Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:43 sub, 14. 2. 2004 Naslov: Metallica u Zg |
|
|
Dječaci i djevojcice, legende teksaškog folk-rocka, Metallica, potvrdili su svoj dolazak u malu nam našu hrvašku - naravno u Zagreb (tough luck splicani i ostatak, opet cete morati da putujete), dvadeset-i-sedmog nam lipnja dvijetisućečetvrte :arrow: 27.6.2004
iako nisam neki fan, otici cu ih pogledati, bar zbog cuda od mikseta i razglasa sto ce dovuci sa sobom (a isto da mogu reci da je taj koncert bio 5 puta bolji od mejdena)
pozivam vas sve da kupite ulaznicu i pogledate to čudo moderne muzike, upoznajte se sa bendom koji mnoge mladiće i mladenke drzi u neugodnom stanju - jer mnoge te mladice je zarobila u godinama 83-će do 90-te, a mnogima je tek poznata od 91-ve pa nadalje
Texas Folk Rock On :headbanging: :muzak:
Dječaci i djevojcice, legende teksaškog folk-rocka, Metallica, potvrdili su svoj dolazak u malu nam našu hrvašku - naravno u Zagreb (tough luck splicani i ostatak, opet cete morati da putujete), dvadeset-i-sedmog nam lipnja dvijetisućečetvrte 27.6.2004
iako nisam neki fan, otici cu ih pogledati, bar zbog cuda od mikseta i razglasa sto ce dovuci sa sobom (a isto da mogu reci da je taj koncert bio 5 puta bolji od mejdena)
pozivam vas sve da kupite ulaznicu i pogledate to čudo moderne muzike, upoznajte se sa bendom koji mnoge mladiće i mladenke drzi u neugodnom stanju - jer mnoge te mladice je zarobila u godinama 83-će do 90-te, a mnogima je tek poznata od 91-ve pa nadalje
Texas Folk Rock On
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 4:28 sub, 14. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"]naravno, govorim o jednoj od meni najboljih pjesama 80tih - One[/quote]
I pjesma i spot su :bow: Ma, cijeli taj album je :bow:
Ali, u Ljubljani ju nisu izvodili, a nekako mislim da nece ni u Zgb... :( Si nasao negdje playlistu? :)
Lord Sirius (napisa): | naravno, govorim o jednoj od meni najboljih pjesama 80tih - One |
I pjesma i spot su Ma, cijeli taj album je
Ali, u Ljubljani ju nisu izvodili, a nekako mislim da nece ni u Zgb... Si nasao negdje playlistu?
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 5:04 sub, 14. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="Lord Sirius"]naravno, govorim o jednoj od meni najboljih pjesama 80tih - One[/quote]
I pjesma i spot su :bow: Ma, cijeli taj album je :bow:
Ali, u Ljubljani ju nisu izvodili, a nekako mislim da nece ni u Zgb... :( Si nasao negdje playlistu? :)[/quote]
[url]http://www.allmetallica.com/info/setlists03.shtml#aug29[/url]
i skoro na svakom koncertu je odsvirana "jedinica"
strahovao sam da ce pretezno svirati Sveca Ljutka, no te setliste su me poprilicno razuvjerile - svega 4 ili 5 pjesmica sa Ljutka, a sve ostalo antologijske stvari
ali cini se da ovaj put nece svirati neke jako dobre stvari sa load-a ili reloada poput "the unforgiven ii", "the memory remains" ili "until it sleeps", te meni najdrazu "bleeding me"
no meni je jedino vazno da cujem "one" i "sad but true"
"sad but true" je inace pjesma sa odlicnim algorijsko-ironicno-sarkasticnim (i tu sam ozbiljan) tekstom kojem sigurno zavide i "vrsni" tekstopisci (a bome niti "one" nije daleko)
vsego (napisa): | Lord Sirius (napisa): | naravno, govorim o jednoj od meni najboljih pjesama 80tih - One |
I pjesma i spot su Ma, cijeli taj album je
Ali, u Ljubljani ju nisu izvodili, a nekako mislim da nece ni u Zgb... Si nasao negdje playlistu? |
http://www.allmetallica.com/info/setlists03.shtml#aug29
i skoro na svakom koncertu je odsvirana "jedinica"
strahovao sam da ce pretezno svirati Sveca Ljutka, no te setliste su me poprilicno razuvjerile - svega 4 ili 5 pjesmica sa Ljutka, a sve ostalo antologijske stvari
ali cini se da ovaj put nece svirati neke jako dobre stvari sa load-a ili reloada poput "the unforgiven ii", "the memory remains" ili "until it sleeps", te meni najdrazu "bleeding me"
no meni je jedino vazno da cujem "one" i "sad but true"
"sad but true" je inace pjesma sa odlicnim algorijsko-ironicno-sarkasticnim (i tu sam ozbiljan) tekstom kojem sigurno zavide i "vrsni" tekstopisci (a bome niti "one" nije daleko)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 20:12 sub, 14. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"][url]http://www.allmetallica.com/info/setlists03.shtml#aug29[/url]
i skoro na svakom koncertu je odsvirana "jedinica"[/quote]
Mmmmm... :D Dobre set liste. :D
Cuo sam da su Slipknot predgrupa, ali ih nikad nisam cuo... :shock: :? Komentari? :-k
[quote="Lord Sirius"]strahovao sam da ce pretezno svirati Sveca Ljutka, no te setliste su me poprilicno razuvjerile - svega 4 ili 5 pjesmica sa Ljutka, a sve ostalo antologijske stvari[/quote]
Klasika za Metallicu... Kao da se srame svojih novijih uradaka (tko zna zasto? :twisted:), pa (gotovo) uvijek sviraju pretezno "antologijske" stvari... 8) Bolje za nas. ;)
[quote="Lord Sirius"]"sad but true" je inace pjesma sa odlicnim algorijsko-ironicno-sarkasticnim (i tu sam ozbiljan) tekstom kojem sigurno zavide i "vrsni" tekstopisci (a bome niti "one" nije daleko)[/quote]
:) Na koncertu su mi textovi manje bitni nego inace... Vaznija mi je atmosfera. :)
Ma, neka ponove Ljubljanu & me happy. :D
Mmmmm... Dobre set liste.
Cuo sam da su Slipknot predgrupa, ali ih nikad nisam cuo... Komentari?
Lord Sirius (napisa): | strahovao sam da ce pretezno svirati Sveca Ljutka, no te setliste su me poprilicno razuvjerile - svega 4 ili 5 pjesmica sa Ljutka, a sve ostalo antologijske stvari |
Klasika za Metallicu... Kao da se srame svojih novijih uradaka (tko zna zasto? ), pa (gotovo) uvijek sviraju pretezno "antologijske" stvari... Bolje za nas.
Lord Sirius (napisa): | "sad but true" je inace pjesma sa odlicnim algorijsko-ironicno-sarkasticnim (i tu sam ozbiljan) tekstom kojem sigurno zavide i "vrsni" tekstopisci (a bome niti "one" nije daleko) |
Na koncertu su mi textovi manje bitni nego inace... Vaznija mi je atmosfera.
Ma, neka ponove Ljubljanu & me happy.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)
|
Postano: 23:47 sub, 14. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Wov! This is a surprise.
Vjerojatno sam usamljen s ovom izjavom, ali nekako nisam očekivao da ću doživjet da se Metallica spusti ovdje do nas u Zg. :)
Valjda neće napravit k'o Stonesi i odustat u zadnji čas :? Ma neće... :)
Btw., čuo sam par pjesama snimljenih na jednom njihovom koncertu negjde u Kanadi, čini mi se. Unplugged. 8)
Uvijek sam mislio da se kvaliteta glazbenika dokazuje na unplugged svirkama. Jel' to iko čuo osim mene. Jelda da su bili dobri?
:mrgreen:
Novi album nisam čuo, al nešto mu se ne čuje daleko dobar glas...
Wov! This is a surprise.
Vjerojatno sam usamljen s ovom izjavom, ali nekako nisam očekivao da ću doživjet da se Metallica spusti ovdje do nas u Zg.
Valjda neće napravit k'o Stonesi i odustat u zadnji čas Ma neće...
Btw., čuo sam par pjesama snimljenih na jednom njihovom koncertu negjde u Kanadi, čini mi se. Unplugged.
Uvijek sam mislio da se kvaliteta glazbenika dokazuje na unplugged svirkama. Jel' to iko čuo osim mene. Jelda da su bili dobri?
Novi album nisam čuo, al nešto mu se ne čuje daleko dobar glas...
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:13 ned, 15. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Valjda neće napravit k'o Stonesi i odustat u zadnji čas :? Ma neće... :)[/quote]
Cini mi se da nisu Stonesi odustali, nego organizator nije poplacao sve dugove jos od proslog koncerta (koji je, btw, takodjer bio jako dobar :D).
[quote="Blockflöte"]Btw., čuo sam par pjesama snimljenih na jednom njihovom koncertu negjde u Kanadi, čini mi se. Unplugged. 8)[/quote]
Imas li Metallica Unplugged na nekom CDu? :D If so, please... PM. ;)
[quote="Blockflöte"]Uvijek sam mislio da se kvaliteta glazbenika dokazuje na unplugged svirkama.[/quote]
Ovisi o vrsti glazbe. :) Ali, svidja mi se kao kriterij koji eliminira tehnicare, ravere i sl. :twisted:
[quote="Blockflöte"]Novi album nisam čuo, al nešto mu se ne čuje daleko dobar glas...[/quote]
Same here... ;)
Ides na koncert? :)
A na Gathering? :D
Blockflöte (napisa): | Valjda neće napravit k'o Stonesi i odustat u zadnji čas Ma neće... |
Cini mi se da nisu Stonesi odustali, nego organizator nije poplacao sve dugove jos od proslog koncerta (koji je, btw, takodjer bio jako dobar ).
Blockflöte (napisa): | Btw., čuo sam par pjesama snimljenih na jednom njihovom koncertu negjde u Kanadi, čini mi se. Unplugged. |
Imas li Metallica Unplugged na nekom CDu? If so, please... PM.
Blockflöte (napisa): | Uvijek sam mislio da se kvaliteta glazbenika dokazuje na unplugged svirkama. |
Ovisi o vrsti glazbe. Ali, svidja mi se kao kriterij koji eliminira tehnicare, ravere i sl.
Blockflöte (napisa): | Novi album nisam čuo, al nešto mu se ne čuje daleko dobar glas... |
Same here...
Ides na koncert?
A na Gathering?
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:25 ned, 15. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Wov! This is a surprise.
Vjerojatno sam usamljen s ovom izjavom, ali nekako nisam očekivao da ću doživjet da se Metallica spusti ovdje do nas u Zg. :) [/quote]
pa to i je surprise vecini - meni nije jer sam znao 3 mjeseca prije od izovra bliskih organizatorima da se pregovara sa metalikom
[quote="Blockflöte"]
Valjda neće napravit k'o Stonesi i odustat u zadnji čas :? Ma neće... :)[/quote]
vise bi te trebalo zabrinjavati da se džems ne polomi na skejtboardu nego to kaj ce oni otkazati koncert
[quote="Blockflöte"]
Btw., čuo sam par pjesama snimljenih na jednom njihovom koncertu negjde u Kanadi, čini mi se. Unplugged. 8)
:mrgreen: [/quote]
nisam gledao, ali nadam se da su obavili regularan unplugged - a ne kao lenny kravitz koji je imao elektricnu gitaru (zamislite jadnik kao da nema novaca za akusticnu) i samo je svirao na [i]clean-u[/i]
[quote="Crni"]Stonesi nisu uopće imali od čega odustat. Taj koncert nije bio planiran. To je bila obična izmišljotina od one organizacije koja ih je fol trebala dovest, da bi digli lovu. Na kraju krajeva, naivnim ljudima nisu uopće vratili novce. Fala bogu da ja nisam nasjeo. [/quote]
kao sto vsego rekao, stonesi nisu dosli jer im nisu dugove isplatili, a sluzbena isprika je bila "nesigurno stanje zbog nedavnog atentata na srpskog premijera"
inače, kajda nije bila dužna vratiti novce ljudima koji su kupili karte - novce su bile dužne vratiti agencije koje su prodavale karte (npr. generalturist, student, integral i slicno)
inače, kajda je bivša bina, sadašnji impresario - u toj firmi se takve spletke desavaju da nije za vjerovati tako da, pazite kad imate posla s njima (bilokakvog)
Blockflöte (napisa): | Wov! This is a surprise.
Vjerojatno sam usamljen s ovom izjavom, ali nekako nisam očekivao da ću doživjet da se Metallica spusti ovdje do nas u Zg. |
pa to i je surprise vecini - meni nije jer sam znao 3 mjeseca prije od izovra bliskih organizatorima da se pregovara sa metalikom
Blockflöte (napisa): |
Valjda neće napravit k'o Stonesi i odustat u zadnji čas Ma neće... |
vise bi te trebalo zabrinjavati da se džems ne polomi na skejtboardu nego to kaj ce oni otkazati koncert
Blockflöte (napisa): |
Btw., čuo sam par pjesama snimljenih na jednom njihovom koncertu negjde u Kanadi, čini mi se. Unplugged.
|
nisam gledao, ali nadam se da su obavili regularan unplugged - a ne kao lenny kravitz koji je imao elektricnu gitaru (zamislite jadnik kao da nema novaca za akusticnu) i samo je svirao na clean-u
Crni (napisa): | Stonesi nisu uopće imali od čega odustat. Taj koncert nije bio planiran. To je bila obična izmišljotina od one organizacije koja ih je fol trebala dovest, da bi digli lovu. Na kraju krajeva, naivnim ljudima nisu uopće vratili novce. Fala bogu da ja nisam nasjeo. |
kao sto vsego rekao, stonesi nisu dosli jer im nisu dugove isplatili, a sluzbena isprika je bila "nesigurno stanje zbog nedavnog atentata na srpskog premijera"
inače, kajda nije bila dužna vratiti novce ljudima koji su kupili karte - novce su bile dužne vratiti agencije koje su prodavale karte (npr. generalturist, student, integral i slicno)
inače, kajda je bivša bina, sadašnji impresario - u toj firmi se takve spletke desavaju da nije za vjerovati tako da, pazite kad imate posla s njima (bilokakvog)
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
|