Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Let 3 kod Stankovica
Idite na 1, 2  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  

Prlja i Mrle u NU2?
Odusevljen Stankovicem i odusevljen Letovcima
42%
 42%  [ 27 ]
Zgrozen Stankovicem i zgrozen Letovcima
12%
 12%  [ 8 ]
Odusevljen Stankovicem, a zgrozen Letovcima
15%
 15%  [ 10 ]
Zgrozen Stankovicem, a odusevljen Letovcima
28%
 28%  [ 18 ]
Ukupno glasova : 63

Autor/ica Poruka
krcko
Forumaš nagrađen za životno djelo

Sarma = la pohva - posuda
655 = 759 - 104

PostPostano: 21:18 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Let 3 kod Stankovica Citirajte i odgovorite

Emisija je kod nekih izazvala zgrazanje, a kod drugih odusevljenje. Zapravo podijelila je gledatelje u cetiri kategorije kao gore u anketi. Zanima me kojih ima najvise na DG-u :)

Ako nekog zanima, ja sam u OO kategoriji. Mislim da je to bio najbolji show koji sam ikada gledao na HTV-u.
Emisija je kod nekih izazvala zgrazanje, a kod drugih odusevljenje. Zapravo podijelila je gledatelje u cetiri kategorije kao gore u anketi. Zanima me kojih ima najvise na DG-u Smile

Ako nekog zanima, ja sam u OO kategoriji. Mislim da je to bio najbolji show koji sam ikada gledao na HTV-u.

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Melkor
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
140 = 152 - 12

PostPostano: 21:24 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Razočaralo me jedino što je emisija prekinuta 10 minuta prije kraja. :(
Razočaralo me jedino što je emisija prekinuta 10 minuta prije kraja. Sad

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 21:47 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Zašto ne postoji kategorija "ravnodušan"? :P

Mislim, ja sam to gledao na YouTubeu samo, sigurno je veći efekt kad gledaš emisiju na TVu pa bude neočekivano, ali "oduševljen" i "zgrožen" su mi ipak preteške riječi. Stanković mi je inače dobar a ovdje je samo radio ono što je i trebao, iako mi je izjava o duševnim bolovima gledatelja bila pretjerana / nepotrebna. Let3 su napravili show ali opet mi to nije imalo toliko stila i smisla da bih bio oduševljen. :P
I za što da ja sad glasam? :D
Zašto ne postoji kategorija "ravnodušan"? Razz

Mislim, ja sam to gledao na YouTubeu samo, sigurno je veći efekt kad gledaš emisiju na TVu pa bude neočekivano, ali "oduševljen" i "zgrožen" su mi ipak preteške riječi. Stanković mi je inače dobar a ovdje je samo radio ono što je i trebao, iako mi je izjava o duševnim bolovima gledatelja bila pretjerana / nepotrebna. Let3 su napravili show ali opet mi to nije imalo toliko stila i smisla da bih bio oduševljen. Razz
I za što da ja sad glasam? Very Happy

Zadnja promjena: Atomised; 21:49 uto, 16. 12. 2008; ukupno mijenjano 1 put.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
SickJedi
Moderator
Moderator

Spol: muško
12 = 42 - 30

PostPostano: 21:48 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Po meni sve u emisiji je bilo i vise negoocekivano. Zoves LET3 i dobijes LET3.

Nije mi jasno prekrivanje njihovih straznjica jaketom buduci da se normalnim terminima prikazuju reklame za razne preparate za njegu koze u kojima cesto ima golih zenskih straznijca. Koja je razlika izmedju gole muske i zanske straznjice?

Sta se tice neakademskog rjecnika, od oni su poznati po njemu. Cak i da se nisu koristili neakademskim jezikom bez veze, ali album, DVD i stvari se zovu tako kako se zovu i mislim da njihovi nazivi ne mogu biti zabranjeni niti cenzurirani.
Po meni sve u emisiji je bilo i vise negoocekivano. Zoves LET3 i dobijes LET3.

Nije mi jasno prekrivanje njihovih straznjica jaketom buduci da se normalnim terminima prikazuju reklame za razne preparate za njegu koze u kojima cesto ima golih zenskih straznijca. Koja je razlika izmedju gole muske i zanske straznjice?

Sta se tice neakademskog rjecnika, od oni su poznati po njemu. Cak i da se nisu koristili neakademskim jezikom bez veze, ali album, DVD i stvari se zovu tako kako se zovu i mislim da njihovi nazivi ne mogu biti zabranjeni niti cenzurirani.

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
krcko

655 = 759 - 104

PostPostano: 21:53 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Nije mi jasno prekrivanje njihovih straznjica jaketom buduci da se normalnim terminima prikazuju reklame za razne preparate za njegu koze u kojima cesto ima golih zenskih straznijca.[/quote]

Pa to je najbolja fora u cijeloj emisiji :D I ono kad je obukao sako i rekao da ga sad mora dati na kemijsko ciscenje, a oni su mu rekli da je "nabijen energijom" :lol: Ukratko, mislim da je bas sve bilo dogovoreno unaprijed (ukljucujuci i prekid prije kraja).
SickJedi (napisa):
Nije mi jasno prekrivanje njihovih straznjica jaketom buduci da se normalnim terminima prikazuju reklame za razne preparate za njegu koze u kojima cesto ima golih zenskih straznijca.

Pa to je najbolja fora u cijeloj emisiji Very Happy I ono kad je obukao sako i rekao da ga sad mora dati na kemijsko ciscenje, a oni su mu rekli da je "nabijen energijom" Laughing Ukratko, mislim da je bas sve bilo dogovoreno unaprijed (ukljucujuci i prekid prije kraja).

Ljudi su razliciti, a nula je paran broj.
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 22:03 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="krcko"]Ukratko, mislim da je bas sve bilo dogovoreno unaprijed (ukljucujuci i prekid prije kraja).[/quote]

Ako je tako, onda je sve skupa bila odlična satira. :D
Ali nekako i dalje mislim da nije...
krcko (napisa):
Ukratko, mislim da je bas sve bilo dogovoreno unaprijed (ukljucujuci i prekid prije kraja).

Ako je tako, onda je sve skupa bila odlična satira. Very Happy
Ali nekako i dalje mislim da nije...

[Vrh]
matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 22:18 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja iskreno smatram da takvim primitivcima [b]nije[/b] mjesto na nacionalnoj televiziji jedne države koja iole misli o svome ugledu.
I u takvim slučajevima odobravam cenzuru svake vrste pa čak i zabranu prikazivanja emisije (ova je valjda išla u živo pa ništa od ovog zadnjeg).
Šta se tiče prekrivanja itd. Zna se šta je prihvatljivo ponašanje u javnosti ( a televizija je jaaako javna stvar). Doduše sami su si krivi šta su pristali na emisiju s takvim osobama...
Nhf. :)
Ja iskreno smatram da takvim primitivcima nije mjesto na nacionalnoj televiziji jedne države koja iole misli o svome ugledu.
I u takvim slučajevima odobravam cenzuru svake vrste pa čak i zabranu prikazivanja emisije (ova je valjda išla u živo pa ništa od ovog zadnjeg).
Šta se tiče prekrivanja itd. Zna se šta je prihvatljivo ponašanje u javnosti ( a televizija je jaaako javna stvar). Doduše sami su si krivi šta su pristali na emisiju s takvim osobama...
Nhf. Smile

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 23:15 uto, 16. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

dobro je i kad se ispričavo ljudima zbog nanešenih duševnih boli, to bilo isto smiješno dost. ja sam to gledao sam na internetu isto, pa nemam pojma o tome šta je bilo prije rečeno. al, mislim, ponašanje let 3-ovaca nije u redu, to u svakom slučaju. ali, njima u obranu, šta da oni izigravaju neku finoću kad ljudi to od njih ne očekuju i kad oni nisu takvi? da su došli i lijepo se izražavali, sve pričali bez korištenja tih, kao ružnih riječi (koje koliko god prirodne u čovjekovu životu bile su svejedno ružne, i to se shvaća kao nehumanost kad ih se izgovara, nije mi to nikad bilo jasno zašto je tome tako, možda zbog drugih loših konotacija u kojima se koriste, ali svejedno, nije bitno) opet bi se na forumima otvarali topici stila: što je ono bilo u NU2 kad su ti letovci bili takvi dobrice i pristojni? i takva slična pitanja bi se pojavila. moguće da je to bilo namješteno da si HRT malo gledanost podigne i da se LET3 malo pojavi na televiziji. ali, ako nije, pa onda ja ne znam gdje je pamet Stankoviću i toj ekipi. ko da nisu znali kakvi su ti iz LET3-ja i da njih ne zanima dali ih gleda dva i pol milijuna ljudi ili ih gledaju tri čovjeka, da će se oni ponašati isto ko i uvijek. da se zna, ne branim ja LET3 uopće, ali, samo kažem da oni nisu za puštanje u izravni prijenos, mislim, ako ih se već misli cenzurirati.
što su stavili u popunu programa u tih desetak minuta koje su i ostale?
dobro je i kad se ispričavo ljudima zbog nanešenih duševnih boli, to bilo isto smiješno dost. ja sam to gledao sam na internetu isto, pa nemam pojma o tome šta je bilo prije rečeno. al, mislim, ponašanje let 3-ovaca nije u redu, to u svakom slučaju. ali, njima u obranu, šta da oni izigravaju neku finoću kad ljudi to od njih ne očekuju i kad oni nisu takvi? da su došli i lijepo se izražavali, sve pričali bez korištenja tih, kao ružnih riječi (koje koliko god prirodne u čovjekovu životu bile su svejedno ružne, i to se shvaća kao nehumanost kad ih se izgovara, nije mi to nikad bilo jasno zašto je tome tako, možda zbog drugih loših konotacija u kojima se koriste, ali svejedno, nije bitno) opet bi se na forumima otvarali topici stila: što je ono bilo u NU2 kad su ti letovci bili takvi dobrice i pristojni? i takva slična pitanja bi se pojavila. moguće da je to bilo namješteno da si HRT malo gledanost podigne i da se LET3 malo pojavi na televiziji. ali, ako nije, pa onda ja ne znam gdje je pamet Stankoviću i toj ekipi. ko da nisu znali kakvi su ti iz LET3-ja i da njih ne zanima dali ih gleda dva i pol milijuna ljudi ili ih gledaju tri čovjeka, da će se oni ponašati isto ko i uvijek. da se zna, ne branim ja LET3 uopće, ali, samo kažem da oni nisu za puštanje u izravni prijenos, mislim, ako ih se već misli cenzurirati.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 0:06 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Koja je razlika izmedju gole muske i zanske straznjice?[/quote]

Suprotno od glava: zenske guze su obicno celave, a muske obicno nisu. :D

[quote="matmih"]Ja iskreno smatram da takvim primitivcima [b]nije[/b] mjesto na nacionalnoj televiziji jedne države koja iole misli o svome ugledu.[/quote]

Na stranu pitanje jesmo li mi "drzava koja iole misli o svome ugledu" [ :P ], no "primitivizam" je stvar onoga tko promatra. :) Tebi je primitivno, nekome je umjetnost... i nema definitivne istine i tko je u pravu. :)

Vjerujem da ce se vecina sloziti da medju politicarima koji redovito obitavaju na televiziji ima daleko vecih primitivaca, pa nitko ne protestira. ;)

[quote="Milojko"]što su stavili u popunu programa u tih desetak minuta koje su i ostale?[/quote]

Navodno nekakve pejzaze. :lol:

Ja nisam gledao niti na TV (nemam taj zagadjivac) niti na JuBitou... ne zanima me toliko. :)
SickJedi (napisa):
Koja je razlika izmedju gole muske i zanske straznjice?

Suprotno od glava: zenske guze su obicno celave, a muske obicno nisu. Very Happy

matmih (napisa):
Ja iskreno smatram da takvim primitivcima nije mjesto na nacionalnoj televiziji jedne države koja iole misli o svome ugledu.

Na stranu pitanje jesmo li mi "drzava koja iole misli o svome ugledu" [ Razz ], no "primitivizam" je stvar onoga tko promatra. Smile Tebi je primitivno, nekome je umjetnost... i nema definitivne istine i tko je u pravu. Smile

Vjerujem da ce se vecina sloziti da medju politicarima koji redovito obitavaju na televiziji ima daleko vecih primitivaca, pa nitko ne protestira. Wink

Milojko (napisa):

Navodno nekakve pejzaze. Laughing

Ja nisam gledao niti na TV (nemam taj zagadjivac) niti na JuBitou... ne zanima me toliko. Smile

[Vrh]
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 1:55 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

ovoga, htio bi samo da kažem, da, zapravo podržavam LET3. kolko god oni jesu seljačine, bar su dosljedni u tome. imaju svoj stav i ne kolebaju se ko -1 na entu :) malo vamo, malo tamo. ako ovi na televiziji nisu takav tazvoj događaja, nisu se baš družili sa razumom u to vrijeme.
ovoga, htio bi samo da kažem, da, zapravo podržavam LET3. kolko god oni jesu seljačine, bar su dosljedni u tome. imaju svoj stav i ne kolebaju se ko -1 na entu Smile malo vamo, malo tamo. ako ovi na televiziji nisu takav tazvoj događaja, nisu se baš družili sa razumom u to vrijeme.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 11:27 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da su se ponasali [i]pristojno[/i] to ne bi bio LET3. Svoj imidz i nastupe vec godinama oblikuju. I bilo bi jako cudno da odjednom sada budu kulturni jer bi to bilo suprotno od onog sto predstavljaju. Stankovic, ako je mislio da nece nista izvesti, je naivan. Bilo je za ocekivati i nesto gore. Nekako mi se cini da su jos bili i pitomi. I da je osnova svega bilo docarati koliko je nas narod lazno moralan. Jer je to fuj fuj...
Da su se ponasali pristojno to ne bi bio LET3. Svoj imidz i nastupe vec godinama oblikuju. I bilo bi jako cudno da odjednom sada budu kulturni jer bi to bilo suprotno od onog sto predstavljaju. Stankovic, ako je mislio da nece nista izvesti, je naivan. Bilo je za ocekivati i nesto gore. Nekako mi se cini da su jos bili i pitomi. I da je osnova svega bilo docarati koliko je nas narod lazno moralan. Jer je to fuj fuj...

ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 11:50 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="SickJedi"]Nije mi jasno prekrivanje njihovih straznjica jaketom buduci da se normalnim terminima prikazuju reklame za razne preparate za njegu koze u kojima cesto ima golih zenskih straznijca. Koja je razlika izmedju gole muske i zanske straznjice?[/quote]

u čepu. :D
ajde, ajde... nije ti baš neka usporedba. preparati za njegu kože tu i tamo prikažu obris guze, dok se letovci redovito savinu u kukovima i rukama potpomognu sliku. vidi se više od same stražnjice. a i kako je vsego rekao, kosa i to...

[quote="SickJedi"]Cak i da se nisu koristili neakademskim jezikom bez veze, ali album, DVD i stvari se zovu tako kako se zovu i mislim da njihovi nazivi ne mogu biti zabranjeni niti cenzurirani.[/quote]

a zašto onda nisi i tu napisao kako im se zove album? :wink:

[quote="krcko"]Ukratko, mislim da je bas sve bilo dogovoreno unaprijed (ukljucujuci i prekid prije kraja).[/quote]

ja mislim da nije. dalo se očitati na stankovićevu licu da mu je neugodno i žao što se sve to dogodilo.

[quote="Milojko"]moguće da je to bilo namješteno da si HRT malo gledanost podigne i da se LET3 malo pojavi na televiziji.[/quote]

zašto pobogu?! niti hrt treba dizati gledanost (pogotovo ne aco), niti letovcima treba nekakvo dodatno pokazivanje na televiziji.

[quote="bnikola"]Stankovic, ako je mislio da nece nista izvesti, je naivan.[/quote]

mislim da je on mislio kako letovci neće pretjerivati jer je to ipak njegova emisija na tom i tom programu, u tom i tom terminu. ali bio je naivan, slažem se.

sve u svemu- izvrsno. ja sam također OO. 8)
SickJedi (napisa):

u čepu. Very Happy
ajde, ajde... nije ti baš neka usporedba. preparati za njegu kože tu i tamo prikažu obris guze, dok se letovci redovito savinu u kukovima i rukama potpomognu sliku. vidi se više od same stražnjice. a i kako je vsego rekao, kosa i to...

SickJedi (napisa):
Cak i da se nisu koristili neakademskim jezikom bez veze, ali album, DVD i stvari se zovu tako kako se zovu i mislim da njihovi nazivi ne mogu biti zabranjeni niti cenzurirani.

a zašto onda nisi i tu napisao kako im se zove album? Wink

krcko (napisa):
Ukratko, mislim da je bas sve bilo dogovoreno unaprijed (ukljucujuci i prekid prije kraja).

ja mislim da nije. dalo se očitati na stankovićevu licu da mu je neugodno i žao što se sve to dogodilo.

Milojko (napisa):
moguće da je to bilo namješteno da si HRT malo gledanost podigne i da se LET3 malo pojavi na televiziji.

zašto pobogu?! niti hrt treba dizati gledanost (pogotovo ne aco), niti letovcima treba nekakvo dodatno pokazivanje na televiziji.

bnikola (napisa):
Stankovic, ako je mislio da nece nista izvesti, je naivan.

mislim da je on mislio kako letovci neće pretjerivati jer je to ipak njegova emisija na tom i tom programu, u tom i tom terminu. ali bio je naivan, slažem se.

sve u svemu- izvrsno. ja sam također OO. Cool

goranm
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

218 = 249 - 31

PostPostano: 14:39 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="ma"]zašto pobogu?! niti hrt treba dizati gledanost (pogotovo ne aco), niti letovcima treba nekakvo dodatno pokazivanje na televiziji.[/quote]
LET3 je izbacio na tržište live DVD koji će uskoro (ili već je) biti u prodaji. Ovo im je bila besplatna reklama i to jako dobra, jer cijela država (pa i šire) priča o LET3.

Što se tiče HRTa, možda je bilo potrebno da netko skrene pozornost sa sukoba Latina i uredništva HRTa, a možda i ne. :D
ma (napisa):

LET3 je izbacio na tržište live DVD koji će uskoro (ili već je) biti u prodaji. Ovo im je bila besplatna reklama i to jako dobra, jer cijela država (pa i šire) priča o LET3.

Što se tiče HRTa, možda je bilo potrebno da netko skrene pozornost sa sukoba Latina i uredništva HRTa, a možda i ne. Very Happy

fireball
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

26 = 100 - 74

PostPostano: 15:07 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

OO bez daljnjih komentara, ja neznam sta je tu cudno sve je bilo za ocekivat od njih i potpuno ih podrzavam nema tu sta. jedino me stankovic mrvicu razocarao svim onim svojim ispricavanjem, to je trebalo napravit jednom i gotovo ne svakih 10 sec, poceo je bit naporan...

sto se tice "neakademskog" jezika koji su letovci koristili... pa ja mislim da ono sto su oni koristili su samo alternativni nazivi za spolne organe nista drugo, a to sto ih neko smatra prostim nie moj problem, meni je bas bilo drago cut te rijeci na tv-u i to bas na HRT-u jer su najjaci. pa svi koristimo te rijeci a one su kao zabranjene i sta ja znam sta... ali cenzura imena pjesama i ostalo, to je besmisleno.

i za sve one koji su se osjecali povrijedeno ili nesto tako, znate... na daljinskom upravljacu (ili kako ga god zovete) postoje oni gumbeki sa brojevima pa mozete stisnut naki drugi broj ili pak stisnut onaj crveni gumb pa onda necete morat gledati i slusati te stvari, i svi sretni i zadovoljni, zar ne?

e da i vrhunac mi je bioonaj neki don K-nešto, krepo sam od sjeha koje je on rijeci izrekao kao primjer, prekomicno :)
OO bez daljnjih komentara, ja neznam sta je tu cudno sve je bilo za ocekivat od njih i potpuno ih podrzavam nema tu sta. jedino me stankovic mrvicu razocarao svim onim svojim ispricavanjem, to je trebalo napravit jednom i gotovo ne svakih 10 sec, poceo je bit naporan...

sto se tice "neakademskog" jezika koji su letovci koristili... pa ja mislim da ono sto su oni koristili su samo alternativni nazivi za spolne organe nista drugo, a to sto ih neko smatra prostim nie moj problem, meni je bas bilo drago cut te rijeci na tv-u i to bas na HRT-u jer su najjaci. pa svi koristimo te rijeci a one su kao zabranjene i sta ja znam sta... ali cenzura imena pjesama i ostalo, to je besmisleno.

i za sve one koji su se osjecali povrijedeno ili nesto tako, znate... na daljinskom upravljacu (ili kako ga god zovete) postoje oni gumbeki sa brojevima pa mozete stisnut naki drugi broj ili pak stisnut onaj crveni gumb pa onda necete morat gledati i slusati te stvari, i svi sretni i zadovoljni, zar ne?

e da i vrhunac mi je bioonaj neki don K-nešto, krepo sam od sjeha koje je on rijeci izrekao kao primjer, prekomicno Smile

matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 16:33 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Na stranu pitanje jesmo li mi "drzava koja iole misli o svome ugledu" [ :P ], no "primitivizam" je stvar onoga tko promatra. :) Tebi je primitivno, nekome je umjetnost... i nema definitivne istine i tko je u pravu. :)

Vjerujem da ce se vecina sloziti da medju politicarima koji redovito obitavaju na televiziji ima daleko vecih primitivaca, pa nitko ne protestira. ;)
[/quote]

Ok, šta konkretno u toj emisiji, a da su oni napravili je umjetnost? :?
Koji to njihovi "umjetnički" postupci podižu razinu svijesti (ili duha) gledatelja?
Šta novoga su oni u tom svom nastupu pokazali? (bezobraznih, neodgojenih ljudi ima oduvjek). Pravi umjetnici grade svoj imidž svojim djelom, a ne vulgarnim i bezobraznim ponašanjem (kolko got to nekima bilo zabavno). :( Ovo opće odobravanje njihovih postupaka je krajnje tužno i zabrinjavajuće . :(
Do koje mjere ćemo sve trpat pod umjetnost?
Dali je umjetnost da grupa ljudi počne gola hodat trgovima, ulazit u restorane i hotele samo zato što oni sebe smatraju umjetnicima?
Ako 10,20 ili 100 milijuna osoba smatra da je u znanosti fora dokazivat teoreme iz antitautologija i davat inkonzistentne dokaze, hoćemo li to prihvatit kao znanost?
Riječ "primitivan" opisuje točno prikazano ponašanje. (ako netko misli drugačije neka mi da definiciju te riječi).

Može primjer političara koji radi onakve stvari kao oni u javnosti (ako su primitivniji u svom osobnom životu to me se ne tiče)?

Glede onog oko daljinskog i okretanja programa:
Emisija "Nedjeljom u 2" je totalno neprilagođena i generalno se ne bavi "umjetnicima". Nadalje to je jedan od najgledanijih termina uopče. (ako se to smatra umjetnošću onda se zna termin za to, negdje oko 1:00 kad već svi spavaju). Ako može Berlinska filharmonija, bome može i Let3.
(ovo zadnje je zamjerka HRT-u) :)

Potpuno se slažem s @ma da je Stankoviću bilo neugodno u toj emisiji i trebao ju je prekinut na prvi znak problema.
Također je eksplicite naglasio da se nisu dogovorili da izvode neke majmunarije u emisiji. (nebi uopče zamjerio HRT-u da ih više nikada ne stave u svoj program, i imaju svako pravo na to). :)
vsego (napisa):

Na stranu pitanje jesmo li mi "drzava koja iole misli o svome ugledu" [ Razz ], no "primitivizam" je stvar onoga tko promatra. Smile Tebi je primitivno, nekome je umjetnost... i nema definitivne istine i tko je u pravu. Smile

Vjerujem da ce se vecina sloziti da medju politicarima koji redovito obitavaju na televiziji ima daleko vecih primitivaca, pa nitko ne protestira. Wink

Ok, šta konkretno u toj emisiji, a da su oni napravili je umjetnost? Confused
Koji to njihovi "umjetnički" postupci podižu razinu svijesti (ili duha) gledatelja?
Šta novoga su oni u tom svom nastupu pokazali? (bezobraznih, neodgojenih ljudi ima oduvjek). Pravi umjetnici grade svoj imidž svojim djelom, a ne vulgarnim i bezobraznim ponašanjem (kolko got to nekima bilo zabavno). Sad Ovo opće odobravanje njihovih postupaka je krajnje tužno i zabrinjavajuće . Sad
Dali je umjetnost da grupa ljudi počne gola hodat trgovima, ulazit u restorane i hotele samo zato što oni sebe smatraju umjetnicima?
Ako 10,20 ili 100 milijuna osoba smatra da je u znanosti fora dokazivat teoreme iz antitautologija i davat inkonzistentne dokaze, hoćemo li to prihvatit kao znanost?
Riječ "primitivan" opisuje točno prikazano ponašanje. (ako netko misli drugačije neka mi da definiciju te riječi).

Može primjer političara koji radi onakve stvari kao oni u javnosti (ako su primitivniji u svom osobnom životu to me se ne tiče)?

Glede onog oko daljinskog i okretanja programa:
Emisija "Nedjeljom u 2" je totalno neprilagođena i generalno se ne bavi "umjetnicima". Nadalje to je jedan od najgledanijih termina uopče. (ako se to smatra umjetnošću onda se zna termin za to, negdje oko 1:00 kad već svi spavaju). Ako može Berlinska filharmonija, bome može i Let3.
(ovo zadnje je zamjerka HRT-u) Smile

Potpuno se slažem s @ma da je Stankoviću bilo neugodno u toj emisiji i trebao ju je prekinut na prvi znak problema.
Također je eksplicite naglasio da se nisu dogovorili da izvode neke majmunarije u emisiji. (nebi uopče zamjerio HRT-u da ih više nikada ne stave u svoj program, i imaju svako pravo na to). Smile

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 18:38 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"]Ok, šta konkretno u toj emisiji, a da su oni napravili je umjetnost? :?
Šta novoga su oni u tom svom nastupu pokazali? (bezobraznih, neodgojenih ljudi ima oduvjek). Pravi umjetnici grade svoj imidž svojim djelom, a ne vulgarnim i bezobraznim ponašanjem (kolko got to nekima bilo zabavno). :( Ovo opće odobravanje njihovih postupaka je krajnje tužno i zabrinjavajuće . :([/quote]

Za pocetak, kad se vec obracas meni (jer mene citiras), primijeti da sam rekao da nisam gledao emisiju niti me zanima. :| Problem[quote="matmih"]Do koje mjere ćemo sve trpat pod umjetnost?[/quote]je star koliko i civilizacija. :)

Je li [url=http://digg.com/pets_animals/Dog_starved_to_death_for_art]ovo[/url] umjetnost? :-k Ja tvrdim da nije, no "mjerodavniji" od mene tvrde da je. :?

Umjetnost ne mora nuzno produhoviti; u najsirem smislu, [url=http://wordnetweb.princeton.edu/perl/webwn?s=art]umjetnost je produkt ljudske kreativnosti[/url] (svaki!). :) Meni se, osobno, to cini kao presiroka definicija i ja niti ne tvrdim da ovo od Let3 je (ili nije) umjetnost, nego ti ukazujem na cinjenicu da stvar nije tako crno-bijela kako neki zele prikazati (tu mislim i na oponente i na fanove). :) I tako, tebi je to "primitivizam", a [url=http://www.ezadar.hr/clanak/za-brcine-i-ruze-u-straznjici-prva-nagrada-karnevala]nekima je njihovo ponasanje dostojno nagrade[/url]. :) Odakle tebi pravo da tvrdis kako je tvoje misljenje jedino ispravno? :-k

Ne svidjaju ti se... fine, promijeni program kad ih vidis na TV; nema nekog smisla zivcirati se. :) Slicno kao, recimo, Britney's Pears (ili kako se to vec pise) koja je mnogima shund, no nekima je i umjetnost (dapace, mnogima, ako pogledas [url=http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Britney_Spears_awards]listu nagrada[/url] koja je, u najmanju ruku, jedan od razumnih kriterija). :)

Cini mi se da je goranm ovdje najrealnije sagledao stvar. =D>
matmih (napisa):
Šta novoga su oni u tom svom nastupu pokazali? (bezobraznih, neodgojenih ljudi ima oduvjek). Pravi umjetnici grade svoj imidž svojim djelom, a ne vulgarnim i bezobraznim ponašanjem (kolko got to nekima bilo zabavno). Sad Ovo opće odobravanje njihovih postupaka je krajnje tužno i zabrinjavajuće . Sad

Za pocetak, kad se vec obracas meni (jer mene citiras), primijeti da sam rekao da nisam gledao emisiju niti me zanima. Neutral Problem
matmih (napisa):
je star koliko i civilizacija. Smile

Je li ovo umjetnost? Think Ja tvrdim da nije, no "mjerodavniji" od mene tvrde da je. Confused

Umjetnost ne mora nuzno produhoviti; u najsirem smislu, umjetnost je produkt ljudske kreativnosti (svaki!). Smile Meni se, osobno, to cini kao presiroka definicija i ja niti ne tvrdim da ovo od Let3 je (ili nije) umjetnost, nego ti ukazujem na cinjenicu da stvar nije tako crno-bijela kako neki zele prikazati (tu mislim i na oponente i na fanove). Smile I tako, tebi je to "primitivizam", a nekima je njihovo ponasanje dostojno nagrade. Smile Odakle tebi pravo da tvrdis kako je tvoje misljenje jedino ispravno? Think

Ne svidjaju ti se... fine, promijeni program kad ih vidis na TV; nema nekog smisla zivcirati se. Smile Slicno kao, recimo, Britney's Pears (ili kako se to vec pise) koja je mnogima shund, no nekima je i umjetnost (dapace, mnogima, ako pogledas listu nagrada koja je, u najmanju ruku, jedan od razumnih kriterija). Smile

Cini mi se da je goranm ovdje najrealnije sagledao stvar. Applause

[Vrh]
arya
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

49 = 109 - 60

PostPostano: 18:50 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Je li [url=http://digg.com/pets_animals/Dog_starved_to_death_for_art]ovo[/url] umjetnost? :-k Ja tvrdim da nije, no "mjerodavniji" od mene tvrde da je. :?
[/quote]

e baš sam mislila hoće li se raditi o tom jadnom psu prije nego sam pogledala, i naravno da je... i što god tvrdili ne znam koliko mjerodavni ljudi, to nije umjetnost, nema tu rasprave :(

a let3... nisam gledala, ni na tv-u, ni na youtubeu, ne zanima me kak je to točno izgledalo :) niti sam za, niti protiv, neka svatko radi što hoće ( dok ne šteti drugima), kome se sviđa, neka gleda, kome ne, ne mora... jel to za televiziju ili ne, nije moj problem, nek se oni tamo sami dogovore što hoće... ima i puno gorih stvari na tv-u, pa nema o tome topic ovdje... npr., kao da je big brother išta bolji? :D

a jel to umjetnost, ili nije, i što je, nemam pojma, a i nisam mjerodavna da o tome govorim...
vsego (napisa):

Je li ovo umjetnost? Think Ja tvrdim da nije, no "mjerodavniji" od mene tvrde da je. Confused

e baš sam mislila hoće li se raditi o tom jadnom psu prije nego sam pogledala, i naravno da je... i što god tvrdili ne znam koliko mjerodavni ljudi, to nije umjetnost, nema tu rasprave Sad

a let3... nisam gledala, ni na tv-u, ni na youtubeu, ne zanima me kak je to točno izgledalo Smile niti sam za, niti protiv, neka svatko radi što hoće ( dok ne šteti drugima), kome se sviđa, neka gleda, kome ne, ne mora... jel to za televiziju ili ne, nije moj problem, nek se oni tamo sami dogovore što hoće... ima i puno gorih stvari na tv-u, pa nema o tome topic ovdje... npr., kao da je big brother išta bolji? Very Happy

a jel to umjetnost, ili nije, i što je, nemam pojma, a i nisam mjerodavna da o tome govorim...

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail MSNM
ma
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

58 = 89 - 31

PostPostano: 19:03 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="matmih"]Ok, šta konkretno u toj emisiji, a da su oni napravili je umjetnost? :?
...
Pravi umjetnici grade svoj imidž svojim djelom, a ne vulgarnim i bezobraznim ponašanjem (kolko got to nekima bilo zabavno). :(
...
Dali je umjetnost da grupa ljudi počne gola hodat trgovima, ulazit u restorane i hotele samo zato što oni sebe smatraju umjetnicima?[/quote]

teška pitanja, matmih. ne znam postoje li odgovori.
neću reći da se ne slažem. ali niti da se slažem. :)
umjetnost je jako relativan pojam (postaje sve 'relativniji' svakim trenom) i ja se ne želim upuštati u njegovu definiciju.
znam procijeniti koje konkretno djelo meni osobno spada u umjetnost, a koje ne. i time sam sasvim zadovoljan. mislim da bi tako na to trebalo i gledati, te se, sukladno tome, nečime zadovoljiti ili micati se od toga.

[quote="matmih"]Ako 10,20 ili 100 milijuna osoba smatra da je u znanosti fora dokazivat teoreme iz antitautologija i davat inkonzistentne dokaze, hoćemo li to prihvatit kao znanost?[/quote]

s ovom se usporedbom baš i ne mogu složiti. i to upravo zato što je umjetnost donekle subjektivna, dok su postupci i rezultati znanosti jasno definirani. ili bi barem trebali biti.

[quote="matmih"]Riječ "primitivan" opisuje točno prikazano ponašanje. (ako netko misli drugačije neka mi da definiciju te riječi).[/quote]

mislim da je 'primitivizam' na neki način nesvjesna karakteristika. to je 'zaostalost'. let3 su i te kako svjesni svojih postupaka i reakcija koje njima izazivaju. oni to rade s namjerom. moglo bi se reći da su vulgarni, prosti, bezobrazni ili odvratni, no ne mislim da su primitivni.

ne kažem da je to što su napravili u emisiji umjetnost (nećemo u te vode), ali da mi je drago da su prisutni, jest. :wink:
matmih (napisa):
...
Pravi umjetnici grade svoj imidž svojim djelom, a ne vulgarnim i bezobraznim ponašanjem (kolko got to nekima bilo zabavno). Sad
...

teška pitanja, matmih. ne znam postoje li odgovori.
neću reći da se ne slažem. ali niti da se slažem. Smile
umjetnost je jako relativan pojam (postaje sve 'relativniji' svakim trenom) i ja se ne želim upuštati u njegovu definiciju.
znam procijeniti koje konkretno djelo meni osobno spada u umjetnost, a koje ne. i time sam sasvim zadovoljan. mislim da bi tako na to trebalo i gledati, te se, sukladno tome, nečime zadovoljiti ili micati se od toga.

matmih (napisa):

s ovom se usporedbom baš i ne mogu složiti. i to upravo zato što je umjetnost donekle subjektivna, dok su postupci i rezultati znanosti jasno definirani. ili bi barem trebali biti.

matmih (napisa):

mislim da je 'primitivizam' na neki način nesvjesna karakteristika. to je 'zaostalost'. let3 su i te kako svjesni svojih postupaka i reakcija koje njima izazivaju. oni to rade s namjerom. moglo bi se reći da su vulgarni, prosti, bezobrazni ili odvratni, no ne mislim da su primitivni.

ne kažem da je to što su napravili u emisiji umjetnost (nećemo u te vode), ali da mi je drago da su prisutni, jest. Wink

MKova
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 45 - 45

PostPostano: 19:23 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

za mene je OZ, jer ipak nije pitanje kulture ili tko je Let3, vec jasno Stankovic je nesto dogovorio s njima cega se nisu drzali... a opcenito njihovo prostacenje i bezvezno glupiranje mi nisu nest zabavni, pogotovo tada
za mene je OZ, jer ipak nije pitanje kulture ili tko je Let3, vec jasno Stankovic je nesto dogovorio s njima cega se nisu drzali... a opcenito njihovo prostacenje i bezvezno glupiranje mi nisu nest zabavni, pogotovo tada

matmih
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

36 = 51 - 15

PostPostano: 19:55 sri, 17. 12. 2008    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]Za pocetak, kad se vec obracas meni (jer mene citiras), primijeti da sam rekao da nisam gledao emisiju niti me zanima. :| Problem
[/quote]

Sorry, trebao sam napisat da su ova emisijska pitanja za one koji su gledali. :oops:

I naravno da ne tvrdim (niti mislim) da je moje mišljenje jedino ispravno, zato sam postavio ova pitanja, no vidim da je bolje ne upuštat se u to... :)
vsego (napisa):
Za pocetak, kad se vec obracas meni (jer mene citiras), primijeti da sam rekao da nisam gledao emisiju niti me zanima. Neutral Problem

Sorry, trebao sam napisat da su ova emisijska pitanja za one koji su gledali. Embarassed

I naravno da ne tvrdim (niti mislim) da je moje mišljenje jedino ispravno, zato sam postavio ova pitanja, no vidim da je bolje ne upuštat se u to... Smile

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na 1, 2  Sljedeće
Stranica 1 / 2.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum