Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
legend Forumaš(ica)

|
Postano: 1:07 sri, 19. 9. 2007 Naslov: Plaćanje nakon 4 godine??? |
|
|
Ovako, samo me zanima jedna stvar!
Danas sam došao do informacije do se po bolonji na teret Ministarstva studira samo 4 godine!!! To bi značilo, da ako i damo 4 godine u roku, 5. moramo plaćat!!!
Ja sam mislio, da je i nakon uvođenja bolonje, moguće studirati na teret Ministarstva 6 godina!
Da li je istina da je to sad po novom samo 4 godine???
Ovako, samo me zanima jedna stvar!
Danas sam došao do informacije do se po bolonji na teret Ministarstva studira samo 4 godine!!! To bi značilo, da ako i damo 4 godine u roku, 5. moramo plaćat!!!
Ja sam mislio, da je i nakon uvođenja bolonje, moguće studirati na teret Ministarstva 6 godina!
Da li je istina da je to sad po novom samo 4 godine???
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 2:56 sri, 19. 9. 2007 Naslov: |
|
|
za pocetak, brojke provjeri u referadi
za nastavak - prva brojka oznacava broj godina koje min. placa za preddiplomski studij (koji traje 3 godine)
a druga brojka oznacava broj godina koje min. placa za diplomski studij (koji traje 2 godine)
da li je druga brojka sad poznata, ne znam
ali ako das 4 godine u roku, onda si dao 3 godine preddiplomskog i time otvorio novi counter, za diplomski studij
ne unositi paniku tamo gdje joj mjesta nema
ministarstvo ce SIGURNO platiti (bar nekima) u potpunosti svo redovito i u roku studiranje, znaci svih 5 godina ;)
za pocetak, brojke provjeri u referadi
za nastavak - prva brojka oznacava broj godina koje min. placa za preddiplomski studij (koji traje 3 godine)
a druga brojka oznacava broj godina koje min. placa za diplomski studij (koji traje 2 godine)
da li je druga brojka sad poznata, ne znam
ali ako das 4 godine u roku, onda si dao 3 godine preddiplomskog i time otvorio novi counter, za diplomski studij
ne unositi paniku tamo gdje joj mjesta nema
ministarstvo ce SIGURNO platiti (bar nekima) u potpunosti svo redovito i u roku studiranje, znaci svih 5 godina
|
|
[Vrh] |
|
legend Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kika Forumaš(ica)

|
|