Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:41 sub, 18. 1. 2003 Naslov: neodlucnost.... |
|
|
recimo da netko kolokvira matan sa 4 i odluci izac na pismeni jer misli da zna za 5, ali tamo dobije 2. da li se onda moze traziti da se ipak u index pise ocjena sa kolokvija ili ako se izade na ispit kolokviji odmah ponistavaju?
sto u slucaju ako se prvi put izade na pismeni i dobije se 4, a drugi put 3. da li se isto tako moze traziti da se upise ocjena iz prvog pismenog, tj. 4?
koliko puta se smije izaci na usmeni a da se netreba ponavljati pismeni?
i do kad nam vrijedi kolokvij iz fizike (do prvog pismenog, do iduce godine, do ponovnog sazimanja svemira...)?
recimo da netko kolokvira matan sa 4 i odluci izac na pismeni jer misli da zna za 5, ali tamo dobije 2. da li se onda moze traziti da se ipak u index pise ocjena sa kolokvija ili ako se izade na ispit kolokviji odmah ponistavaju?
sto u slucaju ako se prvi put izade na pismeni i dobije se 4, a drugi put 3. da li se isto tako moze traziti da se upise ocjena iz prvog pismenog, tj. 4?
koliko puta se smije izaci na usmeni a da se netreba ponavljati pismeni?
i do kad nam vrijedi kolokvij iz fizike (do prvog pismenog, do iduce godine, do ponovnog sazimanja svemira...)?
|
|
[Vrh] |
|
Kasiopeja Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
bingo Forumaš(ica)
|
Postano: 10:26 ned, 19. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Kolko se sjecam prosle godine, na ma3 je islo tako da su usmeni za kolokvije bili prije pismenih, pa si ti, ako si polozio kolokvij, a izlazio na pismeni, tamo dolazio sa ocjenom iz pismenog i nisi mogo birati ko na placu :lol:
Inace losa ocjena iz pismenog/kolokvija i nije strasno otezavajuca okolnost, jer je bilo slucajeva da su ljudi sa 2 dosli na 5. Naravno, bilo je i onih koji su sa 5 otisli doma ucit :lol:, kao i onih sretnika koji su otisli sa savjetom da citaju predgovore!! :shock: Dakle, ako ti da 3 na usmenom, onda je to 3 pa makar ti imao 17 na pismenom.
p.s. Kod nas nema matana
Kolko se sjecam prosle godine, na ma3 je islo tako da su usmeni za kolokvije bili prije pismenih, pa si ti, ako si polozio kolokvij, a izlazio na pismeni, tamo dolazio sa ocjenom iz pismenog i nisi mogo birati ko na placu
Inace losa ocjena iz pismenog/kolokvija i nije strasno otezavajuca okolnost, jer je bilo slucajeva da su ljudi sa 2 dosli na 5. Naravno, bilo je i onih koji su sa 5 otisli doma ucit , kao i onih sretnika koji su otisli sa savjetom da citaju predgovore!! Dakle, ako ti da 3 na usmenom, onda je to 3 pa makar ti imao 17 na pismenom.
p.s. Kod nas nema matana
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
krcko Forumaš nagrađen za životno djelo
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 20:45 uto, 21. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Da i koja ti je to fora s matanom??
Pa nije ti to vino :P
(ostali su napisali sve kaj se treba znat, pa malo zachatavam topic, sorry vsego)
Inače, uskoro bum bil gotov sa svojom prvom igricom (jeee ja; tooo, C'Tebo najbolji si [img]http://www.teme.org/images/smilies/luxhello.gif[/img]), rađena je u turbo pascalu 7.0 (he he) i posebno je optimizirana za rad u DOS-u (:D) pa ako neko oće, nek javi a ja bum istu poslal mejlom, kad bude skroz gotova :) [img]http://www.teme.org/images/smilies/luxhello.gif[/img]
Da i koja ti je to fora s matanom??
Pa nije ti to vino
(ostali su napisali sve kaj se treba znat, pa malo zachatavam topic, sorry vsego)
Inače, uskoro bum bil gotov sa svojom prvom igricom (jeee ja; tooo, C'Tebo najbolji si ), rađena je u turbo pascalu 7.0 (he he) i posebno je optimizirana za rad u DOS-u () pa ako neko oće, nek javi a ja bum istu poslal mejlom, kad bude skroz gotova
_________________ Click me !
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 22:36 uto, 21. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]ostali su napisali sve kaj se treba znat, pa malo zachatavam topic, sorry vsego[/quote]
Ja? Pa nisam ni zucnuo... :silly:
[quote="C'Tebo"]Inače, uskoro bum bil gotov sa svojom prvom igricom (jeee ja; tooo, C'Tebo najbolji si [img]http://www.teme.org/images/smilies/luxhello.gif[/img]), rađena je u turbo pascalu 7.0 (he he) i posebno je optimizirana za rad u DOS-u (:D) pa ako neko oće, nek javi a ja bum istu poslal mejlom, kad bude skroz gotova :) [img]http://www.teme.org/images/smilies/luxhello.gif[/img][/quote]
Ocu ja! A zasto ju ne bi dao na free download? Imas moju dozvolu da postas URL na Forumu... :D
Btw, fala za novog smileya... :weee:
C'Tebo (napisa): | ostali su napisali sve kaj se treba znat, pa malo zachatavam topic, sorry vsego |
Ja? Pa nisam ni zucnuo...
C'Tebo (napisa): | Inače, uskoro bum bil gotov sa svojom prvom igricom (jeee ja; tooo, C'Tebo najbolji si ), rađena je u turbo pascalu 7.0 (he he) i posebno je optimizirana za rad u DOS-u () pa ako neko oće, nek javi a ja bum istu poslal mejlom, kad bude skroz gotova |
Ocu ja! A zasto ju ne bi dao na free download? Imas moju dozvolu da postas URL na Forumu...
Btw, fala za novog smileya...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 2:31 sri, 22. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"][quote="vsego"]Ocu ja! A zasto ju ne bi dao na free download? Imas moju dozvolu da postas URL na Forumu... :D[/quote]
Oki, čim bude skroz gotova mećem je negdje na neki free server i dajem vam da uživate :)[/quote]
A sto fali nasem studentu? :roll:
Btw, moze li se stvar moze pokrenuti na Win2k?
[quote="C'Tebo"][quote="vsego"]Btw, fala za novog smileya... :weee:[/quote]
Jel'da je dobar :weee:[/quote]
:weee: Ma super je! :weee: [b]Skoro[/b] k'o legendarna banana... :banana:
Cak si i pasu skupa... :D
:banana: :weee: :banana: :weee: :banana: :weee: :banana: :weee: :banana: :weee: :banana:
C'Tebo (napisa): | vsego (napisa): | Ocu ja! A zasto ju ne bi dao na free download? Imas moju dozvolu da postas URL na Forumu... |
Oki, čim bude skroz gotova mećem je negdje na neki free server i dajem vam da uživate |
A sto fali nasem studentu?
Btw, moze li se stvar moze pokrenuti na Win2k?
C'Tebo (napisa): | vsego (napisa): | Btw, fala za novog smileya... |
Jel'da je dobar |
Ma super je! Skoro k'o legendarna banana...
Cak si i pasu skupa...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 22:34 sri, 22. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Btw, moze li se stvar moze pokrenuti na Win2k?[/quote]
Beta verzija (:D) je zasad isprobana na dvije 98-ice i na obje radi, na DOS-u radi, na Win95 radi, indikacije (a bogami i bingo) govore da radi i na ME, a od dva probana XP-a je na jednom radila.
Dakle, kako bi Račan reko:
Odlučno.
Mislim.
Da.
Sam.
Za sad.
Neodlučan.
:weee: :banana: :weee: :banana:
vsego (napisa): | Btw, moze li se stvar moze pokrenuti na Win2k? |
Beta verzija () je zasad isprobana na dvije 98-ice i na obje radi, na DOS-u radi, na Win95 radi, indikacije (a bogami i bingo) govore da radi i na ME, a od dva probana XP-a je na jednom radila.
Dakle, kako bi Račan reko:
Odlučno.
Mislim.
Da.
Sam.
Za sad.
Neodlučan.
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 1:25 čet, 23. 1. 2003 Naslov: Re: Brucosijada |
|
|
[quote="vsego"] Bingo, sram te bilo!!! To #$@@%!#$!@#$ koristis!!! :evil: ;)[/quote]
Ma, ne (moram ga obranit) ima on XP
Nije on loš :P
[quote]Pretpostavljam da ce port za Linux izaci sa par dana zakasnjenja... :lol:[/quote]
Mda, oce, oce, evo samo što nije :weee:
Idem vidjet ove tulum smajlije.
vsego (napisa): | Bingo, sram te bilo!!! To #$@@%!#$!@#$ koristis!!! |
Nije on loš
Citat: | Pretpostavljam da ce port za Linux izaci sa par dana zakasnjenja... |
Mda, oce, oce, evo samo što nije
Idem vidjet ove tulum smajlije.
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 1:57 čet, 23. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Btw, zakaj si ja nemrem Sig promjenit???
Bad, forum, bad :evil: :twisted:
Btw, zakaj si ja nemrem Sig promjenit???
Bad, forum, bad
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:39 čet, 23. 1. 2003 Naslov: |
|
|
[quote="C'Tebo"]Btw, zakaj si ja nemrem Sig promjenit???[/quote]
Sad mozes... Valjda...
U procesu ispravljanja sam upgradeao i Forum i Apacheja... :)
[quote="C'Tebo"]Bad, forum, bad :evil: :twisted:[/quote]
Sram te bilo! Imate najbolji forum na Svijetu i jos boljeg admina i vi, pipl, tako... :( Nezahvalnici! :evil:
Znas, ja ovo odrzavam u svoje (nekad) slobodno vrijeme...
(Ovo je onaj dio gdje vi uletite s komplimentima meni... :lol:)
C'Tebo (napisa): | Btw, zakaj si ja nemrem Sig promjenit??? |
Sad mozes... Valjda...
U procesu ispravljanja sam upgradeao i Forum i Apacheja...
C'Tebo (napisa): | Bad, forum, bad |
Sram te bilo! Imate najbolji forum na Svijetu i jos boljeg admina i vi, pipl, tako... Nezahvalnici!
Znas, ja ovo odrzavam u svoje (nekad) slobodno vrijeme...
(Ovo je onaj dio gdje vi uletite s komplimentima meni... )
|
|
[Vrh] |
|
C'Tebo Moderator
|
Postano: 14:13 čet, 23. 1. 2003 Naslov: |
|
|
Ma super je forum i admin mu je odličan, ponajbolji na svijetu (ako ne i najbolji) :weee: :weee:.
Idem si sad sig promijenit.
Ma super je forum i admin mu je odličan, ponajbolji na svijetu (ako ne i najbolji) .
Idem si sad sig promijenit.
[Vrh] |
|
bingo Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Nesi Inventar Foruma (Moderator)
Spol:
Sarma: -
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:15 sub, 25. 1. 2003 Naslov: Re: Brucosijada |
|
|
[quote="C'Tebo"][quote="vsego"] Bingo, sram te bilo!!! To #$@@%!#$!@#$ koristis!!! :evil: ;)[/quote]
Nije on loš :P[/quote]
E, je ti obrana... "[i]Ne, gospodine Suce, on nije planirao umorsto tjedan dana unaprijed... Planirao ga je samo 7 dana prije...[/i]" :P
Si cuo za izraz [i]Isto sr***, drugo pakovanje[/i]? :twisted:
[quote="bingo"]Khm... Hvala C'Tebo, a tebe cu vsego tuzit sestri sto joj pljujesh po os-u :lol:[/quote]
Jadna tvoja sestra... :P (a ti shvati kako hoces... :twisted:)
C'Tebo (napisa): | vsego (napisa): | Bingo, sram te bilo!!! To #$@@%!#$!@#$ koristis!!! |
Nije on loš |
E, je ti obrana... "Ne, gospodine Suce, on nije planirao umorsto tjedan dana unaprijed... Planirao ga je samo 7 dana prije..."
Si cuo za izraz Isto sr***, drugo pakovanje?
bingo (napisa): | Khm... Hvala C'Tebo, a tebe cu vsego tuzit sestri sto joj pljujesh po os-u |
Jadna tvoja sestra... (a ti shvati kako hoces... )
|
|
[Vrh] |
|
|