Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:05 čet, 12. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="mdoko"][quote="Milojko"]
btw mislim da bi trebalo u uvjet za potpis uvesti i pohađanje nastave, tj, predavanja i vježbi. prolaznost bi se povećala sigurno za dobrih desetak posto nego što je sada. i to ne samo iz prog1, nego i iz ostalih kolegija.
[/quote]
Ajme ne. Obavezno pohadjanje nastave je ubitacna stvar. Iz nekoliko razloga.
1. Hrpa ljudi koja nema volje ili zelje da prati nastavu ce se pojaviti kako bi zadovoljila uvjet za potpis i onda ce kratiti vrijeme pricajuci, sto ce stvoriti takav zamor da ce onima koji zele pratiti nastavu (oni bi na nastavu dolazili bez obzira je li obavezna) pracenje nastave biti znacajno otezano.
2. Postoje studenti (ja sam (bio) jedan od takvih) koji lakse i brze uce kada sami uzmu knjigu, nego kada slusaju predavanja. Takvima je odlazak na vecinu predavanja poprilican gubitak vremena, jer ih to onemogucava da kolegij savladavaju u svoje vrijeme i svojim tempom.
3. Banalno, ali ne manje bitno: da provjerim tko mi je dosao na vjezbe, a tko nije moram potrositi barem 5 minuta vjezbi. Sad uzmi u obzir da u semestru ima 15 tjedana nastave i dobivas da bi se u slucaju vodjenja evidencije prisutnosti izgubilo 75 minuta nastave(!) na poprilicno beskorisnu aktivnost.[/quote]
neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige :) neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti
znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu).
mdoko (napisa): | Milojko (napisa): |
btw mislim da bi trebalo u uvjet za potpis uvesti i pohađanje nastave, tj, predavanja i vježbi. prolaznost bi se povećala sigurno za dobrih desetak posto nego što je sada. i to ne samo iz prog1, nego i iz ostalih kolegija.
|
Ajme ne. Obavezno pohadjanje nastave je ubitacna stvar. Iz nekoliko razloga.
1. Hrpa ljudi koja nema volje ili zelje da prati nastavu ce se pojaviti kako bi zadovoljila uvjet za potpis i onda ce kratiti vrijeme pricajuci, sto ce stvoriti takav zamor da ce onima koji zele pratiti nastavu (oni bi na nastavu dolazili bez obzira je li obavezna) pracenje nastave biti znacajno otezano.
2. Postoje studenti (ja sam (bio) jedan od takvih) koji lakse i brze uce kada sami uzmu knjigu, nego kada slusaju predavanja. Takvima je odlazak na vecinu predavanja poprilican gubitak vremena, jer ih to onemogucava da kolegij savladavaju u svoje vrijeme i svojim tempom.
3. Banalno, ali ne manje bitno: da provjerim tko mi je dosao na vjezbe, a tko nije moram potrositi barem 5 minuta vjezbi. Sad uzmi u obzir da u semestru ima 15 tjedana nastave i dobivas da bi se u slucaju vodjenja evidencije prisutnosti izgubilo 75 minuta nastave(!) na poprilicno beskorisnu aktivnost. |
neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti
znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu).
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
BitterSweet Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
Postano: 23:25 čet, 12. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Evo i moja preporuka...
1. Zaboraviti da predavanja postoje. :D
2. Prije svakih vježbi proći kroz gradivo koje će se obrađivati
3. Na vježbama pratiti umjesto prepisivati
4. Prije kolokvija još proći kroz sve zadatke iz skripte
Dodatni korak, ide iza drugog, trećeg i/ili četvrtog koraka: Pitati na forumu ako nešto nije jasno.
Ne kažem da bi svima bila dobra taktika, koristite na vlastitu odgovornost. :P
Edit: Pod "proći kroz zadatke", ne mislim na samo čitanje, nego na programiranje za kompom...
Evo i moja preporuka...
1. Zaboraviti da predavanja postoje.
2. Prije svakih vježbi proći kroz gradivo koje će se obrađivati
3. Na vježbama pratiti umjesto prepisivati
4. Prije kolokvija još proći kroz sve zadatke iz skripte
Dodatni korak, ide iza drugog, trećeg i/ili četvrtog koraka: Pitati na forumu ako nešto nije jasno.
Ne kažem da bi svima bila dobra taktika, koristite na vlastitu odgovornost.
Edit: Pod "proći kroz zadatke", ne mislim na samo čitanje, nego na programiranje za kompom...
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 23:29 čet, 12. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"]
neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige :) neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti
[/quote]
To vjerojatno i stoji u slucaju programiranja i to ako ti je ovo prvi susret s programiranjem. S druge strane imas ljude koji vec znaju programirati (ne nuzno u C-u, ali jezik uopce nije bitan). Ovo ce mozda zvucati bezosjecajno prema ljudima koji prvi put vide programiranje, ali mislim da nije fer da se ekipu koja zna programirati prisiljava da dolaze na predavanja i da onda oni tamo umiru od dosade.
Dodatni problem s ljudima koji znaju programirati je taj sto ce oni prigovarati na razna rjesenja na vjezbama jer su daleko od optimalnih i cesto jako neelegantna. Razlog tome sto su ta rjesenja takva je to sto su zamisljena da budu metodicka, a ne optimalna i elegantna. No, osoba koja nikad prije nije programirala iz tjedna u tjedan slusa kako su ti zadaci lose rijeseni i kako to moze bolje/brze/ljepse/elegantnije... i kad vidi ekipu koja s njom sjedi u klupama kako ta bolja/brza/ljepsa/elegantnija... rjesenja sipa iz rukava, zakljucit ce: "ja sam glup(a), ja to nikako ne mogu shvatit. Sta ja uopce radim na ovom kolegiju? Bolje da se ja ostavim programiranja i idem ucit linearnu i analizu."
[quote]
znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu).[/quote]
Posjecenost (neobaveznih) vjezbi od 50% je IMO jako dobra posjecenost. Pogotovo ako uzmemo u obzir to da su vjezbe bile u 8 ujutro!
[size=9][color=#999999]Added after 2 minutes:[/color][/size]
[quote="Atomised"]
[/quote]
Ne znam bas... Meni su (iz svih kolegija osim ODJ-a) bila neusporedivo korisnija predavanja nego vjezbe. (Jasno, govorim za sebe, svatko neka se ravna prema svojim preferencama.)
Milojko (napisa): |
neke stvari se ne mogu naučiti iz knjige neke postupke u rješavanjima problema ti treba netko drugi pokazat da bi mogo sam shvatiti o čemu se radi i kako to ubuduće sam napraviti
|
To vjerojatno i stoji u slucaju programiranja i to ako ti je ovo prvi susret s programiranjem. S druge strane imas ljude koji vec znaju programirati (ne nuzno u C-u, ali jezik uopce nije bitan). Ovo ce mozda zvucati bezosjecajno prema ljudima koji prvi put vide programiranje, ali mislim da nije fer da se ekipu koja zna programirati prisiljava da dolaze na predavanja i da onda oni tamo umiru od dosade.
Dodatni problem s ljudima koji znaju programirati je taj sto ce oni prigovarati na razna rjesenja na vjezbama jer su daleko od optimalnih i cesto jako neelegantna. Razlog tome sto su ta rjesenja takva je to sto su zamisljena da budu metodicka, a ne optimalna i elegantna. No, osoba koja nikad prije nije programirala iz tjedna u tjedan slusa kako su ti zadaci lose rijeseni i kako to moze bolje/brze/ljepse/elegantnije... i kad vidi ekipu koja s njom sjedi u klupama kako ta bolja/brza/ljepsa/elegantnija... rjesenja sipa iz rukava, zakljucit ce: "ja sam glup(a), ja to nikako ne mogu shvatit. Sta ja uopce radim na ovom kolegiju? Bolje da se ja ostavim programiranja i idem ucit linearnu i analizu."
Citat: |
znao sam da je to problem, mislim, ovi kojima se neda slušat i pratit. btw kolko nas treba biti na vježbama? to bi trebala biti četvrtina od 270? jel tak? kolko li je već točan broj studenata na prog1? a na vježbama nikad nije bilo više od trideset ljudi (što je otprilike pedeset posto od onoga koliko je dodjeljeno svakom asistentu). |
Posjecenost (neobaveznih) vjezbi od 50% je IMO jako dobra posjecenost. Pogotovo ako uzmemo u obzir to da su vjezbe bile u 8 ujutro!
Added after 2 minutes:
Atomised (napisa): |
|
Ne znam bas... Meni su (iz svih kolegija osim ODJ-a) bila neusporedivo korisnija predavanja nego vjezbe. (Jasno, govorim za sebe, svatko neka se ravna prema svojim preferencama.)
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Luuka Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vancika Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
mdoko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 0:26 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vancika"]ne mogu si pomoc ali meni se programiranje uopce ne svida :cry: i zato mi je tesko uopce prisilit se ucit :([/quote]
Meni se nikako nisu svidjali ODJ, numericka, gradja racunala, konkretna i jos par kolegija, pa sam sjeo i naucio. Ne mozes ocekivat da ce ti se od 40-tak kolegija svi svidjati.
BTW, ako ne planiras upisivati teorijsku, pomiri se s tim da ces svake godine nesto programirati.
vancika (napisa): | ne mogu si pomoc ali meni se programiranje uopce ne svida i zato mi je tesko uopce prisilit se ucit |
Meni se nikako nisu svidjali ODJ, numericka, gradja racunala, konkretna i jos par kolegija, pa sam sjeo i naucio. Ne mozes ocekivat da ce ti se od 40-tak kolegija svi svidjati.
BTW, ako ne planiras upisivati teorijsku, pomiri se s tim da ces svake godine nesto programirati.
_________________ Extraordinary claims require extraordinary evidence. – Carl Sagan
|
|
[Vrh] |
|
venovako Forumaš(ica)
|
Postano: 1:01 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Nisam objektivni prosuditelj sto je kome lagano ili ne, ali ponajveci je problem sto veliki broj studenata vjezbe ne dozivljava kakvima bi zapravo trebale biti: interaktivne. Bio bih najzadovoljniji a mislim da bi i studentima bilo najkorisnije kad bi se barem polovica vremena utrosilo na pitanja & odgovore - posve iskreno, student i sam moze uzeti materijale za vjezbe, Kernighan-Ritchie knjigu i neki suvisli kompajler pa se celiciti na svom racunalu. Na vjezbama se moze cuti pregled stvari, uputstva i trikovi, ali na studentima je da pitaju sto im nije jasno. To se na mojim vjezbama desava sporadicno, i ugodno me iznenadilo sto se na zadnjima postigao gorespomenuti vremenski "balans" izmedju monologa i dijaloga.
Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima... monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.
Nisam objektivni prosuditelj sto je kome lagano ili ne, ali ponajveci je problem sto veliki broj studenata vjezbe ne dozivljava kakvima bi zapravo trebale biti: interaktivne. Bio bih najzadovoljniji a mislim da bi i studentima bilo najkorisnije kad bi se barem polovica vremena utrosilo na pitanja & odgovore - posve iskreno, student i sam moze uzeti materijale za vjezbe, Kernighan-Ritchie knjigu i neki suvisli kompajler pa se celiciti na svom racunalu. Na vjezbama se moze cuti pregled stvari, uputstva i trikovi, ali na studentima je da pitaju sto im nije jasno. To se na mojim vjezbama desava sporadicno, i ugodno me iznenadilo sto se na zadnjima postigao gorespomenuti vremenski "balans" izmedju monologa i dijaloga.
Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima... monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 1:13 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="venovako"]Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima [color=red]koji ne ostavljaju mrlje niti ikakve druge tragove/posljedice/...[/color] monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace.[/quote]
;)
Ne znam je l' pola vjezbi u praksi izvedivo (jer ponesto moramo ispricati u monologu), no definitivno su pitanja korisna... bez njih mozemo samo nagadjati sto "nije jasno". :) Ne vrijedi samo za Prog, naravno. ;)
venovako (napisa): | Pitajte, komentirajte, gadjajte asistenta (neopasnim) predmetima koji ne ostavljaju mrlje niti ikakve druge tragove/posljedice/... monolozi su dosadni objema stranama, i cesto posve neproduktivni ako podbace ili prebace spremnost publike da ih sazvace. |
Ne znam je l' pola vjezbi u praksi izvedivo (jer ponesto moramo ispricati u monologu), no definitivno su pitanja korisna... bez njih mozemo samo nagadjati sto "nije jasno". Ne vrijedi samo za Prog, naravno.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
whateveryouwant Forumaš(ica)
|
Postano: 1:40 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Milojko"]
[/quote]
sorry ali moje misljenje je da je ovo glupost. Sebicno, ali iskreno je da mene boli uvo hoce li programiranje proc 10, 12 ili 15% ili 150% đaka. :D
Brine me dal cu JA proc. Mislim da je manje vise kod svih tako. Upravo zato mi je draze da je ujutro frtalj trojke nego da je puna.
Obavezna nastava je općenito totalna debilana jer nije produktivna. Ako mi sad ne vjeruješ vidjet ćeš koji će ti smor biti nagodinu kad ćeš imat obavezan engleski. To veze s ničim nema.
Moj je prijedlog vezan uz programiranje jedino taj da se predavanja ukinu i da se ima četiri sata vježbi tjedno. Na vježbama bi se tad imalo više vremena za teže zadatke a vjerujem da bi većina od ovih asistenata koji sad drže vježbe one slajdove s predavanja na opće zadovoljstvo uspjela skratit i malo navlažit da se pjesnički izrazim jer su takve priče na predavanjima bez kompajlanja tolko suhoparne da i ona šačica koja dođe na prof. nogo ujutro pod drugim satom već fejsbukira u praktikumu.
added. i da, to uopce ne bi bilo neizvedivo jer sad mi je bas palo na pamet da se tako predaje i mmub. prvih tjedan dana je cudno kako to da nema predavanja iz tog kolegija, al iza toga shvatis da taj predmet zapravo tako najbolje funkcionira. i sve pet. vuk sit i ovce na broju..
added2. daj ljudi zbilja, bi bili tak dobri pa puknuli rezultate što prije da se ne žderem(o) više? znamo i mi i vi da ste kolokvije ispravili još u utorak popodne. ziher je bio hepening kod nekog, ono oboružani kokicama, pivom i podlim smješkom :twisted: :twisted:
a ne u biti to je bilo dan prije dok su sastavljali. ispravljanje je došlo kao afterparty.. :lol: kakk volim bitt tragikomičan to su svjetski rekordi.
Milojko (napisa): |
|
sorry ali moje misljenje je da je ovo glupost. Sebicno, ali iskreno je da mene boli uvo hoce li programiranje proc 10, 12 ili 15% ili 150% đaka.
Brine me dal cu JA proc. Mislim da je manje vise kod svih tako. Upravo zato mi je draze da je ujutro frtalj trojke nego da je puna.
Obavezna nastava je općenito totalna debilana jer nije produktivna. Ako mi sad ne vjeruješ vidjet ćeš koji će ti smor biti nagodinu kad ćeš imat obavezan engleski. To veze s ničim nema.
Moj je prijedlog vezan uz programiranje jedino taj da se predavanja ukinu i da se ima četiri sata vježbi tjedno. Na vježbama bi se tad imalo više vremena za teže zadatke a vjerujem da bi većina od ovih asistenata koji sad drže vježbe one slajdove s predavanja na opće zadovoljstvo uspjela skratit i malo navlažit da se pjesnički izrazim jer su takve priče na predavanjima bez kompajlanja tolko suhoparne da i ona šačica koja dođe na prof. nogo ujutro pod drugim satom već fejsbukira u praktikumu.
added. i da, to uopce ne bi bilo neizvedivo jer sad mi je bas palo na pamet da se tako predaje i mmub. prvih tjedan dana je cudno kako to da nema predavanja iz tog kolegija, al iza toga shvatis da taj predmet zapravo tako najbolje funkcionira. i sve pet. vuk sit i ovce na broju..
added2. daj ljudi zbilja, bi bili tak dobri pa puknuli rezultate što prije da se ne žderem(o) više? znamo i mi i vi da ste kolokvije ispravili još u utorak popodne. ziher je bio hepening kod nekog, ono oboružani kokicama, pivom i podlim smješkom
a ne u biti to je bilo dan prije dok su sastavljali. ispravljanje je došlo kao afterparty.. kakk volim bitt tragikomičan to su svjetski rekordi.
Zadnja promjena: whateveryouwant; 2:13 pet, 13. 2. 2009; ukupno mijenjano 6 put/a.
|
|
[Vrh] |
|
JANKRI Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
maloka Forumaš(ica)
|
Postano: 12:45 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano?
hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano?
|
|
[Vrh] |
|
SickJedi Moderator
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 13:30 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="maloka"]hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano?[/quote]
Ista stvar me zanima. Hoće bit neki neslužbeni rezultati na webu prije ponedjeljka?
maloka (napisa): | hoće rezultati iz prog ili lin biti ranije na netu ili ih saznajemo tek u pon..jer na netu piše da je u pon u 14 rez, uvid, žalbe, upis ocjena, dog za usmeni...a u istom terminu su i rez, uvidi, žalbe i sve to skupa kak već ide i iz linearne..pa kad nas cirka 200 dođe tamo, dobar dio će htjeti vidjeti kolokvije, pa upiti kojekaki, pa onda šta, kod prof po ocjenu? to će duuuugo trajat sve kao i uvijek na uvidima, a onda je tu i lin,naravno prog dobiva prednost jer idemo po ocjene, ali onda dok to sve napravimo ne stignemo na linearnu...zna li itko kako je to sve organizirano? |
Ista stvar me zanima. Hoće bit neki neslužbeni rezultati na webu prije ponedjeljka?
_________________ Muy importante!
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 14:15 pet, 13. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Pa, cim sve bude ispravljeno i meni dostavljene liste, ja to pokeljim u jednu i objavim. 8)
Nisam znao da je u isto vrijeme i Linearna. :? No, malo balansirajte. :) Ako je kod nas guzva, odite na uvid od Linearne i obratno; tako ce neki prvo rijesiti LA, a neki Prog1. 8)
Pa, cim sve bude ispravljeno i meni dostavljene liste, ja to pokeljim u jednu i objavim.
Nisam znao da je u isto vrijeme i Linearna. No, malo balansirajte. Ako je kod nas guzva, odite na uvid od Linearne i obratno; tako ce neki prvo rijesiti LA, a neki Prog1.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
|