Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
rat in a cage Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ainotna Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
dancy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
iivanaii Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Ana Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ivka Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
marc Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
burin Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Markec Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:10 sri, 9. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Proslo! :D
Konacni raspored je sitno razlicit u odnosu na ovaj koji mozete vidjeti na pocetku topica (uvazili smo primjedbe s ovog topica i jos pokoju sastrane; hvala Nesi i Greeneyes na tom dijelu posla). :) Konacnu verziju cete vec negdje dobiti (mozda i ovdje), no stvarno se ne razlikuje puno od ovoga sto imate. 8)
Sto se tice kolegija druge godine, prihvaceno je da se polaze po starom. :D
I sitnica nevezana uz predbolonjce: bolonjcima je omogucen upis nekih diplomskih kolegija uz odredjene uvjete (da im do kraja studija fali <=35ECTS, da ima mjesta na kolegiju,...). :) Sluzbeno ce takodjer biti negdje, pa ovdje samo spominjem. ;)
Proslo!
Konacni raspored je sitno razlicit u odnosu na ovaj koji mozete vidjeti na pocetku topica (uvazili smo primjedbe s ovog topica i jos pokoju sastrane; hvala Nesi i Greeneyes na tom dijelu posla). Konacnu verziju cete vec negdje dobiti (mozda i ovdje), no stvarno se ne razlikuje puno od ovoga sto imate.
Sto se tice kolegija druge godine, prihvaceno je da se polaze po starom.
I sitnica nevezana uz predbolonjce: bolonjcima je omogucen upis nekih diplomskih kolegija uz odredjene uvjete (da im do kraja studija fali <=35ECTS, da ima mjesta na kolegiju,...). Sluzbeno ce takodjer biti negdje, pa ovdje samo spominjem.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
bubaprva Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Romana Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 13:22 sri, 9. 7. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Romana"]što se događa (za stare studente) ako do 30.9. padnemo komisiju nekog od kolegija s druge godine? ponovno upisujemo i polažemo po starom ili?[/quote]
Upisujete i polazete po starom. 8)
[quote="Romana"]znači rok za polaganja svih ispita (uključujući i drugu godinu) za stare studente je do 30.9.2010.?[/quote]
Tako je. :) Nakon tog datuma, vise ne smijemo izdavati stare diplome. :? To je do Zakona i, ako se nesto ne promijeni, Fakultet vam nece moci izaci u susret niti za jedan dan, dakle shvatite tu granicu [b]JAKO OZBILJNO[/b] :!:
Romana (napisa): | što se događa (za stare studente) ako do 30.9. padnemo komisiju nekog od kolegija s druge godine? ponovno upisujemo i polažemo po starom ili? |
Upisujete i polazete po starom.
Romana (napisa): | znači rok za polaganja svih ispita (uključujući i drugu godinu) za stare studente je do 30.9.2010.? |
Tako je. Nakon tog datuma, vise ne smijemo izdavati stare diplome. To je do Zakona i, ako se nesto ne promijeni, Fakultet vam nece moci izaci u susret niti za jedan dan, dakle shvatite tu granicu JAKO OZBILJNO
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:11 sri, 9. 7. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Nakon tog datuma, vise ne smijemo izdavati stare diplome. :? To je do Zakona i, ako se nesto ne promijeni, Fakultet vam nece moci izaci u susret niti za jedan dan, dakle shvatite tu granicu [b]JAKO OZBILJNO[/b] :!:[/quote]
ali bez panike :)
a ima li fax "mentorskog kapaciteta" za sve te diplomske? koliko je uopce ostalo starih studenata na faksu?
vsego (napisa): | Nakon tog datuma, vise ne smijemo izdavati stare diplome. To je do Zakona i, ako se nesto ne promijeni, Fakultet vam nece moci izaci u susret niti za jedan dan, dakle shvatite tu granicu JAKO OZBILJNO  |
ali bez panike
a ima li fax "mentorskog kapaciteta" za sve te diplomske? koliko je uopce ostalo starih studenata na faksu?
_________________  "Download the files to a non-networked, firewalled computer."
- Dr. Elizabeth Weir
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 15:10 sri, 9. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Kratak odgovor je: puno. 8) Samo onih s nepociscenom drugom ima barem 100tinjak (MA3 i MA4 oko 100 svaka, UVIS je isto tu negdje); vjerojatnije oko 200. :? Ne bih se zalijetao s brojkama, jer ih ne znam (zaboravio :djed:). :)
Mentorskog kapaciteta ima... mozda ce trebati malo jace "povuci", no to nije moj problem... ja imam samo teoretsku sansu docentirati prije tog roka. :xg:
Slazem se da ne treba panika, ali treba svijest o cinjenici da Fakultet nece uvoditi "vatrogasne mjere" i da je pad na Bolonju - cak i sa samo jednim nepolozenim ispitom ili nedovrsenim diplomskim - realna mogucnost cije krpanje je van nase moci. :tso:
Kratak odgovor je: puno. Samo onih s nepociscenom drugom ima barem 100tinjak (MA3 i MA4 oko 100 svaka, UVIS je isto tu negdje); vjerojatnije oko 200. Ne bih se zalijetao s brojkama, jer ih ne znam (zaboravio ).
Mentorskog kapaciteta ima... mozda ce trebati malo jace "povuci", no to nije moj problem... ja imam samo teoretsku sansu docentirati prije tog roka.
Slazem se da ne treba panika, ali treba svijest o cinjenici da Fakultet nece uvoditi "vatrogasne mjere" i da je pad na Bolonju - cak i sa samo jednim nepolozenim ispitom ili nedovrsenim diplomskim - realna mogucnost cije krpanje je van nase moci.
|
|
[Vrh] |
|
allllice Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 23:04 sri, 9. 7. 2008 Naslov: |
|
|
Nemoj pasti na komisiji! :D
Iskreno, ne znam... :neznam: Spominjalo se, no ishlapilo je iz mog senilnog uma. :( Javim kad saznam, no tesko da bude to uskoro... :?
Nemoj pasti na komisiji!
Iskreno, ne znam... Spominjalo se, no ishlapilo je iz mog senilnog uma. Javim kad saznam, no tesko da bude to uskoro...
|
|
[Vrh] |
|
Melkor Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)

Spol: