Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

o dva dana pred Bozic
Idite na Prethodno  1, 2
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
70 = 95 - 25

PostPostano: 22:00 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Gino"][quote="Atomised"]A znalo se dogoditi i da se nadoknada subotom preklapa sa Sljemenom...[/quote]je...
nadam se da ce bit nadoknade sljemena... :D :D[/quote]

Bit će, u dvorani. :(

Mislim, ja ću svoje odraditi vrlo uskoro, ali suosjećam se s [i]nekim[/i] ljudima. :D
Gino (napisa):
Atomised (napisa):
A znalo se dogoditi i da se nadoknada subotom preklapa sa Sljemenom...
je...
nadam se da ce bit nadoknade sljemena... Very Happy Very Happy

Bit će, u dvorani. Sad

Mislim, ja ću svoje odraditi vrlo uskoro, ali suosjećam se s nekim ljudima. Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 22:08 pon, 1. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja sam iz Slavonije i meni je tatalno svejedno hoce li ostati radni ili "radni" dani, jer ja svakako moram ostati u Zagrebu do 23.12! Ali...da ne moram ostati do 23.12 onda bi otisla doma u petak ujutro (19.12) iako ponedjeljkom imam predavanja/vjezbe od 9h do 18h,i nebi se bunila ako bi profesori/asistenti popisivali na tim predavanjima/vjezbama, jer to je jedan od dva "vikenda" u godini kada si mogu "priustiti" ona tri "opravdana" izostanka sa tih predavanja/vjezbi. A mislim da bez obzira sto se vi tu dogovorili, faks/profesori/asistenti nam uvijek ide u susret sto se tice tih blagdana, ili se vikend "sluzbeno spoji" ili profesori/asistenti razumiju zato nas/vas je malo na predavanjima/vjezbama pa se ne popisuje. Jedino ako netko misli i na te profesore/asistente pa da se i njih pita je li njima ok da se to odradjuje subotama ili da se to "odradi" sa 1/3 studenata na predavanjima/vjezbama ta dva dana! Ako me kuzite...
Ja sam iz Slavonije i meni je tatalno svejedno hoce li ostati radni ili "radni" dani, jer ja svakako moram ostati u Zagrebu do 23.12! Ali...da ne moram ostati do 23.12 onda bi otisla doma u petak ujutro (19.12) iako ponedjeljkom imam predavanja/vjezbe od 9h do 18h,i nebi se bunila ako bi profesori/asistenti popisivali na tim predavanjima/vjezbama, jer to je jedan od dva "vikenda" u godini kada si mogu "priustiti" ona tri "opravdana" izostanka sa tih predavanja/vjezbi. A mislim da bez obzira sto se vi tu dogovorili, faks/profesori/asistenti nam uvijek ide u susret sto se tice tih blagdana, ili se vikend "sluzbeno spoji" ili profesori/asistenti razumiju zato nas/vas je malo na predavanjima/vjezbama pa se ne popisuje. Jedino ako netko misli i na te profesore/asistente pa da se i njih pita je li njima ok da se to odradjuje subotama ili da se to "odradi" sa 1/3 studenata na predavanjima/vjezbama ta dva dana! Ako me kuzite...

weirdie
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
11 = 14 - 3

PostPostano: 11:29 uto, 2. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

eh, uglavnom, ja sam i dalje za to da dani budu neradni i samo je prijedlog bio da se odrade subotama ali mogu se odraditi i nadoknadama u nekim drugim danima. meni bi zapravo i vise odgovaralo da se odradi u nekim drugim danima jer subotom isto radim ( ali ako bi i bila subota, zamijenila bih smjene. opet kazem, ja sam u mogucnosti tako napraviti a mnogi vjerujem nisu stoga je bolja opcija neki drugi dan osim vikenda). netko je prije bio rekao, mislim Masiela, da je mozda bolja opcija da se provede 14 dana sa obitelji i jos 2-3 dana ovako negdje u godini ali takodjer mogu reci da nekima znaci puno kad mogu ostati duze jer jednostavno nemaju novca za vise puta putovati doma. vjerujem da ce oni koji zele iskoristiti opciju da uopce ne dolaze ta dva dana, makar bila radna, iskoristiti ali svejedno bi bilo dobro (makar ne znam hoce li se moci sprovesti, ovisi o profesorima i asistentima) da barem manje predavanja tada propuste, barem da se nesto nadoknadi u nekom drugom terminu.
eh, uglavnom, ja sam i dalje za to da dani budu neradni i samo je prijedlog bio da se odrade subotama ali mogu se odraditi i nadoknadama u nekim drugim danima. meni bi zapravo i vise odgovaralo da se odradi u nekim drugim danima jer subotom isto radim ( ali ako bi i bila subota, zamijenila bih smjene. opet kazem, ja sam u mogucnosti tako napraviti a mnogi vjerujem nisu stoga je bolja opcija neki drugi dan osim vikenda). netko je prije bio rekao, mislim Masiela, da je mozda bolja opcija da se provede 14 dana sa obitelji i jos 2-3 dana ovako negdje u godini ali takodjer mogu reci da nekima znaci puno kad mogu ostati duze jer jednostavno nemaju novca za vise puta putovati doma. vjerujem da ce oni koji zele iskoristiti opciju da uopce ne dolaze ta dva dana, makar bila radna, iskoristiti ali svejedno bi bilo dobro (makar ne znam hoce li se moci sprovesti, ovisi o profesorima i asistentima) da barem manje predavanja tada propuste, barem da se nesto nadoknadi u nekom drugom terminu.

stay alive! eh!
[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 5:21 pon, 8. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Može li netko s viših pozicija reći postoji li šansa da ta 2 dana ipak ne bude nastave - tj. hoće li biti nekakva sjednica/nešto na kojoj će se još o ovome raspravljati?

Čisto da znam(o) jer karte za bus/vlak treba kupit nešto ranije (bar za moju lokaciju).
Može li netko s viših pozicija reći postoji li šansa da ta 2 dana ipak ne bude nastave - tj. hoće li biti nekakva sjednica/nešto na kojoj će se još o ovome raspravljati?

Čisto da znam(o) jer karte za bus/vlak treba kupit nešto ranije (bar za moju lokaciju).

vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 6:24 pon, 8. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema sjednice, no to ionako odlucuje Dekan, bez Vijeca. :)

Ako ti je asistent dovoljno "visa pozicija" [ :lol: ], [b]mislim[/b] da nista od toga i to jednostavno zato jer nitko nista nije pokrenuo (peticiju, na primjer) niti je - koliko ja znam - itko ista trazio od Dekana. :? On sam tesko da ce tako jako zadirati u kalendar nastave, a cak i da ga netko pita, nekako sumnjam da bi uslisio molbu samo zbog jedne osobe ili njih nekoliko, a bez potpisa barem stotinjak studenata (vjerojatno i vise njih) koji to zele. :)

Koliko znam, nema nikakve peticije ili neceg slicnog u tijeku, a dok se studenti Matematike organiziraju za bilo sto, svi zainteresirani ce ili diplomirati ili odustati od faxa, Krcko ce se doma igrati s unicima, a ja cu biti nadomak penzije... :djed: ;)

Inace, s obzirom na stavove iznesene ovdje gdje se povela raspravica o prijedlogu, mislim da ne bi bilo niti korektno dalje ga "gurati", sto je razlog vise da ocekujem da stvar padne u zaborav. :)
Nema sjednice, no to ionako odlucuje Dekan, bez Vijeca. Smile

Ako ti je asistent dovoljno "visa pozicija" [ Laughing ], mislim da nista od toga i to jednostavno zato jer nitko nista nije pokrenuo (peticiju, na primjer) niti je - koliko ja znam - itko ista trazio od Dekana. Confused On sam tesko da ce tako jako zadirati u kalendar nastave, a cak i da ga netko pita, nekako sumnjam da bi uslisio molbu samo zbog jedne osobe ili njih nekoliko, a bez potpisa barem stotinjak studenata (vjerojatno i vise njih) koji to zele. Smile

Koliko znam, nema nikakve peticije ili neceg slicnog u tijeku, a dok se studenti Matematike organiziraju za bilo sto, svi zainteresirani ce ili diplomirati ili odustati od faxa, Krcko ce se doma igrati s unicima, a ja cu biti nadomak penzije... Sjecam se ja, bilo je to cetr'est pete... Wink

Inace, s obzirom na stavove iznesene ovdje gdje se povela raspravica o prijedlogu, mislim da ne bi bilo niti korektno dalje ga "gurati", sto je razlog vise da ocekujem da stvar padne u zaborav. Smile

[Vrh]
Masiela
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
74 = 97 - 23

PostPostano: 16:01 pon, 8. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hvala ;)
Hvala Wink

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2
Stranica 2 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum