Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

Građa Računala - Upis ocjene i ponovljeni završni ispit (informacija)

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Računarski kolegiji
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Jelaska
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Sarma = la pohva - posuda
14 = 21 - 7

PostPostano: 16:01 uto, 24. 2. 2009    Naslov: Građa Računala - Upis ocjene i ponovljeni završni ispit Citirajte i odgovorite

Upis ocjena bit će na FER-u 02.03.2009 u 12 sati (Zgrada D, 3. kat, ZEMRIS) u kancelariji prof. Ribarića.
Ponovljeni završni ispit održati će se u petak, 27.02. u 09:00 sati. Studenti koji žele pristupiti ponovljenom završnom ispitu OBAVEZNO trebaju poslati mail asistentu sa subject fieldom oblika: Prijava VaseIme VasePrezime. Naravno, ponovljenom završnom ispitu mogu pristupiti oni studenti koji zadovoljavaju prije definirane kriterije. Eventualna preklapanja obavezno javiti asistentu.
Upis ocjena bit će na FER-u 02.03.2009 u 12 sati (Zgrada D, 3. kat, ZEMRIS) u kancelariji prof. Ribarića.
Ponovljeni završni ispit održati će se u petak, 27.02. u 09:00 sati. Studenti koji žele pristupiti ponovljenom završnom ispitu OBAVEZNO trebaju poslati mail asistentu sa subject fieldom oblika: Prijava VaseIme VasePrezime. Naravno, ponovljenom završnom ispitu mogu pristupiti oni studenti koji zadovoljavaju prije definirane kriterije. Eventualna preklapanja obavezno javiti asistentu.

Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: muško
17 = 27 - 10

PostPostano: 16:15 uto, 24. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Mislim da je ponovljeni završni ispit iz SPA u petak u 9h (već je ranije najavljen taj termin). Tako da morate pomaknuti ovaj popravni. :wink:
Mislim da je ponovljeni završni ispit iz SPA u petak u 9h (već je ranije najavljen taj termin). Tako da morate pomaknuti ovaj popravni. Wink

Mad Wilson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 34 - 11

PostPostano: 11:15 sri, 25. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

zavrsni iz Umjetne Inteligencije je u petak u 10 !!
zavrsni iz Umjetne Inteligencije je u petak u 10 !!

Ally
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

Spol: žensko
17 = 19 - 2

PostPostano: 19:34 sri, 25. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Jel zna netko mail od asistenta Jelaske? pliiiz!

ß
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

41 = 46 - 5

PostPostano: 19:51 sri, 25. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

[quote="Ally"]Jel zna netko mail od asistenta Jelaske? pliiiz![/quote]

prezime at math.hr
Ally (napisa):

prezime at math.hr

[Vrh]
Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku MSNM
Spectre
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 27 - 10

PostPostano: 20:16 sri, 25. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tako je. Inače imaš zgodan search za to: http://web.math.hr/~vsego/emails.php :wink:
Tako je. Inače imaš zgodan search za to: http://web.math.hr/~vsego/emails.php Wink

Ally
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

17 = 19 - 2

PostPostano: 20:24 sri, 25. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Joj da.. gle fkt! :? Tnx ljudi!
Joj da.. gle fkt! Confused Tnx ljudi!

Hulk
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

-1 = 6 - 7

PostPostano: 12:29 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Re: Građa Računala - Upis ocjene i ponovljeni završni isp Citirajte i odgovorite

[quote="Jelaska"]
Ponovljeni završni ispit održati će se u petak, 27.02. u 09:00 sati. Studenti koji žele pristupiti ponovljenom završnom ispitu OBAVEZNO trebaju poslati mail asistentu sa subject fieldom oblika: Prijava VaseIme VasePrezime. Naravno, ponovljenom završnom ispitu mogu pristupiti oni studenti koji zadovoljavaju prije definirane kriterije. Eventualna preklapanja obavezno javiti asistentu.[/quote]

Nije mi sada jasno, što je s ovim ponovljenim završnim ispitom? Jesam li ja možda nešto previdio (ili me nitko nije obavijestio), ali nikoga nije bilo cijelo jutro danas. (Najmanje) Pet puta sam tražio na faksu asistenta Jelasku u uredu gore, pogledao sve učionice, objave tamo nigdje nije bilo što se tiče vremena ispita i učionice. Pogledao sam i mail je li došao koji odgovor o promjeni termina jer sam bio poslao za prijavu. Ništa, sve prazno. :roll: Moguće je da sam napravio nekakav ogromni previd, ali stvarno sam zbunjen (pogotovo provodeći dva sata na faksu očekujući štogod). Ima li tko nekakvo razumno objašnjenje?
Jelaska (napisa):

Nije mi sada jasno, što je s ovim ponovljenim završnim ispitom? Jesam li ja možda nešto previdio (ili me nitko nije obavijestio), ali nikoga nije bilo cijelo jutro danas. (Najmanje) Pet puta sam tražio na faksu asistenta Jelasku u uredu gore, pogledao sve učionice, objave tamo nigdje nije bilo što se tiče vremena ispita i učionice. Pogledao sam i mail je li došao koji odgovor o promjeni termina jer sam bio poslao za prijavu. Ništa, sve prazno. Rolling Eyes Moguće je da sam napravio nekakav ogromni previd, ali stvarno sam zbunjen (pogotovo provodeći dva sata na faksu očekujući štogod). Ima li tko nekakvo razumno objašnjenje?

Mad Wilson
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

23 = 34 - 11

PostPostano: 15:20 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Pa evo... popravni je bio u 12:15 . Asistent je poslao obavijest o promjeni termina. Ako si poslao prijavu, ne znam kako ti se nije javio... :(
Pa evo... popravni je bio u 12:15 . Asistent je poslao obavijest o promjeni termina. Ako si poslao prijavu, ne znam kako ti se nije javio... Sad

fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 11:21 čet, 12. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Hmm... jel ocjena iz Gradje samo meni nije upisana u ISVU ili nas ima jos s tim problemom? Naime, sutra je zadnji dan upisa, a meni je Gradja prethodnik za Operacijske sustave... :?
Hmm... jel ocjena iz Gradje samo meni nije upisana u ISVU ili nas ima jos s tim problemom? Naime, sutra je zadnji dan upisa, a meni je Gradja prethodnik za Operacijske sustave... Confused

shumi1
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

55 = 57 - 2

PostPostano: 11:29 čet, 12. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Nikome nije upisana :(

... prije par dana sam poslal mail prof. Ribariću sa molbom da se ubrza taj proces unošenaj ocjena i on mi je rekao da se javim asistentu i da njega zamolim da upiše ocjene u studomat.

Asistent Jelaska mi se naravno još nije javio, niti je unio ocjene u studomat :(

Nadam se da će to biti danas gotovo jer je sutra zadnji dan za upis, a upisati se nemožemo ako nam ocjena nije unesena u studomat
Nikome nije upisana Sad

... prije par dana sam poslal mail prof. Ribariću sa molbom da se ubrza taj proces unošenaj ocjena i on mi je rekao da se javim asistentu i da njega zamolim da upiše ocjene u studomat.

Asistent Jelaska mi se naravno još nije javio, niti je unio ocjene u studomat Sad

Nadam se da će to biti danas gotovo jer je sutra zadnji dan za upis, a upisati se nemožemo ako nam ocjena nije unesena u studomat

fluff
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 8 - 0

PostPostano: 10:29 čet, 19. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

ok, meni jos uvijek nije jasno...kaj s s tim desava?
jos uvijek nema ocjene.. :/
jel netko mozda stupio u kontakt s asistentom? ja sam gledala raspored konzultacija i kod njega nista ne pise...
ok, meni jos uvijek nije jasno...kaj s s tim desava?
jos uvijek nema ocjene.. Ehm?
jel netko mozda stupio u kontakt s asistentom? ja sam gledala raspored konzultacija i kod njega nista ne pise...

Gogs
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 14 - 11

PostPostano: 19:44 čet, 19. 3. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Tete u referadi kažu da asistent Jelaska više nije asistent, odnosno da je dao otkaz.
Sukladno tome ocjene nisu unesene, te one pokušavaju organizirati upis ocjena.

Rečeno je da ne brinemo, da to nije naš problem i da možemo uredno predati papire.
Jedino kak bi to nas moglo kačiti je da kasnije dobijemo indekse.

Eto.
Tete u referadi kažu da asistent Jelaska više nije asistent, odnosno da je dao otkaz.
Sukladno tome ocjene nisu unesene, te one pokušavaju organizirati upis ocjena.

Rečeno je da ne brinemo, da to nije naš problem i da možemo uredno predati papire.
Jedino kak bi to nas moglo kačiti je da kasnije dobijemo indekse.

Eto.

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Kolegiji siročići (oni koji nemaju svoj podforum) -> Računarski kolegiji Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum