Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
lucika Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 17:29 sub, 13. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Pukica"]upisi stvarno pocinju u ponedjeljak, tako barem pise na stranicama faxa, a upis vise godine je standardnih 200 kunica :lol:[/quote]
e, ja sam pala jedan kolegij s prve godine i sad ak službeno ponavljam prvu godinu( a slušam sve sa 2.god za što imam uvjet) dal moram platit tih 200kn, jet to u biti nije upis u višu godinu? :?
i dal moram odma platit to kaj ponavljam ako je kolegij koji sam pala iz drugog semestra? :roll:
ako itko ima ikakvih informacija u vezi toga, bila bih zahvalna :)
Pukica (napisa): | upisi stvarno pocinju u ponedjeljak, tako barem pise na stranicama faxa, a upis vise godine je standardnih 200 kunica  |
e, ja sam pala jedan kolegij s prve godine i sad ak službeno ponavljam prvu godinu( a slušam sve sa 2.god za što imam uvjet) dal moram platit tih 200kn, jet to u biti nije upis u višu godinu?
i dal moram odma platit to kaj ponavljam ako je kolegij koji sam pala iz drugog semestra?
ako itko ima ikakvih informacija u vezi toga, bila bih zahvalna
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Antonija Forumaš(ica)

|
Postano: 18:35 sub, 13. 9. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="lucika"]
e, ja sam pala jedan kolegij s prve godine i sad ak službeno ponavljam prvu godinu( a slušam sve sa 2.god za što imam uvjet) dal moram platit tih 200kn, jet to u biti nije upis u višu godinu? :?
i dal moram odma platit to kaj ponavljam ako je kolegij koji sam pala iz drugog semestra? :roll:
ako itko ima ikakvih informacija u vezi toga, bila bih zahvalna :)[/quote]
i ja sam u toj situaciji... dodes normalno na upis sa uplatnicom od 200kn bez obzira na to kaj ti je predmet iz drugog semestra. i koliko sam shvatila, ne upisujemo 2.godinu nego 3.semestar.
osim toga, ovisno o tome koliko ECTS-a ti nosi taj predmet koji si pala, mozda ces morati upisati nesto sa 3.godine za sto imas uvjet jer ti ukupni broj ECTS-a mora iznosit 25-35.
lucika (napisa): |
e, ja sam pala jedan kolegij s prve godine i sad ak službeno ponavljam prvu godinu( a slušam sve sa 2.god za što imam uvjet) dal moram platit tih 200kn, jet to u biti nije upis u višu godinu?
i dal moram odma platit to kaj ponavljam ako je kolegij koji sam pala iz drugog semestra?
ako itko ima ikakvih informacija u vezi toga, bila bih zahvalna  |
i ja sam u toj situaciji... dodes normalno na upis sa uplatnicom od 200kn bez obzira na to kaj ti je predmet iz drugog semestra. i koliko sam shvatila, ne upisujemo 2.godinu nego 3.semestar.
osim toga, ovisno o tome koliko ECTS-a ti nosi taj predmet koji si pala, mozda ces morati upisati nesto sa 3.godine za sto imas uvjet jer ti ukupni broj ECTS-a mora iznosit 25-35.
|
lucika Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ivo34 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |