Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Covijek-majmun , majmun covjek

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
spacedoctor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
-18 = 3 - 21

PostPostano: 12:03 pet, 5. 12. 2008    Naslov: Covijek-majmun , majmun covjek Citirajte i odgovorite

mene zanima sto mislite kako su nastaali majmun i covjek i tko je bio prije , i ima li kakvih sta napisano o izumrlim vrstama covjeka (tipa neandertalac) ne racunajuci noviju literatueru (mladju od 500 godina)
mene zanima sto mislite kako su nastaali majmun i covjek i tko je bio prije , i ima li kakvih sta napisano o izumrlim vrstama covjeka (tipa neandertalac) ne racunajuci noviju literatueru (mladju od 500 godina)

mibo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
= 6 - 3

PostPostano: 18:29 pet, 5. 12. 2008    Naslov: Ne mogu se suzdržati vidjevši naslov ovog topica Citirajte i odgovorite

(:OT:)
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/ManBearPig]Manbearpig[/url] - half man, half bear and half pig :ctebo:
(Off-topic)
Manbearpig - half man, half bear and half pig Ctebo

George Orwell: 1984
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 19:55 pet, 5. 12. 2008    Naslov: Re: Ne mogu se suzdržati vidjevši naslov ovog topica Citirajte i odgovorite

[quote="mibo"](:OT:)
[url=http://en.wikipedia.org/wiki/ManBearPig]Manbearpig[/url] - half man, half bear and half pig :ctebo:[/quote]
:lol: to nešt ko ono:

"math is made of 50% formuls, 50%proofs and 50% of imagination"
mibo (napisa):
(Off-topic)
Manbearpig - half man, half bear and half pig Ctebo

Laughing to nešt ko ono:

"math is made of 50% formuls, 50%proofs and 50% of imagination"

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

Spol: muško
11 = 19 - 8

PostPostano: 21:13 sub, 6. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Prema teoriji evolucije, danasnje vrste majmuna i covjek imaju istog pretka. E, sad, nabrajanje vrsta ovdje nema smisla. Ako malo proceprkas po netu naci ces dosta o tome. Evolucija homo sapiens, antropologija... [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Human_evolution]Jedno od.[/url]
Prema teoriji evolucije, danasnje vrste majmuna i covjek imaju istog pretka. E, sad, nabrajanje vrsta ovdje nema smisla. Ako malo proceprkas po netu naci ces dosta o tome. Evolucija homo sapiens, antropologija... Jedno od.

spacedoctor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 3 - 21

PostPostano: 10:11 sri, 10. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mene zanima subjektivno misljenje

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 10:46 sri, 10. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="spacedoctor"]Mene zanima subjektivno misljenje[/quote]

Prvo je nastao čovjek (rodio se iz grmljavine) pa se razvijao u sve većeg snoba ali onda je tog snobizma bilo tako puno da nije imao više kamo otići pa ga je počelo apsorbirati drveće (koje je nastalo u međuvremenu) ali je drveće apsorbiralo malo previše pa se čovjek pretvorio u biljku (koja je nakon kiše narasla u majmuna) a drveće se od silnog snobizma pretvorilo u ljude. :D

Sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto je med sladak. :P

Što ti zapravo tražiš - znanstvenu fantastiku, teorije zavjere, biblijske priče? :)
spacedoctor (napisa):

Prvo je nastao čovjek (rodio se iz grmljavine) pa se razvijao u sve većeg snoba ali onda je tog snobizma bilo tako puno da nije imao više kamo otići pa ga je počelo apsorbirati drveće (koje je nastalo u međuvremenu) ali je drveće apsorbiralo malo previše pa se čovjek pretvorio u biljku (koja je nakon kiše narasla u majmuna) a drveće se od silnog snobizma pretvorilo u ljude. Very Happy

Sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto je med sladak. Razz

Što ti zapravo tražiš - znanstvenu fantastiku, teorije zavjere, biblijske priče? Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
spacedoctor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 3 - 21

PostPostano: 10:50 sri, 10. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

sve bas sve
sve bas sve

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
58 = 89 - 31

PostPostano: 13:48 sri, 10. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Atomised"]Što ti zapravo tražiš - znanstvenu fantastiku, teorije zavjere, biblijske priče? :)[/quote]

:D jedino smisleno pitanje na topiku.

@spacedoctor: tražiš subjektivno mišljenje? subjektivno mišljenje o činjenici? :?
ako ti teorija evolucije nije dovoljno uvjerljiva, pročitaj si bibliju. fora knjiga. 8)

[quote="Atomised"]Sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto je med sladak. :P [/quote]

to se uči iz prirode. pčele proizvedu med koji totalno nema okusa, boje ni mirisa. samo je ljepljiv i gust i proziran. kad on neko vrijeme odstoji u staklenci, posebne vrste pčela mu naizmjence dodaju boju i šećer. boju uzimaju iz latica različitog cvijeća (zato med dolazi u različitim bojama i piše ti na teglici od lipe, kestena, jaglaca...), a šećer im stave valjda pčelari sa strane pa ga mrve i miješaju u med. i onda pčelar zatvori staklenku i proda ju.

sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto će moja karma naglo pasti nakon ovog posta.
Atomised (napisa):
Što ti zapravo tražiš - znanstvenu fantastiku, teorije zavjere, biblijske priče? Smile

Very Happy jedino smisleno pitanje na topiku.

@spacedoctor: tražiš subjektivno mišljenje? subjektivno mišljenje o činjenici? Confused
ako ti teorija evolucije nije dovoljno uvjerljiva, pročitaj si bibliju. fora knjiga. Cool

Atomised (napisa):
Sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto je med sladak. Razz

to se uči iz prirode. pčele proizvedu med koji totalno nema okusa, boje ni mirisa. samo je ljepljiv i gust i proziran. kad on neko vrijeme odstoji u staklenci, posebne vrste pčela mu naizmjence dodaju boju i šećer. boju uzimaju iz latica različitog cvijeća (zato med dolazi u različitim bojama i piše ti na teglici od lipe, kestena, jaglaca...), a šećer im stave valjda pčelari sa strane pa ga mrve i miješaju u med. i onda pčelar zatvori staklenku i proda ju.

sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto će moja karma naglo pasti nakon ovog posta.

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 16:45 sri, 10. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]
sad mene zanima subjektivno mišljenje o tome zašto će moja karma naglo pasti nakon ovog posta.[/quote]

Po mom subjektivnom mišljenju je karma riječ za kravu i ona će naglo pasti jer krave inače naglo pasu. Naravno, po mom subjektivnom mišljenju. :D

Ok, neću više...

Od mene si dobio plus karmu. :P
ma (napisa):

Po mom subjektivnom mišljenju je karma riječ za kravu i ona će naglo pasti jer krave inače naglo pasu. Naravno, po mom subjektivnom mišljenju. Very Happy

Ok, neću više...

Od mene si dobio plus karmu. Razz

[Vrh]
spacedoctor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-18 = 3 - 21

PostPostano: 14:42 pon, 15. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

zanimaju ju me subjektivne teorije
zanimaju ju me subjektivne teorije

krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo
Forumaš nagrađen za životno djelo

655 = 759 - 104

PostPostano: 18:27 pon, 15. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Neki nijemac je imao teoriju da je Zemlja zapravo suplja. A unutra je skrivena cijela jedna druga zemlja koja je puno veca od ove vanjske :)
Neki nijemac je imao teoriju da je Zemlja zapravo suplja. A unutra je skrivena cijela jedna druga zemlja koja je puno veca od ove vanjske Smile

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Mina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 0 - 0

PostPostano: 19:19 pon, 15. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po Bibliji, Eva je od Adama napravila majmuna -> tako su nastali majmuni...
:)
Po Bibliji, Eva je od Adama napravila majmuna -> tako su nastali majmuni...
Smile

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 16:13 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Neki nijemac je imao teoriju da je Zemlja zapravo suplja. A unutra je skrivena cijela jedna druga zemlja koja je puno veca od ove vanjske :)[/quote]
kak se to ono stručno zove?..... ma da, apsolutni i totalni idiotizam :) bravo nijemac, prosviro si :pianodance:

da, ovoga, jel niste vi nikad čuli za onog čiku Boga?? on je napravio majmune, mislim, al nisam siguran, dan ili dva prije čovjeka. tak da, prvo su bili majmuni, a onda čovjek. i nemaju zajedničkih predaka u ovom svijetu životinjskom :)
krcko (napisa):
Neki nijemac je imao teoriju da je Zemlja zapravo suplja. A unutra je skrivena cijela jedna druga zemlja koja je puno veca od ove vanjske Smile

kak se to ono stručno zove?..... ma da, apsolutni i totalni idiotizam Smile bravo nijemac, prosviro si Banana plese na klaviru

da, ovoga, jel niste vi nikad čuli za onog čiku Boga?? on je napravio majmune, mislim, al nisam siguran, dan ili dva prije čovjeka. tak da, prvo su bili majmuni, a onda čovjek. i nemaju zajedničkih predaka u ovom svijetu životinjskom Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
pecina
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

62 = 85 - 23

PostPostano: 16:18 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po mojoj subjektivnoj teoriji svaki čovjek i svaki majmun su imali mamu i tatu majmuna. Ili čovjeka, ovisi kako tko :P
Po mojoj subjektivnoj teoriji svaki čovjek i svaki majmun su imali mamu i tatu majmuna. Ili čovjeka, ovisi kako tko Razz

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum