Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

čemu ovakav kolokvij
WWW:
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Moja sarma

Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
199 = 237 - 38

PostPostano: 22:59 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]
u biti, rekurzija :)[/quote]
E, s tim ce biti (nadam se da nece, ali iskustvo me demantira) problema iduci semestar :-(
Milojko (napisa):

u biti, rekurzija Smile

E, s tim ce biti (nadam se da nece, ali iskustvo me demantira) problema iduci semestar Sad

Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 23:05 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"][quote="Milojko"]
btw mislim da bi trebalo u uvjet za potpis uvesti i pohađanje nastave, tj, predavanja i vježbi. prolaznost bi se povećala sigurno za dobrih desetak posto nego što je sada. i to ne samo iz prog1, nego i iz ostalih kolegija.
[/quote]
Ajme ne. Obavezno pohadjanje nastave je ubitacna stvar. Iz nekoliko razloga.

1. Hrpa ljudi koja nema volje ili zelje da prati nastavu ce se pojaviti kako bi zadovoljila uvjet za potpis i onda ce kratiti vrijeme pricajuci, sto ce stvoriti takav zamor da ce onima koji zele pratiti nastavu (oni bi na nastavu dolazili bez obzira je li obavezna) pracenje nastave biti znacajno otezano.

2. Postoje studenti (ja sam (bio) jedan od takvih) koji lakse i brze uce kada sami uzmu knjigu, nego kada slusaju predavanja. Takvima je odlazak na vecinu predavanja poprilican gubitak vremena, jer ih to onemogucava da kolegij savladavaju u svoje vrijeme i svojim tempom.

3. Banalno, ali ne manje bitno: da provjerim tko mi je dosao na vjezbe, a tko nije moram potrositi barem 5 minuta vjezbi. Sad uzmi u obzir da u semestru ima 15 tjedana nastave i dobivas da bi se u slucaju vodjenja evidencije prisutnosti izgubilo 75 minuta nastave(!) na poprilicno beskorisnu aktivnost.[/quote]

neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige :) neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti

znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu).
mdoko (napisa):
Milojko (napisa):

btw mislim da bi trebalo u uvjet za potpis uvesti i pohađanje nastave, tj, predavanja i vježbi. prolaznost bi se povećala sigurno za dobrih desetak posto nego što je sada. i to ne samo iz prog1, nego i iz ostalih kolegija.

Ajme ne. Obavezno pohadjanje nastave je ubitacna stvar. Iz nekoliko razloga.

1. Hrpa ljudi koja nema volje ili zelje da prati nastavu ce se pojaviti kako bi zadovoljila uvjet za potpis i onda ce kratiti vrijeme pricajuci, sto ce stvoriti takav zamor da ce onima koji zele pratiti nastavu (oni bi na nastavu dolazili bez obzira je li obavezna) pracenje nastave biti znacajno otezano.

2. Postoje studenti (ja sam (bio) jedan od takvih) koji lakse i brze uce kada sami uzmu knjigu, nego kada slusaju predavanja. Takvima je odlazak na vecinu predavanja poprilican gubitak vremena, jer ih to onemogucava da kolegij savladavaju u svoje vrijeme i svojim tempom.

3. Banalno, ali ne manje bitno: da provjerim tko mi je dosao na vjezbe, a tko nije moram potrositi barem 5 minuta vjezbi. Sad uzmi u obzir da u semestru ima 15 tjedana nastave i dobivas da bi se u slucaju vodjenja evidencije prisutnosti izgubilo 75 minuta nastave(!) na poprilicno beskorisnu aktivnost.

neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige Smile neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti

znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu).

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
BitterSweet
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
27 = 45 - 18

PostPostano: 23:18 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hehe... ne sugeriram da ne bi trebalo ić na predavanja ili vježbe, ali meni je puno bolje kad nas je malo
a potpisivanjem se ništa ne bi postiglo, vidim kako funkcionira na drugim faksevima, jedan potpiše njih 10
hehe... ne sugeriram da ne bi trebalo ić na predavanja ili vježbe, ali meni je puno bolje kad nas je malo
a potpisivanjem se ništa ne bi postiglo, vidim kako funkcionira na drugim faksevima, jedan potpiše njih 10

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 23:25 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Evo i moja preporuka...

1. Zaboraviti da predavanja postoje. :D
2. Prije svakih vježbi proći kroz gradivo koje će se obrađivati
3. Na vježbama pratiti umjesto prepisivati
4. Prije kolokvija još proći kroz sve zadatke iz skripte

Dodatni korak, ide iza drugog, trećeg i/ili četvrtog koraka: Pitati na forumu ako nešto nije jasno.

Ne kažem da bi svima bila dobra taktika, koristite na vlastitu odgovornost. :P

Edit: Pod "proći kroz zadatke", ne mislim na samo čitanje, nego na programiranje za kompom...
Evo i moja preporuka...

1. Zaboraviti da predavanja postoje. Very Happy
2. Prije svakih vježbi proći kroz gradivo koje će se obrađivati
3. Na vježbama pratiti umjesto prepisivati
4. Prije kolokvija još proći kroz sve zadatke iz skripte

Dodatni korak, ide iza drugog, trećeg i/ili četvrtog koraka: Pitati na forumu ako nešto nije jasno.

Ne kažem da bi svima bila dobra taktika, koristite na vlastitu odgovornost. Razz

Edit: Pod "proći kroz zadatke", ne mislim na samo čitanje, nego na programiranje za kompom...

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 23:29 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]
neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige :) neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti
[/quote]
To vjerojatno i stoji u slucaju programiranja i to ako ti je ovo prvi susret s programiranjem. S druge strane imas ljude koji vec znaju programirati (ne nuzno u C-u, ali jezik uopce nije bitan). Ovo ce mozda zvucati bezosjecajno prema ljudima koji prvi put vide programiranje, ali mislim da nije fer da se ekipu koja zna programirati prisiljava da dolaze na predavanja i da onda oni tamo umiru od dosade.

Dodatni problem s ljudima koji znaju programirati je taj sto ce oni prigovarati na razna rjesenja na vjezbama jer su daleko od optimalnih i cesto jako neelegantna. Razlog tome sto su ta rjesenja takva je to sto su zamisljena da budu metodicka, a ne optimalna i elegantna. No, osoba koja nikad prije nije programirala iz tjedna u tjedan slusa kako su ti zadaci lose rijeseni i kako to moze bolje/brze/ljepse/elegantnije... i kad vidi ekipu koja s njom sjedi u klupama kako ta bolja/brza/ljepsa/elegantnija... rjesenja sipa iz rukava, zakljucit ce: "ja sam glup(a), ja to nikako ne mogu shvatit. Sta ja uopce radim na ovom kolegiju? Bolje da se ja ostavim programiranja i idem ucit linearnu i analizu."

[quote]
znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu).[/quote]
Posjecenost (neobaveznih) vjezbi od 50% je IMO jako dobra posjecenost. Pogotovo ako uzmemo u obzir to da su vjezbe bile u 8 ujutro!

[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]

[quote="Atomised"]
1. Zaboraviti da predavanja postoje.
[/quote]
Ne znam bas... Meni su (iz svih kolegija osim ODJ-a) bila neusporedivo korisnija predavanja nego vjezbe. (Jasno, govorim za sebe, svatko neka se ravna prema svojim preferencama.)
Milojko (napisa):

neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige Smile neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti

To vjerojatno i stoji u slucaju programiranja i to ako ti je ovo prvi susret s programiranjem. S druge strane imas ljude koji vec znaju programirati (ne nuzno u C-u, ali jezik uopce nije bitan). Ovo ce mozda zvucati bezosjecajno prema ljudima koji prvi put vide programiranje, ali mislim da nije fer da se ekipu koja zna programirati prisiljava da dolaze na predavanja i da onda oni tamo umiru od dosade.

Dodatni problem s ljudima koji znaju programirati je taj sto ce oni prigovarati na razna rjesenja na vjezbama jer su daleko od optimalnih i cesto jako neelegantna. Razlog tome sto su ta rjesenja takva je to sto su zamisljena da budu metodicka, a ne optimalna i elegantna. No, osoba koja nikad prije nije programirala iz tjedna u tjedan slusa kako su ti zadaci lose rijeseni i kako to moze bolje/brze/ljepse/elegantnije... i kad vidi ekipu koja s njom sjedi u klupama kako ta bolja/brza/ljepsa/elegantnija... rjesenja sipa iz rukava, zakljucit ce: "ja sam glup(a), ja to nikako ne mogu shvatit. Sta ja uopce radim na ovom kolegiju? Bolje da se ja ostavim programiranja i idem ucit linearnu i analizu."

Citat:

Posjecenost (neobaveznih) vjezbi od 50% je IMO jako dobra posjecenost. Pogotovo ako uzmemo u obzir to da su vjezbe bile u 8 ujutro!

Added after 2 minutes:

Atomised (napisa):

1. Zaboraviti da predavanja postoje.

Ne znam bas... Meni su (iz svih kolegija osim ODJ-a) bila neusporedivo korisnija predavanja nego vjezbe. (Jasno, govorim za sebe, svatko neka se ravna prema svojim preferencama.)

Atomised
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

70 = 95 - 25

PostPostano: 23:31 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="mdoko"]
Ne znam bas... Meni su (iz svih kolegija osim ODJ-a) bila neusporedivo korisnija predavanja nego vjezbe. (Jasno, govorim za sebe, svatko neka se ravna prema svojim preferencama.)[/quote]

Zato i kažem da nije za sve to dobro.
Ja sam programiranje zavolio u trenutku kad sam prestao dolaziti na predavanja, koja su mi stvarala averziju prema tom predmetu...
mdoko (napisa):

Zato i kažem da nije za sve to dobro.
Ja sam programiranje zavolio u trenutku kad sam prestao dolaziti na predavanja, koja su mi stvarala averziju prema tom predmetu...

[Vrh]
Luuka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

188 = 301 - 113

PostPostano: 23:35 čet, 12. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ja ću samo nadodati da sam iz uura, C-a, (prog1 i prog2) spa i rp1 sveukupno bio na možda 10-15 predavanja maximalno,a toj brojci veći dio čine uvodna predavanja. :D
Ja ću samo nadodati da sam iz uura, C-a, (prog1 i prog2) spa i rp1 sveukupno bio na možda 10-15 predavanja maximalno,a toj brojci veći dio čine uvodna predavanja. Very Happy

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
Milojko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: kućni ljubimac
17 = 68 - 51

PostPostano: 0:02 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

@mdoko
na programiranje sam došo sa znanjem na apsolutnoj nuli. bez lažne skromnosti, razvalio sam se od učenja ovaj semestar jer me tog programiranja bilo najviše strah. mislim da će se rezultati vidjeti kroz ovih par dana. a od ovih koji nemaju pojma programirat (ovih == nas :)), naučit će ak imaju volje.

najbitnije od svega je pitat kad nešt ne znaš.
@mdoko
na programiranje sam došo sa znanjem na apsolutnoj nuli. bez lažne skromnosti, razvalio sam se od učenja ovaj semestar jer me tog programiranja bilo najviše strah. mislim da će se rezultati vidjeti kroz ovih par dana. a od ovih koji nemaju pojma programirat (ovih == nas Smile), naučit će ak imaju volje.

najbitnije od svega je pitat kad nešt ne znaš.

Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
vancika
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 6 - 3

PostPostano: 0:13 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ne mogu si pomoc ali meni se programiranje uopce ne svida :cry: i zato mi je tesko uopce prisilit se ucit :(
ne mogu si pomoc ali meni se programiranje uopce ne svida Crying or Very sad i zato mi je tesko uopce prisilit se ucit Sad

mdoko
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

199 = 237 - 38

PostPostano: 0:26 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vancika"]ne mogu si pomoc ali meni se programiranje uopce ne svida :cry: i zato mi je tesko uopce prisilit se ucit :([/quote]
Meni se nikako nisu svidjali ODJ, numericka, gradja racunala, konkretna i jos par kolegija, pa sam sjeo i naucio. Ne mozes ocekivat da ce ti se od 40-tak kolegija svi svidjati.

BTW, ako ne planiras upisivati teorijsku, pomiri se s tim da ces svake godine nesto programirati.
vancika (napisa):
ne mogu si pomoc ali meni se programiranje uopce ne svida Crying or Very sad i zato mi je tesko uopce prisilit se ucit Sad

Meni se nikako nisu svidjali ODJ, numericka, gradja racunala, konkretna i jos par kolegija, pa sam sjeo i naucio. Ne mozes ocekivat da ce ti se od 40-tak kolegija svi svidjati.

BTW, ako ne planiras upisivati teorijsku, pomiri se s tim da ces svake godine nesto programirati.

venovako
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

56 = 65 - 9

PostPostano: 1:01 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nisam objektivni prosuditelj sto je kome lagano ili ne, ali ponajveci je problem sto veliki broj studenata vjezbe ne dozivljava kakvima bi zapravo trebale biti: interaktivne. Bio bih najzadovoljniji a mislim da bi i studentima bilo najkorisnije kad bi se barem polovica vremena utrosilo na pitanja & odgovore - posve iskreno, student i sam moze uzeti materijale za vjezbe, Kernighan-Ritchie knjigu i neki suvisli kompajler pa se celiciti na svom racunalu. Na vjezbama se moze cuti pregled stvari, uputstva i trikovi, ali na studentima je da pitaju sto im nije jasno. To se na mojim vjezbama desava sporadicno, i ugodno me iznenadilo sto se na zadnjima postigao gorespomenuti vremenski "balans" izmedju monologa i dijaloga.

Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima... monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.
Nisam objektivni prosuditelj sto je kome lagano ili ne, ali ponajveci je problem sto veliki broj studenata vjezbe ne dozivljava kakvima bi zapravo trebale biti: interaktivne. Bio bih najzadovoljniji a mislim da bi i studentima bilo najkorisnije kad bi se barem polovica vremena utrosilo na pitanja & odgovore - posve iskreno, student i sam moze uzeti materijale za vjezbe, Kernighan-Ritchie knjigu i neki suvisli kompajler pa se celiciti na svom racunalu. Na vjezbama se moze cuti pregled stvari, uputstva i trikovi, ali na studentima je da pitaju sto im nije jasno. To se na mojim vjezbama desava sporadicno, i ugodno me iznenadilo sto se na zadnjima postigao gorespomenuti vremenski "balans" izmedju monologa i dijaloga.

Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima... monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.

[Vrh]
vsego
Site Admin
Site Admin

Spol: zombi
854 = 1068 - 214

PostPostano: 1:13 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="venovako"]Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima [color=red]koji ne ostavljaju mrlje niti ikakve druge tragove/posljedice/...[/color] monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.[/quote]

;)

Ne znam je l' pola vjezbi u praksi izvedivo (jer ponesto moramo ispricati u monologu), no definitivno su pitanja korisna... bez njih mozemo samo nagadjati sto "nije jasno". :) Ne vrijedi samo za Prog, naravno. ;)
venovako (napisa):
Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima koji ne ostavljaju mrlje niti ikakve druge tragove/posljedice/... monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.

Wink

Ne znam je l' pola vjezbi u praksi izvedivo (jer ponesto moramo ispricati u monologu), no definitivno su pitanja korisna... bez njih mozemo samo nagadjati sto "nije jasno". Smile Ne vrijedi samo za Prog, naravno. Wink

[Vrh]
whateveryouwant
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-8 = 5 - 13

PostPostano: 1:40 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Milojko"]
[/quote]

sorry ali moje misljenje je da je ovo glupost. Sebicno, ali iskreno je da mene boli uvo hoce li programiranje proc 10, 12 ili 15% ili 150% đaka. :D
Brine me dal cu JA proc. Mislim da je manje vise kod svih tako. Upravo zato mi je draze da je ujutro frtalj trojke nego da je puna.
Obavezna nastava je općenito totalna debilana jer nije produktivna. Ako mi sad ne vjeruješ vidjet ćeš koji će ti smor biti nagodinu kad ćeš imat obavezan engleski. To veze s ničim nema.

Moj je prijedlog vezan uz programiranje jedino taj da se predavanja ukinu i da se ima četiri sata vježbi tjedno. Na vježbama bi se tad imalo više vremena za teže zadatke a vjerujem da bi većina od ovih asistenata koji sad drže vježbe one slajdove s predavanja na opće zadovoljstvo uspjela skratit i malo navlažit da se pjesnički izrazim jer su takve priče na predavanjima bez kompajlanja tolko suhoparne da i ona šačica koja dođe na prof. nogo ujutro pod drugim satom već fejsbukira u praktikumu.

added. i da, to uopce ne bi bilo neizvedivo jer sad mi je bas palo na pamet da se tako predaje i mmub. prvih tjedan dana je cudno kako to da nema predavanja iz tog kolegija, al iza toga shvatis da taj predmet zapravo tako najbolje funkcionira. i sve pet. vuk sit i ovce na broju..

added2. daj ljudi zbilja, bi bili tak dobri pa puknuli rezultate što prije da se ne žderem(o) više? znamo i mi i vi da ste kolokvije ispravili još u utorak popodne. ziher je bio hepening kod nekog, ono oboružani kokicama, pivom i podlim smješkom :twisted: :twisted:
a ne u biti to je bilo dan prije dok su sastavljali. ispravljanje je došlo kao afterparty.. :lol: kakk volim bitt tragikomičan to su svjetski rekordi.
Milojko (napisa):

sorry ali moje misljenje je da je ovo glupost. Sebicno, ali iskreno je da mene boli uvo hoce li programiranje proc 10, 12 ili 15% ili 150% đaka. Very Happy
Brine me dal cu JA proc. Mislim da je manje vise kod svih tako. Upravo zato mi je draze da je ujutro frtalj trojke nego da je puna.
Obavezna nastava je općenito totalna debilana jer nije produktivna. Ako mi sad ne vjeruješ vidjet ćeš koji će ti smor biti nagodinu kad ćeš imat obavezan engleski. To veze s ničim nema.

Moj je prijedlog vezan uz programiranje jedino taj da se predavanja ukinu i da se ima četiri sata vježbi tjedno. Na vježbama bi se tad imalo više vremena za teže zadatke a vjerujem da bi većina od ovih asistenata koji sad drže vježbe one slajdove s predavanja na opće zadovoljstvo uspjela skratit i malo navlažit da se pjesnički izrazim jer su takve priče na predavanjima bez kompajlanja tolko suhoparne da i ona šačica koja dođe na prof. nogo ujutro pod drugim satom već fejsbukira u praktikumu.

added. i da, to uopce ne bi bilo neizvedivo jer sad mi je bas palo na pamet da se tako predaje i mmub. prvih tjedan dana je cudno kako to da nema predavanja iz tog kolegija, al iza toga shvatis da taj predmet zapravo tako najbolje funkcionira. i sve pet. vuk sit i ovce na broju..

added2. daj ljudi zbilja, bi bili tak dobri pa puknuli rezultate što prije da se ne žderem(o) više? znamo i mi i vi da ste kolokvije ispravili još u utorak popodne. ziher je bio hepening kod nekog, ono oboružani kokicama, pivom i podlim smješkom Twisted Evil Twisted Evil
a ne u biti to je bilo dan prije dok su sastavljali. ispravljanje je došlo kao afterparty.. Laughing kakk volim bitt tragikomičan to su svjetski rekordi.

Zadnja promjena: whateveryouwant; 2:13 pet, 13. 2. 2009; ukupno mijenjano 6 put/a.
[Vrh]
JANKRI
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

97 = 132 - 35

PostPostano: 1:49 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da očekujemo danas u 04:00 rezultate? :D
Da očekujemo danas u 04:00 rezultate? Very Happy

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail
vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 3:18 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="JANKRI"]Da očekujemo danas u 04:00 rezultate? :D[/quote]

Ne, idite spavati. :zzz:

Zadaci su u dvije hrpe (prvi i drugi papir) i svaku se hrpu ispravlja sekvencijalno (tj. prvo jedan asitent, pa onda drugi). :)
JANKRI (napisa):
Da očekujemo danas u 04:00 rezultate? Very Happy

Ne, idite spavati. Pavam...

Zadaci su u dvije hrpe (prvi i drugi papir) i svaku se hrpu ispravlja sekvencijalno (tj. prvo jedan asitent, pa onda drugi). Smile

[Vrh]
mini
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
= 13 - 11

PostPostano: 4:06 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="vsego"]
Ne, idite spavati. :zzz:

Zadaci su u dvije hrpe (prvi i drugi papir) i svaku se hrpu ispravlja sekvencijalno (tj. prvo jedan asitent, pa onda drugi). :)[/quote]

a ja se ponadala :( ...
odo pajkit :)
vsego (napisa):

Ne, idite spavati. Pavam...

Zadaci su u dvije hrpe (prvi i drugi papir) i svaku se hrpu ispravlja sekvencijalno (tj. prvo jedan asitent, pa onda drugi). Smile

a ja se ponadala Sad ...
odo pajkit Smile

[Vrh]
maloka
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 1

PostPostano: 12:45 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano?
hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano?

[Vrh]
SickJedi
Moderator
Moderator

12 = 42 - 30

PostPostano: 12:47 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[color=blue]Splitan dio rasprave o nacinu objave rezultata jer nema nikakve veze s ovim topicom.

Novi topic mozete naci na [url=http://degiorgi.math.hr/forum/viewtopic.php?t=12614]O objavi rezultata[/url][/color]
Splitan dio rasprave o nacinu objave rezultata jer nema nikakve veze s ovim topicom.

Novi topic mozete naci na O objavi rezultata

Ken Lee je zakon!!!
[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice MSNM
kakt00s
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

33 = 43 - 10

PostPostano: 13:30 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="maloka"]hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano?[/quote]

Ista stvar me zanima. Hoće bit neki neslužbeni rezultati na webu prije ponedjeljka?
maloka (napisa):

Ista stvar me zanima. Hoće bit neki neslužbeni rezultati na webu prije ponedjeljka?

vsego
Site Admin
Site Admin

854 = 1068 - 214

PostPostano: 14:15 pet, 13. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa, cim sve bude ispravljeno i meni dostavljene liste, ja to pokeljim u jednu i objavim. 8)

Nisam znao da je u isto vrijeme i Linearna. :? No, malo balansirajte. :) Ako je kod nas guzva, odite na uvid od Linearne i obratno; tako ce neki prvo rijesiti LA, a neki Prog1. 8)
Pa, cim sve bude ispravljeno i meni dostavljene liste, ja to pokeljim u jednu i objavim. Cool

Nisam znao da je u isto vrijeme i Linearna. Confused No, malo balansirajte. Smile Ako je kod nas guzva, odite na uvid od Linearne i obratno; tako ce neki prvo rijesiti LA, a neki Prog1. Cool

[Vrh]
Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Ova tema je zaključana: ne možete uređivati postove niti odgovarati.   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji 1. godine, preddiplomski studij Matematika -> Programiranje 1 i 2 Vremenska zona: GMT + 01:00.
Idite na Prethodno  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sljedeće
Stranica 5 / 8.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum