Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mycky1111 Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:32 uto, 14. 10. 2008 Naslov: problemi s gradivom |
|
|
evo, 3 tjedna na faksu, i vec imam problema. linerana mi od samog pocetka nije jasna, ali skuzim nesto na predavanjima i onda doma to prodem i shvatim ostatak. ne bas sve, ali vecinu uspijem shvatit. ali vec su poceli problemi. ne znam je li to zbog asistenta, do mene ili do neceg treceg, ali... i sada, iz vaseg iskustva, je li icem sluze demonstrature, mogu li shvatiti te neke stvari tamo ili da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava? mozda vam je smjesno ovo, ali... hoce li to sve s vremenom doc na svoje ili da ipak trazim pomoc? :(
evo, 3 tjedna na faksu, i vec imam problema. linerana mi od samog pocetka nije jasna, ali skuzim nesto na predavanjima i onda doma to prodem i shvatim ostatak. ne bas sve, ali vecinu uspijem shvatit. ali vec su poceli problemi. ne znam je li to zbog asistenta, do mene ili do neceg treceg, ali... i sada, iz vaseg iskustva, je li icem sluze demonstrature, mogu li shvatiti te neke stvari tamo ili da trazim neku zrtvu sa vise godine da mi objasnjava? mozda vam je smjesno ovo, ali... hoce li to sve s vremenom doc na svoje ili da ipak trazim pomoc?
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mycky1111 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mycky1111 Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Brucoš Gost
|
Postano: 0:39 sri, 15. 10. 2008 Naslov: |
|
|
ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica, a ovdje su matrice tek u devetoj cjelini gdje objašnjava matrice i pomoću operatora i ranijih teorema, a to mi nekak jadno. mislim, imam knjigu koja ne prati program. vidio sam negdje ovdje da je profesor za početak preporučio Uvod u linearnu algebru od Kurepe, pać onda to podići il ću njega pitat il što ja znam.
ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica, a ovdje su matrice tek u devetoj cjelini gdje objašnjava matrice i pomoću operatora i ranijih teorema, a to mi nekak jadno. mislim, imam knjigu koja ne prati program. vidio sam negdje ovdje da je profesor za početak preporučio Uvod u linearnu algebru od Kurepe, pać onda to podići il ću njega pitat il što ja znam.
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:48 sri, 15. 10. 2008 Naslov: |
|
|
Ja mislim da za sve kolegije, pa tako linearnu, je sasvim dovoljno ići na predavanja i vježbe i učiti i raditi po bilješkama koje se tamo dobiju... Puno materijala postoje na službenom webu, uz to su i stari kolokviji, zadaće i to je sasvim dovoljno za pripremu za kolokvije i usmene.
Skoro svi ljudi koje znam rade tako, rijetko tko ima nešto sa strane (trenutno se ne mogu sjetit nikog, al nek bude rijetki) i svi imaju jako dobre ocjene...
Ja mislim da za sve kolegije, pa tako linearnu, je sasvim dovoljno ići na predavanja i vježbe i učiti i raditi po bilješkama koje se tamo dobiju... Puno materijala postoje na službenom webu, uz to su i stari kolokviji, zadaće i to je sasvim dovoljno za pripremu za kolokvije i usmene.
Skoro svi ljudi koje znam rade tako, rijetko tko ima nešto sa strane (trenutno se ne mogu sjetit nikog, al nek bude rijetki) i svi imaju jako dobre ocjene...
_________________ "Bolje bi prolazio na faxu da sam na drogama nego na netu" - by a friend of mine
"Poslije spavanja doma spavanje bilo di mi je najdraža stvar" - by the same guy 
|
|
[Vrh] |
|
.bubamara. Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:24 sri, 22. 10. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="Brucoš"]ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica... [quote]
kako je Luuka rekao - dovboljno je ići na predavanja i vježbe, ali odlična!! knjiga iz linearne je od profesora Bakića (po kojoj on i radi) koja je prije nekoliko tjedana izašla (Školska knjiga, cijena 180kn), ali su sva poglavlja te knjige objavljena i na stranici kolegija... pa ili isprintaj ili ju kupi i sigurno će ti biti od puno koristi ;)
[quote="Brucoš"]ma, sve to super lijepo, al meni trenutno veća briga literatura. imam onu skriptu (knjigu) Horvatićevu. to je u redu, al, mi smo linearnu krenuli raditi od matrica... [quote]
kako je Luuka rekao - dovboljno je ići na predavanja i vježbe, ali odlična!! knjiga iz linearne je od profesora Bakića (po kojoj on i radi) koja je prije nekoliko tjedana izašla (Školska knjiga, cijena 180kn), ali su sva poglavlja te knjige objavljena i na stranici kolegija... pa ili isprintaj ili ju kupi i sigurno će ti biti od puno koristi
|
|