Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 1:34 pet, 10. 10. 2003 Naslov: RASPORED sljemenskih tura iz tjelesnog |
|
|
sastanak je u 9.30 uvijek
ako se ide na Sljeme (S) onda je kod tunela
ako se ide na Kraljicin zdenac (KZ) onda je kod crkve u sestinama
25.10. S
08.11. KZ
15.11. S
22.11. S
29.11. KZ
06.12. KZ
13.12. S
20.12. S
konzultacije ponedjeljkom 9-10 kabinet 8
predavaci Fuchkar, Vulicc
(cc je meko, ch je tvrdo)
ovo prepisah 09.10.03. navecer pa ako postoji koja greska, molim da ju napisete, em da ne sirim dezinformacije, em da i ja znam tocne informacije :mrgreen:
sastanak je u 9.30 uvijek
ako se ide na Sljeme (S) onda je kod tunela
ako se ide na Kraljicin zdenac (KZ) onda je kod crkve u sestinama
25.10. S
08.11. KZ
15.11. S
22.11. S
29.11. KZ
06.12. KZ
13.12. S
20.12. S
konzultacije ponedjeljkom 9-10 kabinet 8
predavaci Fuchkar, Vulicc
(cc je meko, ch je tvrdo)
ovo prepisah 09.10.03. navecer pa ako postoji koja greska, molim da ju napisete, em da ne sirim dezinformacije, em da i ja znam tocne informacije
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
zoki Gost
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:04 čet, 6. 11. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="diex"]samo pratis one bakice koje idu na groblje[/quote]
Ja se nadam da ce biti i neki manje duhoviti odgovor... :?
[quote="zoki"]može li malo objašnjenje gdje se nalazi crkva u šestinama, kojim tramvajem/busem doći, nekakva adresa[/quote]
Kad idem, idem autom tako da ne znam bas... Daklem, ozbiljan odgovor se jos ceka... :(
diex (napisa): | samo pratis one bakice koje idu na groblje |
Ja se nadam da ce biti i neki manje duhoviti odgovor...
zoki (napisa): | može li malo objašnjenje gdje se nalazi crkva u šestinama, kojim tramvajem/busem doći, nekakva adresa |
Kad idem, idem autom tako da ne znam bas... Daklem, ozbiljan odgovor se jos ceka...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
dodge Moderator
|
Postano: 10:11 čet, 6. 11. 2003 Naslov: Re: crkva u sestinama |
|
|
[quote="zoki"]hej
može li malo objašnjenje gdje se nalazi crkva u šestinama, kojim tramvajem/busem doći, nekakva adresa... plz :)[/quote]
Dodjes do Britanskog trga(dve stanice poslije TBJ u pravcu Crnomerca(zapad) tramvajima 11,6 ili 1), malo se popnes iznad placa, tamo ti je polazna stanica za autobuse, linija koja ide do sestina je 102 cini mi se, ali ne moj mi vjerovati na rijec, anyways autobus ti staje tamo gdje ce biti najveca koncentracija ljudi, jer ide samo svakih pola sata(a gotovo svi PMF-ovci i planinari namjernici idu s njim).
zoki (napisa): | hej
može li malo objašnjenje gdje se nalazi crkva u šestinama, kojim tramvajem/busem doći, nekakva adresa... plz |
Dodjes do Britanskog trga(dve stanice poslije TBJ u pravcu Crnomerca(zapad) tramvajima 11,6 ili 1), malo se popnes iznad placa, tamo ti je polazna stanica za autobuse, linija koja ide do sestina je 102 cini mi se, ali ne moj mi vjerovati na rijec, anyways autobus ti staje tamo gdje ce biti najveca koncentracija ljudi, jer ide samo svakih pola sata(a gotovo svi PMF-ovci i planinari namjernici idu s njim).
_________________ Your logic does not resemble our Earth logic.
Mine is much more advanced.
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)
|
Postano: 18:45 čet, 6. 11. 2003 Naslov: |
|
|
ako ti je blize,odi do mihaljevca,tamo ti isti onaj bus 102 (nemoj drzat dodga za rijec) ide opet do crkve,cca 2-3 stanice,crkva stvarno nemozes fulat,cjela je plavo sarena
ako ti je blize,odi do mihaljevca,tamo ti isti onaj bus 102 (nemoj drzat dodga za rijec) ide opet do crkve,cca 2-3 stanice,crkva stvarno nemozes fulat,cjela je plavo sarena
|
|
[Vrh] |
|
zoki Gost
|
Postano: 15:15 ned, 9. 11. 2003 Naslov: hvala |
|
|
zahvaljujem na pomoći, uspješno sam našao crkvu - samo sam pratio gomilu od britanskog trga :lol:
malo sam se razočarao - većina ljudi koja je dobila potpise nije se penjala, nego su došli ili autom ili žičarom. nema nikakve kontrole, koja bi spriječila!! znači tjelesni se može proći bez truda, ako je tako i s drugim predmetima, jadan ovaj faks :(
zahvaljujem na pomoći, uspješno sam našao crkvu - samo sam pratio gomilu od britanskog trga
malo sam se razočarao - većina ljudi koja je dobila potpise nije se penjala, nego su došli ili autom ili žičarom. nema nikakve kontrole, koja bi spriječila!! znači tjelesni se može proći bez truda, ako je tako i s drugim predmetima, jadan ovaj faks
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:58 pet, 9. 1. 2004 Naslov: |
|
|
Evo ti gomila rekla-kazala odgovora. Nadam se da ce se javiti i netko informiraniji... 8)
[quote="diex"]hoce se ici na sljeme jos koji put u 1 mjesecu?[/quote]
Negdje cuh da nema vise do kraja semestra. :(
[quote="diex"]Sto je s ljudima koji nemaju sve zigove?[/quote]
Odes u dvoranu i odvjezbas... Dva puta za jedno Sljeme. 8)
Navodno da se moze i negdje ici na nekakvo navijanje :shock: ali nemam blage sto je to... :-s
Takodjer, mozda se moze "prebaciti" na iduci semestar, tj. tada odraditi manjak... Ne znam, to sam isto samo nacuo... :? :(
Evo ti gomila rekla-kazala odgovora. Nadam se da ce se javiti i netko informiraniji...
diex (napisa): | hoce se ici na sljeme jos koji put u 1 mjesecu? |
Negdje cuh da nema vise do kraja semestra.
diex (napisa): | Sto je s ljudima koji nemaju sve zigove? |
Odes u dvoranu i odvjezbas... Dva puta za jedno Sljeme.
Navodno da se moze i negdje ici na nekakvo navijanje ali nemam blage sto je to...
Takodjer, mozda se moze "prebaciti" na iduci semestar, tj. tada odraditi manjak... Ne znam, to sam isto samo nacuo...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
Postano: 0:49 sub, 10. 1. 2004 Naslov: |
|
|
vsego ti rece vise manje sve tocno
tj, to su podatci koji su vrijedili prosle godine (ovo o navijanju)
kako je sada, tj kako mozes odraditi... :grebgreb:
koliko je meni poznato sluzbena odrada je u dvorani
najbolje ti je otici tamo u terminu tjelesnog ili njihovih konzultacija i pitati
znam da si duzan tokom skolovanja odraditi 4 semestra tjelesnog i da to mozes bilokada
e sad, da li mozes tijekom dva semestra odradjivati jedan semestar tjelesnog ili mora biti jedan cijeli, ne znam tocno (upisi kod nas, ISVU administracija doticnog - ne znam kako vode zapocet a neodradjen semestar) :grebgreb:
znam da su neki 'prenosili' zigove sa Sljemena, ali i to je bilo prosle godine
kao sto rekoh, put pod noge i u Martinofku :g:
vsego ti rece vise manje sve tocno
tj, to su podatci koji su vrijedili prosle godine (ovo o navijanju)
kako je sada, tj kako mozes odraditi...
koliko je meni poznato sluzbena odrada je u dvorani
najbolje ti je otici tamo u terminu tjelesnog ili njihovih konzultacija i pitati
znam da si duzan tokom skolovanja odraditi 4 semestra tjelesnog i da to mozes bilokada
e sad, da li mozes tijekom dva semestra odradjivati jedan semestar tjelesnog ili mora biti jedan cijeli, ne znam tocno (upisi kod nas, ISVU administracija doticnog - ne znam kako vode zapocet a neodradjen semestar)
znam da su neki 'prenosili' zigove sa Sljemena, ali i to je bilo prosle godine
kao sto rekoh, put pod noge i u Martinofku
_________________ It's not who you love. It's how.
|
|
[Vrh] |
|
|