Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

grafička;problem s laptopom

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
188 = 301 - 113

PostPostano: 16:25 čet, 25. 9. 2008    Naslov: grafička;problem s laptopom Citirajte i odgovorite

Mala molbica za one hardware-računarsko potkovane... :beg:

Naime, curi je krepala matična, a grafika je bila integrirana pa i ona otišla... stavljena je zamjenska matična, i grafička koja je turbo loša... i sad sam ja zamoljen da nađem neku grafičku koja ide unutra a ja se u hardware ne kužim baš... u attachment sam stavio konfiguraciju (slikano everestom), pa ako ima netko da prošvrlja po webu, oglasniku, ili barem da udijeli koju uputu kaj i kak da tražim...

Hvala unaprijed
Mala molbica za one hardware-računarsko potkovane... Molim, kumim i preklinjem!

Naime, curi je krepala matična, a grafika je bila integrirana pa i ona otišla... stavljena je zamjenska matična, i grafička koja je turbo loša... i sad sam ja zamoljen da nađem neku grafičku koja ide unutra a ja se u hardware ne kužim baš... u attachment sam stavio konfiguraciju (slikano everestom), pa ako ima netko da prošvrlja po webu, oglasniku, ili barem da udijeli koju uputu kaj i kak da tražim...

Hvala unaprijed

konfiguracija.zip
 Description:

Download
 Filename:  konfiguracija.zip
 Filesize:  433.56 KB
 Downloaded:  90 Time(s)

Zadnja promjena: Luuka; 12:42 pet, 3. 10. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
just another lazy student
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 17:05 čet, 25. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ako je everest prepoznao matičnu kako spada, tebi treba neka AGP 8x grafička. Znači ne tražiš PCI express grafičke nego AGP.

To bi ti bile ja mislim nvidia geforce 7xxx ili ati radeon3xxx grafičke. primjerice [url]http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05180603[/url]
ako je everest prepoznao matičnu kako spada, tebi treba neka AGP 8x grafička. Znači ne tražiš PCI express grafičke nego AGP.

To bi ti bile ja mislim nvidia geforce 7xxx ili ati radeon3xxx grafičke. primjerice http://www.links.hr/index.php?option=katList&id_kategorija=05180603

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 19:02 čet, 25. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[url]http://www.oglasnik.hr/trazi/informatika/index.pl?slovo=0&trazi=pretrazi&q=agp&gdje=kategorija&cijenap=&cijenak=&valuta=1&sort=1[/url]

Koja odavde bi išla? Sve ili? Nije baš nešto opširno...

ova mi se čini ok: [url]http://www.oglasnik.hr/oglasi/informatika/ponuda/komponente/oglas-9065538.html[/url]
http://www.oglasnik.hr/trazi/informatika/index.pl?slovo=0&trazi=pretrazi&q=agp&gdje=kategorija&cijenap=&cijenak=&valuta=1&sort=1

Koja odavde bi išla? Sve ili? Nije baš nešto opširno...

ova mi se čini ok: http://www.oglasnik.hr/oglasi/informatika/ponuda/komponente/oglas-9065538.html

just another lazy student
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 0

PostPostano: 15:11 pet, 26. 9. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

trebale bi ti sve raditi (možda bi ti geforce 2 radila probleme jer je agp 4x, ali ne bi trebalo. Mislim da ti se ne isplati opcenito uzimati agp 4x kartice jer su dosta stare. Gledaj geforce 5 i više).

Gle ne znam šta ti točno hoćeš od grafičke, ako hoćeš neke bolje perfomanse onda bi ti po meni bilo najbolje nvidia geforce 7 (u agp verziji, ).

ako nemas neke prevelike zahtjeve ta radeon 9600 bi ti trebala biti sasvim dovoljna.
trebale bi ti sve raditi (možda bi ti geforce 2 radila probleme jer je agp 4x, ali ne bi trebalo. Mislim da ti se ne isplati opcenito uzimati agp 4x kartice jer su dosta stare. Gledaj geforce 5 i više).

Gle ne znam šta ti točno hoćeš od grafičke, ako hoćeš neke bolje perfomanse onda bi ti po meni bilo najbolje nvidia geforce 7 (u agp verziji, ).

ako nemas neke prevelike zahtjeve ta radeon 9600 bi ti trebala biti sasvim dovoljna.

Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 12:46 pet, 3. 10. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

eto, da ne radim novu temu, ova je editirana...

Dakle imam mali problem s laptopom... naime štekaju mi video fileovi koji se nalaze na cd-u i dvd-u. Codeci su instalirani, i te fileove kad kopiram na hard sve je ok... al dok su na cd-u onda šteka zvuk (i malo je onak ko robotski), a i slika malo šteka... zbog čega je to i kako to popravit ako je moguće?

Laptop je siemens amilo Li 2735.

Hvala
eto, da ne radim novu temu, ova je editirana...

Dakle imam mali problem s laptopom... naime štekaju mi video fileovi koji se nalaze na cd-u i dvd-u. Codeci su instalirani, i te fileove kad kopiram na hard sve je ok... al dok su na cd-u onda šteka zvuk (i malo je onak ko robotski), a i slika malo šteka... zbog čega je to i kako to popravit ako je moguće?

Laptop je siemens amilo Li 2735.

Hvala

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum