Dobro, u RH smo d.o.o. :)
www.aduro.hr
Trazimo nekoliko ljudi. Programera.
Necu tu puno opisivat sto sve radimo, neke stvari su i poslovna tajna, ali uglavnom radimo za Tele2 u RH, i u par zemalja po EU. Radimo i za jos par telekoma u regiji. I jos toga ima... :-#
Sad se sirimo po Europi pa trebamo nove ljude, da ih naucimo, uhodamo i da se prime posla. Nemojte se nis bojati, neke osnove programiranja su dovoljne, ostalo se nauci. (PHP,Oracle,MySQL dobrodosli, C++,ExtJS isto, zapravo sve sto znate je dobrodoslo, ono kaj vam fali naucite, samo hrabro!!! ;) ja npr. volim zezat dizajnerske kuce pa se cesto koristim svojim znanjem PS-a i napravim stvari s kojima su klijenti zadovoljniji nego sa djelom profi dizajnera, tak da ono, sto vise znate to bolje, nema frke.)
Ono kaj je meni najbolje je da razvijamo nove sustave itd. tj. mozete biti kreativni, a ne samo mali programeri koji rade sto i kako im drugi kazu. Naravno na pocetku cemo vas malo ucit i uhodavat u svijet IT-a, necete odmah radit nesto spektakularno, ali svidjet ce vam se, bez brige.
Sto da vam dam za primjer... vecina toga se ne vidi javno vec su interne aplikacije. Tj. vidi se jer preko nas sve radi, ali ono, nigdje ne pise da smo to mi.
Evo zadnje "vidljivo za pokazat" sam ja napravio ovo, nije bas pravi primjer onoga sto radimo i nije nesto veliko, ali covjeka veseli: http://usporeditarife.tele2.hr/
:D
Meni osobno se ljudi s kojima radim svidjaju, dobra je atmosfera, i ja bi rado nekog sa MO da si ugrabi poslic, pa navalite. :D
Nazalost nismo imali vremena da dodjemo na ovogodisnje [i]Guske[/i] ali nadam se da sljedece godine budemo.
Sto mi ocekujemo od vas? Da ste voljni raditi i uciti. Ozbiljni, itd..
Pa mi slobodno posaljite CV-e. Ja cu ih prosljediti glavnom sefu pa vam se javimo.
Hvala!
Steel
P.S. Ak ima pitanja, pitajte.
Dobro, u RH smo d.o.o.
www.aduro.hr
Trazimo nekoliko ljudi. Programera.
Necu tu puno opisivat sto sve radimo, neke stvari su i poslovna tajna, ali uglavnom radimo za Tele2 u RH, i u par zemalja po EU. Radimo i za jos par telekoma u regiji. I jos toga ima...
Sad se sirimo po Europi pa trebamo nove ljude, da ih naucimo, uhodamo i da se prime posla. Nemojte se nis bojati, neke osnove programiranja su dovoljne, ostalo se nauci. (PHP,Oracle,MySQL dobrodosli, C++,ExtJS isto, zapravo sve sto znate je dobrodoslo, ono kaj vam fali naucite, samo hrabro!!! ja npr. volim zezat dizajnerske kuce pa se cesto koristim svojim znanjem PS-a i napravim stvari s kojima su klijenti zadovoljniji nego sa djelom profi dizajnera, tak da ono, sto vise znate to bolje, nema frke.)
Ono kaj je meni najbolje je da razvijamo nove sustave itd. tj. mozete biti kreativni, a ne samo mali programeri koji rade sto i kako im drugi kazu. Naravno na pocetku cemo vas malo ucit i uhodavat u svijet IT-a, necete odmah radit nesto spektakularno, ali svidjet ce vam se, bez brige.
Sto da vam dam za primjer... vecina toga se ne vidi javno vec su interne aplikacije. Tj. vidi se jer preko nas sve radi, ali ono, nigdje ne pise da smo to mi.
Evo zadnje "vidljivo za pokazat" sam ja napravio ovo, nije bas pravi primjer onoga sto radimo i nije nesto veliko, ali covjeka veseli: http://usporeditarife.tele2.hr/
Meni osobno se ljudi s kojima radim svidjaju, dobra je atmosfera, i ja bi rado nekog sa MO da si ugrabi poslic, pa navalite.
Nazalost nismo imali vremena da dodjemo na ovogodisnje Guske ali nadam se da sljedece godine budemo.
Sto mi ocekujemo od vas? Da ste voljni raditi i uciti. Ozbiljni, itd..
Pa mi slobodno posaljite CV-e. Ja cu ih prosljediti glavnom sefu pa vam se javimo.
Hvala!
Steel
P.S. Ak ima pitanja, pitajte.
_________________ I live like this 'cause I like it
And I've seen too much to pretend
You can't ignore the beauty in the things that you love
Like you can't stand the hatred and the lies
|