Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 12:54 sub, 13. 12. 2008 Naslov: Ne radi internet |
|
|
Dakle, novi laptop, jucer je net radio bez problema. Danas javlja ovo:
[img]http://img126.imageshack.us/img126/556/40819234cz5.png[/img]
Na starom stolnom racunalu radi najnormalnije. :?
Izbrisala sam sve one postavke od interneta i postavila ih ponovno i opet isto. :?
I da, pojavio se onaj baloncic sa nekom cudnom porukom o local area connection, ali nisam stigla procitati sta pise. uglavnom, javilo je da nest nije u redu. :lol: kad sam poslije prikljucila to se vise nije pojavljivalo....
Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
Dakle, novi laptop, jucer je net radio bez problema. Danas javlja ovo:
Na starom stolnom racunalu radi najnormalnije.
Izbrisala sam sve one postavke od interneta i postavila ih ponovno i opet isto.
I da, pojavio se onaj baloncic sa nekom cudnom porukom o local area connection, ali nisam stigla procitati sta pise. uglavnom, javilo je da nest nije u redu. kad sam poslije prikljucila to se vise nije pojavljivalo....
Jel zna netko u cemu bi mogao biti problem?
|
bnikola Mali od Foruma (Administrator)
Spol:
|
Postano: 13:57 sub, 13. 12. 2008 Naslov: |
|
|
Ajde jos malo informacija. Adsl? Bezicno spajanje? Koji router?
Ajde jos malo informacija. Adsl? Bezicno spajanje? Koji router?
_________________ Život je lijep , tako kažu.. .
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 14:13 sub, 13. 12. 2008 Naslov: |
|
|
[quote="bnikola"]Ajde jos malo informacija. Adsl? Bezicno spajanje? Koji router?[/quote]
Adsl, tcom, zica... dakle ta ista zica radi na mom starom kompu, kad je otkacim i spojim na laptop ne radi, jucer je radila. :?
a ostatak ne znam, imam ono cudo sta je t-com davao uz dsl. :oops: ne kuzim se ja u to. (di da pogledam? :oops: )
probala sam vecinu stvari sa [url=http://support.microsoft.com/kb/892889]ove[/url] stranice i ne pomaze....
bnikola (napisa): | Ajde jos malo informacija. Adsl? Bezicno spajanje? Koji router? |
Adsl, tcom, zica... dakle ta ista zica radi na mom starom kompu, kad je otkacim i spojim na laptop ne radi, jucer je radila.
a ostatak ne znam, imam ono cudo sta je t-com davao uz dsl. ne kuzim se ja u to. (di da pogledam? )
probala sam vecinu stvari sa ove stranice i ne pomaze....
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
Postano: 16:58 sub, 13. 12. 2008 Naslov: |
|
|
Odi na stranicu proizvodjaca i pod download, support ili nesto takvo, potrazi drivere za mreznu (LAN, Ethernet ili nesto takvo) za svoj model i instaliraj ih.
Prije toga jos vidi da ti nije samo disableana mrezna. otvori network connections, pa desni klik na local area connection i prva opcija ti mora biti disable, ako je enable samo klikni na to i mozda proradi.
Odi na stranicu proizvodjaca i pod download, support ili nesto takvo, potrazi drivere za mreznu (LAN, Ethernet ili nesto takvo) za svoj model i instaliraj ih.
Prije toga jos vidi da ti nije samo disableana mrezna. otvori network connections, pa desni klik na local area connection i prva opcija ti mora biti disable, ako je enable samo klikni na to i mozda proradi.
|
|
[Vrh] |
|
desire Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
|