Kako natjerati lokalnu WLAN gradsku mrežu da radi u blaženoj harmoniji s DSL routerom. Imam gigaset SE515 router, upogonjen XPom, i sve lijepo funkcionira do trenutka kad se spojim na Wireless, onda pad. Sve u biti i dalje radi, ali katastrofalno, sporo, nestabilno, ako downloadam, puca veza, torrent radi 10 puta sporije, baš kao i mozilla, a s wirelessa uopće ne mogu ništa skidati. Dakle očito je problem u nekim konfliktima s IPovima, DNSom i ne znam što. Zato sam pokušao mjenjati bazni IP DSL routera, no to nije pomoglo. Ima li netko ideju? Nisam ovdje napisao baš previše informacija, [b]ZNAM[/b], napisati ću na zahtijev, ne znam što je relevantno...
Kako natjerati lokalnu WLAN gradsku mrežu da radi u blaženoj harmoniji s DSL routerom. Imam gigaset SE515 router, upogonjen XPom, i sve lijepo funkcionira do trenutka kad se spojim na Wireless, onda pad. Sve u biti i dalje radi, ali katastrofalno, sporo, nestabilno, ako downloadam, puca veza, torrent radi 10 puta sporije, baš kao i mozilla, a s wirelessa uopće ne mogu ništa skidati. Dakle očito je problem u nekim konfliktima s IPovima, DNSom i ne znam što. Zato sam pokušao mjenjati bazni IP DSL routera, no to nije pomoglo. Ima li netko ideju? Nisam ovdje napisao baš previše informacija, ZNAM, napisati ću na zahtijev, ne znam što je relevantno...
|