte (napisa): | ...
Fraze tipa niveliranje, libela, WD-40 me zbunjuju
S ljepljivom trakom funkcioniram.
... |
Good! Onda zalijepi plocu, pa se nece moci micati i problem skripanja ce opet biti rijesen!
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 16:11 sub, 7. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="Nesi"]iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati?[/quote]
nije to uopce cudno, stalno se dogadja da samo jedan dio pocne "pivat", i onda se podmaze i problem rjesen...
a ovdi pogotovo... ploce nisu bas mlade, lako moguce da je uslijed konstantnog potezanja nesto jednostavno pocelo jace strugat jedan dio o drugi i pocelo pivat iznimno losin glason... ;)
[quote="Nesi"]hocu reci - mislim da je problem veci od pukog podmazivanja[/quote]
naravno, lako moguce da je i to, ali zasto ne pokusat, WD-40 nije ni skup niti nesto stetan, stalno se koristi... a i cisci je od ulja za podmazivanje, ulje mi je samo prvo palo na pamet... :) iako, ni ulje nije skodno, samo je masno... ;)
ako se sitin, donit cu jednom pa cemo poprskat pa ako upali upali, a ako ne, opet dobro... ;) (sigurno nemoze bit gore od onoga)
Nesi (napisa): | iskreno, nisam sigurna da skripi zato sto nije podmazana.... naime, kada bi bilo tako, uz pretpostavku da su i ostale ploce postavljene istovremeno ili podmazane u nekom trenu istovremeno - zasto bi bas ta jedna i samo jedna pocela vristati? |
nije to uopce cudno, stalno se dogadja da samo jedan dio pocne "pivat", i onda se podmaze i problem rjesen...
a ovdi pogotovo... ploce nisu bas mlade, lako moguce da je uslijed konstantnog potezanja nesto jednostavno pocelo jace strugat jedan dio o drugi i pocelo pivat iznimno losin glason...
Nesi (napisa): | hocu reci - mislim da je problem veci od pukog podmazivanja |
naravno, lako moguce da je i to, ali zasto ne pokusat, WD-40 nije ni skup niti nesto stetan, stalno se koristi... a i cisci je od ulja za podmazivanje, ulje mi je samo prvo palo na pamet... iako, ni ulje nije skodno, samo je masno...
ako se sitin, donit cu jednom pa cemo poprskat pa ako upali upali, a ako ne, opet dobro... (sigurno nemoze bit gore od onoga)
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 18:58 sub, 7. 4. 2007 Naslov: |
|
|
jos jednom ponavljam - prvo pogledati u cemu je stvar
afaik, wd40 ne sluzi za podmazivanje (ili barem ne za univerzalno podmazivanje), vec za rjesavanje problema zahrdjalih dijelova... vise [url=http://herbiv.org/blog/wd40-sprej-koji-je-zgodno-imati]ovdje[/url] a vjerujem da ce tate vise znati ;-)
nadalje, nesmotrena upotreba bilocega moze i naskoditi, a ne vjerujem da se ikome od vas placa nova ploca ili cak, cijeli sustav ploca u 003 - prema tome - ne srljati....
jos jednom ponavljam - prvo pogledati u cemu je stvar
afaik, wd40 ne sluzi za podmazivanje (ili barem ne za univerzalno podmazivanje), vec za rjesavanje problema zahrdjalih dijelova... vise ovdje a vjerujem da ce tate vise znati
nadalje, nesmotrena upotreba bilocega moze i naskoditi, a ne vjerujem da se ikome od vas placa nova ploca ili cak, cijeli sustav ploca u 003 - prema tome - ne srljati....
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|