Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
weirdie Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 14:25 pet, 28. 11. 2008 Naslov: o dva dana pred Bozic |
|
|
imam prijedlog, pa bih htjela vidjet sto drugi misle o tome. npr. bilo bi lijepo kad bi 22. i 23.prosinca 2008. koji su po rasporedu radni dani za nas faks, mogli postati neradni; da se ne odrzi tada nastava vec u neke subote u sijecnju ili prosincu. ja bih osobno mogla prezivjet 2 subote (pa i zaredom) dolaska na faks da onda mogu imati malo duze praznike. mnogi s ovog faksa nisu iz Zagreba pa bi mogli doma ranije pred praznike, sto sigurno svakome od njih puno znaci jer znam ljude koji po 2-3 mjeseca doma nisu bili.
evo, ja predlozih, pa se izjasnite tko hoce...
imam prijedlog, pa bih htjela vidjet sto drugi misle o tome. npr. bilo bi lijepo kad bi 22. i 23.prosinca 2008. koji su po rasporedu radni dani za nas faks, mogli postati neradni; da se ne odrzi tada nastava vec u neke subote u sijecnju ili prosincu. ja bih osobno mogla prezivjet 2 subote (pa i zaredom) dolaska na faks da onda mogu imati malo duze praznike. mnogi s ovog faksa nisu iz Zagreba pa bi mogli doma ranije pred praznike, sto sigurno svakome od njih puno znaci jer znam ljude koji po 2-3 mjeseca doma nisu bili.
evo, ja predlozih, pa se izjasnite tko hoce...
_________________ don't let them change ya!
or even rearrange ya!
we've got a life to live. they say: only-only-only th fittest of the fittest shall survive!
stay alive! eh!
|
|
[Vrh] |
|
bucko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tammy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
black cat Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Novi Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
klaudija Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Lafiel Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
black cat Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
tihy Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
andreao Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
chiica Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:24 pon, 1. 12. 2008 Naslov: |
|
|
da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.
ali... ajmo malo pogledati i stranu onog drugoga.
vi (vjerojatno iz zagreba i blize okolice) koji niste za neradne dane, mozete propustiti te subote koje ce se odradjivati. neka vam netko skenira tih par stranica, pa cete biti u toku s predavanjima. a ionako, moze se izostati 3 puta iz svih kolegija...
vi cete propustiti predavanja zbog skvosa ili 'subotnjih rituala', dok ce oni ih 'dalekih krajeva' ista propustiti zbog druzenja s obitelji za blagdane (neki po prvi put od pocetka akademske godine).
no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti.
da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.
vi (vjerojatno iz zagreba i blize okolice) koji niste za neradne dane, mozete propustiti te subote koje ce se odradjivati. neka vam netko skenira tih par stranica, pa cete biti u toku s predavanjima. a ionako, moze se izostati 3 puta iz svih kolegija...
vi cete propustiti predavanja zbog skvosa ili 'subotnjih rituala', dok ce oni ih 'dalekih krajeva' ista propustiti zbog druzenja s obitelji za blagdane (neki po prvi put od pocetka akademske godine).
no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti.
|
|
[Vrh] |
|
Masiela Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 20:40 pon, 1. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="chiica"]da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.
no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti.[/quote]
Pa i ja sam s juga i znala sam sjest na vlak u subotu ujutro (u 6:50 ili kad već ide) i vraćat se u Zg u nedjelju oko 3 popodne. Kad se želiš s nekim vidjet, kad želiš provest neke dane doma ili kod nekog dragog, baš te briga koji je napor, dan u tjednu ili što već.
Meni se logičnijom čini želja da recimo za praznike budeš 14 dana s obitelji i još neka 2-3 bilo kad kad uhvatiš - kad te pukne, kad osjetiš da ti fale nego 16 dana u komadu i ništa drugo. A ako 2 vikenda budu radna, taj mali luksuz da nakratko pobjegneš doma od zagrebačkih problema će dobar dio ljudi spriječit da ga iskoriste.
Kad se već forsira ozbiljna argumentirana rasprava :P
chiica (napisa): | da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.
no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti. |
Pa i ja sam s juga i znala sam sjest na vlak u subotu ujutro (u 6:50 ili kad već ide) i vraćat se u Zg u nedjelju oko 3 popodne. Kad se želiš s nekim vidjet, kad želiš provest neke dane doma ili kod nekog dragog, baš te briga koji je napor, dan u tjednu ili što već.
Meni se logičnijom čini želja da recimo za praznike budeš 14 dana s obitelji i još neka 2-3 bilo kad kad uhvatiš - kad te pukne, kad osjetiš da ti fale nego 16 dana u komadu i ništa drugo. A ako 2 vikenda budu radna, taj mali luksuz da nakratko pobjegneš doma od zagrebačkih problema će dobar dio ljudi spriječit da ga iskoriste.
Kad se već forsira ozbiljna argumentirana rasprava
_________________ mladac: e.k.s. je možda 8%, moje znanje ni toliko 
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|