Search

Engleski

Open in this window (click to change)
Forum@DeGiorgi: Početna
Forum za podršku nastavi na PMF-MO
Login Registracija FAQ Smajlići Članstvo Pretražnik Forum@DeGiorgi: Početna

laptop monitor

Moja sarma

Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računala (općenito)
Prethodna tema :: Sljedeća tema  
Autor/ica Poruka
Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

Spol: muško
Sarma = la pohva - posuda
22 = 30 - 8

PostPostano: 10:39 čet, 26. 2. 2009    Naslov: laptop monitor Citirajte i odgovorite

Sjeo sam na laptop i ode monitor :oops: , isti takav laptop preko oglasnika dođe 1500 kn, a novi monitor sa montažom 6000 kn.

Jel moguće kupiti monitor istog proizvođača i iste veličine, ali drugog modela (ja imam Compaq EVO1020V, a nudi mi se monitor za Compaq nx9105) i montiorati ga na moj laptop. Neki tvrde da, jer proizvođači imaju standarde kao i proizvođači automobila (tipa VW možeš krpati s djelovima Seata i sl.). a drugi tvrde ne jer im je u interesu da kad strgaš monitor kupiš novi laptop, a ne popraviš stari!

Druga opcija. Ako kupim drugi laptop, na što moram paziti da u njega mogu metnuti hard iz ovog? Na chipset?
Sjeo sam na laptop i ode monitor Embarassed , isti takav laptop preko oglasnika dođe 1500 kn, a novi monitor sa montažom 6000 kn.

Jel moguće kupiti monitor istog proizvođača i iste veličine, ali drugog modela (ja imam Compaq EVO1020V, a nudi mi se monitor za Compaq nx9105) i montiorati ga na moj laptop. Neki tvrde da, jer proizvođači imaju standarde kao i proizvođači automobila (tipa VW možeš krpati s djelovima Seata i sl.). a drugi tvrde ne jer im je u interesu da kad strgaš monitor kupiš novi laptop, a ne popraviš stari!

Druga opcija. Ako kupim drugi laptop, na što moram paziti da u njega mogu metnuti hard iz ovog? Na chipset?

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
bnikola
Mali od Foruma
(Administrator)
Mali od Foruma<br>(Administrator)

11 = 19 - 8

PostPostano: 22:52 čet, 26. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

Za monitor nisam siguran, a za hard, zasto ga nes taviti u ladicu, nisu skupe, znam da sam nedavno u Kvarku frendici kupio za 70ak kn. I onda ga koristis na bilo kojem kompu, kao vanjsko spremiste, back up i sl...
Za monitor nisam siguran, a za hard, zasto ga nes taviti u ladicu, nisu skupe, znam da sam nedavno u Kvarku frendici kupio za 70ak kn. I onda ga koristis na bilo kojem kompu, kao vanjsko spremiste, back up i sl...

buzov5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 6:53 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

za hard nije bitan chipset nego da je hard ultra ata cini mi se..
no nebitno, uvijek ti netko moze presnimiti vazno na novi disk.
sto se monitora tice, http://forum.pcekspert.com/ pa korisnik RAK. ja sam njemu i od njega isfuravao neke djelove za laptop (ukljucujuci i monitor :D), covjek radi cuda i zna znanje iz prakse pa pitaj njega.. jer ako u teoriji pase, ne znaci da ce tako i bit...
za hard nije bitan chipset nego da je hard ultra ata cini mi se..
no nebitno, uvijek ti netko moze presnimiti vazno na novi disk.
sto se monitora tice, http://forum.pcekspert.com/ pa korisnik RAK. ja sam njemu i od njega isfuravao neke djelove za laptop (ukljucujuci i monitor Very Happy), covjek radi cuda i zna znanje iz prakse pa pitaj njega.. jer ako u teoriji pase, ne znaci da ce tako i bit...

Saf
Forumski umjetnik
Forumski umjetnik

22 = 30 - 8

PostPostano: 14:43 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

zahvaljujem!

što se harda tiče, mislio sam kupit sličan lap pa samo preselit hardove :)
zahvaljujem!

što se harda tiče, mislio sam kupit sličan lap pa samo preselit hardove Smile

Korisnički profil Pošaljite privatnu poruku Pošaljite e-mail Posjetite Web stranice
buzov5
Forumaš(ica)
Forumaš(ica)

= 1 - 0

PostPostano: 22:23 pet, 27. 2. 2009    Naslov: Citirajte i odgovorite

nemoras kupovat "slican" lap, kupis bilo koji koji ima IDE disk, znaci ne smije bit sata jer ti nece pasat.. uglavnom noviji imaju sata. a ono sto sam napisao ultra ata je glupost usko povezana sa vremenom pisanja posta, nespavanjem i usmenim iz vektorskih...
nemoras kupovat "slican" lap, kupis bilo koji koji ima IDE disk, znaci ne smije bit sata jer ti nece pasat.. uglavnom noviji imaju sata. a ono sto sam napisao ultra ata je glupost usko povezana sa vremenom pisanja posta, nespavanjem i usmenim iz vektorskih...

Prethodni postovi:   
Započnite novu temu   Odgovorite na temu   printer-friendly view    Forum@DeGiorgi: Početna -> Ostalo - ozbiljno -> Računala (općenito) Vremenska zona: GMT + 01:00.
Stranica 1 / 1.

Forum(o)Bir:  
Ne možete otvarati nove teme.
Ne možete odgovarati na postove.
Ne možete uređivati Vaše postove.
Ne možete izbrisati Vaše postove.
Ne možete glasovati u anketama.
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum