Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
apadox Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:24 pon, 9. 4. 2007 Naslov: Utorak 10.4 16:30 Život uživo reportaža HRT1 |
|
|
evo pred kraj emisije bi trebala biti reportaža o mojem špananju monocikla po zagrebu i nasem dragom faksu
ako nemate pojma o cemu se radi evo linka na stari film
http://www.metacafe.com/watch/513673/unicycle_video_extreme_sport/
pa ako moze neko da to snimi hm?
evo pred kraj emisije bi trebala biti reportaža o mojem špananju monocikla po zagrebu i nasem dragom faksu
ako nemate pojma o cemu se radi evo linka na stari film
http://www.metacafe.com/watch/513673/unicycle_video_extreme_sport/
pa ako moze neko da to snimi hm?
_________________ ko pod drugim jamu kopa nos
www.google.com/talk
zelite icq yahoo aim i sve ostale protokole preko opensource jabber-a pm-ajte me
(radi i gtalk(chat u googleu) sa gore navedenim)
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
apadox Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 8:00 uto, 10. 4. 2007 Naslov: |
|
|
snimano je dio na faksu
snimano je dio na faksu
_________________ ko pod drugim jamu kopa nos
www.google.com/talk
zelite icq yahoo aim i sve ostale protokole preko opensource jabber-a pm-ajte me
(radi i gtalk(chat u googleu) sa gore navedenim)
|
|
[Vrh] |
|
Trip Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
MKova Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:39 uto, 10. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="krcko"]A kakve ima veze s razvojem kompjuterskih igrica i igranjem go-a? Primijeti da smo u podforumu koji se zove 'Buckuris'.[/quote]
s razvojem komp. igrica ima jer se traže programeri na faksu gdje se uči programirati, a s igranjem go-a jer bi se igrao u prostorijama faksa i među studentima PMFa
mnogo nas ima nekakve aktivnosti (borilacke vjestine, nogomet, kosarka, rolanje, crtanje, pjevanje itd. u beskonacno) pa ne postaju zurno svi u buckuris.
vidio sam da u posljednje vrijeme ima vise toga o monociklima na forumu pa sam mislio da su stvari u nekakvoj visoj vezi...
edit: da pojasnim, nemam nista protiv, samo me zanimalo... pogledat cu i reportazu danas
krcko (napisa): | A kakve ima veze s razvojem kompjuterskih igrica i igranjem go-a? Primijeti da smo u podforumu koji se zove 'Buckuris'. |
s razvojem komp. igrica ima jer se traže programeri na faksu gdje se uči programirati, a s igranjem go-a jer bi se igrao u prostorijama faksa i među studentima PMFa
mnogo nas ima nekakve aktivnosti (borilacke vjestine, nogomet, kosarka, rolanje, crtanje, pjevanje itd. u beskonacno) pa ne postaju zurno svi u buckuris.
vidio sam da u posljednje vrijeme ima vise toga o monociklima na forumu pa sam mislio da su stvari u nekakvoj visoj vezi...
edit: da pojasnim, nemam nista protiv, samo me zanimalo... pogledat cu i reportazu danas
_________________ suradnici za razvoj igre traženi!! vidi ovo
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:15 uto, 10. 4. 2007 Naslov: |
|
|
[quote="MKova"]mnogo nas ima nekakve aktivnosti (borilacke vjestine, nogomet, kosarka, rolanje, crtanje, pjevanje itd. u beskonacno) pa ne postaju zurno svi u buckuris.
vidio sam da u posljednje vrijeme ima vise toga o monociklima na forumu pa sam mislio da su stvari u nekakvoj visoj vezi...[/quote]
Pa monocikl je solidno neobicnija pojava od ostalih pobrojanih. ;) Btw, za "pjevanje" ima zasebni podforum (zbor PMF-MO). :)
No, slazem se s dijelom opaske: bilo bi lijepo (cit. [i]pregledno[/i]) da se monocikli (kao i vecina ostalih aktivnosti) drze jednog topica. :)
MKova (napisa): | mnogo nas ima nekakve aktivnosti (borilacke vjestine, nogomet, kosarka, rolanje, crtanje, pjevanje itd. u beskonacno) pa ne postaju zurno svi u buckuris.
vidio sam da u posljednje vrijeme ima vise toga o monociklima na forumu pa sam mislio da su stvari u nekakvoj visoj vezi... |
Pa monocikl je solidno neobicnija pojava od ostalih pobrojanih. Btw, za "pjevanje" ima zasebni podforum (zbor PMF-MO).
No, slazem se s dijelom opaske: bilo bi lijepo (cit. pregledno) da se monocikli (kao i vecina ostalih aktivnosti) drze jednog topica.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
brown bunny Forumaš(ica)
|