Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Ziggy Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
kreda Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Skeli Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
Postano: 12:08 pet, 4. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Da pa moja prituzba ce se konkretno i svoditi na to, neuskladjenost predavanja, nedostatak literature i nemogucnost konzultacija(jer prof. ne zna matlab- to nije moj problem) , u svezi zadatka u matlabu. Potpuna neprofesionalnost u pogledu tog dijela ispita. Predavanja i kolokviji su bili uskladjeni,tako da u taj dio necu ulaziti, ali ovo drugo nije nikako u redu. Svasta smo mi prosli kroz ove 4.godine, i zahtjevalo se sve i svasta od nas, ali isto tako profesor koji je to zahtjevao je to i sam znao rijesiti.
Da pa moja prituzba ce se konkretno i svoditi na to, neuskladjenost predavanja, nedostatak literature i nemogucnost konzultacija(jer prof. ne zna matlab- to nije moj problem) , u svezi zadatka u matlabu. Potpuna neprofesionalnost u pogledu tog dijela ispita. Predavanja i kolokviji su bili uskladjeni,tako da u taj dio necu ulaziti, ali ovo drugo nije nikako u redu. Svasta smo mi prosli kroz ove 4.godine, i zahtjevalo se sve i svasta od nas, ali isto tako profesor koji je to zahtjevao je to i sam znao rijesiti.
|
|
[Vrh] |
|
branko Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Ziggy Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
azra Forumaš(ica)
|
Postano: 14:00 pon, 7. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Ovo su (valjda) konacni rezultati.
Potpisi i upis ocjena ce biti u petak 18.7. (naknadno cu javiti u koliko sati), a usmeni ce biti 21. ili 22. 7., javim naknadno. (ako se sad pitate sto je s onima koji nisu kolokvirali - ne znam, nema ih bas puno pa pretpostavljam da dolaze takodjer 21. ili 22.)
Ako ste prijavili ispit a namjeravate izaci na usmeni/doci po ocjenu tek u 9. mjesecu, mozete. Samo nemojte onda ponovno prijavljivati ispit (ako je to uopce moguce na Studomatu), nego napomenite profesorici da ste prijavili rok u 7. mjesecu.
One koji namjeravaju izaci na usmeni sada molim da mi se jave mailom do 14.7., kako bi prof. Radas imala neku orijentaciju o tome koliko ljudi dolazi na ispit. Ista molba ce vrijediti i za 9. mjesec, ali o tom potom...
Takodjer jos trebam napomenuti da ce prof. Radas dobiti na uvid sve testove studenata koji izlaze na usmeni (nekima je to dobra vijest, nekima mozda i nije...).
Ovo su (valjda) konacni rezultati.
Potpisi i upis ocjena ce biti u petak 18.7. (naknadno cu javiti u koliko sati), a usmeni ce biti 21. ili 22. 7., javim naknadno. (ako se sad pitate sto je s onima koji nisu kolokvirali - ne znam, nema ih bas puno pa pretpostavljam da dolaze takodjer 21. ili 22.)
Ako ste prijavili ispit a namjeravate izaci na usmeni/doci po ocjenu tek u 9. mjesecu, mozete. Samo nemojte onda ponovno prijavljivati ispit (ako je to uopce moguce na Studomatu), nego napomenite profesorici da ste prijavili rok u 7. mjesecu.
One koji namjeravaju izaci na usmeni sada molim da mi se jave mailom do 14.7., kako bi prof. Radas imala neku orijentaciju o tome koliko ljudi dolazi na ispit. Ista molba ce vrijediti i za 9. mjesec, ali o tom potom...
Takodjer jos trebam napomenuti da ce prof. Radas dobiti na uvid sve testove studenata koji izlaze na usmeni (nekima je to dobra vijest, nekima mozda i nije...).
Description: |
|
Download |
Filename: |
MMuM_sve.xls |
Filesize: |
69.5 KB |
Downloaded: |
118 Time(s) |
Zadnja promjena: azra; 21:17 pon, 7. 7. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
azra Forumaš(ica)
|
Postano: 14:53 pon, 7. 7. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]pa, zapravo nas ima podosta koji nismo kolokvirali, a pretpostavljam da ce nas biti i podosta koji ne namjeravamo jos neko vrijeme izlazit na ispit (tj. sljedecih par rokova), jel se zna mooooozda kak ce izgledat pismeni/usmeni/kakvo vec polaganje ispita nakon npr. jesenskog roka?[/quote]
Ne zna se, bit cete na vrijeme obavijesteni.
A da odgovorim i na ostale postove: ako dolazite po [b]upis[/b] ocjene, nema ispitivanja, osim mozda 'Kolega, kako ste?'. I gledaju se svi bodovi zajedno, osim ako dolazite na usmeni. U tom slucaju bi profesorica mogla prouciti koji dijelovi vam vise ili manje leze...
Anonymous (napisa): | pa, zapravo nas ima podosta koji nismo kolokvirali, a pretpostavljam da ce nas biti i podosta koji ne namjeravamo jos neko vrijeme izlazit na ispit (tj. sljedecih par rokova), jel se zna mooooozda kak ce izgledat pismeni/usmeni/kakvo vec polaganje ispita nakon npr. jesenskog roka? |
Ne zna se, bit cete na vrijeme obavijesteni.
A da odgovorim i na ostale postove: ako dolazite po upis ocjene, nema ispitivanja, osim mozda 'Kolega, kako ste?'. I gledaju se svi bodovi zajedno, osim ako dolazite na usmeni. U tom slucaju bi profesorica mogla prouciti koji dijelovi vam vise ili manje leze...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
felina Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Mr.Doe Forumaš(ica)
|
Postano: 10:10 ned, 13. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Molio bih da se napokon kaze sta ce biti sa tim kolegijem, posebice sa studentima koji nisu isli na kolokvije/kolokvirali (itd.) ? Kada ce biti pismeni/usmeni, da li treba raditi zadatak u Matlabu, tj. sta uopce treba napraviti?
I molio bih da se profesorica probudi iz zimskog sna ( jer ono, ljeto je :roll: ), i neka nam da bilo kakvu informaciju, pa da se fino mozemo rijesiti tog kolegija ( i usput ce se profesorica rijesiti nas :D ). [size=7]Nisam si mogao pomoci, da ne dam neki zlobni komentar...[/size]
Molio bih da se napokon kaze sta ce biti sa tim kolegijem, posebice sa studentima koji nisu isli na kolokvije/kolokvirali (itd.) ? Kada ce biti pismeni/usmeni, da li treba raditi zadatak u Matlabu, tj. sta uopce treba napraviti?
I molio bih da se profesorica probudi iz zimskog sna ( jer ono, ljeto je ), i neka nam da bilo kakvu informaciju, pa da se fino mozemo rijesiti tog kolegija ( i usput ce se profesorica rijesiti nas ). Nisam si mogao pomoci, da ne dam neki zlobni komentar...
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|