Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

rok u 4. mj? (studij)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
22 = 30 - 8

PostPostano: 13:33 uto, 17. 2. 2009    Naslov: rok u 4. mj? Citirajte i odgovorite

Pričao sam s frendom sa fizike, i kaže mi da oni imaju rok u 4. mj na kojem mogu ponovo izaći na ispite zimskog semestra. Pa me sad interesira jel to neka novost i dali se primjenjuje i kod nas, i znači li to ako sam pao neki predmet iz zimskog sadda ga ponovno mogu polagat tek slijedeće godine? (Jel mi to znači da ću (za sad) cijelu slijedeću slušat 2 predmeta... uz plačanje)
Pričao sam s frendom sa fizike, i kaže mi da oni imaju rok u 4. mj na kojem mogu ponovo izaći na ispite zimskog semestra. Pa me sad interesira jel to neka novost i dali se primjenjuje i kod nas, i znači li to ako sam pao neki predmet iz zimskog sadda ga ponovno mogu polagat tek slijedeće godine? (Jel mi to znači da ću (za sad) cijelu slijedeću slušat 2 predmeta... uz plačanje)

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
tammy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

24 = 29 - 5

PostPostano: 13:47 uto, 17. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nema rokova u 4. mjesecu. Predmete iz zimskog semestra možeš samo u 2. mjesecu polagati. A na godinu možeš slušati sve za što imaš položene prethodnike.
Nema rokova u 4. mjesecu. Predmete iz zimskog semestra možeš samo u 2. mjesecu polagati. A na godinu možeš slušati sve za što imaš položene prethodnike.

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku
andreao
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

35 = 192 - 157

PostPostano: 14:53 uto, 17. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

fizika i matematika, to different things :lol:
fizika i matematika, to different things Laughing

Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 14:57 uto, 17. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

a znam, ali sam se ponadao. Za sad ću slijedeće godine uz plačanje, a pretpostavljam da nema popusta, slušati samo 2 predmeta! Pa kaj im/mi se to isplati?!
a znam, ali sam se ponadao. Za sad ću slijedeće godine uz plačanje, a pretpostavljam da nema popusta, slušati samo 2 predmeta! Pa kaj im/mi se to isplati?!

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buba
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
38 = 125 - 87

PostPostano: 15:57 uto, 17. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jedna moja kolegica je radi jednog kolegija ponavljala i placala cijelu godinu, tako da ono... :roll:
Jedna moja kolegica je radi jednog kolegija ponavljala i placala cijelu godinu, tako da ono... Rolling Eyes

[Vrh]
Liddy
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 30 - 7

PostPostano: 16:07 uto, 17. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ima nas jos takvih :(
Ima nas jos takvih Sad

ELESSAR
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 5 - 4

PostPostano: 17:55 sri, 18. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Da ali bila je neka peticija pokrenuta, navodno, od strane Prof. Bakića da se omogući studentima da izadju na barem jedan ispit u 4. mjesecu, ako su položili dva kolegija iz prvog semestra...

Neko zna nešto o tome??
Da ali bila je neka peticija pokrenuta, navodno, od strane Prof. Bakića da se omogući studentima da izadju na barem jedan ispit u 4. mjesecu, ako su položili dva kolegija iz prvog semestra...

Neko zna nešto o tome??

ivy=)
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 4 - 1

PostPostano: 19:06 sri, 18. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

to bi uvelike pomoglo, jer je malo teze dati sve usmene ispite u zadnja 2 tjedna, posto su prva 2 tjedna predvidjena za kolokvije, pogotovo ako slucajno moras jos ici iz necega na popravni
to bi uvelike pomoglo, jer je malo teze dati sve usmene ispite u zadnja 2 tjedna, posto su prva 2 tjedna predvidjena za kolokvije, pogotovo ako slucajno moras jos ici iz necega na popravni

[Vrh]
kljuki
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
15 = 40 - 25

PostPostano: 20:47 sri, 18. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Ništa od toga. :D

Ja sam smjer matematika i fizika i prije smo mogli kolegije s fizike polagati i kasnije, u 4., 6., čak i 9., ali od ove godine nam to više ne daju. Sad ako padnem fizički kolegij, navodno ne mogu upisati fizičke kolegije iz slijedećeg semestra, iako im ovaj kolegij nije prethodnik. Jako lijepo. :D
Ništa od toga. Very Happy

Ja sam smjer matematika i fizika i prije smo mogli kolegije s fizike polagati i kasnije, u 4., 6., čak i 9., ali od ove godine nam to više ne daju. Sad ako padnem fizički kolegij, navodno ne mogu upisati fizičke kolegije iz slijedećeg semestra, iako im ovaj kolegij nije prethodnik. Jako lijepo. Very Happy

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Opća pitanja i rasprave o studiju Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum