Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Tražim programera

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
hampton&richmond
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-21 = 5 - 26

PostPostano: 17:18 sri, 25. 7. 2007    Naslov: Tražim programera Citirajte i odgovorite

Tražim studenta koji zna programirati u C-u, Octavi ili FreeFemu. Tiče se izrade po jednog zadatka iz sva ta tri programska jezika. Plaćam odlično. Molim javite mi se što prije (ako može prije jesenskih rokova).
Tražim studenta koji zna programirati u C-u, Octavi ili FreeFemu. Tiče se izrade po jednog zadatka iz sva ta tri programska jezika. Plaćam odlično. Molim javite mi se što prije (ako može prije jesenskih rokova).

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
= 45 - 45

PostPostano: 22:02 sri, 25. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote]Tiče se izrade po jednog zadatka iz sva ta tri programska jezika[/quote]

skoro svaki programer ovdje na faksu zna pisati u Cu... ali nije mi jasno da li je to jedan zadatak za sva 3 jezika, da li je to jedan zadatak za bilo koji jezik, ili su različiti zadaci za svaki jezik. ... u nabrajanju jezika koristiš 'ili' , a onda kažeš da ima po jedan za svaki jezik.

btw. googlao sam octavu i freemem... ni p od programskih jezika, da to nisu možda razvojni alati?
Citat:
Tiče se izrade po jednog zadatka iz sva ta tri programska jezika

skoro svaki programer ovdje na faksu zna pisati u Cu... ali nije mi jasno da li je to jedan zadatak za sva 3 jezika, da li je to jedan zadatak za bilo koji jezik, ili su različiti zadaci za svaki jezik. ... u nabrajanju jezika koristiš 'ili' , a onda kažeš da ima po jedan za svaki jezik.

btw. googlao sam octavu i freemem... ni p od programskih jezika, da to nisu možda razvojni alati?

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 22:20 sri, 25. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

@MKova: Octav[color=red]e[/color] & Free[color=red]F[/color]em. ;)

@hampton&richmond: Molim malo detaljniji opis sto se trazi. :) Ovako postavljeno, zvuci kao da trazis da ti netko rijesi zadacu/ispit... :?
@MKova: Octave & FreeFem. Wink

@hampton&richmond: Molim malo detaljniji opis sto se trazi. Smile Ovako postavljeno, zvuci kao da trazis da ti netko rijesi zadacu/ispit... Confused

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 17:37 čet, 26. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ovako postavljeno, zvuci kao da trazis da ti netko rijesi zadacu/ispit... :?[/quote]
Meni se isto tako cini :evil:
vsego (napisa):
Ovako postavljeno, zvuci kao da trazis da ti netko rijesi zadacu/ispit... Confused

Meni se isto tako cini Evil or Very Mad

Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 37 - 40

PostPostano: 21:01 čet, 26. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="vsego"]Ovako postavljeno, zvuci kao da trazis da ti netko rijesi zadacu/ispit... :?[/quote]
Meni se isto tako cini :evil:[/quote]

[quote="http://www.gnu.org/software/octave/"]GNU [b]Octave[/b] is a high-level language, primarily intended for numerical computations. It provides a convenient command line interface for solving l[b]inear and nonlinear problems numerically[/b], and for performing other numerical experiments using a language that is mostly compatible with Matlab[/quote]

[quote="http://www.freefem.org/ff++/index.htm"][b]FreeFem[/b]++ is an implementation of a language dedicated to the finite element method. It enables you to solve [b]Partial Differential Equations[/b] (PDE) easily[/quote]

[quote="25.7.2007. @PDJ hampton&richmond"] Molio bih nekoga tko ima bilješke s predavanja (prof.Vrdoljak) i vježbi (asis.Lazar) 2006/2007 da mi posudi da iskopiram. Oko cijene ćemo se dogovoriti. To mi treba za jesenski rok. Inače sam iz Zagreba pa ako netko ima ovdje bilježnice lijepo bih molio posudbu.[/quote]

[quote="hampton&richmond"]
Molim javite mi se što prije ([color=red]ako može prije jesenskih rokova[/color])
[/quote]

@mdoko Otkud ti ta ideja :?

:lol:
mdoko (napisa):
vsego (napisa):
Ovako postavljeno, zvuci kao da trazis da ti netko rijesi zadacu/ispit... Confused

Meni se isto tako cini Evil or Very Mad

http://www.gnu.org/software/octave/ (napisa):
GNU Octave is a high-level language, primarily intended for numerical computations. It provides a convenient command line interface for solving linear and nonlinear problems numerically, and for performing other numerical experiments using a language that is mostly compatible with Matlab

http://www.freefem.org/ff++/index.htm (napisa):
FreeFem++ is an implementation of a language dedicated to the finite element method. It enables you to solve Partial Differential Equations (PDE) easily

25.7.2007. @PDJ hampton&richmond (napisa):
Molio bih nekoga tko ima bilješke s predavanja (prof.Vrdoljak) i vježbi (asis.Lazar) 2006/2007 da mi posudi da iskopiram. Oko cijene ćemo se dogovoriti. To mi treba za jesenski rok. Inače sam iz Zagreba pa ako netko ima ovdje bilježnice lijepo bih molio posudbu.

hampton&richmond (napisa):

Molim javite mi se što prije (ako može prije jesenskih rokova)

@mdoko Otkud ti ta ideja Confused

Laughing

[Vrh]
hampton&richmond
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-21 = 5 - 26

PostPostano: 8:54 pet, 27. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Treba mi dva zadatka iz C-a, jedan iz Octave i jedan iz FreeFema. Znači ako netko zna samo jedan taj jezik, dobit će zadatak samo iz tog jezika kojeg zna, ne mora nužno riješiti sva tri zadatka.
Treba mi dva zadatka iz C-a, jedan iz Octave i jedan iz FreeFema. Znači ako netko zna samo jedan taj jezik, dobit će zadatak samo iz tog jezika kojeg zna, ne mora nužno riješiti sva tri zadatka.

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 11:36 pet, 27. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hampton&richmond"]Treba mi dva zadatka iz C-a, jedan iz Octave i jedan iz FreeFema. Znači ako netko zna samo jedan taj jezik, dobit će zadatak samo iz tog jezika kojeg zna, ne mora nužno riješiti sva tri zadatka.[/quote]
Jos nisi odgovorio da li ti to trazis da ti netko rijesi ispitni zadatak ili nesto slicno?

Jos nisi odgovorio da li ti to trazis da ti netko rijesi ispitni zadatak ili nesto slicno?

Markec
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-3 = 37 - 40

PostPostano: 12:56 pet, 27. 7. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="hampton&richmond"]Treba mi [b]dva[/b] zadatka iz C-a, [b]jedan[/b] iz Octave i [b]jedan[/b] iz FreeFema. Znači ako netko zna samo jedan taj jezik, dobit će zadatak samo iz tog jezika kojeg zna, ne mora nužno riješiti [b]sva tri zadatka[/b].[/quote]

hmmm... :? :? :? :?

2 + 1 + 1 = 3 :?:

nisam to znao...

hmmm... Confused Confused Confused Confused

2 + 1 + 1 = 3 Question

nisam to znao...

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:51 pon, 20. 8. 2007    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ekipa s NLA kaze da je oglas ok, jer se i tako ispituje kod pregledavanja programa. :) Ekipa s PPM mi se nije javila, pa cu pretpostaviti da je odgovor kao i za NLA. :)

Uz ispriku useru zbog privremenog micanja oglasa,

V.

P.S. Bez spamma, molim. :)
Ekipa s NLA kaze da je oglas ok, jer se i tako ispituje kod pregledavanja programa. Smile Ekipa s PPM mi se nije javila, pa cu pretpostaviti da je odgovor kao i za NLA. Smile

Uz ispriku useru zbog privremenog micanja oglasa,

V.

P.S. Bez spamma, molim. Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> MALI oglasi Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum