Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmjeravanje za razredbeni rok 2008/2009 (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Mirek
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 10:59 sub, 21. 6. 2008    Naslov: usmjeravanje za razredbeni rok 2008/2009 Citirajte i odgovorite

Prije svega da kažem da sam pomno pročitao prijašnje topike,i molio bi da me bilo tko usmjeri malo više ...Naime dosta vas "iskusnih" matematičara govori ako nemožeš riješit prijemni i prijeći prag onda ti nisi za matematiku,morate znat da ne dolazimo svi iz istih sredina i neki smo nažalost pre kasno shvatili moć matematike jer su nam srednje bile totalni promašaj,a sami smo bili previše u nekim drugim svjetovima,ali što je tu je.Trigonometrijske nejednadžbe,polinomi itd. to naša srednja uopće nije imala :p ali trudim se i i nije mi teško toliko radit.....
imam par pitanja koja mi nisu jasna iz prošlih topika kroz koje sam prošao:
1.Ukoliko se prijeđe razredbeni prag na ispitu (100 bodova ili koliko je već) a ne upadne se na listu od prvih 200 u kojem vremenskom roku se može znat koliko je njih povuklo papire odnosno dali smo ipak upali? jer neki govore datume poput 21.7, a ja sam shvatio da čim su upisi drugi dan da će se tamo odmah znat koliko ih je odustalo?
2.Nepisana iskustva? jel netko može malo više usmjerit u upise 2008/2009 jer sam vidio da netko ima dosta iskustva i zna kad treba čekat kad će se spustit crta itd.
Prije svega da kažem da sam pomno pročitao prijašnje topike,i molio bi da me bilo tko usmjeri malo više ...Naime dosta vas "iskusnih" matematičara govori ako nemožeš riješit prijemni i prijeći prag onda ti nisi za matematiku,morate znat da ne dolazimo svi iz istih sredina i neki smo nažalost pre kasno shvatili moć matematike jer su nam srednje bile totalni promašaj,a sami smo bili previše u nekim drugim svjetovima,ali što je tu je.Trigonometrijske nejednadžbe,polinomi itd. to naša srednja uopće nije imala :p ali trudim se i i nije mi teško toliko radit.....
imam par pitanja koja mi nisu jasna iz prošlih topika kroz koje sam prošao:
1.Ukoliko se prijeđe razredbeni prag na ispitu (100 bodova ili koliko je već) a ne upadne se na listu od prvih 200 u kojem vremenskom roku se može znat koliko je njih povuklo papire odnosno dali smo ipak upali? jer neki govore datume poput 21.7, a ja sam shvatio da čim su upisi drugi dan da će se tamo odmah znat koliko ih je odustalo?
2.Nepisana iskustva? jel netko može malo više usmjerit u upise 2008/2009 jer sam vidio da netko ima dosta iskustva i zna kad treba čekat kad će se spustit crta itd.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
ivica13
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
67 = 75 - 8

PostPostano: 12:21 sub, 21. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovako su ti stvari otprilike stajale prošle godine...

Prijemni ispit također se pisao četvrtkom... Isti dan dobivaš rezultate ispita i onda u sljedeći ponedjeljak i utorak (ako se ne varam) bili su upisi za one koji su prošli razredbeni i imali pravo upisa [i](bili među prvih 200.)[/i]

Dan poslije upisa [i](znači srijeda)[/i] bila je objavljena "pomaknuta" rang lista (dakle lista na kojoj su bili izbačeni oni koji su prošli prijemni ali su iz nekih razloga odustali od upisa...)
Dan-dva nakon toga uslijedio je upis onih koji su prošli prijemni ali su u prvom upisnom roku bili "ispod crte".
[i]
(nek me kolege isprave ako sam gdjegod pogriješio...)[/i]

Crta se prošle godine dosta pomaknula - ja sam se pomakao za nekih cca 45 mjesta (jer imaš dosta onih koji imaju direktan upis pa predaju ovdje papire ("za svaki slučaj") a prijemni pišu na nekom drugom faxu) i onda taj fax upišu.

Procedura oko pomicanja crta ista ti je na svim fakultetima... Nakon prijemnog prati web stranicu i sve ćeš na vrijeme saznati.

Ali inače, ako prođeš prag na prijemnom u ljetnom roku mislim da ne moraš strahovati za upis jer koliko mi se čini prošle godine je bilo mjesta i u rujanjskom roku.

Za prijemni ti inače treba "opća matematička kultura" koju je najbolje ponoviti po gimnazijskim udžbenicima.
Ovako su ti stvari otprilike stajale prošle godine...

Prijemni ispit također se pisao četvrtkom... Isti dan dobivaš rezultate ispita i onda u sljedeći ponedjeljak i utorak (ako se ne varam) bili su upisi za one koji su prošli razredbeni i imali pravo upisa (bili među prvih 200.)

Dan poslije upisa (znači srijeda) bila je objavljena "pomaknuta" rang lista (dakle lista na kojoj su bili izbačeni oni koji su prošli prijemni ali su iz nekih razloga odustali od upisa...)
Dan-dva nakon toga uslijedio je upis onih koji su prošli prijemni ali su u prvom upisnom roku bili "ispod crte".

(nek me kolege isprave ako sam gdjegod pogriješio...)

Crta se prošle godine dosta pomaknula - ja sam se pomakao za nekih cca 45 mjesta (jer imaš dosta onih koji imaju direktan upis pa predaju ovdje papire ("za svaki slučaj") a prijemni pišu na nekom drugom faxu) i onda taj fax upišu.

Procedura oko pomicanja crta ista ti je na svim fakultetima... Nakon prijemnog prati web stranicu i sve ćeš na vrijeme saznati.

Ali inače, ako prođeš prag na prijemnom u ljetnom roku mislim da ne moraš strahovati za upis jer koliko mi se čini prošle godine je bilo mjesta i u rujanjskom roku.

Za prijemni ti inače treba "opća matematička kultura" koju je najbolje ponoviti po gimnazijskim udžbenicima.

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:32 pon, 23. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Gotovo sigurno svi koji prijedju prag upadaju. Tako je bilo nekoliko proslih godina. Ipak, nije svejedno koliko bodova sakupis jer o mjestu na rang listi ovisi skolarina. Savjet je rijesiti sve zadatke koje znas, niposto kalkulirati da se sakupi tocno 100 bodova (takvih slucajeva je bilo dosta).

Nakon dva dana upisa pomice se crta i tada se znaju skolarine za preostala mjesta. Na kojem ces mjestu biti saznajes tek kad zavrse upisi, jer i nakon pomicanja crte mnogi odustaju.
Gotovo sigurno svi koji prijedju prag upadaju. Tako je bilo nekoliko proslih godina. Ipak, nije svejedno koliko bodova sakupis jer o mjestu na rang listi ovisi skolarina. Savjet je rijesiti sve zadatke koje znas, niposto kalkulirati da se sakupi tocno 100 bodova (takvih slucajeva je bilo dosta).

Nakon dva dana upisa pomice se crta i tada se znaju skolarine za preostala mjesta. Na kojem ces mjestu biti saznajes tek kad zavrse upisi, jer i nakon pomicanja crte mnogi odustaju.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 12:45 pon, 23. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovo što si rekao da dosta matematičara govori da ako ne možeš prijeći prag da nisi za matematiku i ovaj fax...
Ja ne bi baš tako rekla...Po meni je jedino stvar u tome da ti (i oni koji su imali (pre)malo matematike u srednjoj) ako želiš upisati i studirati matematiku (a očito želiš), jednostavno ćeš morati više toga u kraćem vremenu naučiti i nadoknaditi i više izvježbati i naučiti rješavati puno zadataka (koje u 4 godine možda uopće nisi vidio), nego netko ko je prijamni mogao riješiti barem za prag već nakon 4.razreda srednje bez pripremanja...

Stvar je u tome da ako nakon tjedana i tjedana pripremanja ne uspiješ proći prag, onda bi se tek mogao zapitati jesi uopće spreman studirati matematiku...

Naravno da se ne smiješ pokolebati, samo se pripremi za više učenja za prijamni (a vjerujem da si već naučio neke dijelove koje u 4 godine nisi)...

Na prijamnom dosta ljudi ne riješi uopće informatiku i fiziku, a često ima zadataka koji su čista šablona (primjena neke metode ili formule), a slični tipovi zadataka se ponavljaju...
Ovo što si rekao da dosta matematičara govori da ako ne možeš prijeći prag da nisi za matematiku i ovaj fax...
Ja ne bi baš tako rekla...Po meni je jedino stvar u tome da ti (i oni koji su imali (pre)malo matematike u srednjoj) ako želiš upisati i studirati matematiku (a očito želiš), jednostavno ćeš morati više toga u kraćem vremenu naučiti i nadoknaditi i više izvježbati i naučiti rješavati puno zadataka (koje u 4 godine možda uopće nisi vidio), nego netko ko je prijamni mogao riješiti barem za prag već nakon 4.razreda srednje bez pripremanja...

Stvar je u tome da ako nakon tjedana i tjedana pripremanja ne uspiješ proći prag, onda bi se tek mogao zapitati jesi uopće spreman studirati matematiku...

Naravno da se ne smiješ pokolebati, samo se pripremi za više učenja za prijamni (a vjerujem da si već naučio neke dijelove koje u 4 godine nisi)...

Na prijamnom dosta ljudi ne riješi uopće informatiku i fiziku, a često ima zadataka koji su čista šablona (primjena neke metode ili formule), a slični tipovi zadataka se ponavljaju...

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 15:17 pon, 23. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marijap"]Ovo što si rekao da dosta matematičara govori da ako ne možeš prijeći prag da nisi za matematiku i ovaj fax...
Ja ne bi baš tako rekla...Po meni je jedino stvar u tome da ti (i oni koji su imali (pre)malo matematike u srednjoj) ako želiš upisati i studirati matematiku (a očito želiš), jednostavno ćeš morati više toga u kraćem vremenu naučiti i nadoknaditi...[/quote]

Gle, ako je u stanju samostalno se pripremiti za prijemni, onda ce preci prag. Tko ne predje prag, ne moze se upisati. To je bolje i za njega i za nas.

Ajmo se ne zavaravati. Prijemni jest najlaksi ispit koji ce ikad pisati na PMF-MO. Prag je samo 15% bodova, a na kolokvijima i pismenima za prolaz treba 40-45%. Bodovi za prag ne moraju biti iz odredjenog podrucja - moze ga se vrlo lako ostvariti bez fizike, informatike, trigonometrije i polinoma. Moj bi savjet naravno bio provjezbati zadatke iz svih tih podrucja, jer ce trebati tokom studija.
marijap (napisa):
Ja ne bi baš tako rekla...Po meni je jedino stvar u tome da ti (i oni koji su imali (pre)malo matematike u srednjoj) ako želiš upisati i studirati matematiku (a očito želiš), jednostavno ćeš morati više toga u kraćem vremenu naučiti i nadoknaditi...

Gle, ako je u stanju samostalno se pripremiti za prijemni, onda ce preci prag. Tko ne predje prag, ne moze se upisati. To je bolje i za njega i za nas.

Ajmo se ne zavaravati. Prijemni jest najlaksi ispit koji ce ikad pisati na PMF-MO. Prag je samo 15% bodova, a na kolokvijima i pismenima za prolaz treba 40-45%. Bodovi za prag ne moraju biti iz odredjenog podrucja - moze ga se vrlo lako ostvariti bez fizike, informatike, trigonometrije i polinoma. Moj bi savjet naravno bio provjezbati zadatke iz svih tih podrucja, jer ce trebati tokom studija.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 15:36 pon, 23. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Upravo tako... onaj tko se pripremao za prijamni mora moći riješiti prošle prijamne bar za prag jer inače nema smisla pitati se koliko će kasnije biti teže (neusporedivo)...

Poanta je u tome da je razumljivo da netko tko nije imao puno matematike u srednjoj nakon 4.razreda (ili prije) pola stvari s prijamnog nikad nije vidio, ali ako se na vrijeme krene nadoknađivati, itekako se može...

Ja se apsolutno slažem da prolazak praga na prijamnog (kakav je dosad bio) ne bi ni najmanje smio biti problem ikome tko se pripremio za njega ili je već nakon srednje škole dobro stajao s gradivom iz (gimnazijske) matematike...
Upravo tako... onaj tko se pripremao za prijamni mora moći riješiti prošle prijamne bar za prag jer inače nema smisla pitati se koliko će kasnije biti teže (neusporedivo)...

Poanta je u tome da je razumljivo da netko tko nije imao puno matematike u srednjoj nakon 4.razreda (ili prije) pola stvari s prijamnog nikad nije vidio, ali ako se na vrijeme krene nadoknađivati, itekako se može...

Ja se apsolutno slažem da prolazak praga na prijamnog (kakav je dosad bio) ne bi ni najmanje smio biti problem ikome tko se pripremio za njega ili je već nakon srednje škole dobro stajao s gradivom iz (gimnazijske) matematike...

[Vrh]
Mirek
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 0 - 0

PostPostano: 13:07 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

slažem se sa svima....

prijavilo ih se 333 za prediplomski mat....
koliko sad recimo od ovih iz iskustva ne prijeđu prag,koliko odustanu itd?
slažem se sa svima....

prijavilo ih se 333 za prediplomski mat....
koliko sad recimo od ovih iz iskustva ne prijeđu prag,koliko odustanu itd?

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 15:36 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tesko je reci, nikad se prije nije prijavilo tako malo kandidata. Moguce da se ove godine nisu prijavili oni koji bi inace presli prag a ne upisali se, ili oni koji ne bi ni dosli na test jer ce vec u srijedu znati da su upali na FER.

Lani se prijavilo ukupno 467 kandidata (403 za preddiplomski mat). Na test nije doslo 63 kandidata od onih koji su trebali (48 je bilo oslobodjeno i nisu ni trebali doci). Pravo upisa steklo je 377 kandidata, a u prvom upisnom roku upisalo ih se 205.
Tesko je reci, nikad se prije nije prijavilo tako malo kandidata. Moguce da se ove godine nisu prijavili oni koji bi inace presli prag a ne upisali se, ili oni koji ne bi ni dosli na test jer ce vec u srijedu znati da su upali na FER.

Lani se prijavilo ukupno 467 kandidata (403 za preddiplomski mat). Na test nije doslo 63 kandidata od onih koji su trebali (48 je bilo oslobodjeno i nisu ni trebali doci). Pravo upisa steklo je 377 kandidata, a u prvom upisnom roku upisalo ih se 205.

[Vrh]
tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 15:45 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

E baš dobro krcko da sma na tebe naletio...

Mene će zavatiti DM 2010. godine...hoću li imati direktni upis na PMF ako sudjelujem na državnom natjecanju iz matematike u (A) kategoriji...?
E baš dobro krcko da sma na tebe naletio...

Mene će zavatiti DM 2010. godine...hoću li imati direktni upis na PMF ako sudjelujem na državnom natjecanju iz matematike u (A) kategoriji...?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
188 = 301 - 113

PostPostano: 15:48 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da će ti bit svejedno ako ćeš ić na državno. Jer ak znaš za državno, znat ćeš i prijemni riješit ;)

A ak se upisuješ na mat voliš rješavat zadatke pa ti ni pisanje prijemnog neće teško past ;)
Mislim da će ti bit svejedno ako ćeš ić na državno. Jer ak znaš za državno, znat ćeš i prijemni riješit Wink

A ak se upisuješ na mat voliš rješavat zadatke pa ti ni pisanje prijemnog neće teško past Wink

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 16:15 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Luuka"]Mislim da će ti bit svejedno ako ćeš ić na državno. Jer ak znaš za državno, znat ćeš i prijemni riješit ;)

A ak se upisuješ na mat voliš rješavat zadatke pa ti ni pisanje prijemnog neće teško past ;)[/quote]
Ma čisto informativno...Kada drugi budu dolazili na upise(jer će biti polaganje države mature), ja bi dolazio u Zg bez nekih opterećenja...

Onak, turistički :D

e još bolje je ova stvar...PMF-MO traži ovu razinu(osnovnu) znanja za upis
http://dokumenti.ncvvo.hr/Ispitni_katalozi_08-09/drz-mat-mat-obv.pdf
Luuka (napisa):
Mislim da će ti bit svejedno ako ćeš ić na državno. Jer ak znaš za državno, znat ćeš i prijemni riješit Wink

A ak se upisuješ na mat voliš rješavat zadatke pa ti ni pisanje prijemnog neće teško past Wink

Ma čisto informativno...Kada drugi budu dolazili na upise(jer će biti polaganje države mature), ja bi dolazio u Zg bez nekih opterećenja...

Onak, turistički Very Happy

http://dokumenti.ncvvo.hr/Ispitni_katalozi_08-09/drz-mat-mat-obv.pdf

teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 17:42 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="marijap"]Upravo tako... onaj tko se pripremao za prijamni mora moći riješiti prošle prijamne bar za prag jer inače nema smisla pitati se koliko će kasnije biti teže (neusporedivo)...
[/quote]
pa mislim, prag je 5 zadataka od kojih je, nama na prijemnom, jedan bio: što je od slijedećeg operacijski sustav: kruška, windows, super mario ili nešto tako... lol :lol:
mislim da bi prag mogao prijeć apsolutno bilo tko sa završenom srednjom školom (ako ne rješava zadatke po principu "eci peci pec")
marijap (napisa):

pa mislim, prag je 5 zadataka od kojih je, nama na prijemnom, jedan bio: što je od slijedećeg operacijski sustav: kruška, windows, super mario ili nešto tako... lol Laughing
mislim da bi prag mogao prijeć apsolutno bilo tko sa završenom srednjom školom (ako ne rješava zadatke po principu "eci peci pec")

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 17:45 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="teja"][quote="marijap"]Upravo tako... onaj tko se pripremao za prijamni mora moći riješiti prošle prijamne bar za prag jer inače nema smisla pitati se koliko će kasnije biti teže (neusporedivo)...[/quote]
pa mislim, prag je 5 zadataka od kojih je, nama na prijemnom, jedan bio: što je od slijedećeg operacijski sustav: kruška, windows, super mario ili nešto tako... lol :lol:[/quote]

Kakvo je to pitanje kad ti ne ponude niti jedan tocan odgovor? :twisted:
teja (napisa):
marijap (napisa):

pa mislim, prag je 5 zadataka od kojih je, nama na prijemnom, jedan bio: što je od slijedećeg operacijski sustav: kruška, windows, super mario ili nešto tako... lol Laughing

Kakvo je to pitanje kad ti ne ponude niti jedan tocan odgovor? Twisted Evil

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

29 = 35 - 6

PostPostano: 18:11 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Kakvo je to pitanje kad ti ne ponude niti jedan tocan odgovor? :twisted:[/quote]
a nisan ja sastavljala prijemni :D
možda bi ovako bilo bolje: kruška, linux, supermario... :D

[size=9][color=#999999]Added after 15 minutes:[/color][/size]

[quote="tuv0k"]
[/quote]
a koja je shema sa te tri razine DM?
vsego (napisa):

a nisan ja sastavljala prijemni Very Happy
možda bi ovako bilo bolje: kruška, linux, supermario... Very Happy

Added after 15 minutes:

tuv0k (napisa):

a koja je shema sa te tri razine DM?

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 19:21 uto, 8. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedno je sto PMF-MO trazi kao [b]minimum[/b], s drugo je kolike sanse ce takvi imati za upad (mislim da se pricalo da ce se vise vrednovati visi stupnjevi). :)

@teja: Kao, biras koliko tesku matematiku ces odgovati... nekako, nema smisla da oni koji pikiraju Filozofiju, Kineziologiju (ex-DIF) ili tako neki napadno nematematicki fax polazu jednako tesku matematiku kao nasi buduci brucosi. :)

Ako se ne varam, jos se ne zna hoce li biti dvije ili tri razine matematike, no navodno smo mi jedina matematika na hrvatskim sveucilistima koja nece inzistirati na najvisoj razini... :?

P.S. Prihvatio bih i BSD, MacOS X,... mozda cak i OS/2. ;)
Jedno je sto PMF-MO trazi kao minimum, s drugo je kolike sanse ce takvi imati za upad (mislim da se pricalo da ce se vise vrednovati visi stupnjevi). Smile

@teja: Kao, biras koliko tesku matematiku ces odgovati... nekako, nema smisla da oni koji pikiraju Filozofiju, Kineziologiju (ex-DIF) ili tako neki napadno nematematicki fax polazu jednako tesku matematiku kao nasi buduci brucosi. Smile

Ako se ne varam, jos se ne zna hoce li biti dvije ili tri razine matematike, no navodno smo mi jedina matematika na hrvatskim sveucilistima koja nece inzistirati na najvisoj razini... Confused

P.S. Prihvatio bih i BSD, MacOS X,... mozda cak i OS/2. Wink

[Vrh]
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 9:53 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tuv0k"]Mene će zavatiti DM 2010. godine...hoću li imati direktni upis na PMF ako sudjelujem na državnom natjecanju iz matematike u (A) kategoriji...?[/quote]

To cemo znati kad bude objavljen natjecaj za upis u akademsku godinu 2010./2011. (vjerojatno negdje oko svibnja 2010.).

Ma ne brini, do tada ce nafta biti tako skupa da ce civilizacija propasti :mrgreen:

[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]

[quote="vsego"][quote="teja"]pa mislim, prag je 5 zadataka od kojih je, nama na prijemnom, jedan bio: što je od slijedećeg operacijski sustav: kruška, windows, super mario ili nešto tako... lol :lol:[/quote]

Kakvo je to pitanje kad ti ne ponude niti jedan tocan odgovor? :twisted:[/quote]

Ove godine bi mogli staviti ovako: izaberi sto je od navedenog web browser - kruska, super mario, IE, mozilla.

Samo jedan odgovor je tocan :blista:
tuv0k (napisa):

To cemo znati kad bude objavljen natjecaj za upis u akademsku godinu 2010./2011. (vjerojatno negdje oko svibnja 2010.).

Ma ne brini, do tada ce nafta biti tako skupa da ce civilizacija propasti Mr. Green

Added after 6 minutes:

vsego (napisa):
teja (napisa):

Ove godine bi mogli staviti ovako: izaberi sto je od navedenog web browser - kruska, super mario, IE, mozilla.

Samo jedan odgovor je tocan Reklamiram neku zubnu pastu

[Vrh]
tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 15:30 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ajmo biti djeca...Super Mario će ih sve istuč...hahaha

Nego...hoce li rezultati razredbenog biti vidljivi za javnost?
Ajmo biti djeca...Super Mario će ih sve istuč...hahaha

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 16:04 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tuv0k"]Nego...hoce li rezultati razredbenog biti vidljivi za javnost?[/quote]

do sada su uvijek bili :)
tuv0k (napisa):

do sada su uvijek bili Smile

tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 16:11 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

U kojem vremenskom periodu?

Jer sam mislio da su ove godine svi uveli one skenere kao što imaju na FER-u...

Mogu oni imati skenere i kartice, ali je po meni PMF kvalitetniji... :)

Mogu oni imati skenere i kartice, ali je po meni PMF kvalitetniji... Smile

tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

134 = 153 - 19

PostPostano: 16:33 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tuv0k"]U kojem vremenskom periodu?

Mogu oni imati skenere i kartice, ali je po meni PMF kvalitetniji... :)[/quote]

hmm mislim isti dan navečer (nisam 100% sigurna)
ne znam da li imaju skenere ali to nije niti bitno jer je jako malo potencijalnih brucoša na razredbenom :D pa je ispravljanje relativno brzo :P
tuv0k (napisa):

Mogu oni imati skenere i kartice, ali je po meni PMF kvalitetniji... Smile

hmm mislim isti dan navečer (nisam 100% sigurna)
ne znam da li imaju skenere ali to nije niti bitno jer je jako malo potencijalnih brucoša na razredbenom Very Happy pa je ispravljanje relativno brzo Razz

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum