Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
damirko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:44 sub, 7. 6. 2008 Naslov: |
|
|
koliko ja znam, jos nema nikakvih informacija oko zadace, a ni dal ce se sto mijenjati ovaj puta - ali svako imam namjeru saznati u ponedjeljak na vjezbama sta s time, pa cu info staviti tu
nekakva radna verzija datuma koja bi meni odgovarala je (dakle, nit su sluzbeni nit asistent jelaska zna za njih nego su cisto moja ideja): objava zadace taj ponedjeljak, objava zadataka na forumu taj petak (dakle, cijeli tjedan za napisati zadatke i adminima za pogledati - tko odluci poslati zadnji dan a treba nesto ispravljati - tough luck) i kolokvij u zadnji ponedjeljak kao sto je i bilo receno.. sto se tice rezultata treceg kolokvija, pitat cu i za to
koliko ja znam, jos nema nikakvih informacija oko zadace, a ni dal ce se sto mijenjati ovaj puta - ali svako imam namjeru saznati u ponedjeljak na vjezbama sta s time, pa cu info staviti tu
nekakva radna verzija datuma koja bi meni odgovarala je (dakle, nit su sluzbeni nit asistent jelaska zna za njih nego su cisto moja ideja): objava zadace taj ponedjeljak, objava zadataka na forumu taj petak (dakle, cijeli tjedan za napisati zadatke i adminima za pogledati - tko odluci poslati zadnji dan a treba nesto ispravljati - tough luck) i kolokvij u zadnji ponedjeljak kao sto je i bilo receno.. sto se tice rezultata treceg kolokvija, pitat cu i za to
_________________ Am I so different from you
Now does it scare you that I'm able to discern
What to love and what to burn..
Don't judge what you don't understand..
// Disturbed: Fear
|
|
[Vrh] |
|
damirko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:14 sub, 7. 6. 2008 Naslov: |
|
|
Thanks. Ako termin kolokvija ostaje 16.06. čini se da i nema previše prostora za neku kombinaciju datuma koja bi bila značajnije različita od ove :)
[quote="greeneyes"]koliko ja znam, jos nema nikakvih informacija oko zadace, a ni dal ce se sto mijenjati ovaj puta - ali svako imam namjeru saznati u ponedjeljak na vjezbama sta s time, pa cu info staviti tu
nekakva radna verzija datuma koja bi meni odgovarala je (dakle, nit su sluzbeni nit asistent jelaska zna za njih nego su cisto moja ideja): objava zadace taj ponedjeljak, objava zadataka na forumu taj petak (dakle, cijeli tjedan za napisati zadatke i adminima za pogledati - tko odluci poslati zadnji dan a treba nesto ispravljati - tough luck) i kolokvij u zadnji ponedjeljak kao sto je i bilo receno.. sto se tice rezultata treceg kolokvija, pitat cu i za to[/quote]
Thanks. Ako termin kolokvija ostaje 16.06. čini se da i nema previše prostora za neku kombinaciju datuma koja bi bila značajnije različita od ove
greeneyes (napisa): | koliko ja znam, jos nema nikakvih informacija oko zadace, a ni dal ce se sto mijenjati ovaj puta - ali svako imam namjeru saznati u ponedjeljak na vjezbama sta s time, pa cu info staviti tu
nekakva radna verzija datuma koja bi meni odgovarala je (dakle, nit su sluzbeni nit asistent jelaska zna za njih nego su cisto moja ideja): objava zadace taj ponedjeljak, objava zadataka na forumu taj petak (dakle, cijeli tjedan za napisati zadatke i adminima za pogledati - tko odluci poslati zadnji dan a treba nesto ispravljati - tough luck) i kolokvij u zadnji ponedjeljak kao sto je i bilo receno.. sto se tice rezultata treceg kolokvija, pitat cu i za to |
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:56 pon, 9. 6. 2008 Naslov: |
|
|
dogovoreno na vjezbama danas:
objava 4. zadace: 09.06.2008 (danas) do 23.59 ;)
4. kolokvij: ponedjeljak, 16.06.2008 u 18h
obrana/predaja/kako_to_vec_hocemo_zvati zadace: 16.06.2008 (opet, isti dan kad i kolokvij) u 16h
predaja originalnih zadataka (princip ostao isti): od trena objave do petka, 13.06.2008 najkasnije do 20h (za praznovjerne dan ranije ako ih to vise veseli ;) )
objava zadataka na forumu: subota, 14.06.2008 do 11am
--
sto se tice obrane zadace - stvar nije forme radi, popisivat ce se pa treba doci. vrlo vjerojatno su slobodne iste prostorije kao prosli put, pa bi ovo trebalo biti u 006
vjezbi taj dan nema
rezultati treceg kolokvija bi trebali biti kroz koji dan
--
druga stvar - ekipa iz grginog lanca zadacu salje meni - grga je na moru i nema pristup na net :silly:
mislim da je to to..
dogovoreno na vjezbama danas:
objava 4. zadace: 09.06.2008 (danas) do 23.59
4. kolokvij: ponedjeljak, 16.06.2008 u 18h
obrana/predaja/kako_to_vec_hocemo_zvati zadace: 16.06.2008 (opet, isti dan kad i kolokvij) u 16h
predaja originalnih zadataka (princip ostao isti): od trena objave do petka, 13.06.2008 najkasnije do 20h (za praznovjerne dan ranije ako ih to vise veseli )
objava zadataka na forumu: subota, 14.06.2008 do 11am
--
sto se tice obrane zadace - stvar nije forme radi, popisivat ce se pa treba doci. vrlo vjerojatno su slobodne iste prostorije kao prosli put, pa bi ovo trebalo biti u 006
vjezbi taj dan nema
rezultati treceg kolokvija bi trebali biti kroz koji dan
--
druga stvar - ekipa iz grginog lanca zadacu salje meni - grga je na moru i nema pristup na net
mislim da je to to..
|
|
[Vrh] |
|
dubravkor Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
damirko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
petrich Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:43 uto, 10. 6. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="petrich"][quote="Markec"]izmedu nabrojanih stoji [b]i[/b] a ne [b]ili[/b][/quote]
Znaci hoces reci da ne trebamo ni 2 ni 5, vec 4 zadatka? :-k
Al zakaj su onda samo a) i b) ? A ne i c) i d)? :-k
Ma ja sam to shvatila ko da trebamo 2 zadatka, al buduci da je to ipak povoljno po nas, bilo bi zgodno kad bi imali i neku sluzbenu potvrdu za to. ;)[/quote]
Ne nego zelim reci da treba 5 zadataka jer pise:
[quote="Jelaska"]
(5)
a) Konstruirati zadat[color=red]ke [/color]po uzoru na 1. [b]i[/b] 2.a)
b) Konstruirati zadatke po uzoru na 2.b)[color=red],[/color]3.b) [b]i[/b] 4.b)
[/quote]
Da nebude daljnje zablude: [color=red],[/color] == [b]i[/b]
Sad mi stvarno nije jasno odkud ovi zakljuci da treba samo 2 zadatka.
Ni meni nije jasno zasto je navedeno stavljeno pod a) i b), ali je vrlo jasno naznaceno sta se trazi.
petrich (napisa): | Markec (napisa): | izmedu nabrojanih stoji i a ne ili |
Znaci hoces reci da ne trebamo ni 2 ni 5, vec 4 zadatka?
Al zakaj su onda samo a) i b) ? A ne i c) i d)?
Ma ja sam to shvatila ko da trebamo 2 zadatka, al buduci da je to ipak povoljno po nas, bilo bi zgodno kad bi imali i neku sluzbenu potvrdu za to. |
Ne nego zelim reci da treba 5 zadataka jer pise:
Jelaska (napisa): |
(5)
a) Konstruirati zadatke po uzoru na 1. i 2.a)
b) Konstruirati zadatke po uzoru na 2.b),3.b) i 4.b)
|
Da nebude daljnje zablude: , == i
Sad mi stvarno nije jasno odkud ovi zakljuci da treba samo 2 zadatka.
Ni meni nije jasno zasto je navedeno stavljeno pod a) i b), ali je vrlo jasno naznaceno sta se trazi.
|
|
[Vrh] |
|
Marko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:35 sri, 11. 6. 2008 Naslov: |
|
|
Čitam ovo i ima smisla i jedno i drugo.
Ako pogledaš prijašnje zadaće vidjet ćeš da je zarez označavao 'ili' a ne 'i'.
Ali opet vidim da piše
[quote]
a) Konstruirati [b]orginalne(množina)[/b] zadatke po uzoru na 1 i 2b
b) Konstruirati [b]orginalne(množina)[/b] zadatke po uzoru na 2b, 3b i 4b
[/quote]
Hmmmm...
Ali ko će stić izmislit 5 zadatka i još k tome ih tehirat do petka u 20:00? Mislim da dosta ljudi još treba predat programe iz operacijskih, a treba i na faks ići, i zadatke smo praktički dobili tek danas (meni je još utorak ipak je tek 4h u jutro, heheh...), i još europsko...
A da ne pričam da bi administratori imali skoro 2 put više zadataka za pregledavat kad bi predavali 5 zadatka.
Tak da se nadam ipak 2 zadatka...
Čitam ovo i ima smisla i jedno i drugo.
Ako pogledaš prijašnje zadaće vidjet ćeš da je zarez označavao 'ili' a ne 'i'.
Ali opet vidim da piše
Citat: |
a) Konstruirati orginalne(množina) zadatke po uzoru na 1 i 2b
b) Konstruirati orginalne(množina) zadatke po uzoru na 2b, 3b i 4b
|
Hmmmm...
Ali ko će stić izmislit 5 zadatka i još k tome ih tehirat do petka u 20:00? Mislim da dosta ljudi još treba predat programe iz operacijskih, a treba i na faks ići, i zadatke smo praktički dobili tek danas (meni je još utorak ipak je tek 4h u jutro, heheh...), i još europsko...
A da ne pričam da bi administratori imali skoro 2 put više zadataka za pregledavat kad bi predavali 5 zadatka.
Tak da se nadam ipak 2 zadatka...
_________________ Iljo
|
|
[Vrh] |
|
Sedma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
davi Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mia_ Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
citaj_me Forumaš s poteškoćama u pisanju
|
|
[Vrh] |
|
zpazanin Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:04 sub, 14. 6. 2008 Naslov: |
|
|
lanac 04
ispravljena verzija je u planu za sutra
hf
EDIT: ispravljeno 15/16
lanac 04
ispravljena verzija je u planu za sutra
hf
EDIT: ispravljeno 15/16
Description: |
rev1 - ispravljena verzija, 15/16 |
|
Download |
Filename: |
MTR-DZ4-G4.pdf |
Filesize: |
139.36 KB |
Downloaded: |
620 Time(s) |
Zadnja promjena: zpazanin; 15:42 ned, 15. 6. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
greeneyes Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 5:07 sub, 14. 6. 2008 Naslov: |
|
|
moj i grgin lanac
ono sto je u [tt]za provjeriti[/tt] folderima (ono sto je van tih foldera je mislim ok) je doslo u petak iza 3 popodne a mene tad nije vise bilo doma - bit ce pogledano valjda u subotu u neko doba (popodne, napisat cu tad i ako mislim da nesto negdje treba mijenjati) al zadaci su tu za mlade i nadobudne
odoh na spavanje, noc ;)
EDT: pogledala sam zadace, izdvojila one koji bi po meni sad (neki su poslali ispravke) bile ok, u nekima bi trebalo malo vise raspisati stvar ili srediti oznake, al mislim da se moze snaci
stogod jos od ispravaka dodje, ako dodje i bude ok, stavit cu naknadno
moj i grgin lanac
ono sto je u za provjeriti folderima (ono sto je van tih foldera je mislim ok) je doslo u petak iza 3 popodne a mene tad nije vise bilo doma - bit ce pogledano valjda u subotu u neko doba (popodne, napisat cu tad i ako mislim da nesto negdje treba mijenjati) al zadaci su tu za mlade i nadobudne
odoh na spavanje, noc
EDT: pogledala sam zadace, izdvojila one koji bi po meni sad (neki su poslali ispravke) bile ok, u nekima bi trebalo malo vise raspisati stvar ili srediti oznake, al mislim da se moze snaci
stogod jos od ispravaka dodje, ako dodje i bude ok, stavit cu naknadno
Description: |
|
Download |
Filename: |
mtr_v2.rar |
Filesize: |
617.59 KB |
Downloaded: |
319 Time(s) |
Zadnja promjena: greeneyes; 20:53 sub, 14. 6. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Smith Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 9:10 sub, 14. 6. 2008 Naslov: |
|
|
Zadatci prvog lanca:
[url=http://free-zg.htnet.hr/gurps/lanac1.zip]free-zg.htnet.hr/gurps/lanac1.zip[/url]
Izostaju samo zadatci kolegice Ankice Barisic. Ako sam dobro shvatio, nije ih stigla srediti do kraja, pa ce se naknadno dogovoriti s asistentom oko predaje.
EDIT: Zaboravio sam naglasiti, zbog izvanredne situacije izazvane nezgodom kolega Bokulic nije stigao na vrijeme poslati zadatke, pa ce to u dogovoru s asistentom vrlo skoro uciniti.
Zadatci prvog lanca:
free-zg.htnet.hr/gurps/lanac1.zip
Izostaju samo zadatci kolegice Ankice Barisic. Ako sam dobro shvatio, nije ih stigla srediti do kraja, pa ce se naknadno dogovoriti s asistentom oko predaje.
EDIT: Zaboravio sam naglasiti, zbog izvanredne situacije izazvane nezgodom kolega Bokulic nije stigao na vrijeme poslati zadatke, pa ce to u dogovoru s asistentom vrlo skoro uciniti.
_________________ We only have one candle
To burn down to the handle...
- Sonata Arctica, Weballergy
Zadnja promjena: Smith; 19:26 sub, 14. 6. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
KP Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
rat in a cage Forumaš(ica)
|
|