Ovaj petak se pise prva kratka pismena zadaća (test). Gradivo ce biti (i zadaci i teorija) sve ono sto ste "vec trebali znati" (funkcije, jednadzbe i nejednadzbe). Bit ce i ono crtanje grafova funkcija transforamacijama grafa, pa ponovite to i [b][color=red][size=18]ponesite si bojice (ili kemijske u boji)[/size][/color][/b] da vam grafovi ne bi izgledali ko meni na ploci :)
Osim toga, sad smo gotovi s ponavljanjem i ovaj tjedan prelazimo na novo gradivo (prvo limese, onda derivacije, onda deriviranje implicitnih i inverznih funkcija, a onda primjenu derivacija na analizu funkcije, i na kraju integrale), pa ako ima ljudi koji su propustili dosadasnje vjezbe jer su zakljucili da im je sve to sto sam pricala bilo poznati, mozda bi ovo bilo pravo vrijeme da se ponovno ukljuce.
Ovaj petak se pise prva kratka pismena zadaća (test). Gradivo ce biti (i zadaci i teorija) sve ono sto ste "vec trebali znati" (funkcije, jednadzbe i nejednadzbe). Bit ce i ono crtanje grafova funkcija transforamacijama grafa, pa ponovite to i ponesite si bojice (ili kemijske u boji) da vam grafovi ne bi izgledali ko meni na ploci
Osim toga, sad smo gotovi s ponavljanjem i ovaj tjedan prelazimo na novo gradivo (prvo limese, onda derivacije, onda deriviranje implicitnih i inverznih funkcija, a onda primjenu derivacija na analizu funkcije, i na kraju integrale), pa ako ima ljudi koji su propustili dosadasnje vjezbe jer su zakljucili da im je sve to sto sam pricala bilo poznati, mozda bi ovo bilo pravo vrijeme da se ponovno ukljuce.