Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

o dva dana pred Bozic
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
11 = 14 - 3

PostPostano: 14:25 pet, 28. 11. 2008    Naslov: o dva dana pred Bozic Citirajte i odgovorite

imam prijedlog, pa bih htjela vidjet sto drugi misle o tome. npr. bilo bi lijepo kad bi 22. i 23.prosinca 2008. koji su po rasporedu radni dani za nas faks, mogli postati neradni; da se ne odrzi tada nastava vec u neke subote u sijecnju ili prosincu. ja bih osobno mogla prezivjet 2 subote (pa i zaredom) dolaska na faks da onda mogu imati malo duze praznike. mnogi s ovog faksa nisu iz Zagreba pa bi mogli doma ranije pred praznike, sto sigurno svakome od njih puno znaci jer znam ljude koji po 2-3 mjeseca doma nisu bili.
evo, ja predlozih, pa se izjasnite tko hoce...
imam prijedlog, pa bih htjela vidjet sto drugi misle o tome. npr. bilo bi lijepo kad bi 22. i 23.prosinca 2008. koji su po rasporedu radni dani za nas faks, mogli postati neradni; da se ne odrzi tada nastava vec u neke subote u sijecnju ili prosincu. ja bih osobno mogla prezivjet 2 subote (pa i zaredom) dolaska na faks da onda mogu imati malo duze praznike. mnogi s ovog faksa nisu iz Zagreba pa bi mogli doma ranije pred praznike, sto sigurno svakome od njih puno znaci jer znam ljude koji po 2-3 mjeseca doma nisu bili.
evo, ja predlozih, pa se izjasnite tko hoce...

stay alive! eh!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
bucko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 0

PostPostano: 14:36 pet, 28. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam za, tako bi imali 5 dana praznika duže tak da bi to bilo super :D
ja sam za, tako bi imali 5 dana praznika duže tak da bi to bilo super Very Happy

tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 16:15 pet, 28. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja se nadam da (u dogovoru s asistentima/profesorima) neće biti održano tada nego da će se odraditi po potrebi.

Nisam za 2 subote u 1. mjesecu jer radim i vikend mi je jedino slobodno vrijeme koje imam (usput i za učenje). :roll:
Ja se nadam da (u dogovoru s asistentima/profesorima) neće biti održano tada nego da će se odraditi po potrebi.

Nisam za 2 subote u 1. mjesecu jer radim i vikend mi je jedino slobodno vrijeme koje imam (usput i za učenje). Rolling Eyes

[Vrh]
black cat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 17:11 pet, 28. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Budući da na ostalim fakultetima tada nema nastave, mogli bi i mi jednostavno ta dva dana zaboravit.. Ja osobno nisam isla kući od 9 mjeseca, pa namjeravam već vikend prije Božića gibat iz Zg.. :poni:
Budući da na ostalim fakultetima tada nema nastave, mogli bi i mi jednostavno ta dva dana zaboravit.. Ja osobno nisam isla kući od 9 mjeseca, pa namjeravam već vikend prije Božića gibat iz Zg.. Poni

[Vrh]
Novi
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
60 = 69 - 9

PostPostano: 18:17 pet, 28. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam svakako za!
Ja sam svakako za!

[Vrh]
klaudija
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 1

PostPostano: 20:01 pet, 28. 11. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Uz vas sam! maca
Uz vas sam! Maca

[Vrh]
Lafiel
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 51 - 24

PostPostano: 3:52 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Postoji razlog zašto se radni dan zove [b]radni[/b], a neradni [b]neradni[/b]. Nisam za. :atomshock:
Postoji razlog zašto se radni dan zove radni, a neradni neradni. Nisam za. Shockirani atom

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
199 = 237 - 38

PostPostano: 4:15 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Lafiel"]Postoji razlog zašto se radni dan zove [b]radni[/b], a neradni [b]neradni[/b].[/quote]
Konacno da se netko u ovoj drzavi i toga sjetio. Svaka cast.
Lafiel (napisa):
Postoji razlog zašto se radni dan zove radni, a neradni neradni.

Konacno da se netko u ovoj drzavi i toga sjetio. Svaka cast.

black cat
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 3 - 1

PostPostano: 8:50 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

U redu, to su radni dani, i vi ste za da bude nastave..

A buduci da su radni dani, zbog cega nisu na svim fax-ovima radni.. Ne kužim... :-k
U redu, to su radni dani, i vi ste za da bude nastave..

A buduci da su radni dani, zbog cega nisu na svim fax-ovima radni.. Ne kužim... Think

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 9:12 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja isto ne b` subotama na faks. Poklapa mi se s ritualnim obredima.
Ja isto ne b` subotama na faks. Poklapa mi se s ritualnim obredima.

tihy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 2

PostPostano: 11:42 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja takodjer nisam za subote.. a oni koji su iz "dalekih krajeva", mogu otici u petak kuci. Ta dva dana za propustit, nije strasno, jer kolko znam, moze se iz sveg izostat 3 puta..
ja takodjer nisam za subote.. a oni koji su iz "dalekih krajeva", mogu otici u petak kuci. Ta dva dana za propustit, nije strasno, jer kolko znam, moze se iz sveg izostat 3 puta..

[Vrh]
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:39 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa ak vas na predavanju ne popisuju taj dan onda slobodno odite doma. neko će vam valjda skenirat kaj se radilo pa će te bit u toku sa predavanjem.

ja bi radije da se to sad odradi, jer kasnije će mi svaki slobodan vikend dobro doći za učenje
pa ak vas na predavanju ne popisuju taj dan onda slobodno odite doma. neko će vam valjda skenirat kaj se radilo pa će te bit u toku sa predavanjem.

ja bi radije da se to sad odradi, jer kasnije će mi svaki slobodan vikend dobro doći za učenje

Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 19:53 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja sam isto protiv ''spajanja''... pogotovo ako to znači odradit pon i utorak subotama kad imam drugih obaveza
ja sam isto protiv ''spajanja''... pogotovo ako to znači odradit pon i utorak subotama kad imam drugih obaveza

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 20:01 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja isto protiv.

Nadam se da će neki ipak otići kući pa da će faks biti lijep polupust, bude ugodnije. :)
Ja isto protiv.

Nadam se da će neki ipak otići kući pa da će faks biti lijep polupust, bude ugodnije. Smile

[Vrh]
chiica
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

12 = 13 - 1

PostPostano: 20:24 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.

ali... ajmo malo pogledati i stranu onog drugoga.

vi (vjerojatno iz zagreba i blize okolice) koji niste za neradne dane, mozete propustiti te subote koje ce se odradjivati. neka vam netko skenira tih par stranica, pa cete biti u toku s predavanjima. a ionako, moze se izostati 3 puta iz svih kolegija...

vi cete propustiti predavanja zbog skvosa ili 'subotnjih rituala', dok ce oni ih 'dalekih krajeva' ista propustiti zbog druzenja s obitelji za blagdane (neki po prvi put od pocetka akademske godine).

no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti.
da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.

vi (vjerojatno iz zagreba i blize okolice) koji niste za neradne dane, mozete propustiti te subote koje ce se odradjivati. neka vam netko skenira tih par stranica, pa cete biti u toku s predavanjima. a ionako, moze se izostati 3 puta iz svih kolegija...

vi cete propustiti predavanja zbog skvosa ili 'subotnjih rituala', dok ce oni ih 'dalekih krajeva' ista propustiti zbog druzenja s obitelji za blagdane (neki po prvi put od pocetka akademske godine).

no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Posjetite Web stranice MSNM
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

74 = 97 - 23

PostPostano: 20:40 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="chiica"]da ne bude zabune, meni savrseno svejedno hoce li ti dani biti radni ili neradni.

no realno gledano, ti ce dani vjerojatno ostati radni. tako da je najpametnije zamoliti asistente i profesore ponaosob da se to odradi kasnije (kako kojoj grupi odgovara, ne nuzno subotama). pa barem da se smanji broj predavanja koje ce ljudi iz 'dalekih krajeva' propustiti.[/quote]
Pa i ja sam s juga i znala sam sjest na vlak u subotu ujutro (u 6:50 ili kad već ide) i vraćat se u Zg u nedjelju oko 3 popodne. Kad se želiš s nekim vidjet, kad želiš provest neke dane doma ili kod nekog dragog, baš te briga koji je napor, dan u tjednu ili što već.

Meni se logičnijom čini želja da recimo za praznike budeš 14 dana s obitelji i još neka 2-3 bilo kad kad uhvatiš - kad te pukne, kad osjetiš da ti fale nego 16 dana u komadu i ništa drugo. A ako 2 vikenda budu radna, taj mali luksuz da nakratko pobjegneš doma od zagrebačkih problema će dobar dio ljudi spriječit da ga iskoriste.

Kad se već forsira ozbiljna argumentirana rasprava :P
chiica (napisa):

Pa i ja sam s juga i znala sam sjest na vlak u subotu ujutro (u 6:50 ili kad već ide) i vraćat se u Zg u nedjelju oko 3 popodne. Kad se želiš s nekim vidjet, kad želiš provest neke dane doma ili kod nekog dragog, baš te briga koji je napor, dan u tjednu ili što već.

Meni se logičnijom čini želja da recimo za praznike budeš 14 dana s obitelji i još neka 2-3 bilo kad kad uhvatiš - kad te pukne, kad osjetiš da ti fale nego 16 dana u komadu i ništa drugo. A ako 2 vikenda budu radna, taj mali luksuz da nakratko pobjegneš doma od zagrebačkih problema će dobar dio ljudi spriječit da ga iskoriste.

Kad se već forsira ozbiljna argumentirana rasprava Razz

BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

27 = 45 - 18

PostPostano: 20:57 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

pa da... i ja sam s juga i mislim da mi treba više sati vožnje do doma nego bilo kome na forumu :)
dakle, nisu samo ljudi iz zg-a i okolice za to da ta dva dana ostanu radna
pa da... i ja sam s juga i mislim da mi treba više sati vožnje do doma nego bilo kome na forumu Smile
dakle, nisu samo ljudi iz zg-a i okolice za to da ta dva dana ostanu radna

Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 21:21 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

sto se mene tice isto mogu ostat radna...
uostalom neki subotom idu na sljeme... a ako se neke subote ne ide (ne pricam o [b]im[/b] se ne ide)... napokon spavat do 12 :D :D, ili vise :D :D :D :D
uostalom neki subotom idu na sljeme... a ako se neke subote ne ide (ne pricam o im se ne ide)... napokon spavat do 12 Very Happy Very Happy, ili vise Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 21:43 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gino"]sto se mene tice isto mogu ostat radna...
uostalom neki subotom idu na sljeme... a ako se neke subote ne ide (ne pricam o [b]im[/b] se ne ide)... napokon spavat do 12 :D :D, ili vise :D :D :D :D[/quote]

A znalo se dogoditi i da se nadoknada subotom preklapa sa Sljemenom...
Gino (napisa):
uostalom neki subotom idu na sljeme... a ako se neke subote ne ide (ne pricam o im se ne ide)... napokon spavat do 12 Very Happy Very Happy, ili vise Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

[Vrh]
Gino
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-29 = 108 - 137

PostPostano: 21:51 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]A znalo se dogoditi i da se nadoknada subotom preklapa sa Sljemenom...[/quote]je...
nadam se da ce bit nadoknade sljemena... :D :D
Atomised (napisa):
je...
nadam se da ce bit nadoknade sljemena... Very Happy Very Happy

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum