Prethodna tema :: Sljedeća tema |
Autor/ica |
Poruka |
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 16:41 pon, 23. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Uh, genijalan si. :roll: Da, ja ljubomorno cuvam rezultate koje imam jos od prije nego ste vi pisali kolokvij, a sve zato da bi vi patili cekajuci. :roll:
Mozda da ovaj put ne objavim rezultate kad stignu do mene nego, recimo, u srijedu oko 2 popodne? :evil: Meni i tako nema razlike hocete li me optuzivati s razlogom ili bez... 8)
Uh, genijalan si. Da, ja ljubomorno cuvam rezultate koje imam jos od prije nego ste vi pisali kolokvij, a sve zato da bi vi patili cekajuci.
Mozda da ovaj put ne objavim rezultate kad stignu do mene nego, recimo, u srijedu oko 2 popodne? Meni i tako nema razlike hocete li me optuzivati s razlogom ili bez...
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
manbearpig Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:19 pon, 23. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="vsego"]Uh, genijalan si. :roll: Da, ja ljubomorno cuvam rezultate koje imam jos od prije nego ste vi pisali kolokvij, a sve zato da bi vi patili cekajuci. :roll:
Mozda da ovaj put ne objavim rezultate kad stignu do mene nego, recimo, u srijedu oko 2 popodne? :evil: Meni i tako nema razlike hocete li me optuzivati s razlogom ili bez... 8)[/quote]
hvala na komplimentu joj joj.
ma polako, pa nije sve uvijek tako ozbiljno. ma ovo nema veze s optuživanjem, nego samo s mojim genijalnim smislom za humor :peace:
vsego (napisa): | Uh, genijalan si. Da, ja ljubomorno cuvam rezultate koje imam jos od prije nego ste vi pisali kolokvij, a sve zato da bi vi patili cekajuci.
Mozda da ovaj put ne objavim rezultate kad stignu do mene nego, recimo, u srijedu oko 2 popodne? Meni i tako nema razlike hocete li me optuzivati s razlogom ili bez... |
hvala na komplimentu joj joj.
ma polako, pa nije sve uvijek tako ozbiljno. ma ovo nema veze s optuživanjem, nego samo s mojim genijalnim smislom za humor
_________________ from the top of the ocean yeah
to the bottom of the sky goddamn
well i get claustrophobic
i can you know that i can
|
|
[Vrh] |
|
martina Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
manbearpig Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
indexnet Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
m3x Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
vsego Site Admin
Spol:
|
Postano: 17:31 uto, 24. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="m3x"]Mene zannima jer bi mogao udobit ocijenu prije termina uvida kolokvije oko 12?[/quote]
Ako ulovis profesora, svakako. :) Racunaj da je Fakultetsko Vijece u 12:00, pa budi gore malo prije toga; ako nema niti jednog od nastavnika u kabinetima, pricekaj da dodju. 8)
m3x (napisa): | Mene zannima jer bi mogao udobit ocijenu prije termina uvida kolokvije oko 12? |
Ako ulovis profesora, svakako. Racunaj da je Fakultetsko Vijece u 12:00, pa budi gore malo prije toga; ako nema niti jednog od nastavnika u kabinetima, pricekaj da dodju.
_________________ U pravilu ignoriram pitanja u krivim topicima i kodove koji nisu u [code]...[/code] blokovima.
Takodjer, OBJASNITE sto vas muci! "Sto mi je krivo?", bez opisa u cemu je problem, rijetko ce zadobiti moju paznju.
|
|
[Vrh] |
|
ELESSAR Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
mini Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
Buga. Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 17:47 uto, 24. 2. 2009 Naslov: |
|
|
Meni još niko nije odgovoril na pitanje ...
[quote="Buga."]Jedno pitanje, rekli ste da budete povisili bodove na popravnom s 100 na 120 ili kak, i sad ako je zadatak prije nosil npr. 15 bodava, a sad bi nosil 20 to onda znači da bi ga 'blaže' bodovali, tj. zadatak je ostal isti, znači da bi morali sniziti kriterije bodovanja, ili bi tih dodatnih 5 bodova dobili samo oni kojima je zadatak potpuno točan ...
nebi bilo bolje da ste snizila prag za prolaz na npr. 35 bodova? ha ha
:lol:[/quote]
... a mislim da bi tak više ljudi prošlo. :D
Kak ste bodovali? Sad ste te dodatne bodove ugurali u zadatak, ili ste ih samo pribrojili zadatku ako je točan?
Dobro, sad je gotovo, ali zanima me... :(
Meni još niko nije odgovoril na pitanje ...
Buga. (napisa): | Jedno pitanje, rekli ste da budete povisili bodove na popravnom s 100 na 120 ili kak, i sad ako je zadatak prije nosil npr. 15 bodava, a sad bi nosil 20 to onda znači da bi ga 'blaže' bodovali, tj. zadatak je ostal isti, znači da bi morali sniziti kriterije bodovanja, ili bi tih dodatnih 5 bodova dobili samo oni kojima je zadatak potpuno točan ...
nebi bilo bolje da ste snizila prag za prolaz na npr. 35 bodova? ha ha
|
... a mislim da bi tak više ljudi prošlo.
Kak ste bodovali? Sad ste te dodatne bodove ugurali u zadatak, ili ste ih samo pribrojili zadatku ako je točan?
Dobro, sad je gotovo, ali zanima me...
|
|
[Vrh] |
|
Anna Lee Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
groom Forumaš(ica)
Spol:
|
|
[Vrh] |
|
whateveryouwant Forumaš(ica)
|
|
[Vrh] |
|
Milojko Forumaš(ica)
Spol:
|
Postano: 6:55 sri, 25. 2. 2009 Naslov: |
|
|
[quote="Anna Lee"]kome moram javit da ce doc netko drugi na upis ocjene? i jel se taj netko moze u moje ime zalit za bodove na nekom zadatku? :-s[/quote]
mislim da bi ti najbolja ideja bila da pošalješ mail profesoru Singeru i kažeš kako nisi u mogućnosti doći po ocjenu i kako si miljama kilometara daleko, takvu neku priču prodat. mislim da se osoba čak smije i žalit, tj, smije vidjet kolokvij, paaa...., ak i nađe grešku u ispravljanju i bodovanju, vjerojatno može i prigovorit :)
http://web.math.hr/~vsego/emails.php
tu imaš sve adrese svih profesora i asistenata. kvajt hendi :)
Anna Lee (napisa): | kome moram javit da ce doc netko drugi na upis ocjene? i jel se taj netko moze u moje ime zalit za bodove na nekom zadatku? |
mislim da bi ti najbolja ideja bila da pošalješ mail profesoru Singeru i kažeš kako nisi u mogućnosti doći po ocjenu i kako si miljama kilometara daleko, takvu neku priču prodat. mislim da se osoba čak smije i žalit, tj, smije vidjet kolokvij, paaa...., ak i nađe grešku u ispravljanju i bodovanju, vjerojatno može i prigovorit
http://web.math.hr/~vsego/emails.php
tu imaš sve adrese svih profesora i asistenata. kvajt hendi
_________________ Sedam je prost broj
Bolonja je smeće i to pod hitno treba mijenjat
|
|
[Vrh] |
|
Redeemer Forumaš(ica)
Spol:
|
|