Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Završni ispit (informacija)
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
35 = 192 - 157

PostPostano: 15:41 sub, 12. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Naravno, andreao, sada kad si ti zadovoljna onda nema veze što su nama ostalima poskidali bodove na nekim krivo napisanim oznakama ili čemu već.
Da tebi fali koji bod, onda bi se sigurno već bunila.
Hvala na kolegijalnosti![/quote]

Ajme, pa nisam mislila sad uvrijedit čitav narod. :cry:

Ak ste sigurni da su vam poskidali bezveze bodove onda se javite profesorici ili kome već tko je to ispravljao i pokušajte nekako doći do tih bodova. Ja sam na drugom kolokviju umjesto trećeg korjena uvrstila drugi korjen al mi je zadatak bio točan pa sam dobila 19 od 20 bodova. Ak vi mislite da ste dobro riješili pa makar krivo nešto uvrstili onda bolje odite na te žalbe i pokušajte dobit bodove.
Pa trebaju postojat neke žalbe na taj završni.Na svaki test su dosad bile pa tako treba biti i na ovaj.Možda se trebate javiti profesorici ili asistentima mailom da se dogovorite kad da dođete pogledat test. Ne znam.Stvarno nisam sad pametna.

Još jednom, ja se ispričavam svim onima koji su se uvrijedili na moj komentar. To mi stvarno nije bila namjera. :oops:
Anonymous (napisa):
Naravno, andreao, sada kad si ti zadovoljna onda nema veze što su nama ostalima poskidali bodove na nekim krivo napisanim oznakama ili čemu već.
Da tebi fali koji bod, onda bi se sigurno već bunila.
Hvala na kolegijalnosti!

Ajme, pa nisam mislila sad uvrijedit čitav narod. Crying or Very sad

Ak ste sigurni da su vam poskidali bezveze bodove onda se javite profesorici ili kome već tko je to ispravljao i pokušajte nekako doći do tih bodova. Ja sam na drugom kolokviju umjesto trećeg korjena uvrstila drugi korjen al mi je zadatak bio točan pa sam dobila 19 od 20 bodova. Ak vi mislite da ste dobro riješili pa makar krivo nešto uvrstili onda bolje odite na te žalbe i pokušajte dobit bodove.
Pa trebaju postojat neke žalbe na taj završni.Na svaki test su dosad bile pa tako treba biti i na ovaj.Možda se trebate javiti profesorici ili asistentima mailom da se dogovorite kad da dođete pogledat test. Ne znam.Stvarno nisam sad pametna.

Još jednom, ja se ispričavam svim onima koji su se uvrijedili na moj komentar. To mi stvarno nije bila namjera. Embarassed

PostPostano: 16:19 sub, 12. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Imate pravo, zaslijepilo me bijes sto sam se doveo u tu situaciju. Znati vi fino gristi ali sa obrazlozenjem jos.:)
Mislim da se nemoras ispricavati andreao, napisala si svoje iskustvo, ovo je forum...
Imate pravo, zaslijepilo me bijes sto sam se doveo u tu situaciju. Znati vi fino gristi ali sa obrazlozenjem jos.Smile
Mislim da se nemoras ispricavati andreao, napisala si svoje iskustvo, ovo je forum...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:56 ned, 13. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zna li se u koliko sati trebamo doći da kod prof Tambače uzmemo ocjenu?
Zna li se u koliko sati trebamo doći da kod prof Tambače uzmemo ocjenu?

[Vrh]
teja
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
29 = 35 - 6

PostPostano: 23:09 ned, 13. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

http://web.math.hr/nastava/difraf/int/2007-08/IFVV2008_ukupno_zavrsni1.html
tu ti lijepo piše :)
http://web.math.hr/nastava/difraf/int/2007-08/IFVV2008_ukupno_zavrsni1.html
tu ti lijepo piše Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Gost

PostPostano: 10:13 pon, 14. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Je li može netko tko je bio kod prof.Hanzer na usmenom ili možda je čuo što pita napisat par pitanja?Fali mi malo za dva.
Hvala!
Je li može netko tko je bio kod prof.Hanzer na usmenom ili možda je čuo što pita napisat par pitanja?Fali mi malo za dva.
Hvala!

[Vrh]
mladac
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
34 = 91 - 57

PostPostano: 11:22 pon, 14. 7. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

usmeni su ti tek sutra, a do sad su ti samo ovi za visoke ocjene odgovarali. sumnjam da ti to kaj pomaže
usmeni su ti tek sutra, a do sad su ti samo ovi za visoke ocjene odgovarali. sumnjam da ti to kaj pomaže

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 2. godine -> Diferencijalni račun i integrali funkcija više varijabli Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3
Stranica 3 / 3.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum