Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

blicevi
WWW:
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rafaelm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
76 = 86 - 10

PostPostano: 16:22 ned, 11. 3. 2007    Naslov: blicevi Citirajte i odgovorite

hoce li ovaj semestar biti blic testova?
hoce li ovaj semestar biti blic testova?

bubble
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
52 = 56 - 4

PostPostano: 19:19 uto, 20. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nece nitko biti drag i reci nam postoje li blitzevi? :mis:
Nece nitko biti drag i reci nam postoje li blitzevi? Mis

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 19 - 1

PostPostano: 19:31 uto, 20. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prof. Šikić je rekao da će biti
Prof. Šikić je rekao da će biti

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
sunny
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 30 - 18

PostPostano: 6:40 sri, 21. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

i, koliko se ja sjecam, da ce biti 4 blica, a ne 5 kao prosli semestar. Po nekoj logici mogli bi zapoceti s blicevima vec ovaj tjedan :?:
i, koliko se ja sjecam, da ce biti 4 blica, a ne 5 kao prosli semestar. Po nekoj logici mogli bi zapoceti s blicevima vec ovaj tjedan Question

[Vrh]
bubble
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

52 = 56 - 4

PostPostano: 15:24 sri, 21. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mi nemamo analizu vise ovaj tjedan (predavanje - prof. Guljas).. Osim ako nece staviti pod vjezbama.. A to su rekli da nece (mislim)..
Mi nemamo analizu vise ovaj tjedan (predavanje - prof. Guljas).. Osim ako nece staviti pod vjezbama.. A to su rekli da nece (mislim)..

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
shimija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

53 = 55 - 2

PostPostano: 14:43 čet, 22. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

a nama (grupa od A po valjda do I) je na vježbama rečeno da neće bit ni bliceva ni domaćih :D
a nama (grupa od A po valjda do I) je na vježbama rečeno da neće bit ni bliceva ni domaćih Very Happy

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 15:14 čet, 22. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Isto je receno i za grupu N-Ž danas na predavanjima. Ali profesor je rekao da ce poceti popisivati/prozivati ako se ljudi ne budu svojevoljno pojavljivali na vjezbama.
Isto je receno i za grupu N-Ž danas na predavanjima. Ali profesor je rekao da ce poceti popisivati/prozivati ako se ljudi ne budu svojevoljno pojavljivali na vjezbama.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
zavod za analizu
Forumaš s poteškoćama u pisanju

Spol: žensko
119 = 142 - 23

PostPostano: 18:11 čet, 22. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="shimija"]a nama (grupa od A po valjda do I) je na vježbama rečeno da neće bit ni bliceva ni domaćih :D[/quote]

Tako je. Nema više ničega.
shimija (napisa):
a nama (grupa od A po valjda do I) je na vježbama rečeno da neće bit ni bliceva ni domaćih Very Happy

matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 19:16 čet, 22. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="zavod za analizu"][quote="shimija"]a nama (grupa od A po valjda do I) je na vježbama rečeno da neće bit ni bliceva ni domaćih :D[/quote]

Tako je. Nema više ničega.[/quote]

:weee: Po meni nisu ionako ispunili ništa od predviđenog. :twisted:
1. 003 je bila krcata samo onaj dan kad se pisao famozni blic tako da se prof. Guljaša jedva moglo čuti. :roll:
2. Bila je teška prepisivačina (bar u većini slučajeva), a ko je kriv šta neznam prepisivat. :roll:
zavod za analizu (napisa):
shimija (napisa):

Weeeeeee!!!!!!!!!!! Po meni nisu ionako ispunili ništa od predviđenog. Twisted Evil
1. 003 je bila krcata samo onaj dan kad se pisao famozni blic tako da se prof. Guljaša jedva moglo čuti. Rolling Eyes
2. Bila je teška prepisivačina (bar u većini slučajeva), a ko je kriv šta neznam prepisivat. Rolling Eyes

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 31 - 21

PostPostano: 0:29 sub, 24. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, to zbilja nije imalo smisla....
[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 15:11 pet, 30. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="5ra"]da, to zbilja nije imalo smisla....[/quote]

E nije uvik smisao znat gradivo vec se triba znat snac u svim novonastalim situacijama kada je to potrebno.Posto vecina ljudi nije imala pojma onda je vecina imala POTREBU prepisivat :-)
5ra (napisa):

E nije uvik smisao znat gradivo vec se triba znat snac u svim novonastalim situacijama kada je to potrebno.Posto vecina ljudi nije imala pojma onda je vecina imala POTREBU prepisivat Smile

[Vrh]
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 31 - 21

PostPostano: 23:12 pet, 30. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

da, ali zašto postoje ti blicevi nego da naučiš nešto, a ne da prepisuješ.
da, ali zašto postoje ti blicevi nego da naučiš nešto, a ne da prepisuješ.
[Vrh]
PIPboy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 3

PostPostano: 23:21 pet, 30. 3. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Naucis prepisivati
Naucis prepisivati

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 17:54 pon, 2. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="PIPboy"]Naucis prepisivati[/quote]
I ne samo to vec se naucis snalazit u zivotu...Naucis se snalazit u relnom vremenu dakle odma a ne nakon sta milis sta napravit 10 minuta...Vecina nas nije naucila za blic a posto smo svi zeljni bodova, prilagodili smo se tako sta smo prepisali pa naucili za usmeni...I sami asistenti su skuzili da blicevi ne pomazu studentima da nauce jer uopce nisu bitni za krajnju ocjenu a samo radimo guzvu kad smo svi na predavanju radi blica :-) jel ti dosta?? komentar je namjenjen 5ra-i/u
PIPboy (napisa):
Naucis prepisivati

I ne samo to vec se naucis snalazit u zivotu...Naucis se snalazit u relnom vremenu dakle odma a ne nakon sta milis sta napravit 10 minuta...Vecina nas nije naucila za blic a posto smo svi zeljni bodova, prilagodili smo se tako sta smo prepisali pa naucili za usmeni...I sami asistenti su skuzili da blicevi ne pomazu studentima da nauce jer uopce nisu bitni za krajnju ocjenu a samo radimo guzvu kad smo svi na predavanju radi blica Smile jel ti dosta?? komentar je namjenjen 5ra-i/u

[Vrh]
Nori
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 34 - 12

PostPostano: 18:49 pon, 2. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam osobno učila za blic, a i ljudi za koje znam i to baš iz razloga jer sam bila željna bodova. Usput sam postigla rezultat da mi manje gradiva ostane za naučiti neposredno prije kolokvija/usmenog. Čula sam da je kod Guljaša bila masovna prepisivačina, dobro, ne mogu reći da kod nas ljudi nisu prepisivali, ali ipak ne toliko. A i to nema smisla jer je poanta blica da ljudi uče redovito ( a ne da se znaju snaći u pravom životu koji je sad) i da se vidi kakvi sve tipovi zadataka mogu doći kasnije.
Ja sam osobno učila za blic, a i ljudi za koje znam i to baš iz razloga jer sam bila željna bodova. Usput sam postigla rezultat da mi manje gradiva ostane za naučiti neposredno prije kolokvija/usmenog. Čula sam da je kod Guljaša bila masovna prepisivačina, dobro, ne mogu reći da kod nas ljudi nisu prepisivali, ali ipak ne toliko. A i to nema smisla jer je poanta blica da ljudi uče redovito ( a ne da se znaju snaći u pravom životu koji je sad) i da se vidi kakvi sve tipovi zadataka mogu doći kasnije.

[Vrh]
Nori
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

22 = 34 - 12

PostPostano: 18:52 pon, 2. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

I da, asistenti nisu odustali od bliceva jer studenti nisu naučili dovoljno, već zato što je užasno puno posla bilo oko tih bliceva (ispravljanje, valjda smišljanje, pa još i 5 komada), a ipak bodovno nisu bili toliko bitni.
I da, asistenti nisu odustali od bliceva jer studenti nisu naučili dovoljno, već zato što je užasno puno posla bilo oko tih bliceva (ispravljanje, valjda smišljanje, pa još i 5 komada), a ipak bodovno nisu bili toliko bitni.

[Vrh]
dvičak
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

18 = 19 - 1

PostPostano: 18:58 pon, 2. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

ali blicevi su bili tu da budu teži od kolokvija :wink:
valjd će sad tu težinu prebacit na najecanja,a ne na kolokvije
ali blicevi su bili tu da budu teži od kolokvija Wink
valjd će sad tu težinu prebacit na najecanja,a ne na kolokvije

[Vrh]
5ra
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

10 = 31 - 21

PostPostano: 21:44 pon, 2. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="GCOX"][quote="PIPboy"]Naucis prepisivati[/quote]
I ne samo to vec se naucis snalazit u zivotu...Naucis se snalazit u relnom vremenu dakle odma a ne nakon sta milis sta napravit 10 minuta...Vecina nas nije naucila za blic a posto smo svi zeljni bodova, prilagodili smo se tako sta smo prepisali pa naucili za usmeni...I sami asistenti su skuzili da blicevi ne pomazu studentima da nauce jer uopce nisu bitni za krajnju ocjenu a samo radimo guzvu kad smo svi na predavanju radi blica :-) jel ti dosta?? komentar je namjenjen 5ra-i/u[/quote]

Smisao studiranja mi nije naučiti prepisivati, onaj tko to nije naučio u srednjoj neće ni sada...
GCOX (napisa):
PIPboy (napisa):
Naucis prepisivati

I ne samo to vec se naucis snalazit u zivotu...Naucis se snalazit u relnom vremenu dakle odma a ne nakon sta milis sta napravit 10 minuta...Vecina nas nije naucila za blic a posto smo svi zeljni bodova, prilagodili smo se tako sta smo prepisali pa naucili za usmeni...I sami asistenti su skuzili da blicevi ne pomazu studentima da nauce jer uopce nisu bitni za krajnju ocjenu a samo radimo guzvu kad smo svi na predavanju radi blica Smile jel ti dosta?? komentar je namjenjen 5ra-i/u

Smisao studiranja mi nije naučiti prepisivati, onaj tko to nije naučio u srednjoj neće ni sada...
[Vrh]
GCOX
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-9 = 18 - 27

PostPostano: 13:35 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="5ra"][quote="GCOX"][quote="PIPboy"]Naucis prepisivati[/quote]
I ne samo to vec se naucis snalazit u zivotu...Naucis se snalazit u relnom vremenu dakle odma a ne nakon sta milis sta napravit 10 minuta...Vecina nas nije naucila za blic a posto smo svi zeljni bodova, prilagodili smo se tako sta smo prepisali pa naucili za usmeni...I sami asistenti su skuzili da blicevi ne pomazu studentima da nauce jer uopce nisu bitni za krajnju ocjenu a samo radimo guzvu kad smo svi na predavanju radi blica :-) jel ti dosta?? komentar je namjenjen 5ra-i/u[/quote]

Smisao studiranja mi nije naučiti prepisivati, onaj tko to nije naučio u srednjoj neće ni sada...[/quote]

smisao studiranja je da dobijes diplomu, na manje vise legalan nacin.Za vrijeme studiranja tebi ono sta si naucija triba a nakon toga svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.Triba znat stvari da bi moga radit na poslu al ako je tebi imperativ znanje moran te izvjestit da ti koliko god ucila i znala nasa ce diploma vridit jednako,potpuno jednako, u ovoj nasoj lipoj drzavi...
Nije ovo amerika.....
5ra (napisa):
GCOX (napisa):
PIPboy (napisa):
Naucis prepisivati

smisao studiranja je da dobijes diplomu, na manje vise legalan nacin.Za vrijeme studiranja tebi ono sta si naucija triba a nakon toga svi ljudi zaborave 85% svega sta su naucili.Triba znat stvari da bi moga radit na poslu al ako je tebi imperativ znanje moran te izvjestit da ti koliko god ucila i znala nasa ce diploma vridit jednako,potpuno jednako, u ovoj nasoj lipoj drzavi...
Nije ovo amerika.....

[Vrh]
zavod za analizu

119 = 142 - 23

PostPostano: 14:21 uto, 3. 4. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tako je. Prepisivanje je zaista Kamen mudraca. S prepisivanjem se otvaraju nove dimenzije i siri jednakost medju studentima. Evo primjer. Pretpostavimo da uvedemo kolokvij iz prepisivanja, znaci poanta je samo prepisati, nista svoga. Kad kolokvij krene, svi na pocetku imaju prazan papir (hm da), pa ce svi i prepisivati prazne papire, sto znaci da ce svi i predati prazan papir i svi ce pasti, pa nema vise studenata. I vidite kako su svi problemi odjednom rjeseni. Zavodu se to svidja.
Tako je. Prepisivanje je zaista Kamen mudraca. S prepisivanjem se otvaraju nove dimenzije i siri jednakost medju studentima. Evo primjer. Pretpostavimo da uvedemo kolokvij iz prepisivanja, znaci poanta je samo prepisati, nista svoga. Kad kolokvij krene, svi na pocetku imaju prazan papir (hm da), pa ce svi i prepisivati prazne papire, sto znaci da ce svi i predati prazan papir i svi ce pasti, pa nema vise studenata. I vidite kako su svi problemi odjednom rjeseni. Zavodu se to svidja.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Matematička analiza 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum