Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
frikmen2 Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Marvin Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Toni Grossi Gost
|
|
[Vrh] |
|
vedraf Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 0:14 ned, 14. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]Pod broj jedan: ne javlja se cijelo vrijeme jedan te isti gost
Pod broj dva: šta se ti zurpa uopće miješaš kad te nitko ništa nije pitao. Mislim da si položio TS, stoga, bilo bi ti pametnije da si nađeš život, nego da zabadaš nos tamo gdje mu nije mjesto. Nabavi knjige sa četvrte godine, pa počni učiti unaprijed ako ti je dosadno.[/quote]
[color=darkred]Krajnje pristojno i nadasve odraslo. :roll: Usrecit cu Marka, tako da od sada više nema postanja za goste na podforumu Teorije skupova, kako to i inace radim gdje se gostima javi manja zelja za svadjom (na vecu odgovaram prijavom odgovarajucoj Abuse sluzbi). 8)
Registrirane korisnike molim (podsjecam?) da koriste [img]http://degiorgi.math.hr/forum/templates/Classic/images/icon_report.gif[/img] za prijavu ovakvih svadjalackih postova, bili oni gostovski ili od drugih registriranih korisnika.
Hvala,
V.[/color]
Anonymous (napisa): | Pod broj jedan: ne javlja se cijelo vrijeme jedan te isti gost
Pod broj dva: šta se ti zurpa uopće miješaš kad te nitko ništa nije pitao. Mislim da si položio TS, stoga, bilo bi ti pametnije da si nađeš život, nego da zabadaš nos tamo gdje mu nije mjesto. Nabavi knjige sa četvrte godine, pa počni učiti unaprijed ako ti je dosadno. |
Krajnje pristojno i nadasve odraslo. Usrecit cu Marka, tako da od sada više nema postanja za goste na podforumu Teorije skupova, kako to i inace radim gdje se gostima javi manja zelja za svadjom (na vecu odgovaram prijavom odgovarajucoj Abuse sluzbi).
Registrirane korisnike molim (podsjecam?) da koriste za prijavu ovakvih svadjalackih postova, bili oni gostovski ili od drugih registriranih korisnika.
Hvala,
V.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|