Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Desktop reanimation

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
Sarma = la pohva - posuda
17 = 68 - 51

PostPostano: 9:28 sub, 7. 2. 2009    Naslov: Desktop reanimation Citirajte i odgovorite

e ovak, priča je sljedeća. dođoh jednom kući iz Zagreb velegrada, i velu meni moji majko tajko i brajko da nešt ne valja sa kompajutorom kod kuće. e sad, ja otišao da vidim o čemu se radi, i, imao sam što vidjeti......

ustvari, baš i nisam. moji su jednom, tata i mama, sjeli za kompjuter iliti osobno računalo raditi neke stvarčice neke tablice u Excelu. ja kao svaki klinac novoga vijeka imam na kompjuteru Windowse. u biti, da ne duljim tu priču sa nekakvim bezvezarijama, preopteretili su radnu memoriju sa klikanjem i otvaranjem prozora svakakvih. to se inače nakon što se računalo ponovo pokrene vrati u normalu, ili, u biti, se svede na to da te op. sustav sam dovede do rješenja. a sad, sad jednostavno ništa se ne događa. probao sam ga iz sejf moda pokrenit i tamo potražiti rješenje, ali, pošto nisam baš posebno sposoban oko takvih stvari, nisam mogo ništ sredit.

trebam hintove /* trebam hintove čitaj: detaljno objasniti gdje, što, i kako otvoriti, kliknuti, pokrenuti */

unaprijed hvala na odgovoru :)
e ovak, priča je sljedeća. dođoh jednom kući iz Zagreb velegrada, i velu meni moji majko tajko i brajko da nešt ne valja sa kompajutorom kod kuće. e sad, ja otišao da vidim o čemu se radi, i, imao sam što vidjeti......

ustvari, baš i nisam. moji su jednom, tata i mama, sjeli za kompjuter iliti osobno računalo raditi neke stvarčice neke tablice u Excelu. ja kao svaki klinac novoga vijeka imam na kompjuteru Windowse. u biti, da ne duljim tu priču sa nekakvim bezvezarijama, preopteretili su radnu memoriju sa klikanjem i otvaranjem prozora svakakvih. to se inače nakon što se računalo ponovo pokrene vrati u normalu, ili, u biti, se svede na to da te op. sustav sam dovede do rješenja. a sad, sad jednostavno ništa se ne događa. probao sam ga iz sejf moda pokrenit i tamo potražiti rješenje, ali, pošto nisam baš posebno sposoban oko takvih stvari, nisam mogo ništ sredit.

trebam hintove /* trebam hintove čitaj: detaljno objasniti gdje, što, i kako otvoriti, kliknuti, pokrenuti */

unaprijed hvala na odgovoru Smile

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
55 = 57 - 2

PostPostano: 11:05 sub, 7. 2. 2009    Naslov: Re: Desktop reanimation Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]... u biti, se svede na to da te op. sustav sam dovede do rješenja...[/quote]

hahaha ... ti stvarno misliš da će Windowsi biti sposobni rješiti tak neki problem ...
:n00b:

Evo jednog od mogućih rješenja:
[url]http://docs.fedoraproject.org/install-guide/f10/en_US/[/url]
Milojko (napisa):
... u biti, se svede na to da te op. sustav sam dovede do rješenja...

hahaha ... ti stvarno misliš da će Windowsi biti sposobni rješiti tak neki problem ...
#Newbie

Evo jednog od mogućih rješenja:
http://docs.fedoraproject.org/install-guide/f10/en_US/

Mad Wilson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 34 - 11

PostPostano: 11:33 sub, 7. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

mozda da nam objasnis sto se tocno dogodi kad upalis comp, sto ti javi...
mozda da nam objasnis sto se tocno dogodi kad upalis comp, sto ti javi...

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 12:06 sub, 7. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne znam sad točno dal išta javi, vidjet ću za tjedan dana kad dođem kući pa ću onda napisat točno što mi napiše.

op sustav radi u redu, svi programi se mogu pokrenuti, normalno, preko task managera, jer na desktopu nema ni task bara.
ne znam sad točno dal išta javi, vidjet ću za tjedan dana kad dođem kući pa ću onda napisat točno što mi napiše.

op sustav radi u redu, svi programi se mogu pokrenuti, normalno, preko task managera, jer na desktopu nema ni task bara.

[Vrh]
shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
55 = 57 - 2

PostPostano: 12:10 sub, 7. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A dal si pokusao preko task managera pokrenuti C:\Windows\Explorer.exe ?
A dal si pokusao preko task managera pokrenuti C:\Windows\Explorer.exe ?

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 68 - 51

PostPostano: 12:53 sub, 7. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

e da, mislim da mi kaže da nemre otvorit windows explorer kad se upali komp, il tak nešt, znam da bude neki mesidž, al kažem, nisam siguran.

nisam ga probo pokrenit
e da, mislim da mi kaže da nemre otvorit windows explorer kad se upali komp, il tak nešt, znam da bude neki mesidž, al kažem, nisam siguran.

nisam ga probo pokrenit

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - opušteno -> Bućkuriš Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You can attach files in this forum
You can download files in this forum