Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Janie Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
kpo Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ivica13 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 21:02 sub, 17. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Ovisi sto smatras losim. :) Navodno je oko 50% (jos cekam rezultate od utorka), sto i nije lose, ako se uzme u obzir da je rijec o populaciji onih koji su mjesec dana ranije pali. 8)
Mogu nakeljiti rezultate na Forum, nije problem, no tek kad ih sve dobijem. :)
Ovisi sto smatras losim. Navodno je oko 50% (jos cekam rezultate od utorka), sto i nije lose, ako se uzme u obzir da je rijec o populaciji onih koji su mjesec dana ranije pali.
Mogu nakeljiti rezultate na Forum, nije problem, no tek kad ih sve dobijem.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
ekatarina Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:37 pon, 19. 5. 2008 Naslov: |
|
|
Evo i rezultata nakon prvog popravka prakticnog kolokvija:
[table]Ime Prezime Došao/la Prolaz Pravo izlaska na drugi popravak
Olja Bajić + + -
Ivan Benić + + -
Maja Bibić + - +
Nina Binički + - +
Luka Brčić + - +
Armin Čehajić + + -
Sofija Čubrić + + -
Sara Dadić + + -
Slavko Davidović + - +
Ivana Dugan + + -
Antonio Dusper + + -
Lidija Ferenček + + -
Tomislav Glavaš + + -
Ivana Gložinić + - +
Viktor Grantverger + - +
Antonia Grbić + + -
Andrea Grozdek + + -
Silva Haberl + + -
Jasmina Hadžić + - +
Kristina Idžanović + + -
Katica Ivanković + + -
Ivana Jelenčić + + -
Aleksandra Jozić + - +
Marcela Jusup + - +
Edvin Kadić + - +
Božo Kelić + + -
Vedrana Klarić + - +
Danijel Kocijan + + -
Kristina Komar + - +
Slađana Kopačević + - +
Vlado Kopčić + - +
Inka Kotur + - +
Martin Kovačević + - +
Marijana Kožul + - +
Denis Kranjčec + - +
Petra Kukec + + -
Andrijana Kulišić + + -
Iva Kusaković + - +
Marija Lijović + - +
Sanja Lovrić + + -
Matija Majhen + - +
Hrvoje Maltarić + + -
Matija Mandarić + + -
Amalija Marelja + - +
Grgo Mariani + + -
Jasmina Marinković + + -
Nikola Marinović + + -
Tamara Međimorec + - +
Tomislav Mihaljek - - +
Jelena Milardović + + -
Maša Nekić + - +
Milan Nikolić + - +
Marin Obrdalj + - +
Željko Patek - - +
Anela Pavelić + - +
Marko Pavičić - - -
Danijel Pavrlišak + + -
Ivan Pažin + - +
Karlo Peček + + -
Ivana Perić + - +
Josip Perić + - +
Josip Perković + + -
Eva Peršić + + -
Siniša Pogačić + + -
Mihaela Poljak + - +
Ines Pozaić + + -
Ivana Ptiček + + -
Ankica Radovanović + - +
Martina Rak + + -
Martina Rom - - -
Tomislav Smetko + + -
Anamarija Smilović + + -
Marinela Soldo + - +
Tanja Sunek + + -
Tena Špoljar + - +
Gea Šunde + - +
Tatjana Tepeš + + -
Mirela Tkalčić - - -
Dijana Turek + + -
Teo Turković + + -
Hrvoje Vidaković + + -
David Vučetić + + -
Ivana Vugdelija + - +
Ivana Zlodi + + -[/table]
Drugi popravak prakticnog kolokvija bit ce 31.5.2008. u tri termina, no ne znam jos tocno kad. :) Lista ce biti na vratima kabineta prof. Singera u utorak ili, najkasnije, u srijedu. :)
Eventualne dodatne ispricnice mozete dostaviti prof. Singeru (u srijedu je na Fakultetu). :) Studenti koji su neopravdano izosta(ja)li, molbe za odobrenje izlaska predaju, kao i do sada, u Referadi, no racunajte da treba nekoliko dana da se molba rijesi (dakle, ona [b]nece[/b] biti na vrijeme rijesena ako ju predate u petak prije popravka!). 8)
Evo i rezultata nakon prvog popravka prakticnog kolokvija:
Ime | Prezime | Došao/la | Prolaz | Pravo izlaska na drugi popravak |
---|
Olja | Bajić | + | + | - | Ivan | Benić | + | + | - | Maja | Bibić | + | - | + | Nina | Binički | + | - | + | Luka | Brčić | + | - | + | Armin | Čehajić | + | + | - | Sofija | Čubrić | + | + | - | Sara | Dadić | + | + | - | Slavko | Davidović | + | - | + | Ivana | Dugan | + | + | - | Antonio | Dusper | + | + | - | Lidija | Ferenček | + | + | - | Tomislav | Glavaš | + | + | - | Ivana | Gložinić | + | - | + | Viktor | Grantverger | + | - | + | Antonia | Grbić | + | + | - | Andrea | Grozdek | + | + | - | Silva | Haberl | + | + | - | Jasmina | Hadžić | + | - | + | Kristina | Idžanović | + | + | - | Katica | Ivanković | + | + | - | Ivana | Jelenčić | + | + | - | Aleksandra | Jozić | + | - | + | Marcela | Jusup | + | - | + | Edvin | Kadić | + | - | + | Božo | Kelić | + | + | - | Vedrana | Klarić | + | - | + | Danijel | Kocijan | + | + | - | Kristina | Komar | + | - | + | Slađana | Kopačević | + | - | + | Vlado | Kopčić | + | - | + | Inka | Kotur | + | - | + | Martin | Kovačević | + | - | + | Marijana | Kožul | + | - | + | Denis | Kranjčec | + | - | + | Petra | Kukec | + | + | - | Andrijana | Kulišić | + | + | - | Iva | Kusaković | + | - | + | Marija | Lijović | + | - | + | Sanja | Lovrić | + | + | - | Matija | Majhen | + | - | + | Hrvoje | Maltarić | + | + | - | Matija | Mandarić | + | + | - | Amalija | Marelja | + | - | + | Grgo | Mariani | + | + | - | Jasmina | Marinković | + | + | - | Nikola | Marinović | + | + | - | Tamara | Međimorec | + | - | + | Tomislav | Mihaljek | - | - | + | Jelena | Milardović | + | + | - | Maša | Nekić | + | - | + | Milan | Nikolić | + | - | + | Marin | Obrdalj | + | - | + | Željko | Patek | - | - | + | Anela | Pavelić | + | - | + | Marko | Pavičić | - | - | - | Danijel | Pavrlišak | + | + | - | Ivan | Pažin | + | - | + | Karlo | Peček | + | + | - | Ivana | Perić | + | - | + | Josip | Perić | + | - | + | Josip | Perković | + | + | - | Eva | Peršić | + | + | - | Siniša | Pogačić | + | + | - | Mihaela | Poljak | + | - | + | Ines | Pozaić | + | + | - | Ivana | Ptiček | + | + | - | Ankica | Radovanović | + | - | + | Martina | Rak | + | + | - | Martina | Rom | - | - | - | Tomislav | Smetko | + | + | - | Anamarija | Smilović | + | + | - | Marinela | Soldo | + | - | + | Tanja | Sunek | + | + | - | Tena | Špoljar | + | - | + | Gea | Šunde | + | - | + | Tatjana | Tepeš | + | + | - | Mirela | Tkalčić | - | - | - | Dijana | Turek | + | + | - | Teo | Turković | + | + | - | Hrvoje | Vidaković | + | + | - | David | Vučetić | + | + | - | Ivana | Vugdelija | + | - | + | Ivana | Zlodi | + | + | - |
Drugi popravak prakticnog kolokvija bit ce 31.5.2008. u tri termina, no ne znam jos tocno kad. Lista ce biti na vratima kabineta prof. Singera u utorak ili, najkasnije, u srijedu.
Eventualne dodatne ispricnice mozete dostaviti prof. Singeru (u srijedu je na Fakultetu). Studenti koji su neopravdano izosta(ja)li, molbe za odobrenje izlaska predaju, kao i do sada, u Referadi, no racunajte da treba nekoliko dana da se molba rijesi (dakle, ona nece biti na vrijeme rijesena ako ju predate u petak prije popravka!).
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
Zadnja promjena: vsego; 11:19 čet, 22. 5. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 12:19 sri, 21. 5. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Drugi popravak prakticnog kolokvija bit ce 31.5.2008. u tri termina, no ne znam jos tocno kad. :) Lista ce biti na vratima kabineta prof. Singera u utorak ili, najkasnije, u srijedu. :)[/quote]
Termini su objavljeni na sluzbenom webu, a lista je na vratima kabineta prof. Singera. 8)
vsego (napisa): | Drugi popravak prakticnog kolokvija bit ce 31.5.2008. u tri termina, no ne znam jos tocno kad. Lista ce biti na vratima kabineta prof. Singera u utorak ili, najkasnije, u srijedu.  |
Termini su objavljeni na sluzbenom webu, a lista je na vratima kabineta prof. Singera.
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|