Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

problemi s gradivom
WWW:

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mycky1111
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
Sarma = la pohva - posuda
14 = 15 - 1

PostPostano: 14:32 uto, 14. 10. 2008    Naslov: problemi s gradivom Citirajte i odgovorite

evo, 3 tjedna na faksu, i vec imam problema. linerana mi od samog pocetka nije jasna, ali skuzim nesto na predavanjima i onda doma to prodem i shvatim ostatak. ne bas sve, ali vecinu uspijem shvatit. ali vec su poceli problemi. ne znam je li to zbog asistenta, do mene ili do neceg treceg, ali... i sada, iz vaseg iskustva, je li icem sluze demonstrature, mogu li shvatiti te neke stvari tamo ili da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava? mozda vam je smjesno ovo, ali... hoce li to sve s vremenom doc na svoje ili da ipak trazim pomoc? :(
evo, 3 tjedna na faksu, i vec imam problema. linerana mi od samog pocetka nije jasna, ali skuzim nesto na predavanjima i onda doma to prodem i shvatim ostatak. ne bas sve, ali vecinu uspijem shvatit. ali vec su poceli problemi. ne znam je li to zbog asistenta, do mene ili do neceg treceg, ali... i sada, iz vaseg iskustva, je li icem sluze demonstrature, mogu li shvatiti te neke stvari tamo ili da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava? mozda vam je smjesno ovo, ali... hoce li to sve s vremenom doc na svoje ili da ipak trazim pomoc? Sad

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 14:55 uto, 14. 10. 2008    Naslov: Re: problemi s gradivom Citirajte i odgovorite

[quote="mycky1111"]i sada, iz vaseg iskustva, je li icem sluze demonstrature, mogu li shvatiti te neke stvari tamo ili da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava?
[/quote]
Demosi jesu zrtve s visih godina i to one za koje su nastavnici s kolegija zakljucili da najvise mogu pomoci onima koji imaju problema - dakle otidji na demonstrature.

[quote]
hoce li to sve s vremenom doc na svoje ili da ipak trazim pomoc? :([/quote]
Najsigurnije je problem rjesavati kako se pojavi.
mycky1111 (napisa):
i sada, iz vaseg iskustva, je li icem sluze demonstrature, mogu li shvatiti te neke stvari tamo ili da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava?

Demosi jesu zrtve s visih godina i to one za koje su nastavnici s kolegija zakljucili da najvise mogu pomoci onima koji imaju problema - dakle otidji na demonstrature.

Citat:

hoce li to sve s vremenom doc na svoje ili da ipak trazim pomoc? Sad

Najsigurnije je problem rjesavati kako se pojavi.

mycky1111
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 15 - 1

PostPostano: 15:31 uto, 14. 10. 2008    Naslov: Re: problemi s gradivom Citirajte i odgovorite

hvala :oops:

[size=9][color=#999999]Added after 6 minutes:[/color][/size]

[quote="mycky1111"]li da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava? [/quote]
mislala sam na nekog na visoj godini da mi instrukcije drzi. ali... hvala ti! :D
hvala Embarassed

Added after 6 minutes:

mycky1111 (napisa):
li da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava?

mislala sam na nekog na visoj godini da mi instrukcije drzi. ali... hvala ti! Very Happy

[Vrh]
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 15:39 uto, 14. 10. 2008    Naslov: Re: problemi s gradivom Citirajte i odgovorite

[quote="mycky1111"]
mislala sam na nekog na visoj godini da mi instrukcije drzi. ali... hvala ti! :D[/quote]
Zasto? Pa postoje demonstrature i termini konzultacija asistenata i profesora.
mycky1111 (napisa):

mislala sam na nekog na visoj godini da mi instrukcije drzi. ali... hvala ti! Very Happy

Zasto? Pa postoje demonstrature i termini konzultacija asistenata i profesora.

mycky1111
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

14 = 15 - 1

PostPostano: 17:12 uto, 14. 10. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ne znam ja to, zato sam i pitala. :(
pa ne znam ja to, zato sam i pitala. Sad

[Vrh]
Brucoš
Gost

PostPostano: 0:39 sri, 15. 10. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica, a ovdje su matrice tek u devetoj cjelini gdje objašnjava matrice i pomoću operatora i ranijih teorema, a to mi nekak jadno. mislim, imam knjigu koja ne prati program. vidio sam negdje ovdje da je profesor za početak preporučio Uvod u linearnu algebru od Kurepe, pać onda to podići il ću njega pitat il što ja znam.
ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica, a ovdje su matrice tek u devetoj cjelini gdje objašnjava matrice i pomoću operatora i ranijih teorema, a to mi nekak jadno. mislim, imam knjigu koja ne prati program. vidio sam negdje ovdje da je profesor za početak preporučio Uvod u linearnu algebru od Kurepe, pać onda to podići il ću njega pitat il što ja znam.

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 15:48 sri, 15. 10. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja mislim da za sve kolegije, pa tako linearnu, je sasvim dovoljno ići na predavanja i vježbe i učiti i raditi po bilješkama koje se tamo dobiju... Puno materijala postoje na službenom webu, uz to su i stari kolokviji, zadaće i to je sasvim dovoljno za pripremu za kolokvije i usmene.

Skoro svi ljudi koje znam rade tako, rijetko tko ima nešto sa strane (trenutno se ne mogu sjetit nikog, al nek bude rijetki) i svi imaju jako dobre ocjene...
Ja mislim da za sve kolegije, pa tako linearnu, je sasvim dovoljno ići na predavanja i vježbe i učiti i raditi po bilješkama koje se tamo dobiju... Puno materijala postoje na službenom webu, uz to su i stari kolokviji, zadaće i to je sasvim dovoljno za pripremu za kolokvije i usmene.

Skoro svi ljudi koje znam rade tako, rijetko tko ima nešto sa strane (trenutno se ne mogu sjetit nikog, al nek bude rijetki) i svi imaju jako dobre ocjene...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
.bubamara.
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

13 = 14 - 1

PostPostano: 15:24 sri, 22. 10. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Brucoš"]ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica... [quote]

kako je Luuka rekao - dovboljno je ići na predavanja i vježbe, ali odlična!! knjiga iz linearne je od profesora Bakića (po kojoj on i radi) koja je prije nekoliko tjedana izašla (Školska knjiga, cijena 180kn), ali su sva poglavlja te knjige objavljena i na stranici kolegija... pa ili isprintaj ili ju kupi i sigurno će ti biti od puno koristi ;)
[quote="Brucoš"]ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica... [quote]

kako je Luuka rekao - dovboljno je ići na predavanja i vježbe, ali odlična!! knjiga iz linearne je od profesora Bakića (po kojoj on i radi) koja je prije nekoliko tjedana izašla (Školska knjiga, cijena 180kn), ali su sva poglavlja te knjige objavljena i na stranici kolegija... pa ili isprintaj ili ju kupi i sigurno će ti biti od puno koristi Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Linearna algebra 1 & 2 (za inženjerske smjerove) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum