Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Aduro idea Ltd trazi programere

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Ponuda poslova
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 21:03 sri, 11. 6. 2008    Naslov: Aduro idea Ltd trazi programere Citirajte i odgovorite

Dobro, u RH smo d.o.o. :)

www.aduro.hr

Trazimo nekoliko ljudi. Programera.
Necu tu puno opisivat sto sve radimo, neke stvari su i poslovna tajna, ali uglavnom radimo za Tele2 u RH, i u par zemalja po EU. Radimo i za jos par telekoma u regiji. I jos toga ima... :-#
Sad se sirimo po Europi pa trebamo nove ljude, da ih naucimo, uhodamo i da se prime posla. Nemojte se nis bojati, neke osnove programiranja su dovoljne, ostalo se nauci. (PHP,Oracle,MySQL dobrodosli, C++,ExtJS isto, zapravo sve sto znate je dobrodoslo, ono kaj vam fali naucite, samo hrabro!!! ;) ja npr. volim zezat dizajnerske kuce pa se cesto koristim svojim znanjem PS-a i napravim stvari s kojima su klijenti zadovoljniji nego sa djelom profi dizajnera, tak da ono, sto vise znate to bolje, nema frke.)
Ono kaj je meni najbolje je da razvijamo nove sustave itd. tj. mozete biti kreativni, a ne samo mali programeri koji rade sto i kako im drugi kazu. Naravno na pocetku cemo vas malo ucit i uhodavat u svijet IT-a, necete odmah radit nesto spektakularno, ali svidjet ce vam se, bez brige.
Sto da vam dam za primjer... vecina toga se ne vidi javno vec su interne aplikacije. Tj. vidi se jer preko nas sve radi, ali ono, nigdje ne pise da smo to mi.
Evo zadnje "vidljivo za pokazat" sam ja napravio ovo, nije bas pravi primjer onoga sto radimo i nije nesto veliko, ali covjeka veseli: http://usporeditarife.tele2.hr/
:D

Meni osobno se ljudi s kojima radim svidjaju, dobra je atmosfera, i ja bi rado nekog sa MO da si ugrabi poslic, pa navalite. :D
Nazalost nismo imali vremena da dodjemo na ovogodisnje [i]Guske[/i] ali nadam se da sljedece godine budemo.

Sto mi ocekujemo od vas? Da ste voljni raditi i uciti. Ozbiljni, itd..

Pa mi slobodno posaljite CV-e. Ja cu ih prosljediti glavnom sefu pa vam se javimo.

Hvala!

Steel

P.S. Ak ima pitanja, pitajte.
Dobro, u RH smo d.o.o. Smile

www.aduro.hr

Trazimo nekoliko ljudi. Programera.
Necu tu puno opisivat sto sve radimo, neke stvari su i poslovna tajna, ali uglavnom radimo za Tele2 u RH, i u par zemalja po EU. Radimo i za jos par telekoma u regiji. I jos toga ima... Silenced
Sad se sirimo po Europi pa trebamo nove ljude, da ih naucimo, uhodamo i da se prime posla. Nemojte se nis bojati, neke osnove programiranja su dovoljne, ostalo se nauci. (PHP,Oracle,MySQL dobrodosli, C++,ExtJS isto, zapravo sve sto znate je dobrodoslo, ono kaj vam fali naucite, samo hrabro!!! Wink ja npr. volim zezat dizajnerske kuce pa se cesto koristim svojim znanjem PS-a i napravim stvari s kojima su klijenti zadovoljniji nego sa djelom profi dizajnera, tak da ono, sto vise znate to bolje, nema frke.)
Ono kaj je meni najbolje je da razvijamo nove sustave itd. tj. mozete biti kreativni, a ne samo mali programeri koji rade sto i kako im drugi kazu. Naravno na pocetku cemo vas malo ucit i uhodavat u svijet IT-a, necete odmah radit nesto spektakularno, ali svidjet ce vam se, bez brige.
Sto da vam dam za primjer... vecina toga se ne vidi javno vec su interne aplikacije. Tj. vidi se jer preko nas sve radi, ali ono, nigdje ne pise da smo to mi.
Evo zadnje "vidljivo za pokazat" sam ja napravio ovo, nije bas pravi primjer onoga sto radimo i nije nesto veliko, ali covjeka veseli: http://usporeditarife.tele2.hr/
Very Happy

Meni osobno se ljudi s kojima radim svidjaju, dobra je atmosfera, i ja bi rado nekog sa MO da si ugrabi poslic, pa navalite. Very Happy
Nazalost nismo imali vremena da dodjemo na ovogodisnje Guske ali nadam se da sljedece godine budemo.

Sto mi ocekujemo od vas? Da ste voljni raditi i uciti. Ozbiljni, itd..

Pa mi slobodno posaljite CV-e. Ja cu ih prosljediti glavnom sefu pa vam se javimo.

Hvala!

Steel

P.S. Ak ima pitanja, pitajte.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
steelworker
Site Admin
Site Admin

Sarma = la pohva - posuda
44 = 50 - 6
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.

PostPostano: 10:22 čet, 12. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=darkred]Rasprava o usporedi tarife od Tele2 prebacena [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=100592#100592]ovdje[/url].[/color]
Rasprava o usporedi tarife od Tele2 prebacena ovdje.

Like you can't stand the hatred and the lies
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Ponuda poslova Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum