Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Kada kod prodekana?

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Blah
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
= 9 - 8

PostPostano: 17:44 sri, 5. 11. 2008    Naslov: Kada kod prodekana? Citirajte i odgovorite

Jel se zna kada nam prodekan ima konzultacije? Hvala!

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
tihana
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
134 = 153 - 19

PostPostano: 18:28 sri, 5. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

znam da piše na njegovim vratima (2.kat, mislim 103)
napamet ne znam :(
napamet ne znam Sad

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:55 sri, 5. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="tihana"]znam da piše na njegovim vratima ([color=red]2[/color].kat, mislim 103)
napamet ne znam :([/quote]

Prvi kat. ;)
tihana (napisa):
napamet ne znam Sad

Prvi kat. Wink

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
-26 = 44 - 70

PostPostano: 12:21 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Re: Kada kod prodekana? Citirajte i odgovorite

[quote="Blah"]Jel se zna kada nam prodekan ima konzultacije? Hvala![/quote]

prodekan za nastavu, prof. tibljas, prima studente svaki ponedjeljak od 8 do 11 sati (cini mi se), ta obavjest bi se trebala nalaziti na svakoj od oglasnih ploca odsjeka. njegova soba je u uredu dekanata PMFa, Horvatovac 102a.

HTH :-)
Blah (napisa):

prodekan za nastavu, prof. tibljas, prima studente svaki ponedjeljak od 8 do 11 sati (cini mi se), ta obavjest bi se trebala nalaziti na svakoj od oglasnih ploca odsjeka. njegova soba je u uredu dekanata PMFa, Horvatovac 102a.

HTH Smile

I bow before you Veliki Limun, on je kiseo i zut Bow to the left

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 12:36 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Profesor Tibljas je sigurno jako upucen u nastavna pitanja na PMF-MO. :roll: Postoji bitna razlika izmedju protivljenja otcjepljenju MO i nekonstruktivnih zbunjivanja kolega poput ovog tvog. :roll:
Profesor Tibljas je sigurno jako upucen u nastavna pitanja na PMF-MO. Rolling Eyes Postoji bitna razlika izmedju protivljenja otcjepljenju MO i nekonstruktivnih zbunjivanja kolega poput ovog tvog. Rolling Eyes

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 12:45 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Profesor Tibljas je sigurno jako upucen u nastavna pitanja na PMF-MO. :roll: Postoji bitna razlika izmedju protivljenja otcjepljenju MO i nekonstruktivnih zbunjivanja kolega poput ovog tvog. :roll:[/quote]

profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki [b]odsjek[/b]. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.

EDIT: istu stvar bi rekao na svim ostalim odsjecima PMFa, dakle nije bitno da li se radi o fizici, matematici, kemiji, geofizici, biologiji, geologiji ili geografiji.
vsego (napisa):
Profesor Tibljas je sigurno jako upucen u nastavna pitanja na PMF-MO. Rolling Eyes Postoji bitna razlika izmedju protivljenja otcjepljenju MO i nekonstruktivnih zbunjivanja kolega poput ovog tvog. Rolling Eyes

profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki odsjek. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.

EDIT: istu stvar bi rekao na svim ostalim odsjecima PMFa, dakle nije bitno da li se radi o fizici, matematici, kemiji, geofizici, biologiji, geologiji ili geografiji.

[Vrh]
marijap
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
33 = 49 - 16

PostPostano: 12:59 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

prodekan Grubišić ima na vratima raspored na kojem su detaljno naznačeni termini za svaku vrstu konzultacija td ti se čak ne može odgovoriti na pitanje bez informacije o tome zašto trebaš na konzultacije ;)
prodekan Grubišić ima na vratima raspored na kojem su detaljno naznačeni termini za svaku vrstu konzultacija td ti se čak ne može odgovoriti na pitanje bez informacije o tome zašto trebaš na konzultacije Wink

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 13:08 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki [b]odsjek[/b]. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.[/quote]

Tvoj post je bezvezno naklapanje. :roll: Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? :nuts2:

Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa. :lol:

@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". :) Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. ;)
HijenA (napisa):
profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki odsjek. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.

Tvoj post je bezvezno naklapanje. Rolling Eyes Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? Nuts

Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa. Laughing

@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". Smile Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. Wink

[Vrh]
HijenA
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-26 = 44 - 70

PostPostano: 15:25 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"][quote="HijenA"]profesor tibljas je prodekan za nastavu PMFa, ciji je dio i PMF-Matematicki [b]odsjek[/b]. postoji pravomocna odluka visokog trgovackog suda u zagrebu koja nalaze brisanje PMF-MOa kao zasebne organizacije iz trgovackog registra. bez daljnje diskusije, dao sam informaciju koja je validna i koja jedina vrijedi. to se nekome moze, a i ne mora svidjati, meni je tako svejedno. kao predstavniku studenata PMFa u FV PMFa bitno mi je da studenti svih odsjeka PMFa dobiju kvalitetnu i relevantnu informaciju. sve ostalo je bezvezno naklapanje,.[/quote]

Tvoj post je bezvezno naklapanje. :roll: Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? :nuts2:[/quote]

upravo ono sto sam rekao, jedini prodekan za nastavu na PMFu je profesor Tibljas. to [b]nije[/b] prof. grubisic, to je prof. tibljas. ok? sad kad smo to apsolvirali, ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?

[quote]
Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa. :lol:
[/quote]

on suradjuje sa zamjenicima procelnika, a ne sa prodekanima. na PMF-MO ne moze biti prodekana jer PMF-MO nije fakultet, samim time nema niti dekana niti ima prodekane.

[quote]
@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". :) Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. ;)[/quote]

:roll:
vsego (napisa):
HijenA (napisa):

Tvoj post je bezvezno naklapanje. Rolling Eyes Sto je u tvojoj informaciji "kvalitetno i relevantno", ako studenta posaljes osobi koja sigurno ne moze rijesiti probleme koje ovaj eventualno ima? Nuts

upravo ono sto sam rekao, jedini prodekan za nastavu na PMFu je profesor Tibljas. to nije prof. grubisic, to je prof. tibljas. ok? sad kad smo to apsolvirali, ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?

Citat:

Prodekan Tibljas uredno suradjuje s nasim prodekanima za nastavu, ali ti moras biti veci pop od popa. Laughing

on suradjuje sa zamjenicima procelnika, a ne sa prodekanima. na PMF-MO ne moze biti prodekana jer PMF-MO nije fakultet, samim time nema niti dekana niti ima prodekane.

Citat:

@Ostali: Da, spomenuta odluka suda postoji, no vasa nastavna pitanja se i dalje rjesavaju u zgradi PMF-MO kod osobe koju na MO zovemo "prodekan za nastavu". Smile Ne dajte da vas samozvani borci za pravdu za neku svoju zadovoljstinu vozaju vamo-tamo osobama koje vam ne mogu pomoci. Wink

Rolling Eyes

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 15:32 čet, 6. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="HijenA"]ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?[/quote]

Ne pitas "ponovno", nego prvi put. :P

Tvoj post je bezvezno naklapanje jer same institucije o kojima pricamo ne opterecuju studente problemima u svom odnosu i podosta studenata nije upoznato s pricom, pa kad ti uletis s ovakvom "informacijom", onda saljes ljude tamo gdje ne treba. :? Pitanje je, ocito, kada se obratiti osobi nadleznoj za nastavu na MO i apsolutno je stetno takvu osobu upucivati na prodekana na PMFu samo zato jer tvom egu ne pase da mi to zovemo "prodekanom". :roll: Ponavljam, prof. Tibljas ne protestira, a ti mu sigurno nisi odvjenik. :P

Meni dosta; ne pili vise s pricom o odcjepljenju, jer to ovdje nije tema. :roll:
HijenA (napisa):
ponovo pitam, sto je u mojem postu bezvezno naklapanje?

Ne pitas "ponovno", nego prvi put. Razz

Tvoj post je bezvezno naklapanje jer same institucije o kojima pricamo ne opterecuju studente problemima u svom odnosu i podosta studenata nije upoznato s pricom, pa kad ti uletis s ovakvom "informacijom", onda saljes ljude tamo gdje ne treba. Confused Pitanje je, ocito, kada se obratiti osobi nadleznoj za nastavu na MO i apsolutno je stetno takvu osobu upucivati na prodekana na PMFu samo zato jer tvom egu ne pase da mi to zovemo "prodekanom". Rolling Eyes Ponavljam, prof. Tibljas ne protestira, a ti mu sigurno nisi odvjenik. Razz

Meni dosta; ne pili vise s pricom o odcjepljenju, jer to ovdje nije tema. Rolling Eyes

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum