Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
ay4u5unwzb Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
divERgeNt Gost
|
Postano: 21:07 pon, 1. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"][quote="divergent"]Majstore puno fala legenda si i na forumu i u sastavljanju ispita ii sve shire[/quote]
Hint: laskanje ti neće puno pomoći dok si anoniman. :D[/quote]
mislim, kako bi mi laskanje trebalo pomoci, budi profesionalan, to sto si nekom legenda idr. nesmije imati posebne kriterije *aka pomoc* ako si mislia na ocjenjivanje, ako si mislio sve ostalo OK al mi se neda prolazit kroz proces registracije,
...al si idalje legenda :wink:
uostalom drzite carnet, par tipaka i niko nije anoniman... :roll:
veky (napisa): | divergent (napisa): | Majstore puno fala legenda si i na forumu i u sastavljanju ispita ii sve shire |
Hint: laskanje ti neće puno pomoći dok si anoniman.  |
mislim, kako bi mi laskanje trebalo pomoci, budi profesionalan, to sto si nekom legenda idr. nesmije imati posebne kriterije *aka pomoc* ako si mislia na ocjenjivanje, ako si mislio sve ostalo OK al mi se neda prolazit kroz proces registracije,
...al si idalje legenda
uostalom drzite carnet, par tipaka i niko nije anoniman...
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Gost
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Gost
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 21:49 pon, 1. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="divERgeNt"][quote="veky"][quote="divergent"]Majstore puno fala legenda si i na forumu i u sastavljanju ispita ii sve shire[/quote]
Hint: laskanje ti neće puno pomoći dok si anoniman. :D[/quote]
mislim, kako bi mi laskanje trebalo pomoci,[/quote]
Nikako. Viš smajlija gore? :-)
[quote] budi profesionalan, to sto si nekom legenda idr. nesmije imati posebne kriterije *aka pomoc* ako si mislia na ocjenjivanje, ako si mislio sve ostalo OK al mi se neda prolazit kroz proces registracije, [/quote]
Pa i ne trebaš. Rekoh ti da ti laskanje neće pomoći ako si anoniman, nisam rekao da vrijedi i obrat. Neće ti pomoći i ovako i onako. :-))
[quote]...al si idalje legenda :wink:
uostalom drzite carnet, par tipaka i niko nije anoniman... :roll:[/quote]
E, upravo na ovo sam mislio. Totalno kriva predodžba. Pogrešno si generalizirao na bar 3 nivoa. A možda i 4 , ako znaš da ja nisam računarac... :-o :-)
divERgeNt (napisa): | veky (napisa): | divergent (napisa): | Majstore puno fala legenda si i na forumu i u sastavljanju ispita ii sve shire |
Hint: laskanje ti neće puno pomoći dok si anoniman.  |
mislim, kako bi mi laskanje trebalo pomoci, |
Nikako. Viš smajlija gore?
Citat: | budi profesionalan, to sto si nekom legenda idr. nesmije imati posebne kriterije *aka pomoc* ako si mislia na ocjenjivanje, ako si mislio sve ostalo OK al mi se neda prolazit kroz proces registracije, |
Pa i ne trebaš. Rekoh ti da ti laskanje neće pomoći ako si anoniman, nisam rekao da vrijedi i obrat. Neće ti pomoći i ovako i onako. )
Citat: | ...al si idalje legenda
uostalom drzite carnet, par tipaka i niko nije anoniman...  |
E, upravo na ovo sam mislio. Totalno kriva predodžba. Pogrešno si generalizirao na bar 3 nivoa. A možda i 4 , ako znaš da ja nisam računarac...
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
divERgeNt Gost
|
|
[Vrh] |
|
divERgenT Gost
|
Postano: 22:25 pon, 1. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]
Wind of change, što bi rekli Scorpionsi... :-)[/quote]
ja mislia vjetrovi donjeli nekog novog studenta, nekako mi bio poznat, gladam malo bolje, gle ono jedan od asistenata,...samo malo,... malo kasnije na forumu vis poceo te oslovljavat sa TI, sori fakat ,respect!!!
veky (napisa): |
Wind of change, što bi rekli Scorpionsi...  |
ja mislia vjetrovi donjeli nekog novog studenta, nekako mi bio poznat, gladam malo bolje, gle ono jedan od asistenata,...samo malo,... malo kasnije na forumu vis poceo te oslovljavat sa TI, sori fakat ,respect!!!
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 8:08 uto, 2. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="divERgeNt"][quote="veky"]
Pa i ne trebaš. Rekoh ti da ti laskanje neće pomoći ako si anoniman, nisam rekao da vrijedi i obrat. Neće ti pomoći i ovako i onako. :-))
[/quote]
'ni ovak ni onak', obrat?[/quote]
Naravno. Izvorna tvrdnja je bila: "anoniman si"=>"laskanje ti neće pomoći". Obrat bi bio "laskanje ti neće pomoći"=>"anoniman si", odnosno njemu ekvivalentna njegova kontrapozicija "nisi anoniman"=>"laskanje će ti pomoći" <- to nisam rekao da vrijedi.
Jasnije?
[quote] pa sad vise nevrijedi ni implikacija, [/quote]
Vrijedi. Konzultiraj malo bolje tablicu istinitosti, i prouči smisao pravila "istina iz bilo čega". :-)
[quote]sta si se uvrijedio :? [/quote]
Ja se uvrijedio? BWAHAHA... :-)
[quote]nisam tak mislo :wink: [/quote]
Recimo. Ali imam osjećaj da opet obrat ne vrijedi. :P ;-)
divERgeNt (napisa): | veky (napisa): |
Pa i ne trebaš. Rekoh ti da ti laskanje neće pomoći ako si anoniman, nisam rekao da vrijedi i obrat. Neće ti pomoći i ovako i onako. )
|
'ni ovak ni onak', obrat? |
Naravno. Izvorna tvrdnja je bila: "anoniman si"⇒"laskanje ti neće pomoći". Obrat bi bio "laskanje ti neće pomoći"⇒"anoniman si", odnosno njemu ekvivalentna njegova kontrapozicija "nisi anoniman"⇒"laskanje će ti pomoći" ← to nisam rekao da vrijedi.
Jasnije?
Citat: | pa sad vise nevrijedi ni implikacija, |
Vrijedi. Konzultiraj malo bolje tablicu istinitosti, i prouči smisao pravila "istina iz bilo čega".
Citat: | sta si se uvrijedio |
Ja se uvrijedio? BWAHAHA...
Citat: | nisam tak mislo |
Recimo. Ali imam osjećaj da opet obrat ne vrijedi.
|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
Postano: 8:11 uto, 2. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="divERgenT"][quote="veky"]
Wind of change, što bi rekli Scorpionsi... :-)[/quote]
ja mislia vjetrovi donjeli nekog novog studenta, nekako mi bio poznat, gladam malo bolje, gle ono jedan od asistenata,...samo malo,... malo kasnije na forumu vis poceo te oslovljavat sa TI, sori fakat ,respect!!![/quote]
Ne znam kakva su službena pravila na Forumu, ali npr. na Usenetu svatko svakog oslovljava s "ti", i nitko ne pokazuje da mu je to problem. (-:
divERgenT (napisa): | veky (napisa): |
Wind of change, što bi rekli Scorpionsi...  |
ja mislia vjetrovi donjeli nekog novog studenta, nekako mi bio poznat, gladam malo bolje, gle ono jedan od asistenata,...samo malo,... malo kasnije na forumu vis poceo te oslovljavat sa TI, sori fakat ,respect!!! |
Ne znam kakva su službena pravila na Forumu, ali npr. na Usenetu svatko svakog oslovljava s "ti", i nitko ne pokazuje da mu je to problem. (-:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin

Spol: 
|
Postano: 9:46 uto, 2. 3. 2004 Naslov: |
|
|
[quote="veky"]Ne znam kakva su službena pravila na Forumu, ali npr. na Usenetu svatko svakog oslovljava s "ti", i nitko ne pokazuje da mu je to problem. (-:[/quote]
Forum tu ne postavlja pravila. 8) Vecina je, kao sto i sam vidis, na "ti". :D Djelomicno, uzrok tome je i sto se za vecinu ne zna tko su, a djelomicno i spomenuta (ne samo Usnetovska) praxa "tikanja"... :)
Sto se anonimnosti tice, ako se bash zainatim, tesko da itko moze biti anoniman. :twisted: Samo, ne vidim neku veliku svrhu u tome; vise garanciju nekakvog korektong ponasanja od strane korisnika Foruma. :)
veky (napisa): | Ne znam kakva su službena pravila na Forumu, ali npr. na Usenetu svatko svakog oslovljava s "ti", i nitko ne pokazuje da mu je to problem. (-: |
Forum tu ne postavlja pravila. Vecina je, kao sto i sam vidis, na "ti". Djelomicno, uzrok tome je i sto se za vecinu ne zna tko su, a djelomicno i spomenuta (ne samo Usnetovska) praxa "tikanja"...
Sto se anonimnosti tice, ako se bash zainatim, tesko da itko moze biti anoniman. Samo, ne vidim neku veliku svrhu u tome; vise garanciju nekakvog korektong ponasanja od strane korisnika Foruma.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju. 
|
|
[Vrh] |
|
diex Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
veky Forumaš(ica)

|
|