Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

potpisi iz izbornih (stari program) (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
13 = 17 - 4

PostPostano: 11:10 sri, 3. 9. 2008    Naslov: potpisi iz izbornih (stari program) Citirajte i odgovorite

Ovak, trebao sam na 3. godini upisati 3 izborna (18 bodova), a na 4. 4 (24 bodova). Skupio sam na 3. potpise iz 4 izborna, a na 4. iz 3.

a) Da li meni sad vrijedi ovaj viška s 3. za ovaj manjka iz 4. ili baš moram na 4. skupit 4?

b) Netko mi je rekao da za diplomirat ne treba dati 1 izborni, već samo imati potpis iz njega. Jel to istina?

:?:

ajd pliz ak netko zna....tak da užicam ak treba taj potpis 8)
Ovak, trebao sam na 3. godini upisati 3 izborna (18 bodova), a na 4. 4 (24 bodova). Skupio sam na 3. potpise iz 4 izborna, a na 4. iz 3.

a) Da li meni sad vrijedi ovaj viška s 3. za ovaj manjka iz 4. ili baš moram na 4. skupit 4?

b) Netko mi je rekao da za diplomirat ne treba dati 1 izborni, već samo imati potpis iz njega. Jel to istina?

Question

ajd pliz ak netko zna....tak da užicam ak treba taj potpis Cool

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:35 sri, 3. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ne znam kako ide to s potpisima. :| Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran. 8)

Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. 8) Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati. :)
Ne znam kako ide to s potpisima. Neutral Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran. Cool

Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. Cool Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati. Smile

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 14:52 sri, 3. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Ne znam kako ide to s potpisima. :| Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran. 8)
[/quote]
ma da budem. samo sam mislio ak ne moram da se ne zezam bezveze. :)

[quote="vsego"]
Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. 8) Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati. :)[/quote]
Nisam uspio ništa naći na služb.webu.. :(
vsego (napisa):
Ne znam kako ide to s potpisima. Neutral Ako mozes uzicati, uzicaj, pa si miran. Cool

ma da budem. samo sam mislio ak ne moram da se ne zezam bezveze. Smile

vsego (napisa):

Sto se diplomskog tice, treba ti odredjeni broj bodova iz strucnih kolegija. Cool Taj broj bodova ovisi o smjeru (potrazi po sluzbenom webu, stranice kolegija 4. godine, pri dnu su bile te napomene) i obicno je bilo manje od onoga sto je bilo obavezno upisati. Smile

Nisam uspio ništa naći na služb.webu.. Sad

[Vrh]
greeneyes
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
36 = 47 - 11

PostPostano: 15:54 sri, 3. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

mi (r-ovci) smo trebali upisati izbornih na 3. i 4. godini za minimalno 42 boda ukupno (18+24)
jedan od uvjeta za izaci na diplomski je polozeno minimalno 36 bodova od toga [url]http://www.math.hr/Default.aspx?art=2067[/url]
nisam nasla da postoji uvjet kako tih 36 skupiti (u smislu da x (>0) bodova mora biti s 3. a 36-x s 4.) pa ce npr mojih 36 biti samo s trece

dakle, jedan izborni koji nosi 6b ne moras poloziti. dal iz toga treba imati potpis - nisam nasla da se igdje spominje, mislim da pise _upisati_ [ubaci broj] izbornih kolegija, a dal to podrazumijeva i _imati potpis_ - don't know

ps. link gore je izguglan jer ga na sajtu faxa jednostavno nisam mogla pronaci :wink: al brojke bi trebale stimati
mi (r-ovci) smo trebali upisati izbornih na 3. i 4. godini za minimalno 42 boda ukupno (18+24)
jedan od uvjeta za izaci na diplomski je polozeno minimalno 36 bodova od toga http://www.math.hr/Default.aspx?art=2067
nisam nasla da postoji uvjet kako tih 36 skupiti (u smislu da x (>0) bodova mora biti s 3. a 36-x s 4.) pa ce npr mojih 36 biti samo s trece

dakle, jedan izborni koji nosi 6b ne moras poloziti. dal iz toga treba imati potpis - nisam nasla da se igdje spominje, mislim da pise _upisati_ [ubaci broj] izbornih kolegija, a dal to podrazumijeva i _imati potpis_ - don't know

ps. link gore je izguglan jer ga na sajtu faxa jednostavno nisam mogla pronaci Wink al brojke bi trebale stimati

Don't judge what you don't understand..

// Disturbed: Fear
[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 9:24 pet, 5. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala. :)
eh da svaka čast, ni ja to nikako nisam uspio iskopati.

ma ne znam za te potpise....meni su rekli da moraš imat upisano i potpisano kolko piše da treba za tu godinu, a da možeš podavat kak hoćeš da skupiš potreban broj. al eto htio sam još ovdje provjerit za svaki slučaj...
hvala. Smile
eh da svaka čast, ni ja to nikako nisam uspio iskopati.

ma ne znam za te potpise....meni su rekli da moraš imat upisano i potpisano kolko piše da treba za tu godinu, a da možeš podavat kak hoćeš da skupiš potreban broj. al eto htio sam još ovdje provjerit za svaki slučaj...

[Vrh]
tinab
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 0

PostPostano: 10:01 pet, 5. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam na trećoj upisala dovoljno izbornih (ako bi gledao sveukupno potrebne bodove s 3. i 4.) i položila ih (pa tako imala i potpise). Tak je imala i jedna frendica.
I onda, kad smo upisivale 4. tete u referadi su rekle da ne moramo uopce upisati izborne u cetvrtoj jer je ovo kao dosta, i za svaki slučaj da provjerimo kod prodekanice, koja je to i potvrdila.
Tako da po ovome, ak si skupio potpisa koliko trebaš, nije bitno s koje su godine.
Ja sam na trećoj upisala dovoljno izbornih (ako bi gledao sveukupno potrebne bodove s 3. i 4.) i položila ih (pa tako imala i potpise). Tak je imala i jedna frendica.
I onda, kad smo upisivale 4. tete u referadi su rekle da ne moramo uopce upisati izborne u cetvrtoj jer je ovo kao dosta, i za svaki slučaj da provjerimo kod prodekanice, koja je to i potvrdila.
Tako da po ovome, ak si skupio potpisa koliko trebaš, nije bitno s koje su godine.

[Vrh]
rat in a cage
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 17 - 4

PostPostano: 15:30 pet, 5. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

aha super, hvala.
onda ni meni netreba više potpisa. imam sve i miran sam 8)
:yesss:
aha super, hvala.
onda ni meni netreba više potpisa. imam sve i miran sam Cool
Yes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum