Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
ma Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tp Forumaš(ica)

|
Postano: 9:20 sri, 11. 6. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="ma"][quote="ivo34"][quote="ma"]sutra je sigurno blic. to nam je zadnji sat integrala, a pisali smo 6 bliceva.[/quote]
Sta nemamo vjezbe i sljedeci tjedan?[/quote]
sljedeći tjedan [b]svi[/b] negdje idu (neki kongres je u pitanju). znam da većinu predavanja i vježbi nemamo. za vježbe iz integrala, moram priznati, nisam skroz siguran, ali vrlo je vjerojatno da nećemo imati.
u svakom slučaju- blic se piše danas.[/quote]
E, pa ja ne idem.
Razmisljao sam da li da idem na kongres ili ne, ali ipak je prevagnula zelja da s vama podijelim jos vise znanja o integralima.
U svakom slucaju, iduci tjedan imamo vjezbe (osim ako se za odrade ne dogovorimo danas, sto sumnjam)
ma (napisa): | ivo34 (napisa): | ma (napisa): | sutra je sigurno blic. to nam je zadnji sat integrala, a pisali smo 6 bliceva. |
Sta nemamo vjezbe i sljedeci tjedan? |
sljedeći tjedan svi negdje idu (neki kongres je u pitanju). znam da većinu predavanja i vježbi nemamo. za vježbe iz integrala, moram priznati, nisam skroz siguran, ali vrlo je vjerojatno da nećemo imati.
u svakom slučaju- blic se piše danas. |
E, pa ja ne idem.
Razmisljao sam da li da idem na kongres ili ne, ali ipak je prevagnula zelja da s vama podijelim jos vise znanja o integralima.
U svakom slucaju, iduci tjedan imamo vjezbe (osim ako se za odrade ne dogovorimo danas, sto sumnjam)
|
|
[Vrh] |
|
RonnieColeman Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)

Spol: