Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
JANKRI Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 23:53 pon, 17. 11. 2008 Naslov: Re: Prioriteti logičkih operatora |
|
|
[quote="Atomised"]Dakle, molim vas da mi poredate AND, OR, XOR i NOT po prioritetu. :D
Pretpostavljam da NOT ima najviši a za ostalo nisam siguran...[/quote]
Od najvišeg prema najnižem: NOT, AND, XOR, OR
Atomised (napisa): | Dakle, molim vas da mi poredate AND, OR, XOR i NOT po prioritetu.
Pretpostavljam da NOT ima najviši a za ostalo nisam siguran... |
Od najvišeg prema najnižem: NOT, AND, XOR, OR
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Mad Wilson Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 2:36 uto, 18. 11. 2008 Naslov: Re: Prioriteti logičkih operatora |
|
|
[quote="Atomised"]Dakle, molim vas da mi poredate AND, OR, XOR i NOT po prioritetu. :D
Ccc... bar bih od tebe ocekivao da pogledas sluzbeni site kolegija, gdje bi (pod "materijalima") nasao link na [url=http://www.swansontec.com/sopc.html]C Language Operator Precedence Chart[/url]. :ccc: ;)
Atomised (napisa): | Dakle, molim vas da mi poredate AND, OR, XOR i NOT po prioritetu.
Ccc... bar bih od tebe ocekivao da pogledas sluzbeni site kolegija, gdje bi (pod "materijalima") nasao link na C Language Operator Precedence Chart.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 10:36 uto, 18. 11. 2008 Naslov: Re: Prioriteti logičkih operatora |
|
|
[quote="vsego"][quote="Atomised"]Dakle, molim vas da mi poredate AND, OR, XOR i NOT po prioritetu. :D
Ccc... bar bih od tebe ocekivao da pogledas sluzbeni site kolegija, gdje bi (pod "materijalima") nasao link na [url=http://www.swansontec.com/sopc.html]C Language Operator Precedence Chart[/url]. :ccc: ;)[/quote]
:lol: Vidio sam tablicu (priznajem, nakon otvaranja topica, ali prije nego sam dobio odgovor) ali ipak volim dobiti potvrdu da sam je dobro shvatio.
Mislim, ja sam jedan od onih koji zovu mamu da pitaju treba li se nešto [i]stvarno[/i] kuhati 10 minuta (kako piše na pakovanju). :D
vsego (napisa): | Atomised (napisa): | Dakle, molim vas da mi poredate AND, OR, XOR i NOT po prioritetu.
Ccc... bar bih od tebe ocekivao da pogledas sluzbeni site kolegija, gdje bi (pod "materijalima") nasao link na C Language Operator Precedence Chart.  |
Vidio sam tablicu (priznajem, nakon otvaranja topica, ali prije nego sam dobio odgovor) ali ipak volim dobiti potvrdu da sam je dobro shvatio.
Mislim, ja sam jedan od onih koji zovu mamu da pitaju treba li se nešto stvarno kuhati 10 minuta (kako piše na pakovanju).
|
|
[Vrh] |
|
|