Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
pinkgirl Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Tygy Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 19:43 sub, 14. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Tygy"]vjerovali ili ne, ali ja na ovim "linkovima" mogu vidjet samo datume do 20-og i nemam tu drugu stranu...tako da...jel bi mogo neko napisati sat i datum.... ako nije problem...[/quote]
pa, kolokviji se "pišu" od drugog drugog do trinaestog drugog. popravni ispiti skupa sa usmenima su od šesnaestog drugog do [b]dvadesetog[/b] drugog. a tebe zanima, kolko mi se čini, kad je popravni iz prog1. a to se i nalazi na ovim linkovima i fakat mi nije jasno kak ne vidiš di to je......
možda bravser ima veze s tim..........
Tygy (napisa): | vjerovali ili ne, ali ja na ovim "linkovima" mogu vidjet samo datume do 20-og i nemam tu drugu stranu...tako da...jel bi mogo neko napisati sat i datum.... ako nije problem... |
pa, kolokviji se "pišu" od drugog drugog do trinaestog drugog. popravni ispiti skupa sa usmenima su od šesnaestog drugog do dvadesetog drugog. a tebe zanima, kolko mi se čini, kad je popravni iz prog1. a to se i nalazi na ovim linkovima i fakat mi nije jasno kak ne vidiš di to je......
možda bravser ima veze s tim..........
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
kakt00s Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
whateveryouwant Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
dee Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 1:11 ned, 15. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[color=darkred]People, sad bi bilo dosta. Topic je o Programiranju 1, s naglaskom na kolokvij. Man'te se ostatka.
Ja nisam car, bar ne formalno. :P bozidarsevo na mom zadatku ima tocno jedan bod i tako ce i ostati (ok, osim ako mi na uvidu nadje neki propust) i zapravo me izuzetno vrijedja da je netko pomislio kako bih davao bodove za takav nekakav ulet (ili da netko misli da bi mi se netko zbog tako neceg "ulizivao"); takodjer, mislim da je i prema useru bozidarsevo podjednako bezobrazno pretpostaviti da nesto pokusava na takav patetican nacin.
@bozidarsevo: Hvala za pohvalu, no nemoj vise javno. Odmah ispadnes "ulizica" i sl. Sigurno to nisi napisao zbog nacina na koji radim asistentski posao. Tko je vidio da neki asistent dobro radi (ili barem pokusava dobro raditi)... :roll:
Dakle, dosta s privatnim pricicama, prepucavanjima, off-topicima,...
Usput, podsjecam i da se pripazi na nacin izrazavanja, sto sada idem izeditirati, umjesto da radim seminar... :evil:
Hvala.
V.[/color]
@dee: u 9 ujutro. :tired:
People, sad bi bilo dosta. Topic je o Programiranju 1, s naglaskom na kolokvij. Man'te se ostatka.
Ja nisam car, bar ne formalno. bozidarsevo na mom zadatku ima tocno jedan bod i tako ce i ostati (ok, osim ako mi na uvidu nadje neki propust) i zapravo me izuzetno vrijedja da je netko pomislio kako bih davao bodove za takav nekakav ulet (ili da netko misli da bi mi se netko zbog tako neceg "ulizivao"); takodjer, mislim da je i prema useru bozidarsevo podjednako bezobrazno pretpostaviti da nesto pokusava na takav patetican nacin.
@bozidarsevo: Hvala za pohvalu, no nemoj vise javno. Odmah ispadnes "ulizica" i sl. Sigurno to nisi napisao zbog nacina na koji radim asistentski posao. Tko je vidio da neki asistent dobro radi (ili barem pokusava dobro raditi)...
Dakle, dosta s privatnim pricicama, prepucavanjima, off-topicima,...
Usput, podsjecam i da se pripazi na nacin izrazavanja, sto sada idem izeditirati, umjesto da radim seminar...
Hvala.
V.
@dee: u 9 ujutro.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
whateveryouwant Forumaš(ica)

|
Postano: 1:12 ned, 15. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="bozidarsevo"]
kaj tebe muči? kaj misliš da sam s tim kaj sam napisao mislio izvuć neke bodove ili ocjenu iz proga? ak to misliš onda si fakat malo puko...
kad neko pohvali asistenta onda ispada da se on ulizuje a kad ekipa pljuje po njima onda je to ok.. frajer je car jer na svako pitanje koje mu se postavi da brzi odgovor,kad god ti treba neka pomoć vezana za zadatke on pomogne..zato, molim te nemoj komentirat ubuduće ko malo dijete.. daj si mira!
i još nešto,u vezi s mojim nickom..mene nije sram ničega što tu pišem na forumu niti se moram skrivati iza nekog imena..tak da oladi..
[size=9][color=#999999]Added after 13 minutes:[/color][/size]
vidim da na ovom forumu ima ljudi koji moraju za sve iznjet svoja bedasta mišljenja tak da ću od sad pokušat što manje pisat komentare kako bi izbjegao ulaske u glupe rasprave! pozdrav!![/quote]
nema to nikakve veze sa "sramom" već s kulturom. stvar je u principu vrlo jednostavna. ili uzmes nick formata [i]nickname[/i] pa pises pohvale i pokude ili napises nick oblika [i]username[/i] pa onda imas vecu odgovornost za ono sto si napisao. kladim se da na zalbama ne bi dosao segi i rekao mu "ti si car" neposredno prije uvida u kolokvij. a upravo si sad to napravio. normalno da ne mislim da ce ti dat vise il manje bodova zbog toga. ali mislim da si (vjerojatno nesvjesno i u dobroj namjeri, ali svejedno) napravio nesto sto vise djeluje kao bljuv bljuv nego kao bravo bravo. reci ce ti kolege tvoji koji procitaju ovo. ne moram ja- senuo i bedast.
inace, hladan sam ko spricer i malcice stariji od tebe.
molim, hvala.
ps.
sorry pisao sam paralelno s vsegom a i morao sam odgovoriti na ovo. moze se zbrisat, maknut, mene bannat sta god. ja isto imam dobro misljenje o vsegi opcenito i kao asistentu i kao adminu al ovo si ipak ne bih dopustio.
bozidarsevo (napisa): |
kaj tebe muči? kaj misliš da sam s tim kaj sam napisao mislio izvuć neke bodove ili ocjenu iz proga? ak to misliš onda si fakat malo puko...
kad neko pohvali asistenta onda ispada da se on ulizuje a kad ekipa pljuje po njima onda je to ok.. frajer je car jer na svako pitanje koje mu se postavi da brzi odgovor,kad god ti treba neka pomoć vezana za zadatke on pomogne..zato, molim te nemoj komentirat ubuduće ko malo dijete.. daj si mira!
i još nešto,u vezi s mojim nickom..mene nije sram ničega što tu pišem na forumu niti se moram skrivati iza nekog imena..tak da oladi..
Added after 13 minutes:
vidim da na ovom forumu ima ljudi koji moraju za sve iznjet svoja bedasta mišljenja tak da ću od sad pokušat što manje pisat komentare kako bi izbjegao ulaske u glupe rasprave! pozdrav!! |
nema to nikakve veze sa "sramom" već s kulturom. stvar je u principu vrlo jednostavna. ili uzmes nick formata nickname pa pises pohvale i pokude ili napises nick oblika username pa onda imas vecu odgovornost za ono sto si napisao. kladim se da na zalbama ne bi dosao segi i rekao mu "ti si car" neposredno prije uvida u kolokvij. a upravo si sad to napravio. normalno da ne mislim da ce ti dat vise il manje bodova zbog toga. ali mislim da si (vjerojatno nesvjesno i u dobroj namjeri, ali svejedno) napravio nesto sto vise djeluje kao bljuv bljuv nego kao bravo bravo. reci ce ti kolege tvoji koji procitaju ovo. ne moram ja- senuo i bedast.
inace, hladan sam ko spricer i malcice stariji od tebe.
molim, hvala.
ps.
sorry pisao sam paralelno s vsegom a i morao sam odgovoriti na ovo. moze se zbrisat, maknut, mene bannat sta god. ja isto imam dobro misljenje o vsegi opcenito i kao asistentu i kao adminu al ovo si ipak ne bih dopustio.
|
|
[Vrh] |
|
ddduuu Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
tomitza Forumaš(ica)

|
|