Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

početak akademske godine 2008/2009 (informacija)
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
27 = 45 - 18

PostPostano: 15:37 pon, 23. 6. 2008    Naslov: početak akademske godine 2008/2009 Citirajte i odgovorite

kako kolege s drugih fakseva kukaju da im nastava počinje već 15. rujna, zanima me kako je kod nas... jeli se pojavila ikakva obavijest? ispričavam se ako mi je informacija promakla :wink:
kako kolege s drugih fakseva kukaju da im nastava počinje već 15. rujna, zanima me kako je kod nas... jeli se pojavila ikakva obavijest? ispričavam se ako mi je informacija promakla Wink

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Blizzard
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
99 = 112 - 13

PostPostano: 15:55 pon, 23. 6. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uvodno predavanje za studente prve godine održat će se 26.9.2008 u 12.00h...

Nastava počinje 29.9.2008 god., tada počinje zimski semestar...

:bananadevil:
[size=7]Jedva čekam...[/size]
Uvodno predavanje za studente prve godine održat će se 26.9.2008 u 12.00h...

Nastava počinje 29.9.2008 god., tada počinje zimski semestar...

Plesuci Vrag koji lici na bananu
Jedva čekam...
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
rafaelm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

76 = 86 - 10

PostPostano: 18:06 pet, 8. 8. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Postoji li negdje informacija kad su upisi u treću godinu?

matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 22:43 pet, 8. 8. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="rafaelm"]Postoji li negdje informacija kad su upisi u treću godinu?[/quote]

Postoji [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?p=103444#103444]tu[/url]. :wink:
8.9-26.9 :)
rafaelm (napisa):

Postoji tu. Wink
8.9-26.9 Smile

[Vrh]
ivaaa4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:31 čet, 28. 8. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

da li će biti objavljeno kada počinje akademska godina na stranicama?

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 16:37 čet, 28. 8. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ivaaa4"]da li će biti objavljeno kada počinje akademska godina na stranicama?[/quote]

http://www.math.hr/Default.aspx?sec=306
ivaaa4 (napisa):

[Vrh]
ivaaa4
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 2 - 0

PostPostano: 16:40 čet, 28. 8. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

hvala :wink:
hvala Wink

[Vrh]
plavooka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 21:07 čet, 28. 8. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

..prema ovom rasporedu nastave mi se čini da nije prihvaćen novi prijedlog rokova za apsolvente.. ili?

..prema ovom rasporedu nastave mi se čini da nije prihvaćen novi prijedlog rokova za apsolvente.. ili?

[Vrh]
zebrica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 7 - 2

PostPostano: 10:02 sub, 6. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

dali netko zna ako ce stvarno pocet upisi u pon i koliko treba uplatiti za upis :?:
dali netko zna ako ce stvarno pocet upisi u pon i koliko treba uplatiti za upis Question

[Vrh]
Pukica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 22 - 13

PostPostano: 10:34 sub, 6. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

upisi stvarno pocinju u ponedjeljak, tako barem pise na stranicama faxa, a upis vise godine je standardnih 200 kunica :lol:
upisi stvarno pocinju u ponedjeljak, tako barem pise na stranicama faxa, a upis vise godine je standardnih 200 kunica Laughing

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
12 = 20 - 8

PostPostano: 18:46 sub, 6. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

da ne otvaram novu temu...
na stranicama faksa pise

Važno! U slučaju potrebe, ovlašteni nastavnik (član povjerenstva za razredbeni postupak) može pristupnika, nakon što se upisao, pozvati na razgovor oko upisa kolegija. Svi takvi razgovori biti će obavljeni tokom tjedna 8. – 12. rujna 2008., a obavijest o pozvanim studentima biti će izvješena na oglasnoj ploči 5. rujna 2008. popodne.

cemu ti razgovori?
da li netko moze staviti taj popis na internet?
da ne otvaram novu temu...
na stranicama faksa pise

Važno! U slučaju potrebe, ovlašteni nastavnik (član povjerenstva za razredbeni postupak) može pristupnika, nakon što se upisao, pozvati na razgovor oko upisa kolegija. Svi takvi razgovori biti će obavljeni tokom tjedna 8. – 12. rujna 2008., a obavijest o pozvanim studentima biti će izvješena na oglasnoj ploči 5. rujna 2008. popodne.

cemu ti razgovori?
da li netko moze staviti taj popis na internet?

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 22:24 sub, 6. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se pridružujem molbama jer u petak nisam navratila do faxa...
Većina se otišla upisati u četvrtak, bar mi se tako činilo, pa ne znam zašto je popis objavljen isključivo na oglasnoj, a ne i na webu...
Ja se pridružujem molbama jer u petak nisam navratila do faxa...
Većina se otišla upisati u četvrtak, bar mi se tako činilo, pa ne znam zašto je popis objavljen isključivo na oglasnoj, a ne i na webu...

[Vrh]
anekalo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 5

PostPostano: 17:28 pon, 8. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Znaci, upis za nas koji cemo ponavljati 3. godinu je do 26. 9.

To bi znacilo da mozemo pricekati i vidjeti kako ce se popuniti kvote na smjerovima i obzirom na to upisati smjer?

Vjerojatno je to vec pitano, ali nisam vidjela:

Kvote su fiksne?! Nece se povecavati ako bude navala na taj smjer?

:lol:

To bi znacilo da mozemo pricekati i vidjeti kako ce se popuniti kvote na smjerovima i obzirom na to upisati smjer?

Vjerojatno je to vec pitano, ali nisam vidjela:

Laughing

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 22:19 pon, 8. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

@Mystic & marijap:

Bila sam na tom sastanku i bolje da nisam. Nista korisno. Kao zamisljeno je ako netko ima problem ili pitanje da moze pitat, mada mi nije bas jasno cemu to kad ce bit jos jedan upisni krug ako su vec htjeli neke uvodne rijeci bla...

Ugl da sazmem, nama je (Mat.statistika) prof.Huzak rekao da nas ima 12 i na financ oko 33. Svi da su s PMF-MO. Da smo upisali samo izborne iz 1.semestra jer nije sigurno za drugi (?). Ako upises kolegij __1, nije obvezatno upisat __2 (tj. njegov sljedbenik). I malo je komentirao izborne. I da je zadovoljan s time koliko je ljudi upisalo statistiku i da se jos ne zna tko ce nam bit voditelj smjera tj studija.

Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro :screamdance: :D A nista ni o podjeli svjedodzbi (to mi je btw rekla teta u referadi da ce bit skoro).
@Mystic & marijap:

Bila sam na tom sastanku i bolje da nisam. Nista korisno. Kao zamisljeno je ako netko ima problem ili pitanje da moze pitat, mada mi nije bas jasno cemu to kad ce bit jos jedan upisni krug ako su vec htjeli neke uvodne rijeci bla...

Ugl da sazmem, nama je (Mat.statistika) prof.Huzak rekao da nas ima 12 i na financ oko 33. Svi da su s PMF-MO. Da smo upisali samo izborne iz 1.semestra jer nije sigurno za drugi (?). Ako upises kolegij __1, nije obvezatno upisat __2 (tj. njegov sljedbenik). I malo je komentirao izborne. I da je zadovoljan s time koliko je ljudi upisalo statistiku i da se jos ne zna tko ce nam bit voditelj smjera tj studija.

Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro Screamin' 'n' Dancin' Very Happy A nista ni o podjeli svjedodzbi (to mi je btw rekla teta u referadi da ce bit skoro).

[Vrh]
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 23:11 pon, 8. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

:OT:
[quote="nana"]Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro :screamdance: :D[/quote]
Jel sad budu dvije brucošijade? Jedna za brucoše na preddiplomskim, jedna za brucoše na diplomskim studijima? :D
Off-topic
nana (napisa):
Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro Screamin' 'n' Dancin' Very Happy

Jel sad budu dvije brucošijade? Jedna za brucoše na preddiplomskim, jedna za brucoše na diplomskim studijima? Very Happy

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 2:01 uto, 9. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anekalo"]Znaci, upis za nas koji cemo ponavljati 3. godinu je do 26. 9.
[/quote]
Nije tako. Oni koji ne upisuju diplomski studij ne biraju smjer, jer - ne upisuju diplomski studij.

[quote]
[/quote]
To i je smisao kvota.
anekalo (napisa):

Nije tako. Oni koji ne upisuju diplomski studij ne biraju smjer, jer - ne upisuju diplomski studij.

Citat:

To i je smisao kvota.

marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 49 - 16

PostPostano: 6:45 uto, 9. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="anekalo"]Znaci, upis za nas koji cemo ponavljati 3. godinu je do 26. 9.
[/quote]

Kolko sam ja skužila, moći ćeš samo upisati neke predmete s nekog diplomskog studija na kojima će biti slobodnih mjesta (zato čekaš).
Tako ti se olakšava da sljedeće godine kad upišeš diplomski studij (i upadneš na željeni smjer), imaš već nešto položeno, a nisi jednu godinu potrošila samo na nepoložene predmet(e) s 3.godine.

Prethodnike će vam valjda netko reći pri upisu, ne znam kako je riješen taj "parcijalni" upis predmeta s diplomskih...

[size=9][color=#999999]Added after 8 minutes:[/color][/size]

[quote="nana"]@Mystic & marijap:

[/quote]
Pa stvarno bi to imalo više smisla, pogotovo jer je dio ljudi koji ne živi u Zagrebu otišao natrag doma odmah nakon upisa...
[quote="nana"]
Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro :screamdance: :D A nista ni o podjeli svjedodzbi (to mi je btw rekla teta u referadi da ce bit skoro).[/quote]
Je, rekle su da će biti obavijest kad pravnica odobri svjedodžbe koje su u pripremi 8)
anekalo (napisa):

Kolko sam ja skužila, moći ćeš samo upisati neke predmete s nekog diplomskog studija na kojima će biti slobodnih mjesta (zato čekaš).
Tako ti se olakšava da sljedeće godine kad upišeš diplomski studij (i upadneš na željeni smjer), imaš već nešto položeno, a nisi jednu godinu potrošila samo na nepoložene predmet(e) s 3.godine.

Prethodnike će vam valjda netko reći pri upisu, ne znam kako je riješen taj "parcijalni" upis predmeta s diplomskih...

Added after 8 minutes:

nana (napisa):
@Mystic & marijap:

Pa stvarno bi to imalo više smisla, pogotovo jer je dio ljudi koji ne živi u Zagrebu otišao natrag doma odmah nakon upisa...
nana (napisa):

Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro Screamin' 'n' Dancin' Very Happy A nista ni o podjeli svjedodzbi (to mi je btw rekla teta u referadi da ce bit skoro).

Je, rekle su da će biti obavijest kad pravnica odobri svjedodžbe koje su u pripremi Cool

[Vrh]
nana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

95 = 158 - 63

PostPostano: 7:15 uto, 9. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Melkor"]:OT:
[quote="nana"]Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro :screamdance: :D[/quote]
Jel sad budu dvije brucošijade? Jedna za brucoše na preddiplomskim, jedna za brucoše na diplomskim studijima? :D[/quote]

Naravno :mosh: , ali svaki bivsi smjer je sada diplomski studij pa bi po toj logici bilo za ocekivat da ce jos i svaki studij imat posebnu brucosijadu :dance1:
Melkor (napisa):
Off-topic
nana (napisa):
Nije nista rekao kad su brucosijade, al ja se nadam skoro Screamin' 'n' Dancin' Very Happy

Jel sad budu dvije brucošijade? Jedna za brucoše na preddiplomskim, jedna za brucoše na diplomskim studijima? Very Happy

Naravno Moshpit , ali svaki bivsi smjer je sada diplomski studij pa bi po toj logici bilo za ocekivat da ce jos i svaki studij imat posebnu brucosijadu Plesem

[Vrh]
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 10:08 uto, 9. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa kod nas se bar ne stedi na brucosijadama. Jos u mracna predbolonjska vremena znali smo imati po dvije (Bezjakovu i ne-Bezjakovu) :D U ovo prosvijeceno doba bio bi red da svaki student organizira vlastitu brucosijadu kod sebe doma [size=7](asistentima i profesorima besplatan upad, naravno)[/size] :twisted: Podvojene licnosti mogu organizirati po nekoliko brucosijada...
Pa kod nas se bar ne stedi na brucosijadama. Jos u mracna predbolonjska vremena znali smo imati po dvije (Bezjakovu i ne-Bezjakovu) Very Happy U ovo prosvijeceno doba bio bi red da svaki student organizira vlastitu brucosijadu kod sebe doma (asistentima i profesorima besplatan upad, naravno) Twisted Evil Podvojene licnosti mogu organizirati po nekoliko brucosijada...

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 14:18 uto, 9. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

A usput bi mogla i treća godina na (ex-)apsolventska putovanja. Ipak se radi o završnoj godini studija. :P :D
A usput bi mogla i treća godina na (ex-)apsolventska putovanja. Ipak se radi o završnoj godini studija. Razz Very Happy

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum