Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Blah Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
tihana Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:45 čet, 6. 11. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Profesor Tibljas je sigurno jako upucen u nastavna pitanja na PMF-MO. :roll: Postoji bitna razlika izmedju protivljenja otcjepljenju MO i nekonstruktivnih zbunjivanja kolega poput ovog tvog. :roll:[/quote]
profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki [b]odsjek[/b]. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.
EDIT: istu stvar bi rekao na svim ostalim odsjecima PMFa, dakle nije bitno da li se radi o fizici, matematici, kemiji, geofizici, biologiji, geologiji ili geografiji.
vsego (napisa): | Profesor Tibljas je sigurno jako upucen u nastavna pitanja na PMF-MO. Postoji bitna razlika izmedju protivljenja otcjepljenju MO i nekonstruktivnih zbunjivanja kolega poput ovog tvog. |
profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki odsjek. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.
EDIT: istu stvar bi rekao na svim ostalim odsjecima PMFa, dakle nije bitno da li se radi o fizici, matematici, kemiji, geofizici, biologiji, geologiji ili geografiji.
|
|
[Vrh] |
|
marijap Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 13:08 čet, 6. 11. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki [b]odsjek[/b]. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.[/quote]
Tvoj post je bezvezno naklapanje. :roll: Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? :nuts2:
Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa. :lol:
@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". :) Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. ;)
HijenA (napisa): | profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki odsjek. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,. |
Tvoj post je bezvezno naklapanje. Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima?
Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa.
@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
HijenA Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 15:25 čet, 6. 11. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"][quote="HijenA"]profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki [b]odsjek[/b]. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.[/quote]
Tvoj post je bezvezno naklapanje. :roll: Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? :nuts2:[/quote]
upravo ono sto sam rekao, jedini prodekan za nastavu na PMFu je profesor Tibljas. to [b]nije[/b] prof. grubisic, to je prof. tibljas. ok? sad kad smo to apsolvirali, ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?
[quote]
Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa. :lol:
[/quote]
on suradjuje sa zamjenicima procelnika, a ne sa prodekanima. na PMF-MO ne moze biti prodekana jer PMF-MO nije fakultet, samim time nema niti dekana niti ima prodekane.
[quote]
@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". :) Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. ;)[/quote]
:roll:
vsego (napisa): | HijenA (napisa): | profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki odsjek. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,. |
Tvoj post je bezvezno naklapanje. Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? |
upravo ono sto sam rekao, jedini prodekan za nastavu na PMFu je profesor Tibljas. to nije prof. grubisic, to je prof. tibljas. ok? sad kad smo to apsolvirali, ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?
Citat: |
Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa.
|
on suradjuje sa zamjenicima procelnika, a ne sa prodekanima. na PMF-MO ne moze biti prodekana jer PMF-MO nije fakultet, samim time nema niti dekana niti ima prodekane.
Citat: |
@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. |
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 15:32 čet, 6. 11. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="HijenA"]ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?[/quote]
Ne pitas "ponovno", nego prvi put. :P
Tvoj post je bezvezno naklapanje jer same institucije o kojima pricamo ne opterecuju studente problemima u svom odnosu i podosta studenata nije upoznato s pricom, pa kad ti uletis s ovakvom "informacijom", onda saljes ljude tamo gdje ne treba. :? Pitanje je, ocito, kada se obratiti osobi nadleznoj za nastavu na MO i apsolutno je stetno takvu osobu upucivati na prodekana na PMFu samo zato jer tvom egu ne pase da mi to zovemo "prodekanom". :roll: Ponavljam, prof. Tibljas ne protestira, a ti mu sigurno nisi odvjenik. :P
Meni dosta; ne pili vise s pricom o odcjepljenju, jer to ovdje nije tema. :roll:
HijenA (napisa): | ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje? |
Ne pitas "ponovno", nego prvi put.
Tvoj post je bezvezno naklapanje jer same institucije o kojima pricamo ne opterecuju studente problemima u svom odnosu i podosta studenata nije upoznato s pricom, pa kad ti uletis s ovakvom "informacijom", onda saljes ljude tamo gdje ne treba. Pitanje je, ocito, kada se obratiti osobi nadleznoj za nastavu na MO i apsolutno je stetno takvu osobu upucivati na prodekana na PMFu samo zato jer tvom egu ne pase da mi to zovemo "prodekanom". Ponavljam, prof. Tibljas ne protestira, a ti mu sigurno nisi odvjenik.
Meni dosta; ne pili vise s pricom o odcjepljenju, jer to ovdje nije tema.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|