Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Marketing-usmeni
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Kolegiji vezani uz ekonomiju i financije
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
aaaaa
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
= 0 - 0

PostPostano: 16:48 ned, 25. 1. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da se nas ovdje koristi kao ispitanike u istraživanju "Koliko vremena treba da studenti polude čekajući rezultate". U modelu se pretpostavlja da svi imaju jednaku granicu strpljenja.
Mislim da se nas ovdje koristi kao ispitanike u istraživanju "Koliko vremena treba da studenti polude čekajući rezultate". U modelu se pretpostavlja da svi imaju jednaku granicu strpljenja.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
Gost

PostPostano: 8:27 uto, 27. 1. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Skupite se svi i odite u referadu malo vikat neka izvole doci do prof.

Meni nije jasno kako je fax dopustio da taj kolegij prodje,
i to od osobe koje nemau Hrv 90% dana u godini,
koje gotovo nikad nema u uredu,
do koje se ne moze doci preko maila, telefona, poste..
-bilokojim danasnjim sredstvom komunikacije..

Mozda bi ju golub prije nasao.
Skupite se svi i odite u referadu malo vikat neka izvole doci do prof.

Meni nije jasno kako je fax dopustio da taj kolegij prodje,
i to od osobe koje nemau Hrv 90% dana u godini,
koje gotovo nikad nema u uredu,
do koje se ne moze doci preko maila, telefona, poste..
-bilokojim danasnjim sredstvom komunikacije..

Mozda bi ju golub prije nasao.

[Vrh]
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 15:43 uto, 27. 1. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel postoji neki zakonski rok koliko dugo se smiju "ispravljat" ispiti?
Jel postoji neki zakonski rok koliko dugo se smiju "ispravljat" ispiti?

nlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 6

PostPostano: 16:24 uto, 27. 1. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da, u roku 2 tjedna. Ali to je zakon, to ne znaci da ga se moras pridrzavati. :lol:
Da, u roku 2 tjedna. Ali to je zakon, to ne znaci da ga se moras pridrzavati. Laughing

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:34 uto, 27. 1. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ja danas pitala asistenticu Azru sto je s tim ispitima tj zadacima... rekla je da kada joj profesorica da neku informaciju da ce nam javit... toliko!

naoruzajte se strpljenjem!
ja danas pitala asistenticu Azru sto je s tim ispitima tj zadacima... rekla je da kada joj profesorica da neku informaciju da ce nam javit... toliko!

naoruzajte se strpljenjem!

[Vrh]
Gost

PostPostano: 20:49 uto, 3. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Inače, uskoro će biti 2 mjeseca od prošlog roka iz MMuM,a rezultata (od tog roka) još nema. Zar je moguće da zaista nitko nema nikakvu informaciju o tome osim "budite strpljivi" ili "na vrijeme ćete saznati rezultate".
Inače, uskoro će biti 2 mjeseca od prošlog roka iz MMuM,a rezultata (od tog roka) još nema. Zar je moguće da zaista nitko nema nikakvu informaciju o tome osim "budite strpljivi" ili "na vrijeme ćete saznati rezultate".

[Vrh]
Gost

PostPostano: 13:18 ned, 8. 2. 2009    Naslov: "psihičko maltretiranje iz nehaja" Citirajte i odgovorite

jel tko kontaktirao profesoricu?

možda je ona zaboravila da postoje neki ljudi na pmf-u koji gotovo 2 mjeseca čekaju te rezultate, a nekima je ovo zadnji ispit i već su mogli diplomirati...
jel tko kontaktirao profesoricu?

možda je ona zaboravila da postoje neki ljudi na pmf-u koji gotovo 2 mjeseca čekaju te rezultate, a nekima je ovo zadnji ispit i već su mogli diplomirati...

[Vrh]
nlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 6

PostPostano: 16:44 ned, 8. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Poslao sam joj mail, no nije mi odgovorila. No to nije nista novo, buduci da sam joj i ranije slao mailove, te mi nije htjela odgovoriti.
Poslao sam joj mail, no nije mi odgovorila. No to nije nista novo, buduci da sam joj i ranije slao mailove, te mi nije htjela odgovoriti.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:07 uto, 10. 2. 2009    Naslov: . Citirajte i odgovorite

Od većine kolegija mi je ostalo nešto znanja, a bojim se da iz ovog neću dobiti ništa osim gastritisa.
Od većine kolegija mi je ostalo nešto znanja, a bojim se da iz ovog neću dobiti ništa osim gastritisa.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:52 uto, 10. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Sutra će biti 2 tjedna do novog roka. Nadao sam se rezultatima početkom ovog tjedna, no najgore će tek biti ako bude padova jer oni koji će izlaziti na sljedećem roku (ako će se ovolko čekati) će svoje rezultate dobiti 15.6.
Sutra će biti 2 tjedna do novog roka. Nadao sam se rezultatima početkom ovog tjedna, no najgore će tek biti ako bude padova jer oni koji će izlaziti na sljedećem roku (ako će se ovolko čekati) će svoje rezultate dobiti 15.6.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 22:55 uto, 10. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Anonymous"]Sutra će biti 2 tjedna do novog roka. Nadao sam se rezultatima početkom ovog tjedna, no najgore će tek biti ako bude padova jer oni koji će izlaziti na sljedećem roku (ako će se ovolko čekati) će svoje rezultate dobiti 15.6.[/quote]
Pad nakon 2 mjeseca čekanja??? Pa to bi bio zločin!
Anonymous (napisa):

Pad nakon 2 mjeseca čekanja??? Pa to bi bio zločin!

[Vrh]
nlo
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 6

PostPostano: 15:20 sri, 11. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Postovani kolega,

Ispricavam se na kasnjenju ( šatro :roll: ), upravo sam se vratila iz SAD ( šatro :roll:). Moram se jos
dogovoriti s asistenticom Azrom Tafro, pa cemo rijesiti ocjene.

Lijep pozdrav,
Sonja Radas

Evo, pa da znate šta profa zbori...
Postovani kolega,

Ispricavam se na kasnjenju ( šatro Rolling Eyes ), upravo sam se vratila iz SAD ( šatro Rolling Eyes). Moram se jos
dogovoriti s asistenticom Azrom Tafro, pa cemo rijesiti ocjene.

Lijep pozdrav,
Sonja Radas

Evo, pa da znate šta profa zbori...

[Vrh]
Gost

PostPostano: 17:07 sri, 11. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

wow

taman kad su mi se po glavi pocele motat novine... :twisted:
wow

taman kad su mi se po glavi pocele motat novine... Twisted Evil

[Vrh]
Gost

PostPostano: 14:53 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel to bude uskoro ili 5 minuta prije roka za odjavu sa studomata?
Jel to bude uskoro ili 5 minuta prije roka za odjavu sa studomata?

[Vrh]
osvetnik
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-6 = 6 - 12

PostPostano: 14:13 ned, 15. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

jel mi moze netko od vas poslati rjesenje zadatka s proslog roka na uriel@spreha.net ? hvala unaprijed
jel mi moze netko od vas poslati rjesenje zadatka s proslog roka na uriel@spreha.net ? hvala unaprijed

[Vrh]
Gost

PostPostano: 21:53 ned, 15. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da rješenje ne postoji
mislim da rješenje ne postoji

[Vrh]
Perosito
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 10:58 pon, 16. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

A kaj, u SAD-u ne postoji internet? :roll: Mislim, budući da su se ispiti slali mailom pretpostavljam da se moglo to i tamo ispraviti pa onda na upis pričekat... A dobro, bilo bi to prejednostavno! Prestrašno!

Ja idem sad na idući rok i nadam se da neću morat čekat tak dugo. Zanima me samo dal je ko od vas išao do dekana, prodekana i slično da to malo potjera?
A kaj, u SAD-u ne postoji internet? Rolling Eyes Mislim, budući da su se ispiti slali mailom pretpostavljam da se moglo to i tamo ispraviti pa onda na upis pričekat... A dobro, bilo bi to prejednostavno! Prestrašno!

Ja idem sad na idući rok i nadam se da neću morat čekat tak dugo. Zanima me samo dal je ko od vas išao do dekana, prodekana i slično da to malo potjera?

Gost

PostPostano: 13:06 pon, 16. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Deadline za prijavu za sljedeći rok je u petak u 12:00, a rezultatima još ni traga.. Ovo je zaista nevjerojatna situacija i pokazuje koliko je tanka granica između komedije i tragedije, jer zaista ne znam što bi ovo bilo od toga dvojega. Ovo djeluje poput neke CIA-ine metode iz Guantanamo Bay zatvora.. Osjećaj bespomoćnosti i frustracije je nevjerojatan i raste svakim danim sve više.
Deadline za prijavu za sljedeći rok je u petak u 12:00, a rezultatima još ni traga.. Ovo je zaista nevjerojatna situacija i pokazuje koliko je tanka granica između komedije i tragedije, jer zaista ne znam što bi ovo bilo od toga dvojega. Ovo djeluje poput neke CIA-ine metode iz Guantanamo Bay zatvora.. Osjećaj bespomoćnosti i frustracije je nevjerojatan i raste svakim danim sve više.

[Vrh]
Gost

PostPostano: 16:59 pon, 16. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

mislim da će važniji biti deadline za odjavu
mislim da će važniji biti deadline za odjavu

[Vrh]
Gost

PostPostano: 18:28 pon, 16. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

koliko znam, nitko nije obavijestio dekana niti prodekana...to nema smisla ako osoba sama ne shvaća da ovakav odnos prema studentima nije u redu.

nije mi jasno kako to može napraviti osoba koja je većinu života provela studirajući i radeći na raznim sveučilištima diljem svijeta.

poštujem njen rad, ali odnos prema studentima je sramotan za bilo koji fakultet, a pogotovo za ugledni pmf.

tek sad znam cijeniti poštovanu gospodu s matematičkog odjela koja često i noću ispravlja ispite kako bi objavili rezultate u najkraćem mogućem roku.
koliko znam, nitko nije obavijestio dekana niti prodekana...to nema smisla ako osoba sama ne shvaća da ovakav odnos prema studentima nije u redu.

nije mi jasno kako to može napraviti osoba koja je većinu života provela studirajući i radeći na raznim sveučilištima diljem svijeta.

poštujem njen rad, ali odnos prema studentima je sramotan za bilo koji fakultet, a pogotovo za ugledni pmf.

tek sad znam cijeniti poštovanu gospodu s matematičkog odjela koja često i noću ispravlja ispite kako bi objavili rezultate u najkraćem mogućem roku.

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Kolegiji vezani uz ekonomiju i financije Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4  Sljedeće
Stranica 3 / 4.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum