Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 20:20 ned, 15. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Bi li bilo pametno sutra prošetati do faksa, tj. kad bi bilo najsigurnije(s obzirom na rezultate pismenih ispita) da će se termin usmenih utanačiti?[/quote]
Uvijek je pametno setati, pogotovo do faxa... :P
Ozbiljno, vjerujem (dakle, [b]ne znam[/b]) da ce se termini usmenih (barem za prof. Marusica) znati tek kad dodju rezultati pismenog (valjda u srijedu). :roll: Za prof. Drmaca nemam ideje... :(
U svakom slucaju, sutra mozes saznati kad ce biti rezultati pismenih i provjeriti da li se zna stogod novoga o usmenima... 8)
Blockflöte (napisa): | Bi li bilo pametno sutra prošetati do faksa, tj. kad bi bilo najsigurnije(s obzirom na rezultate pismenih ispita) da će se termin usmenih utanačiti? |
Uvijek je pametno setati, pogotovo do faxa...
Ozbiljno, vjerujem (dakle, ne znam) da ce se termini usmenih (barem za prof. Marusica) znati tek kad dodju rezultati pismenog (valjda u srijedu). Za prof. Drmaca nemam ideje...
U svakom slucaju, sutra mozes saznati kad ce biti rezultati pismenih i provjeriti da li se zna stogod novoga o usmenima...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
Postano: 1:07 uto, 17. 2. 2004 Naslov: |
|
|
Ja sam gore bio danas isto negdje oko dva i nigdje ničega. :?
Što mi je činiti? Na koji dan će najvjerojatnije početi usmeni?
:tso:
Utorak, Srijeda, Četvrtak, koji.,..,! :jaje:
Ako neko bude imao približno pojma, nek mi javi, please.
[img]http://student.math.hr/TrciZaTram.gif[/img]
Ja sam gore bio danas isto negdje oko dva i nigdje ničega.
Što mi je činiti? Na koji dan će najvjerojatnije početi usmeni?
Utorak, Srijeda, Četvrtak, koji.,..,!
Ako neko bude imao približno pojma, nek mi javi, please.
_________________ -山よ,山よ! 山は活きて居る!-
|
|
[Vrh] |
|
filipnet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:24 sri, 18. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Blockflöte"]Svi kažu da će rezultati stići sutra(valjda negdje oko 12) pa će onda u skladu s njima biti sastavljena i lista za usmene ispite, tako da sutra s podnem možemo očekivati što i kako će odrediti našu daljnju sudbinu[/quote]
[url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=1480]Rezultati su stigli[/url], a zalbe su oko 15:00, pa ce se - valjda - tada znati... 8)
Blockflöte (napisa): | Svi kažu da će rezultati stići sutra(valjda negdje oko 12) pa će onda u skladu s njima biti sastavljena i lista za usmene ispite, tako da sutra s podnem možemo očekivati što i kako će odrediti našu daljnju sudbinu |
Rezultati su stigli, a zalbe su oko 15:00, pa ce se - valjda - tada znati...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Blockflöte Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Gost
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 19:21 sub, 21. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Anonymous"]zna li netko da li Drmać želi pitati na istom roku još jednom. padneš u četvrtak, pa da te ponovno pita u ponedjeljak?? :D[/quote]
Ne znam, ali mislim da ne. :( Vidi, covjek ispituje vec cca 2-3 tjedna i tesko da ce imati [b]toliko[/b] sluha ako se netko ne spremi dovoljno... :? Pa, daleko je cetvrtak - nauci i nemas brige! :D
Anonymous (napisa): | zna li netko da li Drmać želi pitati na istom roku još jednom. padneš u četvrtak, pa da te ponovno pita u ponedjeljak??  |
Ne znam, ali mislim da ne. Vidi, covjek ispituje vec cca 2-3 tjedna i tesko da ce imati toliko sluha ako se netko ne spremi dovoljno... Pa, daleko je cetvrtak - nauci i nemas brige!
|
|
[Vrh] |
|
rea Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
|