Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 2:32 sri, 25. 2. 2004 Naslov: Apokalipsa danas |
|
|
U srijedu, tj. danas oko 21:30 na Novoj tv prikazali bu jedan od najboljih ratnih filmova ikad. Meni jedan od najdražih. Preporučeno za sve ljubitelje psihodelije šezdesetih i Vijetnama; vrhunski trosatni trip u filmskom obliku, iskemijan od vrhunskog filmsko-epskog majstora F. F. Coppole.
Za ufuravanje u "film" prije filma preporučam slušanje [i]Jefferson Airplane[/i], [i]Greatful Dead[/i], [i]Love[/i] ili dakako [i]The Doors[/i] uz jedan [i]joint[/i] :faca: . Alkohol :drinking: nikako, jer uspavljuje :sleeping: .
[i]"Oh, I love the smell of napalm in the morning..."[/i] - Robert Duvall u [i]Apokalipsi danas[/i]. :victory:
U srijedu, tj. danas oko 21:30 na Novoj tv prikazali bu jedan od najboljih ratnih filmova ikad. Meni jedan od najdražih. Preporučeno za sve ljubitelje psihodelije šezdesetih i Vijetnama; vrhunski trosatni trip u filmskom obliku, iskemijan od vrhunskog filmsko-epskog majstora F. F. Coppole.
Za ufuravanje u "film" prije filma preporučam slušanje Jefferson Airplane, Greatful Dead, Love ili dakako The Doors uz jedan joint . Alkohol nikako, jer uspavljuje .
"Oh, I love the smell of napalm in the morning..." - Robert Duvall u Apokalipsi danas.
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
goranm Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:51 sri, 25. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="mlijeko"]još jedan megazabavan i konstruktivan post kave obično crni lansira. [/quote]
ajde nemoj te se flejamati :!:
[quote]p.s. rat nije ništa lijepo[/quote]
ali je zato jako unosan posao :twisted: :joke: :dont_take_me_serious:
:OT:
bilo je na glamour cafeu, ona arijana culina tak nesto - komentirala je
onaj incident justina tiberlakea i janet jackson na super bowlu - kao, kako moze amerikance tako nesto sokirati do te mjere da predsjednik mora intervenirati, a svaki dan gledaju filmove o ratovima i emisije koje pokazuju ljudske iznutrice, organe, i vrlo nasilne scene, a opet - tako nesto ih ne smeta;
mlijeko (napisa): | još jedan megazabavan i konstruktivan post kave obično crni lansira. |
ajde nemoj te se flejamati
Citat: | p.s. rat nije ništa lijepo |
ali je zato jako unosan posao :joke: :dont_take_me_serious:
onaj incident justina tiberlakea i janet jackson na super bowlu - kao, kako moze amerikance tako nesto sokirati do te mjere da predsjednik mora intervenirati, a svaki dan gledaju filmove o ratovima i emisije koje pokazuju ljudske iznutrice, organe, i vrlo nasilne scene, a opet - tako nesto ih ne smeta;
_________________ The Dude Abides
|
|
[Vrh] |
|
Nicolas Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
n0mad Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 19:06 sri, 25. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Lord Sirius"][quote="mlijeko"]još jedan megazabavan i konstruktivan post kave obično crni lansira. [/quote]
ajde nemoj te se flejamati :!:
[quote]p.s. rat nije ništa lijepo[/quote]
ali je zato jako unosan posao :twisted: :joke: :dont_take_me_serious:
:OT:
onaj incident justina tiberlakea i janet jackson na super bowlu - kao, kako moze amerikance tako nesto sokirati do te mjere da predsjednik mora intervenirati, a svaki dan gledaju filmove o ratovima i emisije koje pokazuju ljudske iznutrice, organe, i vrlo nasilne scene, a opet - tako nesto ih ne smeta;[/quote]
ajd nećemo više. :roll:
da, da nema ratova amerika bi bila razvijena ko, pa brate, MI!
da, glwedo sam kad je goge to pričala. a i imaš pravo...
Lord Sirius (napisa): | mlijeko (napisa): | još jedan megazabavan i konstruktivan post kave obično crni lansira. |
ajde nemoj te se flejamati
Citat: | p.s. rat nije ništa lijepo |
ali je zato jako unosan posao :joke: :dont_take_me_serious:
onaj incident justina tiberlakea i janet jackson na super bowlu - kao, kako moze amerikance tako nesto sokirati do te mjere da predsjednik mora intervenirati, a svaki dan gledaju filmove o ratovima i emisije koje pokazuju ljudske iznutrice, organe, i vrlo nasilne scene, a opet - tako nesto ih ne smeta; |
ajd nećemo više.
da, da nema ratova amerika bi bila razvijena ko, pa brate, MI!
da, glwedo sam kad je goge to pričala. a i imaš pravo...
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 20:03 sri, 25. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="jaZz"]"Apokalipsa danas", iako jako dobar film, je blijeda kopija Conradova romana "Heart of Darkness". To bi stvarno tribali procitat. I ne tribas se napusit da ti bude dobar : ).[/quote]
Nemreš sad uspoređivat film i knjigu. Nikad u film ne stane sve kaj je u knjizi. :)
[quote="Nicolas"]Nisam gledao Apokalipsu, ali moj brat je to opisao ovako:
Prvih sat vremena je zaaakooon... Ne usudiš se otići na wc, dohvatiti kokice, napraviti bilo šta... Drugih sat vremena je stvarno super. Trećih sat vremena si već bio par puta u kuhinji po nove zalihe svaćega.... Četvrti sat se pitaš pa zašto to još uvijek traje... Peti sat.... zzzzzzzzz.....[/quote]
Film ne traje uopće 5 sati. A kaj se tiče dugih i dosadnih filmova, [i]Kill Bill[/i] mi je najdosadniji koji sam gledal'. Uopće nemam pojma zakaj ga svi tak hvale. :?:
jaZz (napisa): | "Apokalipsa danas", iako jako dobar film, je blijeda kopija Conradova romana "Heart of Darkness". To bi stvarno tribali procitat. I ne tribas se napusit da ti bude dobar : ). |
Nemreš sad uspoređivat film i knjigu. Nikad u film ne stane sve kaj je u knjizi.
Nicolas (napisa): | Nisam gledao Apokalipsu, ali moj brat je to opisao ovako:
Prvih sat vremena je zaaakooon... Ne usudiš se otići na wc, dohvatiti kokice, napraviti bilo šta... Drugih sat vremena je stvarno super. Trećih sat vremena si već bio par puta u kuhinji po nove zalihe svaćega.... Četvrti sat se pitaš pa zašto to još uvijek traje... Peti sat.... zzzzzzzzz..... |
Film ne traje uopće 5 sati. A kaj se tiče dugih i dosadnih filmova, Kill Bill mi je najdosadniji koji sam gledal'. Uopće nemam pojma zakaj ga svi tak hvale.
|
|
[Vrh] |
|
koryanshea Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mARio Forumaš(ica)
|
Postano: 0:08 čet, 26. 2. 2004 Naslov: |
|
|
film je ZZZAAAAAKOOOON!!!!
uh...
a ima jos jedna dobra fora, rekose oni duvalu da kao, tamo su charliji (gerilci) pa ne mogu surfat, a on njemu, onak u pozi kao da drzi elektro gitaru ali zaprav stopira s palcem pream gore:
D.:" but Charile don't surf!!!"
sljedeca scena, tucet helica u zraku juri prema delti, i to onak, najbolja taktika, "iz sunca"...sam cujes wagnera i nis ne vidis dok ne "osjetis" prvu raketu...he he..al fakat, rat je losa stvar...o tome je i cijeli film...
ma predinvo....
borna, panekru si to ti mlijeko!??!? moze i na PM..
i da..ima jedan punkerski bend koji se zove "charlie don't surf"...a i pjesma od Clasha...sad ne kuzim tko je od koga pokupio foru...
zna netko???
cya!
8)
film je ZZZAAAAAKOOOON!!!!
uh...
a ima jos jedna dobra fora, rekose oni duvalu da kao, tamo su charliji (gerilci) pa ne mogu surfat, a on njemu, onak u pozi kao da drzi elektro gitaru ali zaprav stopira s palcem pream gore:
D.:" but Charile don't surf!!!"
sljedeca scena, tucet helica u zraku juri prema delti, i to onak, najbolja taktika, "iz sunca"...sam cujes wagnera i nis ne vidis dok ne "osjetis" prvu raketu...he he..al fakat, rat je losa stvar...o tome je i cijeli film...
ma predinvo....
borna, panekru si to ti mlijeko!??!? moze i na PM..
i da..ima jedan punkerski bend koji se zove "charlie don't surf"...a i pjesma od Clasha...sad ne kuzim tko je od koga pokupio foru...
zna netko???
cya!
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
steelworker Site Admin
Lokacija: 4-dimensional space-time continuum. Or some 11-dimensional continuum? Dunna, it's all relative.
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
SvekY Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mLijekO Forumaš(ica)
|
Postano: 12:32 pet, 27. 2. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="Crni"][quote="SvekY"]Što se tiće filma [b]kill bill[/b], mene zbunjuje cijela priča jer nije završena.[/quote]
To je tek prvi dio koji je dozlaboga dosadan. Općenito mi idu na živce [i]kung-fu[/i] filmovi i sl.
[quote="SvekY"]Uostalom ni [i]Pulp Fiction[/i] mi nije skroz jasan[/quote]
Nema ti kaj bit' nejasno u [i]Pulp Fictionu[/i]. Nekoliko isprepletenih priča o nekoliko kriminalaca, dva pedera i jednog boksača koje nisu kronološki poslagane; [i]film noir[/i].[/quote]
da se riješimo nejasnoća:
1. kill bill bi mogao opstati i bez one jadne priče koju ima. to je jednostavno ono što ljudi oće ćledati. uma turman u lateksu kolje kosooke. amerikanci (i svi koji se tako osjećaju) su sretni.
2. pulp je Crni odlično definirao. ali zaboravio je važan faktor, surf rock melodija i samuel l. jackson. ali film odlično pokazuje kolko je tarantino glup. zakaj travolti i jacksonu ztreba onaj wolf da inm kaže KAKO OČISTITI AUTO. zato da se tarantino može pojavit u filmu i bit kuuul
[color=blue]Kolega, Vas dozivljaj Tarantina je Vas osobni. S ostalim korisnicima Foruma ga, naravno, mozete podijeliti, ali onda na prihvatljivi nacin. :evil: Podsjecam na prvu tocku Pravila ponašanja:
Izazivanje svađa, te [b]vrijeđanje, klevetanje[/b], tračanje i sl. (kako sudionika Foruma, tako i [b]ostalih osoba[/b]/organizacija/...) je zabranjeno.[/color]
Crni (napisa): | SvekY (napisa): | Što se tiće filma kill bill, mene zbunjuje cijela priča jer nije završena. |
To je tek prvi dio koji je dozlaboga dosadan. Općenito mi idu na živce kung-fu filmovi i sl.
SvekY (napisa): | Uostalom ni Pulp Fiction mi nije skroz jasan |
Nema ti kaj bit' nejasno u Pulp Fictionu. Nekoliko isprepletenih priča o nekoliko kriminalaca, dva pedera i jednog boksača koje nisu kronološki poslagane; film noir. |
da se riješimo nejasnoća:
1. kill bill bi mogao opstati i bez one jadne priče koju ima. to je jednostavno ono što ljudi oće ćledati. uma turman u lateksu kolje kosooke. amerikanci (i svi koji se tako osjećaju) su sretni.
2. pulp je Crni odlično definirao. ali zaboravio je važan faktor, surf rock melodija i samuel l. jackson. ali film odlično pokazuje kolko je tarantino glup. zakaj travolti i jacksonu ztreba onaj wolf da inm kaže KAKO OČISTITI AUTO. zato da se tarantino može pojavit u filmu i bit kuuul
Kolega, Vas dozivljaj Tarantina je Vas osobni. S ostalim korisnicima Foruma ga, naravno, mozete podijeliti, ali onda na prihvatljivi nacin. Podsjecam na prvu tocku Pravila ponašanja:
Izazivanje svađa, te vrijeđanje, klevetanje, tračanje i sl. (kako sudionika Foruma, tako i ostalih osoba/organizacija/...) je zabranjeno.
|
|
[Vrh] |
|
Crni Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|