Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

usmjeravanje za razredbeni rok 2008/2009 (informacija)
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
29 = 35 - 6

PostPostano: 17:57 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Ako se ne varam, jos se ne zna hoce li biti dvije ili tri razine matematike, no navodno smo mi jedina matematika na hrvatskim sveucilistima koja nece inzistirati na najvisoj razini... :?[/quote]
:shock: svašta.
vsego (napisa):

Ako se ne varam, jos se ne zna hoce li biti dvije ili tri razine matematike, no navodno smo mi jedina matematika na hrvatskim sveucilistima koja nece inzistirati na najvisoj razini... Confused

Shocked svašta.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 22:49 sri, 9. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tuv0k"]U kojem vremenskom periodu?

Jer sam mislio da su ove godine svi uveli one skenere kao što imaju na FER-u...

Mogu oni imati skenere i kartice, ali je po meni PMF kvalitetniji... :)[/quote]

Skenere koristimo vec dvije godine (ovo ce biti treca). Rezultati ce biti isti dan kasno poslijepodne, kao i uvijek. Bili su i prije skenera.
tuv0k (napisa):
U kojem vremenskom periodu?

Jer sam mislio da su ove godine svi uveli one skenere kao što imaju na FER-u...

Mogu oni imati skenere i kartice, ali je po meni PMF kvalitetniji... Smile

Skenere koristimo vec dvije godine (ovo ce biti treca). Rezultati ce biti isti dan kasno poslijepodne, kao i uvijek. Bili su i prije skenera.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 6:51 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ako smijem pitati...Zašto vam onda treba tako "dugo"?...Na FER-u gdje ih se prijavilo 4 puta više ljudi rezultati su bili za 2 sata, a ovdje gdje ih je cca. 300 prijavljenih treba tako dugo? :D
Ako smijem pitati...Zašto vam onda treba tako "dugo"?...Na FER-u gdje ih se prijavilo 4 puta više ljudi rezultati su bili za 2 sata, a ovdje gdje ih je cca. 300 prijavljenih treba tako dugo? Very Happy

kenny
Petica iz zalaganja
Petica iz zalaganja

Spol: kućni ljubimac
43 = 94 - 51

PostPostano: 9:43 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

zato sto su na FERu........ok, ipak cu sam sebe cenzurirati. :D

po meni je FER precijenjen fakultet. 8)
zato sto su na FERu........ok, ipak cu sam sebe cenzurirati. Very Happy

po meni je FER precijenjen fakultet. Cool

by A.Einstein
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 11:15 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

I po meni...od kada su uveli Bolognu im se smanjila kvaliteta, a poboljšao marketing...Da ne spominjem da je sada lakše završiti FER nego prije...
I po meni...od kada su uveli Bolognu im se smanjila kvaliteta, a poboljšao marketing...Da ne spominjem da je sada lakše završiti FER nego prije...

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 12:27 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tuv0k"]Ako smijem pitati...Zašto vam onda treba tako "dugo"?...Na FER-u gdje ih se prijavilo 4 puta više ljudi rezultati su bili za 2 sata, a ovdje gdje ih je cca. 300 prijavljenih treba tako dugo? :D[/quote]

Meni se to ne cini dugo. Prijemni je gotov izmedju 12 i 13 sati. Testovi se trebaju prikupiti, sortirati po grupama, "rasklamati" i pripremiti za skeniranje. Samo skeniranje je trajalo sat-dva (pretpostavljam da na FER-u imaju vise skenera i rade paralelno). Nakon toga ide nekoliko kontrola, ispravljanje uocenih pogresaka i objava rezultata na web-u i na oglasnim plocama. Ako se dobro sjecam lani smo bili gotovi negdje oko 17 sati.

Osnovna razlika je da smo prije skenera nas 5-6 intenzivno ispravljali oko 3 sata pomocu folija. Lani sam vise-manje sve obavio sam (bar dio oko skeniranja), a bili smo gotovi nesto ranije. Osim toga cini se da skener radi manje pogresaka nego pri "rucnom" ispravljanju. Prve godine kad smo ga dobili kontrolirali smo pomocu folija i uvjek kad se rezultat nije slagao bila je nasa pogreska.
tuv0k (napisa):
Ako smijem pitati...Zašto vam onda treba tako "dugo"?...Na FER-u gdje ih se prijavilo 4 puta više ljudi rezultati su bili za 2 sata, a ovdje gdje ih je cca. 300 prijavljenih treba tako dugo? Very Happy

Meni se to ne cini dugo. Prijemni je gotov izmedju 12 i 13 sati. Testovi se trebaju prikupiti, sortirati po grupama, "rasklamati" i pripremiti za skeniranje. Samo skeniranje je trajalo sat-dva (pretpostavljam da na FER-u imaju vise skenera i rade paralelno). Nakon toga ide nekoliko kontrola, ispravljanje uocenih pogresaka i objava rezultata na web-u i na oglasnim plocama. Ako se dobro sjecam lani smo bili gotovi negdje oko 17 sati.

Osnovna razlika je da smo prije skenera nas 5-6 intenzivno ispravljali oko 3 sata pomocu folija. Lani sam vise-manje sve obavio sam (bar dio oko skeniranja), a bili smo gotovi nesto ranije. Osim toga cini se da skener radi manje pogresaka nego pri "rucnom" ispravljanju. Prve godine kad smo ga dobili kontrolirali smo pomocu folija i uvjek kad se rezultat nije slagao bila je nasa pogreska.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tuv0k
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 13:30 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zato sam i stavio "dugo" u navodnike...Ja sam mislio da će vam trebati dugo kao na FSB-u...

Samo da pitam, radi li fax po ljeti?
Mislim može li se u 8. mjesecu doći u skriptarnicu ili kako se to na PMF-u već zove?

:D
Zato sam i stavio "dugo" u navodnike...Ja sam mislio da će vam trebati dugo kao na FSB-u...

Mislim može li se u 8. mjesecu doći u skriptarnicu ili kako se to na PMF-u već zove?

Very Happy

krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 14:29 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ovogodisnje Povjerenstvo objavilo je [url=http://www.math.hr/Default.aspx?art=2936&sec=285]rang liste[/url] prije 15 sati :klapklap:

Iskrene cestitke, obavili su posao puno efikasnije nego ja i moje povjerenstvo lani. Cestitke i svima koji su ostvarili pravo upisa. Upisati se mozete od sutra do kraja sljedeceg tjedna. Dodjite!

[quote="tuv0k"]Samo da pitam, radi li fax po ljeti?
Mislim može li se u 8. mjesecu doći u skriptarnicu ili kako se to na PMF-u već zove?[/quote]

U 8. mjesecu je faks zatvoren. Knjiznica, skriptarnica i ostalo pocinju s radom u 9. mjesecu.
Ovogodisnje Povjerenstvo objavilo je rang liste prije 15 sati Toooooo, majstoreeeee!

Iskrene cestitke, obavili su posao puno efikasnije nego ja i moje povjerenstvo lani. Cestitke i svima koji su ostvarili pravo upisa. Upisati se mozete od sutra do kraja sljedeceg tjedna. Dodjite!

tuv0k (napisa):

U 8. mjesecu je faks zatvoren. Knjiznica, skriptarnica i ostalo pocinju s radom u 9. mjesecu.

[Vrh]
MURs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 18:45 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

LOL...samo što je pisalo "prijemni u 9:00,(dođite u 8.30)" a počelo je u 9.20...ali sve u svemu sviđa mi se takva "opuštenost".....
iznenadilo me što je bilo jaaako puno cura :)

vidimo se
LOL...samo što je pisalo "prijemni u 9:00,(dođite u 8.30)" a počelo je u 9.20...ali sve u svemu sviđa mi se takva "opuštenost".....
iznenadilo me što je bilo jaaako puno cura Smile

vidimo se

[Vrh]
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 19:27 čet, 10. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MURs"]LOL...samo što je pisalo "prijemni u 9:00,(dođite u 8.30)" a počelo je u 9.20...ali sve u svemu sviđa mi se takva "opuštenost".....[/quote]

kolokviji nam počinju i do pola sata nakon zakazanog početka :D
MURs (napisa):

kolokviji nam počinju i do pola sata nakon zakazanog početka Very Happy

.bubamara.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
13 = 14 - 1

PostPostano: 12:11 pet, 11. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MURs"]iznenadilo me što je bilo jaaako puno cura )[/quote]

nikad mi nije jasno zašto su ljudi tak iznenađeni kad shvate da na matematici zapravo ima puuuno cura i da se ne može baš reći da su dečki u nekoj većini...

hehe MURs navikni se na to lol ;)
[quote="MURs"]iznenadilo me što je bilo jaaako puno cura Smile[/quote]

nikad mi nije jasno zašto su ljudi tak iznenađeni kad shvate da na matematici zapravo ima puuuno cura i da se ne može baš reći da su dečki u nekoj većini...

hehe MURs navikni se na to Laughing Wink

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 12:16 pet, 11. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote=".bubamara."][quote="MURs"]iznenadilo me što je bilo jaaako puno cura :)[/quote]

hehe MURs navikni se na to :lol: ;)[/quote]

da... malo ima seksistički prizvuk taj komentar... :x
.bubamara. (napisa):
MURs (napisa):
iznenadilo me što je bilo jaaako puno cura Smile

hehe MURs navikni se na to Laughing Wink

da... malo ima seksistički prizvuk taj komentar... Mad

MURs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 15:10 pet, 11. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

iznenadio sam se u pozitivnom smislu....baš me zanima kakav je to mentalitet.u svakom slučaju drago mi je :).... iz moje sredine cure bježe od tog,muškarci još više.....
iznenadio sam se u pozitivnom smislu....baš me zanima kakav je to mentalitet.u svakom slučaju drago mi je Smile.... iz moje sredine cure bježe od tog,muškarci još više.....

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:28 pet, 11. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="MURs"]iz moje sredine cure bježe od tog, [color=red]muškarci još više[/color].....[/quote]

Tim vise je logicno da ima vise cura, ako muski vise bjeze. :P
MURs (napisa):
iz moje sredine cure bježe od tog, muškarci još više.....

Tim vise je logicno da ima vise cura, ako muski vise bjeze. Razz

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum