Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
grrrga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
grrrga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
grrrga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 16:14 sub, 18. 8. 2007 Naslov: |
|
|
@kika: za pocetak modul nije isto sto i kolegij, a ne vidim zasto bi svi trebali znati od kojih se kolegija sastoji koji modul/smjer - ako netko postavlja pitanje, korektno je da da informacije koje zna :roll:
@grrrga:
gradja racunala je do sada bio cisto teoretski kolegij (na 4.toj godini) i nije bilo ni p od programiranja
oblikovanje algoritama po onome sto se prica bi moglo biti mjesavina spa i slozenosti algoritama, s naglaskom na slozenosti, od kojih je slozenost opet teoretski kolegij s time da ga se moglo poloziti i bez i sa (dosta) programiranja na samom kraju
kako ce tocno biti realizirano 'oblikovanje algoritama' to mislim da nitko ne zna, osim predavaca, a gradju ce vjerojojatno drzati isti predavac kao do sada, pa shodno tome bi struktura kolegija mogla biti kao i do sada
tj. ako razumijes C i znas isprogramirati nesto da korektno radi (samo ti mozda treba dulje vremena ili trebas razne manuale i tutoriale sastrane) mislim da ne bi trebao imati problema sa tim kolegijima - ne ocekujem real time programiranje na nijednom od njih, eventualno neka zadaca ili seminar mogu ukljucivati programiranje.... a za to bi trebao imati dovoljno vremena i da sa slabijim znanjem Ca uspijes to iskrampati (ako na vrijeme krenes ;) )
upravo sam vidjela da bi Singer i Ribaric trebali drzati te kolegije - sve sto god ce ti trebati za polaganje ce ti reci, ili ce ti pokazati, ako ti nije jasno dodjes i pitas - sa tim kolegijima zbilja ne bi trebalo biti bas nikakavih problema ako ih shvatis ozbiljno i barem te malo interesiraju (i na vrijeme se primis izvrsavanja preuzetih obaveza, ali oba predavaca su skloni pomoci, samo trebas doci i pitati ;) )
cut ces izmedju ostalog i zanimljive stvari iz zivota sto hoce biti upecatljivije i zanimljivije od samog gradiva ;-)
@kika: za pocetak modul nije isto sto i kolegij, a ne vidim zasto bi svi trebali znati od kojih se kolegija sastoji koji modul/smjer - ako netko postavlja pitanje, korektno je da da informacije koje zna
@grrrga:
gradja racunala je do sada bio cisto teoretski kolegij (na 4.toj godini) i nije bilo ni p od programiranja
oblikovanje algoritama po onome sto se prica bi moglo biti mjesavina spa i slozenosti algoritama, s naglaskom na slozenosti, od kojih je slozenost opet teoretski kolegij s time da ga se moglo poloziti i bez i sa (dosta) programiranja na samom kraju
kako ce tocno biti realizirano 'oblikovanje algoritama' to mislim da nitko ne zna, osim predavaca, a gradju ce vjerojojatno drzati isti predavac kao do sada, pa shodno tome bi struktura kolegija mogla biti kao i do sada
tj. ako razumijes C i znas isprogramirati nesto da korektno radi (samo ti mozda treba dulje vremena ili trebas razne manuale i tutoriale sastrane) mislim da ne bi trebao imati problema sa tim kolegijima - ne ocekujem real time programiranje na nijednom od njih, eventualno neka zadaca ili seminar mogu ukljucivati programiranje.... a za to bi trebao imati dovoljno vremena i da sa slabijim znanjem Ca uspijes to iskrampati (ako na vrijeme krenes )
upravo sam vidjela da bi Singer i Ribaric trebali drzati te kolegije - sve sto god ce ti trebati za polaganje ce ti reci, ili ce ti pokazati, ako ti nije jasno dodjes i pitas - sa tim kolegijima zbilja ne bi trebalo biti bas nikakavih problema ako ih shvatis ozbiljno i barem te malo interesiraju (i na vrijeme se primis izvrsavanja preuzetih obaveza, ali oba predavaca su skloni pomoci, samo trebas doci i pitati )
cut ces izmedju ostalog i zanimljive stvari iz zivota sto hoce biti upecatljivije i zanimljivije od samog gradiva
|
|
[Vrh] |
|
grrrga Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
|