Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Hoćete li ispuniti anketu o kvaliteti studija putem Studomata? |
da |
|
76% |
[ 40 ] |
ne |
|
23% |
[ 12 ] |
|
Ukupno glasova : 52 |
|
Autor/ica |
Poruka |
kenny Petica iz zalaganja
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ß Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:34 pon, 9. 6. 2008 Naslov: |
|
|
da, vjerojatno će ovo ići ispunjavati samo oni kojima je uistinu stalo da se čuje što nam smeta. i to je ok. ali to nažalost nije vjerodostojan uzorak. ali ipak- neka je tako kako jest. dobro ste rekli- kad nastane ona gužva na kraju sata, ljudima se ne da, zezaju se, i ne shvaćaju to ozbiljno.
što se anonimnosti tiče, vjerujem da će biti anonimna, ali i da nije- briga me. također me nije sram moga mišljenja. da anketa u startu nije zamišljena kao anonimna, ja bih ju svejedno ispunio. no, zna se zašto je anonimna :lol: profesori su osvetoljubivi... :lol:
da, vjerojatno će ovo ići ispunjavati samo oni kojima je uistinu stalo da se čuje što nam smeta. i to je ok. ali to nažalost nije vjerodostojan uzorak. ali ipak- neka je tako kako jest. dobro ste rekli- kad nastane ona gužva na kraju sata, ljudima se ne da, zezaju se, i ne shvaćaju to ozbiljno.
što se anonimnosti tiče, vjerujem da će biti anonimna, ali i da nije- briga me. također me nije sram moga mišljenja. da anketa u startu nije zamišljena kao anonimna, ja bih ju svejedno ispunio. no, zna se zašto je anonimna profesori su osvetoljubivi...
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
Pukica Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
Postano: 20:41 pon, 9. 6. 2008 Naslov: |
|
|
ok, imate li vi tu anketu na studomatu ili ne? ja je nemam........ :evil:
btw, ja sam se nekako nadao da su ljudi na nasem faxu vec odavno naucili da anonimnost na netu NE POSTOJI, a pogotovo ne kada moras ukucati svoj JMBAG. da se razumijemo, ni meni nije problem potpisati se na anketni listic, ali ovo......ovo je previse. i onda se ide pricati o nekoj anonimnosti. :roll:
ok, imate li vi tu anketu na studomatu ili ne? ja je nemam........
btw, ja sam se nekako nadao da su ljudi na nasem faxu vec odavno naucili da anonimnost na netu NE POSTOJI, a pogotovo ne kada moras ukucati svoj JMBAG. da se razumijemo, ni meni nije problem potpisati se na anketni listic, ali ovo......ovo je previse. i onda se ide pricati o nekoj anonimnosti.
_________________ Dvije stvari su beskonacne: svemir i ljudska glupost. Za ono prvo nisam siguran.
by A.Einstein
|
|
[Vrh] |
|
ma Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 21:22 pon, 9. 6. 2008 Naslov: |
|
|
imaš pravo. ali drukčije se nije moglo regulirati varanje na anketi, tj. ograničenje broja ispunjavanja. ovako svaki student jednom kad ispuni, više nema pristup anketi iz tog kolegija i mijenjanju ocjena. ja nekako vjerujem da će sve biti anonimno. a uostalom, pa neću nikome psovati neki spisak, ne znam zašto bi me itko htio loviti uokollo na temelju mojih rezultata...
nego, mene zanima jedna druga stvar... dvije su grupe zamijenile asistente (na dogovor asistenata), ali to očito nigdje službeno nije zabilježeno :? . kome to javiti? naime, htio bih ipak ocijeniti onog asistenta koji mi predaje :roll: ... da, ja sam jedan od onih kojima je stalo da anketa bude vjerodostojna 8)
imaš pravo. ali drukčije se nije moglo regulirati varanje na anketi, tj. ograničenje broja ispunjavanja. ovako svaki student jednom kad ispuni, više nema pristup anketi iz tog kolegija i mijenjanju ocjena. ja nekako vjerujem da će sve biti anonimno. a uostalom, pa neću nikome psovati neki spisak, ne znam zašto bi me itko htio loviti uokollo na temelju mojih rezultata...
nego, mene zanima jedna druga stvar... dvije su grupe zamijenile asistente (na dogovor asistenata), ali to očito nigdje službeno nije zabilježeno . kome to javiti? naime, htio bih ipak ocijeniti onog asistenta koji mi predaje ... da, ja sam jedan od onih kojima je stalo da anketa bude vjerodostojna
_________________ ima let u finish
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 11:51 čet, 12. 6. 2008 Naslov: |
|
|
Ne znam, ali meni se svidjela ideja po tome da cu moc popuniti za svakog profesora, jerbo nisam svake godine uspjela poloviti sve te ankete na kraju semestra, a covjek stvarno ponekad hoce svasta nesta reci pozitivno i/ili negativno. :D
Bas me boli briga ko ce sta vidjet, cut ili mislit.
Ako je stvarno anonimno, stvarno je samo stvar statistike, a ne da me netko osudi za moje misljenje.
Budimo realni, kada popunjavamo "anonimnu" anketu cak i na papiru, ona nikako nije anonimna.
Trebamo napisati samo spol, godinu rodjenja, sta studiramo, sta su nam roditelji po zanimanju, sve i svasta, samo ne puno ime i prezime. Jos da se to sve samo popunjava kruzicima, iksicima ili cime vec, okej, ali barem komentare, ako ne vec i drugo sta, moras napisat vlastorucno. :roll:
Anonimno? Da, ziher. :rofl:
Popunila sam samo za jedan kolegij, jer za druge mi ne dozvoljava ISVU. :-k
Ne znam, ali meni se svidjela ideja po tome da cu moc popuniti za svakog profesora, jerbo nisam svake godine uspjela poloviti sve te ankete na kraju semestra, a covjek stvarno ponekad hoce svasta nesta reci pozitivno i/ili negativno.
Bas me boli briga ko ce sta vidjet, cut ili mislit.
Ako je stvarno anonimno, stvarno je samo stvar statistike, a ne da me netko osudi za moje misljenje.
Budimo realni, kada popunjavamo "anonimnu" anketu cak i na papiru, ona nikako nije anonimna.
Trebamo napisati samo spol, godinu rodjenja, sta studiramo, sta su nam roditelji po zanimanju, sve i svasta, samo ne puno ime i prezime. Jos da se to sve samo popunjava kruzicima, iksicima ili cime vec, okej, ali barem komentare, ako ne vec i drugo sta, moras napisat vlastorucno.
Anonimno? Da, ziher.
Popunila sam samo za jedan kolegij, jer za druge mi ne dozvoljava ISVU.
|
|
[Vrh] |
|
Mad Wilson Forumaš(ica)
|
Postano: 12:40 čet, 12. 6. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="buba"]ali barem komentare, ako ne vec i drugo sta, moras napisat vlastorucno. :roll:[/quote]Istina. A kako vecina ipak i primi papir, imaju i tvoje otiske prstiju!! :shocked!:
[quote="kenny"]anonimnost na netu NE POSTOJI[/quote]
Imam plan za tebe: mozda da anketu nekako isprintas, ispunis doma (u kontroliranim uvjetima) i onda nekako dostavis na PMF pod okriljem noci, u neoznacenoj kuverti... Razmisli...
buba (napisa): | ali barem komentare, ako ne vec i drugo sta, moras napisat vlastorucno. | Istina. A kako vecina ipak i primi papir, imaju i tvoje otiske prstiju!!
kenny (napisa): | anonimnost na netu NE POSTOJI |
Imam plan za tebe: mozda da anketu nekako isprintas, ispunis doma (u kontroliranim uvjetima) i onda nekako dostavis na PMF pod okriljem noci, u neoznacenoj kuverti... Razmisli...
|
|
[Vrh] |
|
buba Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Mad Wilson Forumaš(ica)
|