Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:16 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="bozidarsevo"]žalosno je to što se ne traži razumjevanje gradiva nego sve naučeno od riječi do riječi..pa nismo mi PRAVO!![/quote]
istina, al to je više preciznost, a kako bi bio precizan to sve moraš i dobro naučit, a kako ćeš to nego napamet.. i meni to smeta, al moramo se s tim pomirit - da imaš zadatke koji ti se sviđaju (više manje :) ) i ono što ti se ne sviđa a to je teorija.. a opet kad pogledaš, ne možeš ni sve napamet naučit a da ne znaš o čemu pričaš, a jel tako? :)
sve dok guramo naprijed, dobro je :wink:
bozidarsevo (napisa): | žalosno je to što se ne traži razumjevanje gradiva nego sve naučeno od riječi do riječi..pa nismo mi PRAVO!! |
istina, al to je više preciznost, a kako bi bio precizan to sve moraš i dobro naučit, a kako ćeš to nego napamet.. i meni to smeta, al moramo se s tim pomirit - da imaš zadatke koji ti se sviđaju (više manje ) i ono što ti se ne sviđa a to je teorija.. a opet kad pogledaš, ne možeš ni sve napamet naučit a da ne znaš o čemu pričaš, a jel tako?
sve dok guramo naprijed, dobro je
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
|
[Vrh] |
|
manbearpig Forumaš(ica)

Spol: 
|
|
[Vrh] |
|
Atomised Forumaš(ica)

|
Postano: 15:42 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="manbearpig"]Ne, ma ok je profesor al stvarno zna zbunit čovjeka.[/quote]
Nisam nikad odgovarao kod profesora Nakića i ne znam kako pita ali, ako pokušava zbuniti studente, meni baš to zvuči kao da traži razumijevanje više nego da traži da učiš napamet. Ako naučiš napamet, lako se zbuniš. Ako razumiješ, teže...
manbearpig (napisa): | Ne, ma ok je profesor al stvarno zna zbunit čovjeka. |
Nisam nikad odgovarao kod profesora Nakića i ne znam kako pita ali, ako pokušava zbuniti studente, meni baš to zvuči kao da traži razumijevanje više nego da traži da učiš napamet. Ako naučiš napamet, lako se zbuniš. Ako razumiješ, teže...
|
|
[Vrh] |
|
manbearpig Forumaš(ica)

Spol: 
|
Postano: 15:48 sub, 21. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Atomised"]
Nisam nikad odgovarao kod profesora Nakića i ne znam kako pita ali, ako pokušava zbuniti studente, meni baš to zvuči kao da traži razumijevanje više nego da traži da učiš napamet. Ako naučiš napamet, lako se zbuniš. Ako razumiješ, teže...[/quote]
ako kažeš nešto krivo neće ti reć da si rekao nešto krivo nego u smislu da si nepotpuno rekao, da ti fali npr dio teorema i onda ti time misli zazuje u "o ne, zaspala sam na satu i propustila prepisat još jednu rečenicu teorema joj joj"
enihau, naravno da je istina i to što ti kažeš.
Atomised (napisa): |
Nisam nikad odgovarao kod profesora Nakića i ne znam kako pita ali, ako pokušava zbuniti studente, meni baš to zvuči kao da traži razumijevanje više nego da traži da učiš napamet. Ako naučiš napamet, lako se zbuniš. Ako razumiješ, teže... |
ako kažeš nešto krivo neće ti reć da si rekao nešto krivo nego u smislu da si nepotpuno rekao, da ti fali npr dio teorema i onda ti time misli zazuje u "o ne, zaspala sam na satu i propustila prepisat još jednu rečenicu teorema joj joj"
enihau, naravno da je istina i to što ti kažeš.
_________________ from the top of the ocean yeah
to the bottom of the sky goddamn
well i get claustrophobic
i can you know that i can
|
|
[Vrh] |
|
bozidarsevo Forumaš(ica)

Spol: 
|
|