Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Rezultati 1. i 2. kolokvija (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
33 = 43 - 10

PostPostano: 20:28 uto, 1. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pinkgirl"][quote="kakt00s"]Jesi uspjela kaj? Ja sam zakasnio pa nisam niš uspio napravit. Sad se samo nadam da neću zgubit još negdje bodove. Mislim, nebi trebao. Bio sam na svim vježbama i sve sam napravio. Predao sve zadaće.[/quote]

prof mi je rekao da popravni kolokvij nije predviden za ovakve poput mene...kao samo za podizanje ocjene.
ono sta je bitno, prof je rekao da ce ovisno o nasim rezultatima spustiti prag odnosno ljestvicu prilagoditi nasim bodovima... :)[/quote]

Thx na odgovoru. Pa da, po ovom bi cca. 3-4 osobe imale petardu. Ma ja bi se sam osjećao glupo da imam 4 iz ovog predmeta jer praktički ja i računalo živimo u simbiozi. pozz.

[img]http://www.sportsgamer.com/forums/images/smilies/dms/duh2.gif[/img]
pinkgirl (napisa):
kakt00s (napisa):
Jesi uspjela kaj? Ja sam zakasnio pa nisam niš uspio napravit. Sad se samo nadam da neću zgubit još negdje bodove. Mislim, nebi trebao. Bio sam na svim vježbama i sve sam napravio. Predao sve zadaće.

prof mi je rekao da popravni kolokvij nije predviden za ovakve poput mene...kao samo za podizanje ocjene.
ono sta je bitno, prof je rekao da ce ovisno o nasim rezultatima spustiti prag odnosno ljestvicu prilagoditi nasim bodovima... Smile

Thx na odgovoru. Pa da, po ovom bi cca. 3-4 osobe imale petardu. Ma ja bi se sam osjećao glupo da imam 4 iz ovog predmeta jer praktički ja i računalo živimo u simbiozi. pozz.

Antonija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

16 = 18 - 2

PostPostano: 20:35 uto, 1. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="pinkgirl"]
ono sta je bitno, prof je rekao da ce ovisno o nasim rezultatima spustiti prag odnosno ljestvicu prilagoditi nasim bodovima... :)[/quote]

konacno neka informacija :)
svaki put kad je kvadratic pored naziva kolegija zute boje, mislim da su dosli rezultati. nije to bas lako sve objektivno ocjenit tako da ako rezultati i budu danas, bit ce vjerojatno kasno :)
pinkgirl (napisa):

ono sta je bitno, prof je rekao da ce ovisno o nasim rezultatima spustiti prag odnosno ljestvicu prilagoditi nasim bodovima... Smile

konacno neka informacija Smile
svaki put kad je kvadratic pored naziva kolegija zute boje, mislim da su dosli rezultati. nije to bas lako sve objektivno ocjenit tako da ako rezultati i budu danas, bit ce vjerojatno kasno Smile

kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 20:40 uto, 1. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Antonija"][quote="pinkgirl"]

konacno neka informacija :)
svaki put kad je kvadratic pored naziva kolegija zute boje, mislim da su dosli rezultati. nije to bas lako sve objektivno ocjenit tako da ako rezultati i budu danas, bit ce vjerojatno kasno :)[/quote]

Pa samo pogledaš desno čiji je zadnji post. Tako se čak i prije možeš razočarat. Kod mene uspijeva ta metoda. 8)
Antonija (napisa):
pinkgirl (napisa):

konacno neka informacija Smile
svaki put kad je kvadratic pored naziva kolegija zute boje, mislim da su dosli rezultati. nije to bas lako sve objektivno ocjenit tako da ako rezultati i budu danas, bit ce vjerojatno kasno Smile

Pa samo pogledaš desno čiji je zadnji post. Tako se čak i prije možeš razočarat. Kod mene uspijeva ta metoda. Cool

Antonija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

16 = 18 - 2

PostPostano: 20:59 uto, 1. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kakt00s"]
Pa samo pogledaš desno čiji je zadnji post. Tako se čak i prije možeš razočarat. Kod mene uspijeva ta metoda. 8)[/quote]

znam ali automatski pogledam prvo kvadratic pa tek onda ciji je zadnji post. tako da razocaram sekundu poslije :)
kakt00s (napisa):

Pa samo pogledaš desno čiji je zadnji post. Tako se čak i prije možeš razočarat. Kod mene uspijeva ta metoda. Cool

znam ali automatski pogledam prvo kvadratic pa tek onda ciji je zadnji post. tako da razocaram sekundu poslije Smile

eval
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 19 - 4

PostPostano: 9:17 sri, 2. 7. 2008    Naslov: ocjene??? Citirajte i odgovorite

jel će bit danas upis ocjena ili? i u kolko?

HVALA NA BRZOM ODGOVORU!!!! (žurim na vlak)
jel će bit danas upis ocjena ili? i u kolko?

HVALA NA BRZOM ODGOVORU!!!! (žurim na vlak)

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
groom
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
-1 = 3 - 4

PostPostano: 12:14 čet, 3. 7. 2008    Naslov: upis ocjena Citirajte i odgovorite

Je li ima itko informaciju kada je upis ocjena, tj. kada će profesor ispravit naše zadaće :roll: , pa da se to objavi na net? hvala :oops: :D
Je li ima itko informaciju kada je upis ocjena, tj. kada će profesor ispravit naše zadaće Rolling Eyes , pa da se to objavi na net? hvala Embarassed Very Happy

http://www.youtube.com/watch?v=x34icYC8zA0
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 12:24 čet, 3. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

smiri malo... profesor je pročitao svima kakve bi ocjene otprilike trebali imat i nezna se kad će bit upisi... objavit će profesor...

Možda tek za 2 tjedna....

veni, vidi, vici...
smiri malo... profesor je pročitao svima kakve bi ocjene otprilike trebali imat i nezna se kad će bit upisi... objavit će profesor...

veni, vidi, vici...

Antonija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

16 = 18 - 2

PostPostano: 15:08 čet, 3. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="kakt00s"]smiri malo... profesor je [b]pročitao[/b] svima kakve bi ocjene otprilike trebali imat i nezna se kad će bit upisi... objavit će profesor...

veni, vidi, vici...[/quote]

kad to?
kakt00s (napisa):

veni, vidi, vici...

kad to?

kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 17:43 čet, 3. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Antonija"][quote="kakt00s"]smiri malo... profesor je [b]pročitao[/b] svima kakve bi ocjene otprilike trebali imat i nezna se kad će bit upisi... objavit će profesor...

veni, vidi, vici...[/quote]

kad to?[/quote]

pa jucer smo u 12 svi čekali gore ak je možda neš došlo... onda je odnekud izvuko neki popis.. svi fino sjeli u neku predavaonu i tak to...
Antonija (napisa):
kakt00s (napisa):

veni, vidi, vici...

kad to?

pa jucer smo u 12 svi čekali gore ak je možda neš došlo... onda je odnekud izvuko neki popis.. svi fino sjeli u neku predavaonu i tak to...

kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 21:59 ned, 6. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajmo se svi zajedno nadat da će sutra bit reze... :)

Let's hold our hands together and wish upon a falling star :)
Ajmo se svi zajedno nadat da će sutra bit reze... Smile

Let's hold our hands together and wish upon a falling star Smile

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, nastavnički studiji -> Računarski praktikumi (smjer nastavnički) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum