| Prethodna tema :: Sljedeća tema | 

| Autor/ica | Poruka | 

| Juraj Siftar Gost

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Libra Forumaš(ica)

Spol:

|  | 

| [Vrh] |  | 

| Juraj Siftar Gost

| 

|  Postano: 3:42 čet, 8. 1. 2009    Naslov: |         |  
				| 
 |  
				| Prvo, ne znam odakle vam ideja da je za ispis rješenja tog zadatka potrebno 5 stranica. Može biti i 50 stranica ako pišete jako "rijetko".
Prvo, ne znam odakle vam ideja da je za ispis rješenja tog zadatka potrebno 5 stranica. Može biti i 50 stranica ako pišete jako "rijetko".A može biti i pola stranice, i to ne osobito gustog rukopisa.

Drugo, kao što možete znati iz iskustva i po mojim izričitim napomenama, na testu se zadaju zadaci koje se realno može riješiti u raspoloživom vremenu (a to obično bude i više od "strogih" 20 minuta). Zapravo, sve ovisi samo o tome jeste li riješili domaće zadaće, budući da na testu dolaze zadaci ili samo dijelovi zadataka doslovce iz domaćih zadaća.

J. Šiftar
 A može biti i pola stranice, i to ne osobito gustog rukopisa.

Drugo, kao što možete znati iz iskustva i po mojim izričitim napomenama, na testu se zadaju zadaci koje se realno može riješiti u raspoloživom vremenu (a to obično bude i više od "strogih" 20 minuta). Zapravo, sve ovisi samo o tome jeste li riješili domaće zadaće, budući da na testu dolaze zadaci ili samo dijelovi zadataka doslovce iz domaćih zadaća.

J. Šiftar

|  | 

| [Vrh] |  | 

|  |