Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kljuki Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nori Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)

Spol: 
Sarma: -
|
Postano: 23:39 uto, 3. 6. 2008 Naslov: |
|
|
prosjek za dom se, afaik, gleda samo na studentima koji uopce i zele dom, te odredjene godine :-k
znaci, javi se na neki natjecaj 100 studenata matematike, svaki ima prosjek p_i, pogleda se prosjek njih 100, P_i i onda se u odnosu na P_i daju bodovi... (mozda cak ide i po godinama studiranja ili sta li vec.... )
znaci, to nije prosjek svih studenata koji su ikad studirali na faxu il sta li vec :)
isto tako, znam da kad covjek padne godinu u pravilu niti ne pokusava dati papire za dom, jer pad godine skida dosta bodova... sto znaci, da se prosjek gleda od zbilja jako dobrih studenata.... (npr, ne znam da li se broje u prosjek i oni studenti koji imaju dom direktno - stipendisti, prosjek veci od 4.49 i slicno)
point: imam osjecaj da je prosjek faxa, tipa da se gleda svake ak. godine prilikom upisa, manji od ovoga... ako ne i bitno manji....
prosjek za dom se, afaik, gleda samo na studentima koji uopce i zele dom, te odredjene godine
znaci, javi se na neki natjecaj 100 studenata matematike, svaki ima prosjek p_i, pogleda se prosjek njih 100, P_i i onda se u odnosu na P_i daju bodovi... (mozda cak ide i po godinama studiranja ili sta li vec.... )
znaci, to nije prosjek svih studenata koji su ikad studirali na faxu il sta li vec
isto tako, znam da kad covjek padne godinu u pravilu niti ne pokusava dati papire za dom, jer pad godine skida dosta bodova... sto znaci, da se prosjek gleda od zbilja jako dobrih studenata.... (npr, ne znam da li se broje u prosjek i oni studenti koji imaju dom direktno - stipendisti, prosjek veci od 4.49 i slicno)
point: imam osjecaj da je prosjek faxa, tipa da se gleda svake ak. godine prilikom upisa, manji od ovoga... ako ne i bitno manji....
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 0:30 sri, 4. 6. 2008 Naslov: |
|
|
nova vijest...
prije se stipendistima nije trazia prijepis ocjena, samo kopija ugovora o stipendiji i par potvrda...
tek od ove godine se trazu i ocjene, tako da se prije ove godine, stipendistima nije gleda prosjek, ili ako jest, onda in se davalo maksimalno...
nova vijest...
prije se stipendistima nije trazia prijepis ocjena, samo kopija ugovora o stipendiji i par potvrda...
tek od ove godine se trazu i ocjene, tako da se prije ove godine, stipendistima nije gleda prosjek, ili ako jest, onda in se davalo maksimalno...
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 1:04 sri, 4. 6. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="sorrow"]nova vijest...
tek od ove godine se trazu i ocjene, tako da se prije ove godine, stipendistima nije gleda prosjek, ili ako jest, onda in se davalo maksimalno...[/quote]
Provjeri opet...
Meni su prošle godine tražili popis ocjena (stipendist sam).
Moguće da je to bilo samo za "P" natječaj tada, a da nije vrijedilo i za "S", ali sumnjam.
Stipendisti(i ostali s izravnim pravom na dom) dobiju maksimalan broj bodova na natječaju, ali im se prosjek, onakav kakav jest, pribraja u formulu za ukupan prosjek faksa.
sorrow (napisa): | nova vijest...
tek od ove godine se trazu i ocjene, tako da se prije ove godine, stipendistima nije gleda prosjek, ili ako jest, onda in se davalo maksimalno... |
Provjeri opet...
Meni su prošle godine tražili popis ocjena (stipendist sam).
Moguće da je to bilo samo za "P" natječaj tada, a da nije vrijedilo i za "S", ali sumnjam.
Stipendisti(i ostali s izravnim pravom na dom) dobiju maksimalan broj bodova na natječaju, ali im se prosjek, onakav kakav jest, pribraja u formulu za ukupan prosjek faksa.
_________________ Devious movements in your eyes moved me from relief
Breath comes out white clouds with your lies
and filters through me
|
|
[Vrh] |
|
sorrow Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |